15 Ιανουαρίου 2010

Ηθική αυτουργός της δολοφονίας του Άντη Χατζηκωστή, η παρουσιάστρια Έλενα Σκορδέλη;

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις.
Σε μια απίστευτη ιστορία εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας του Άντη Χατζηκωστή καταρρίπτοντας εκ πρώτης όψεως τα σενάρια περί πολιτικών κινήτρων και οικονομικών διαπλοκών. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ύποπτοι θα οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου προκειμένου να ζητηθεί η έκδοση διατάγματος κράτησής τους, ενώ ανάμεσα στους υπόπτους είναι και πολύ γνωστή παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής της Κύπρου και μέτοχος στο κανάλι «ΣΙΓΜΑ». Πρόκειται για την παρουσιάστρια, Έλενα Σκορδέλη, η οποία αρνείται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση. Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι η γυναίκα είναι η ηθικός αυτουργός της δολοφονίας και έχουν ήδη προχωρήσει στην άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου.
Η Έλενα Σκορδέλη βρέθηκε αιφνιδίως με το 20% των μετοχών του Συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», αφού -σύμφωνα με τραπεζικούς κύκλους στη Λευκωσία- πούλησε τη μεγάλη κτηματική της περιουσία αλλά και έλαβε τραπεζικό δάνειο. «Αγόραζε δεξιά και αριστερά μετοχές του Συγκροτήματος», αναφέρουν.
Στη συνέχεια ζήτησε να εισέλθει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», προκαλώντας την κατηγορηματική άρνηση του Αντη Χατζηκωστή. Φήμες που κυκλοφορούν στη Λευκωσία θέλουν την Έλενα Σκορδέλη να έχει επιχειρήσει να αποκτήσει και άλλο πακέτο μετοχών, χωρίς αποτέλεσμα. «Πίστευε πως είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου της Κύπρου» αναφέρουν χαρακτηριστικά πολλά δημοσιογραφικά στελέχη που την ήξεραν καλά. «Δεν του το συγχώρεσε ποτέ» επιμένουν οι δημοσιογραφικοί κύκλοι που έχουν αιφνιδιαστεί από τη δραματική κατάληξη αυτής της υπόθεσης. Η Έλενα Σκορδέλη εργαζόταν ως δημοσιογράφος και στην εφημερίδα «Σημερινή» και στον τηλεοπτικό σταθμό «SIGMA». Κάποια στιγμή ο Αντης Χατζηκωστής την «έκοψε» από τα δελτία ειδήσεων, της αφαίρεσε την εκπομπή της και στο τέλος την απέλυσε. Έκτοτε, το «έφερε βαρέως».

Σύμφωνα με το περιβάλλον της παρουσιάστριας, η Έλενα Σκορδέλη αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση, ενώ ήδη οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της γυναίκας, επειδή υπάρχει η πληροφορία ότι έκανε ένα τηλεφώνημα μία ώρα πριν από τη δολοφονία σε έναν από τους τρεις φυσικούς αυτουργούς. Πάντως το θέμα παίρνει και άλλες διαστάσεις αφού δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι η δολοφονία του επιχειρηματία σχετίζεται ίσως και με άλλα θέματα.
Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου