06 Οκτωβρίου 2008

Θα φαει η μύγα golden boy και το κουνούπι γιάπη.

Ω Ι Μ Ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!.......................

___________________________________________________________________
http://kourdistoportocali.blogspot.com

The πάρτη is over-το πούλο!


απο το Κουρδιστό Πορτοκάλι

Οι αεριτζήδες γιάπηδες έχουν μια επιλογή: Nα φυτέψουν τα ομόλογα στα μπαλκόνια για να φυτρώσουν πατάτες.
(Σ αυτό το σημείο να μας πει ο Καραμανλής κι ο Αλογοσκούφης που είναι τα λεφτά απο τα αποθεματικά των Ταμείων. Πόσα απ αυτά έχουν επιστρέψει πίσω και πόσα δάγκωσαν τα γνωστά λαμόγια. Σήμερα περισσότερο απο ποτέ είναι υποχρεωμένοι οι επικεφαλείς των Ταμείων να δώσουν την πραγματική εικόνα των αποθεματικών τους. )
Βρισκόμαστε στην αρχή της κρίσης κι αμα ακούτε την Άνγκελα Μέρκελ να λέει ότι επιτέλους ας πάνε και κάποιοι τραπεζίτες φυλακή, μπορείτε ν αντιληφθείτε το τσουνάμι που έρχεται.
(Το Κουρδιστό Πορτοκάλι, σας προτείνει να πιάσετε κολλητιλίκια με καμιά σπείρα ρουμάνων η βουλγάρων που τυπώνουν πλαστά ευρώ ώστε ν αγοράσετε καμιά εκατοστή δεσμίδες με 200ευρα, πριν το χρήμα εξευτελισθεί εντελώς.)
Πάμε παρακάτω να το γλεντήσουμε.
Τα 700 δις ευρώ που έδωσε ο Μπούς στα ρεμάλια για την διάσωση των τραπεζών είναι στραγάλια. Οι ψαγμένοι υποστηρίζουν οτι το άνοιγμα της αμερικανικής οικονομίας αγγίζει τα 7 τρισεκατομμύρια ευρώ κι ότι θα περάσουν 5-7 χρόνια για ν αρχίσει ο καπιταλιστικος γίγαντας με τα πήλινα πόδια να μπουσουλάει ξανά.
Κι αν αυτό συμβαίνει στην Αμερική αντιλαμβάνεστε το τι κλάμα έχει να πέσει στην Ευρώπη.
Στην γειτονική μας Ιταλία, μια απο τις τράπεζες που έκανε αναλήψεις ο Γιώργος Καραγκούνης για να πίνει φραπουτσίνο στη πιάτσα Πιατσόλα, βαράει κανόνι.
Εδω στην Ελλάδα τα πράγματα είναι ακόμη πιο ζόρικα-παρότι για την ώρα καλά καμουφλαρισμένα-ειδικά για μια τράπεζα που σκορπούσε αλόγιστα δανεικά κι αγύριστα και τώρα ιδρωκοπούν οι μεγαλομέτοχοί της καθώς και τα κορόιδα που έχουν αγοράσει μετοχές της.
Μια λύση θα μπορούσαν να είναι οι συγχωνεύσεις, αλλά που να βρεθεί καταμεσής της κρίσης καθαρό και ψύχραιμο μυαλό, ώστε να εντοπιστούν τα πραγματικά ανοίγματα και τα τοξικά απόβλητα που κρύβουν συγκεκριμένες τράπεζες στα υπόγειά τους σαν σκελετούς στα ντουλάπια.
Θα φαει η μύγα golden boy και το κουνούπι γιάπη.
Δεν φαντάζομαι να περιμένει ο Καραμανλής μετα και την ληστεία των Ομολόγων, να βάλει ο μακάκας λαός πλάτη για να σωθούν κάποιοι άφρονες τραπεζίτες, αντί να πάνε φυλακή για την ασέβεια που έχουν δείξει απέναντι στο ρόλο τους και φυσικά στο χρήμα, τα μυστικά του οποίου πίστευαν οτι κατείχαν.
Οι δυο δεκαετίες της γκλαμουριάς στη διάρκεια των οποίων ανέτειλλε ο συρφετός απο τα λάιφσταιλ λαμόγια, ζητάνε τώρα τον λογαριασμό. Μόνο που θα πρέπει να τον πληρώσουν οι ίδιοι κι όχι εμείς.
Η σημερινή προσπάθεια του πρωθυπουργού ν αθωώσει συγκεκριμένους τραπεζίτες-δεν είναι όλοι ιδιοι, αναμεσά τους υπάρχουν και πολύ αξιόλογοι άνθρωποι-οι οποίοι ασέλγησαν σε βάρος των Πιστωτικών Ιδρυμάτων τους, θα πέσει στο κενό η μάλλον στην τρύπα που δημιουργούν οι φαντασιακοί προυπολογισμοί ενός Αλογοσκούφη, τον οποίο ένας πρωθυπουργός που θάπαιρνε σοβαρά τον εαυτό του, θάπρεπε εδω και καιρό να είχε στείλει σπίτι του.
Το τι θ ακολουθήσει δεν φαντάζεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου