21 Ιουλίου 2009

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ!! O ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ!!!



Πηγή...

Μέσα στα 1700 χρόνια σκλαβιάς,πολλές φορές οι Έλληνες προσπάθησαν με κινήματα και επαναστάσεις να λύσουν τις αλυσίδες.Όμως οι μελανιμονούντες,συμμαχούσαν πάντα με κάθε βάρβαρο που βρισκόταν μπροστά τους,δίνοντάς τους το ελεύθερο να εξανδραποδίζουν όποιον Έλληνα έβρισκαν.
Έχοντας καταλάβει εκ των έσω τη ρωμαϊκή διοίκηση,κατάφεραν με κάθε δόλο να αρπάξουν και την ανώτατη εξουσία τοποθετώντας δικούς τους αυτοκράτορες.Αν καμιά φορά έτυχε να ανέλθει στο θρόνο κάποιος που νόμισε ότι μπορεί να τους αντισταθεί,βρισκόταν σφαγμένος,δηλητηριασμένος και καθυβρισμένος.Παράδειγμα ο Ιουλιανός,που δολοφονήθηκε από κάποιον χριστιανό στρατιώτη,που τον έχουν μάλιστα κάνει άγιο!
Στο τέλος και αφού είχαν διαλύσει μέχρι εξαφανίσεως την Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία,η οποία είχε μείνει μόνο με το όνομα και την Νέα Ρώμη(Κωνσταντινούπολη),την παρέδωσαν στους νέους συμμάχους τους,που στο μεταξύ είχαν καταλάβει όλη την πρώην "αυτοκρατορία".
Αυτοί είναι οι κατακτητές της Ελλάδος,οι πραγματικοί ιδιοκτήτες.
Και όταν οι Έλληνες ήταν έτοιμοι να επαναστατήσουν,μερικές ημέρες πριν το Μάρτη του 1821,αυτοί τους αφόρισαν.Με κύριο γνώμονα το ιδιοτελές συμφέρον τους.
Και όταν είδαν ότι τελικά κινδύνευαν να χάσουν ό,τι επί 1500 χρόνια είχαν κατακτήσει,καπέλωσαν μαζί με τους κοτζαμπάσηδες και τους λοιπούς προδότες των "τζακιών" τους αγράμματους Έλληνες,φτάνοντας στο σημείο να κλείσουν στη φυλακή και να δολοφονήσουν όλους τους αγνούς πατριώτες,από τους οποίους,λόγω του ότι ήταν ήρωες και ινδάλματα,υπήρχε περίπτωση να γίνει πραγματικότητα η ΑΝΑΣΤΑΣΗ της Ελλάδας.
Έλληνες,όσοι θεωρείτε ότι είστε,σκεφθείτε ότι και μόνο με αυτά που κατέχουν,μάλιστα με υπογραφές των...Τούρκων Σουλτάνων(οι..."υποστηρικτές" του '21!),η Ελλάδα και εμείς οι Έλληνες δεν θα ζούσαμε με τέτοια ανέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου