24 Ιουλίου 2009

Η μέθη των χλιδάτων νεόπλουτων κληρικών!Ομολογίες...χριστιανικές!

Μητροπολιτικά αυτοκίνητα

ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΜΕ ΤΗΝ PORCHE!!!!!


ROMANITY ROMANISM ROMIOSINI


ΠΗΓΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Από μερικούς δημοσιογράφους σχολιάζονται τα αυτοκίνητα των Ιερών Μητροπόλεων ή των Μητροπολιτών και κυρίως σχολιάζονται εκείνα που θεωρούνται ότι ξεφεύγουν από το κανονικό σχήμα και μέγεθος.

Βεβαίως, μπορεί κανείς να διακρίνη μερικά τέτοια αυτοκίνητα που είναι υπερβολικά και πολλές φορές δείχνουν την νεοπλουτίστικη νοοτροπία των κατόχων τους. Και στο σημείο αυτό ενθυμούμαι τον λόγο του Αριστοτέλη στο περί "Ρητορικής" σύγγραμμά του που θεωρούσε "απαιδευσίαν πλούτου το είναι νεόπλουτον", γιατί ένας τέτοιος νεόπλουτος άνθρωπος έχει ήθος "ευδαίμονος ανοήτου". Και, δυστυχώς αυτή η νοοτροπία διακρίνει μερικούς Κληρικούς, όλων των βαθμών, που συνήθως προέρχονται κοινωνικά από τις αγροτικές και μικροαστικές τάξεις και αυτομάτως βρίσκονται μπροστά σε μια άλλη κοινωνική κατηγορία που τους μεθάει.

περισσότερα...

Μέσα σε αυτή την πρώτη παράγραφο εμπεριέχεται όλη η αλήθεια,την οποία εξ ανάγκης ομολογούν θέλοντας να δικαιολογήσουν..."μερικούς Κληρικούς,όλων των βαθμών,..."!!!
Ώστε οι ρασοφόροι είναι μια άλλη κοινωνική κατηγορία και όταν κάποιος προέρχεται από τις...κατώτερες ελέω χριστού τάξεις των αγροτών! και των μικροαστών!...μεθάει κολυμπώντας στη χλιδή του χρυσού!
Διαψεύδει ο "επίσκοπος" τα λεγόμενα του "αρχηγού του",που αναρωτήθηκε...
"ποιά περιουσία;"!!!!!
Δε φτάνει αυτό,αλλά έχει και το θράσος ο..."επίσκοπος" να ενθυμείται τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ!
Γιατί...παράκουσε την εντολή του Ι.Χρυσοστόμου,ο οποίος προτείνει την αποχή από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ;

[Ο ΦΙΛΟΒΑΡΒΑΡΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Ι. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ: «Όσο πιο βάρβαρο ένα έθνος φαίνεται και της ελληνικής απέχει παιδείας, τόσο λαμπρότερα φαίνονται τα ημέτερα...]
Και πως αυτός γνωρίζει τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ,παρακούοντας τη διαταγή του Ρωμαίου Αυτοκράτορα...Γιουδπράβδα(Ιουστινιανού);
[Θα παρεμποδίσουμε δε κάθε μάθημα (κλείσιμο σχολών!), που διδάσκεται από όσους πάσχουν από την νό­σο και την μανία (μάθησης!) των ανόσιων Ελλήνων, ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν, να μη μπορούν πια να διαφθείρουν της ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες.]
Τώρα παρατηρείστε το εικονίδιο που έχει στη σελίδα της η μητρόπολη Ναυπάκτου...
Βλέπετε το σύμβολο της Νέας Ρώμης(Κωνσταντινούπολης) στην αριστερή πλευρά και δεξιά το σύμβολο της Ρώμης!Κανένα...ΕΛΛΗΝΙΚΟ σύμβολο!Ακόμα και εκεί τονίζουν το γιατί επιμένουν..."Ρωμαϊκά"!!!!!Γιαυτό με λύσσα επιμένουν να αποκαλούνται...Ρωμηοί!
Και έτσι μόνοι τους παραδέχονται ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου