22 Φεβρουαρίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Μήνυμα του Αρτέμη Σώρρα: άρδην επιτακτική η συνένωση του ελληνικού μας κόσμου


images.jpgΜήνυμα του Αρτέμη Σώρρα: άρδην επιτακτική η συνένωση του ελληνικού μας κόσμου

Στην πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή 'Αθέατον', με τον Άκη Ρούσσο, ξεκάθαρα ακούγονται τα όσα έχει να πει ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, γιά όλα εκείνα τα τεχνητά εμπόδια, που κατατρομοκρατημένη πλέον εγείρει η άρδην ανθελληνική, από την εποχή του Ιωάννου Κωλέττη -που εισήγαγε τη φαυλοκρατία στην Ελλάδα- και του Όθωνος-Φρειδερίκου-Λουδοβίκου, πρίγκιπος της Βαυαρίας, ξενόφερτη και στυγνά τυραννική κομματοκρατία, που με όλα της τα κόμματα κατακερματίζει και κομματιάζει την ελληνική μας κοινωνία στην Ελλάδα και στην Κύπρο, και έτσι αφανίζει τον ελληνικό μας κόσμο και πολιτισμό, ώστε να μην εξαναγκαστεί να εξετάσει καν την πατριωτική προσφορά του εις την ελευρερίαν του ελληνικού μας κόσμου επενδυτή, Έλληνα Αρτέμη Σώρρα (http://www.artemis-sorras.com/) [1].

Ο ίδιος όμως ο Αρτέμιος Σώρρας, ακάθεκτος εξακολουθεί τον συλλογικό μας πόλεμο, γιά την απελευθέρωση του ελληνικού μας κόσμου στην Ελλάδα και στην Κύπρο, με το πλέον πρόσφατο, πάλι με νέα στοιχεία, άρδην εμπεριστατωμένο μήνυμά του, γιά την επιτακτική ανάγκη της ενώσεως του ελληνικού μας κόσμου σε μία γροθιά [2]. Τίποτα δεν θα καταφέρουμε όσο η ελληνική μας κοινωνία παραμένει κατακερματισμένη και κομματιασμένη, από τα όποια όλα κόμματα της στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας.

Απεναντίας, περνώντας την κάθε συλλογική μας πράξι μέσα από την διπλά αυστηρή περιχειρίδα (gauntlet) των δύο φίλτρων-κριτηρίων υπέρ του ελληνικού μας λαού [3], μόνον ενωμένοι σε μία γροθιά μπορούμε επιτέλους να πετύχουμε τον κοινό, συλλογικό μας στόχο. Και δεν είναι άλλος τούτος, ο διττός συλλογικός μας στόχος, από τηνβιωσιμότητα και την αναπαραγωγή του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού, με κεντρικό μας πρόταγμα το Αιέν Αριστεύειν εν Ελευθερία, τον οποίον, με στατική περιπλοκότητα και δυναμική πολυπλοκότητα υποβαστάζουν η Αισθητική, η Αλήθεια, ηΑρετή και η Αφθονία.

Πρίν όμως φτάσουμε εκεί, πριν από κάθε τι άλλο, πρέπει πρώτα να τσακίσουμε την Αδικία και να αποκαταστήσουμε την Δίκη και την Δικαιοσύνη, σε αμφότερες τις χώρες του ελληνικού μας έθους και έθνους: και στην Ελλάδα και στην Κύπρο! Διότι μόνον ένα περιβάλλον αληθινού δικαίου ηρεμεί τον κάθε άνθρωπο και τον κάνει εφευρετικό και πρωτοπόρο, δηλαδή τον μεταλλάσσει σε μία αληθινή Ελληνίδα ή σε έναν αληθινόΈλληνα!



Ουαί, βαβαί, παπαί, ιαταταί!*

Νίκος Γεωργαντζάς

[1] ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 'ΑΘΕΑΤΟΝ' ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟ: «Εύγε! Επιτέλους ένας Έλληνας!»

[2ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: "ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ"

[3] Η αυστηρή περιχειρίδα (gauntlet) των δύο κριτηρίων υπέρ του ελληνικού μας λαού

* Πολλές φίλες και πολλοί φίλοι μου ζητούν να 'μεταφράσω' την έννοια της πολεμικής τούτης ιαχής. Φαντάσου λοιπόν τι έχει να γίνει όταν, 10.000.000 οπλίτες-πολίτες, σε όλο μας το συλλογικόν κλέος, και με την τεραστίαν μήνιν που μας διακατέχει ήδη όλες και όλους, αρχίζουμε να φωνάζουμε αρμονικά, δυνατά και ρυθμικά: «Ουαί, βαβαί, παπαί, ιαταταί!»... ακόμα και τα ελικόπτερα θα καταρρίπτονται από τον συλλογικό, ηχητικό μας κραδασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου