26 Δεκεμβρίου 2008

"ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ"!!!!!!!!


--------------------------------------------------------------------------------------
http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&func=view&id=8721&catid=55#8721

"ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ".

Αν μου κάνετε την τεράστια χάρη να πιστέψετε στις υπερβολικές ιστορίες που θα σας αφηγηθώ, τότε εσείς, και όχι εγώ, θα έχετε την ευθύνη των επιλογών σας! Αν πιστέψετε την πρώτη μου υπερβολή, γιατί θα είμαι εγώ αυτός που θα φταίει μόνο, αν συνεχίσω να σας λούζω με τις φανταστικές υπερβολές μου;
Αν μου κάνετε την τιμή, να δεχθείτε ανεξέλεγκτα ως αληθινό τον ισχυρισμό μου, ότι αληθινοί θεοί και δαίμονες κινούνται συνεχώς γύρω μου, εξασφαλίζοντας σε μένα και τον λαό μου κάθε διευκόλυνση, τότε δεν είμαι εγώ οπωσδήποτε ο κακός που εκμεταλλεύομαι την παχυλή σας ευπιστία! Δεν ξέρω μάλιστα, αν θα είμαι εγώ αυτός που συντηρεί αυτήν την διαφθορά περισσότερο από εσάς, που με τόση χαρά την αποδέχεστε! Και βέβαια δεν θα είμαι ούτε τόσο βλάκας, ώστε να μη σας προτείνω να δεχθείτε τελικά αυτόν τον ανεπανάληπτο, δικό μου θεό, του οποίου της ιστορίες τόσο ανεξέλεγκτα αποδέχεστε, ολοκληρωτικά στην ζωή σας για το... κοινό μας όφελος φυσικά!

Αυτή φαίνεται να είναι χονδρικά η ιστορία της εβραίο-βιβλικής θρησκείας. Δείτε πόσες ουρανομήκεις υπερβολές έχει μέσα η Παλαιά Διαθήκη, και εμείς τις πιστέψαμε όλες! Φταίνε λοιπόν αυτοί που τις έγραψαν, περισσότερο από εμάς που ατελείωτους αιώνες τώρα αναντίρρητα τις πιστεύουμε και τις υπερασπιζόμαστε συχνά με την ζωή μας;
Αιώνες τώρα καθόμαστε αδρανείς, πάνω στα χιλιοειπωμένα ετοιμόρροπα ψεύδη της εβραϊκής Βίβλου. Σε κάθε ευκαιρία μάλιστα και με κάθε επιμέλεια, υμνούμε επαυξάνοντας περιχαρώς την αίγλη της βιβλικής παραδοξολογίας, μπροστά στα ίδια μας τα παιδιά που με αθωότητα καταπίνουν τα δηλητηριασμένα πνευματικά δώρα και τους ξενόφερτους καθωσπρεπισμούς των γωνιών τους!

Το πολιτισμικό επίπεδο ενός λαού, μπορεί κανείς να το ορίσει από την ποιότητα, την πυκνότητα και το είδος των υποψιασμών του. Με το ίδιο σκεπτικό, οι στοιβαγμένες μυθομανίες του ίδιου αυτού λαού, καθορίζουν το υπερβολικό έρμα που τον καθηλώνει.
Μήπως είναι λοιπόν καιρός να αναρωτηθούμε, αν όλες αυτές οι αρχαιο-εβραϊκές ιστορίες, κολλημένες αμετακίνητα στον ορίζοντα των θρησκευτικών ιδεών μας, απέκλεισαν επιτυχώς όλες τις υπόλοιπες υγιείς θρησκευτικές ή άλλες πολιτισμικές εξελίξεις των λαών και ιδιαιτέρως των Ελλήνων; Είναι δυνατόν ένας λαός, να κουβαλάει τόσα ξενόφερτα ψεύδη, στις βασανισμένες ιστορικά πλάτες του, χωρίς αυτό να του στοιχίζει;
Καιρός λοιπόν να αναρωτηθούμε... μήπως μας επιβάλουν την ιουδαϊκή θαυματολατρία;

Ένας λαός όπως ο εβραϊκός, που αιώνες τώρα καυχιέται: «τι τους είπαμε και δεν το πίστεψαν» με την κατάπικρη αυτή ειρωνική δήλωσή του, δηλώνει ξεκάθαρα ότι η ακαταμάχητη υπεροχή του στηρίζεται μονό στην βαθιά πηχτή αφέλεια των αντιπάλων του.

Πράγματι τι μας είπαν και δεν το πιστέψαμε:
Ότι ο θεός τους είναι ο μόνος αληθινός και αξιοσέβαστος Θεός.
Ότι σχίζει θάλασσες, ποτάμια και σταματά τον Ήλιο και την Σελήνη όποτε θέλουν οι φονικοί προφήτες του…
Φωτιά, δηλητήρια, και όλα τα δεινά της γης δεν καταβάλουν τους υποτακτικούς της βιβλικής πίστης!
Ότι με λίγη πίστη θα περπατήσετε πάνω στο νερό!
Ότι αν έχετε την νοημοσύνη ψαριών ή πουλιών ή έστω είστε υπάκουοι σαν τα πρόβατα υπηρετώντας αναντίρρητα του δικούς τους σκοπούς… θα αναληφθείτε ζώντες στους ουρανούς!
Αν τολμήσετε και παρακούσετε στις εντολές τους… ένα μοχθηρό όν, θα σας βασανίζει αιώνια.
Απ’ το αξιολάτρευτο σώμα σας, πρέπει να σβήσετε κάθε φυσική του επιθυμία.
Το αντίτιμο της σωτηρίας σας μικρό και ασήμαντο, απλά αυτοί και μόνον αυτοί έχουν δικαίωμα να ορίσουν ήθη, έθιμα και αιώνιους καθωσπρεπισμούς!
Και τόσα μα τόσα άλλα… Ω δύστυχε Έλληνα, πότε επιτέλους θα υποψιαστείς το βιβλικό δηλητήριο που τόσους αιώνες τώρα σε ποτίζουν.
Ξέχασες τις αφυπνιστικές σου τέχνες…
Την ευέλικτη μαχητικότητά σου…
Την δύναμη και την μεθοδικότητα της αμφισβήτησής σου…
Πάνω απ’ όλα ξέχασες τη πολυσχιδή σου αγάπη για την μητέρα σου τη ΓΗ.
Τι απέγινε η περηφάνια σου δύστυχε Έλληνα; Που πήγε εκείνο το ασίγαστο πείσμα και η αθεράπευτη εμμονή σου στην πατροπαράδοτη πολιτισμογόνο παράδοση πολιτισμού;
Τι απέγινε η δίστομος λογική σου;
Εμπρός… σήκωσε αργά το πόδι σου και κάνε το πρώτο βήμα… αμφισβήτησε με δύναμη τους κατακτητές της ψυχής σου και τους κουρσάρους του σώματος και του πολιτισμού σου. Τους επιδρομείς της ευγενικής σου καρδιάς και της φωτοδότρας ιστορίας σου. Διώξε από μέσα σου τους καταστροφείς του παρελθόντος και τους υπονομευτές του μέλλοντός σου!
Σήκω λοιπόν και περπάτα… αρκετά σύρθηκες πίσω απ’ τα λασπώδη θεολογικά τους ψέματα. Κάνε επιτέλους κάτι… γιατί ο αφανισμός σου πλησιάζει σκοτεινός, ολοκληρωτικός και οδυνηρότερος παρά ποτέ!
Εσύ ήσουν ένα αρχαίο ποτάμι που διέσχιζε περήφανα τις κοιλάδες της ιστορίας δροσίζοντας πανέμορφα φαράγγια, λαούς και πολιτισμικά κατάστεγνες κοιλάδες για να καταλήξεις στην αγκαλιά του πρώτου θεού σου του πανανθρώπινου πνευματικού Ωκεανού. Τώρα είσαι ένα βρώμικο μικρό ρυάκι και οι πηγές σου στερεύουν με κάθε σου υποχώρηση απ’ τις πάτριες αξίες. Τι απέγινες περήφανε Έλληνα; Τι πρέπει να κάνουμε για να σε ξυπνήσουμε απ’ τα ολέθρια εβραϊκά σου όνειρα;
Κάντο για τους ένδοξους προγόνους σου, κάντο για τα παιδιά σου που με τα μάτια γεμάτα δάκρυα σε παρακαλούν να τα σώσεις από την απορία. Κάντο για όλους εκείνους τους φτωχούληδες των λαών που θα στεγνώσουν σα σταφίδες μπροστά στον εβραϊκό λίβα.
Τι περιμένεις; Κοράκια και γύπες σε κυβερνούν και άτιμα σαρκοβόρα σου ξεσκίζουν καθημερινά της σάρκες!
Άσε την ψυχή σου να καθαρίσει από του εβραϊκούς ρίπους. Ξεκίνα τους πνευματικούς ελληνικούς καθαρμούς της έρευνας και της αμφισβήτησης. Βυθίσου ξανά στις κρυστάλλινες πηγές σου. Τις πηγές που ο ίδιος ανακάλυψες αιώνες πριν με το ολόδροσο ιαματικό νερό της αμφισβήτησης.

Χρονιά πολλά σε όλους και καλή χρονιά!
Μ. Καλόπουλος

1 σχόλιο:

  1. Γνωση και μονο γνωση!!
    Αυτο χρειαζεται ο Ελληνας για να ξυπνησει απο το ληθαργο της ολεθριας εβραικης θρησκειας. Γνωση που τοσος αιωνες του στερησαν και του στερουν.
    Δεν βλεπετε σημερα ακομα, ποτιζουν με το δηλητηριο της μιαρης θρησκειας τα βρεφη μας και εμεις το δεχομαστε παθητικα και μοιρολατρικα. Οχι μονο συνεχιζουν το αιωνιο παραμυθι τους, αλλα εχουν περασει και στην αντεπιθεση, στελνοντας τα παιδια μας στις Συναγωγες και τα εβραικα μουσεια για να μαθουν την αιμοβορα εβραικη παραδοση. Και εμεις με σταυρωμενα τα χερια τα υπομενουμε και λεμε και ευχαριστω απο πανω.
    Οι εκπαιδευτικοι μας ταγοι βουτιγμενοι μεσα στη προδοτικη λασπη του εβραισμου, χρηματιζονται και σιωπουν μπροστα στην υλιστικη απολαυση που τους παραχουν και προβαλουν την πνευματικη τους τροφη με αρλουμπες και αντεθνικες κορωνες σε στημενα πανελ και κλειστες καστες.
    Οι πρυτανικες αρχες των ανωτατων ιδρυματων μας, υποθαλπτουν και φιλοξενουν ανθελληνες και δολιοφθορεις της εθνικης μας κληρονομιας.
    Τι πρεπει να κανουμε; Οχι φυσικα να υποταχθουμε στη μοιρα μας.
    Συνεχεις αγωνες, καθημερινη ενημερωση και ειρηνικη επανασταση που θα αφυπνησει τους Ελληνες απο τον ληθαργο τοσων αιωνων.
    Το διαδυκτιο ειναι ενα μεσον που σκορπα ταχεως τις ιδεες και οπως λεγανε και οι αρχαιοι μας προγονοι το λιγο-λιγο, γινεται πολυ.
    Ας ξεκινησουμε απο τους δικους μας ανθρωπους, γονεις, αδελφια, φιλους και με την συνεχη προτροπη και ενημερωση να τους αγγιξουμε την ευαισθητη χορδη που θα τους κανει να αμφισβητησουν σιγα -σιγα την ψευτια του εβραιοχριστιανισμου.
    Ας αποβαλουμε το φοβο και ας συζηταμε ελευθερα της ιδεες μας στις δημοσιες συναθρισεις μας, εστω και αν μας χαρακτηριζουν ελληνοκεντρικους,εθνικιστες, η οτι αλλο. Ας τους εισαγαγουμε στον ομορφο κοσμο της ελληνικης γραμματειας, ακομα και αν γινομαστε βαρετοι. Ας τους δωσουμε την αλλη λυση του ελληνικου πολιτισμου, αυτη που τους στερησε και τους στερει το εβραιοπληκτο κατεστημενο.
    Ας κρατησουμε κρυσταλλινες τις αγνες ψυχες των βλαστων μας πριν τις μαυρισουν με τα ψεμματα οι δολιοι επιδρομεις του πολιτισμου μας.
    Οι πηγες για το ποτισμα με ευγενεια και καθαροτητα της ψυχης υπαρχουν. Εμεις που τις ανακαλυψαμε ας τις δειξουμε και στους παραπλανημενους συνελληνες.
    Ετσι θα πετυχουμε την αποβολη τους μιασματος απο τον ιερο τοπο μας. Μπορει να παρει χρονια, αιωνες, αλλα σιγουρα θα επιτευχθει.
    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή