15 Αυγούστου 2008

Οι Αμερικάνοι έχασαν τους δορυφόρους.Ηλεκτρονικό μπλακ άουτ από τους Ρώσους!!!

Και μια είδηση που μάλλον πέρασε απαρατήρητη.
Οι Αμερικανοί,λέει,δεν είχαν καμμία εικόνα για τις κινήσεις των Ρώσων επειδή είχαν αποσυντονιστεί οι δορυφόροι τους!!!!!
Ρυθμίζουν πάλι,λέει, τους δορυφόρους και ξαναστοχεύουν!!!;;;;;
Ακούστηκε η είδηση στα κανάλια χθες 14-8-2008.
Δηλαδή τι έγινε;Πως έγινε αυτό;Χάλασαν οι δορυφόροι;Έγινε μπλακ αουτ;;!!!!
Ας θυμηθούμε τώρα κάτι ανάλογο που έγινε το1999 όταν το ΝΑΤΟ χτυπούσε τη Σερβία.
Ενώ είχαν ξεκινήσει οι βομβαρδισμοί και τα χτυπήματα με πυραύλους,κυκλοφόρησε μια είδηση στις εφημερίδες,ότι ένα σαπιοκάραβο του Ρωσικού στόλου έφυγε από τη Μαύρη Θάλασσα με κατεύθυνση την Αδριατική.Μέχρι να φτάσει,το ΝΑΤΟ δεν είχε καμμία απώλεια κάποιου αεροσκάφους ή πυραύλου!!!!
Και ξαφνικά όταν έφτασε είδαμε τότε να πέφτουν "αόρατα" αεροσκάφη τύπου Στελθ,να χάνουν πύραυλοι το στόχο τους και να πέφτουν στην Πρεσβεία της Κίνας στο Βελιγράδι,στη....Βουλγαρία και αλλού(καλά που δεν ήρθε κάποιος και στην Ελλάδα!!).
Αν συνδιάσουμε το γεγονός ότι οι Ρώσοι είναι πρωτοπόροι στο Διάστημα(Γιούρι Γκαγκάριν,Λάικα),άρα πρωτοπόροι και στα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ,τότε μπορούμε άνετα να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι είναι πολλές σκάλες ανώτεροι και στον ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!!!!!!
Προσθέστε κι αυτό που είπε ο Πούτιν ως απάντηση στους Αμερικάνους για την "αντιπυραυλική ασπίδα" που θέλουν να εγκαταστήσουν σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης για δήθεν άμυνα έναντι του...Ιράν!!!!!! Ο Πούτιν περίπου είπε:"βάλτε όσους πυραύλους θέλετε εσείς,εγώ έχω το...αντίδοτο!!!!!!!!!!!!
Γιαυτό παρατηρούμε μια αμηχανία του...ΝΑΤΟ,της Ευρώπης των...Μπαρόζο και Χαφιέ Σολάνα και γενικώς όλων των Παγκοσμιοποιητών!!!!!!!
Το μόνο που ψελίζουν είναι ότι θα κάνουν "ντα" τη Ρωσία επειδή έκανε,λέει, "ασύμμετρη επίθεση"!!!!!Θα τη διώξουν,λένε, από τους G8,από άλλους Παγκόσμιους Οργανισμούς,κλπ.κλπ.!!!!!
Ο Μεντβέντεφ τους απάντησε ότι: "ουδεμίαν χρείαν έχομεν" των.....Οργανισμών σας,
στους οποίους μόνο πληρώνουμε ενώ μας είναι άχρηστοι.Εμείς έχουμε την Κίνα!!!!!!!
Βγάλτε λοιπόν τα συμπεράσματά σας για αυτά που γίνονται κι αυτά που θα γίνουν!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου