30 Δεκεμβρίου 2008

Να τι λέει ο Ζαν Κοέν για τους συμπατριώτες του!!!!!!!

------------------------------------------------------------------------------------
http://www.cohen.gr/mdlpg241.htm

Όχι στο όνομα του Εβραϊσμού
Ζαν Κοέν
5.12.08

Αυτό που γίνεται στη Δυτική Όχθη αυτές τις μέρες, δεν είναι η πρώτη φορά έχει γίνει και στο παρελθόν, είναι ντροπή για μας τους Εβραίους. Προσέξτε ότι μιλάω για Εβραίους και όχι ισραηλινούς και ο λόγος είναι ότι εδώ το επίσημο Ισραηλινό κράτος αντιδρά άμεσα και δυνατά εναντίον αυτών των Εβραίων εξτρεμιστών εποίκων.

Θα μου πείτε ότι με την ανοχή των κρατικών αρχών έγιναν οι οικισμοί και κατοικήθηκαν από τους έποικους. Η απάντηση είναι ναι, αλλά αυτό δεν δίνει στους έποικους Εβραίους εγκληματίες το δικαίωμα να κάνουν αυτά που κάνουν και ευτυχώς που το επίσημο κράτος καταστέλλει δια της βίας τέτοια φαινόμενα.

ΑΛΛΑ, όταν μπαίνεις σε σπίτια Παλαιστινίων και τα κάνεις γης μαδιάμ, όταν καις σπίτια, επιχειρήσεις, σπαρτά, χωράφια και ελαιώνες, όταν σκοτώνεις και τραυματίζεις με πυροβόλα όπλα αθώους απλούς ανθρώπους που το μόνο που θέλουν είναι να ζήσουν ανεξάρτητοι στη γη τους χωρίς τον φόβο των Ιουδαίων, τότε δεν διαφέρουμε σε τίποτα από τους τρομοκράτες που σκοτώνουν αθώους σε πιτσαρίες και σινεμά.

Πριν από χρόνια (29.9.2002) είχα δώσει μία συνέντευξη στην εφημερίδα Το Βήμα (http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=2&artId=128692) και το Κώστα Βαξεβάνη, μαζί με τον Ισμάτ Σαμπρί, επιτετραμμένος της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα, όπου στη ερώτηση Υπάρχει όμως κάτι που θα το νιώθετε πάντα ως ντροπή; Είπα μεταξύ των άλλων «Το γεγονός ότι ένα ισραηλινό κράτος έχει υπό την κατοχή του 30 χρόνια τώρα έναν άλλον λαό με κάνει και ντρέπομαι. Από την άλλη με κάνει υπερήφανο ότι υπάρχουν τεράστιες δυνάμεις εδώ στο Ισραήλ που διαμαρτύρονται γι' αυτό. Με κάνει υπερήφανο όταν βλέπω τους εβραίους Ισραηλινούς να δέρνονται με τις δυνάμεις ασφαλείας για να σπάσουν τον αποκλεισμό. Με κάνει υπερήφανο ως εβραίο, που σημαίνει ότι έχουμε ελπίδες. Είναι κάτι όμως που δεν είδα από την άλλη πλευρά».

Σήμερα αυτοί οι φανατικοί Εβραίοι εγκληματίες με κάνουν ξανά να ντρέπομαι, διότι στο όνομα του Εβραϊσμού διαπράττουν εγκλήματα τα οποία σαφώς απαγορεύει η εβραϊκή θρησκεία. Προσωπικά δεν είμαι καθόλου θρήσκος αλλά αναγκάζομαι να αναφερθώ στη Βίβλο αφού αυτοί διαπράττουν αυτά που διαπράττουν στο όνομα του Εβραϊσμού.

Η έκτη εντολή λέει με σαφήνεια ου φονεύσεις. Επίσης, και σύμφωνα με την Εβραϊκή θρησκεία αν είναι ένας Εβραίος να σώσει μια ζωή, δική του ή άλλη, μπορεί να παραβιάσει όλες τις 636 εντολές σύμφωνα με τις οποίες πρέπει να ζει ένας ευσεβείς εβραίος, εκτός από τρεις, όπου καλύτερα να πεθάνει παρά να τις παραβιάσει: Να αλλαξοπιστήσει, αιμομιξία και φόνος. Η εντολή είναι σαφέστατη και δεν χωράει ερμηνείες. Όταν λοιπόν αυτοί οι Εβραίοι έποικοι πυροβολούν άοπλους Παλαιστίνιους δεν έχουν το δικαίωμα να λέγονται Εβραίοι.

Αλλά και οι πυροβολισμοί να μην υπήρχαν τα αίσχη που γίνονται στο όνομα του Εβραϊσμού είναι επίσης εξοργιστικά.

Ποιός έδωσε το δικαίωμα σε αυτούς τους εγκληματίες να καίνε σπίτια, να σπάνε επιχειρήσεις, να ξεριζώνουν ελιές κλπ στο όνομα του εβραϊσμού, δηλαδή στο όνομα μου;

Ποιος έδωσε το δικαίωμα σε αυτούς τους εγκληματίες να παραβιάζουν τους νόμους του κράτους όταν το ΣτΕ του Ισραήλ έβγαλε απόφαση ότι το διεκδικούμενο σπίτι, για το οποίο γίνεται ο καυγάς, πρέπει να εκκενωθεί αμέσως από τους εποίκους;

Ποιος έδωσε το δικαίωμα σε αυτούς τους εγκληματίες να κάνουν κόλαση τη ζωή αθώων Παλαιστινίων επειδή ο Αβραάμ φίλησε τη Σάρα πριν 5.000 χρόνια σε κάποιο στενό της Χεβρώνας;


Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα; Πάντως όχι ο δικός μου Θεός. Όχι ο Θεός των Εβραίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου