31 Αυγούστου 2009

Ο ραγιάς και το..."ρεγιαδιλίκι"...Και η "Ι-ερή Μ-αφία" να πουλάει την Ελλάδα!

Χρυσόβουλα, χότζες, η Σμύρνη δεν έσβησε ποτέ.

Κάποτε τρέχαμε εθελοντές να σβήσουμε τις πυρκαγιές. Εκεί που οι σόλες μας έλιωναν και το δέρμα μας καιγόταν, χτίστηκαν οι βίλες που βλέπετε

Αυτές οι λιρίτσες θα είναι ή ματοβαμμένες ή πυρωμένες. Τα χρυσόβουλα της προδοσίας, η αιώνια ανταμοιβή του ραγιά, του ρουφιάνου.

Αυτή η Γη κατοικείται από τρία είδη ανθρώπων. Τους λίγους με τις κουκούλες που ασελγούν στη μάζα, τη μάζα και τους λίγους, τους τρελλούς που ξερίζωναν τις κουκούλες και πλήρωναν το τίμημα.

Αυτές οι βίλες ανήκουν κυρίως στα δύο πρώτα είδη πανίδας αυτού του τόπου. Στους απογόνους των δοσίλογων όπου η διαχρονική χλιδή τους έχει δολοφονήσει πνευματικά. Εφιάλτης, Πήλιος Γούσης, Γερμανοτσολιάς, Καραβέλας, πάντα υπάρχουν οι δοξασμένες περσόνες που στολίζουν αυτόν τον τόπο. Το αστείο; Αυτό το ελεεινό κράτος που αν δεν υπήρχαν οι τρελλοί, οι Κολοκοτρωναίοι και οι Νικηταράδες, δεν θα υπήρχε. Αυτό το κράτος που τιμά τους εφιάλτες, αναπαράγει την άβουλη τη μάζα και δολοφονεί τους “αντιρρησίες”. Τα Οθωμανικά φιρμάνια της βαρβαρότητας είναι ακόμη ο αποδεκτός τίτλος τιμής, αρκετός για να κάψει και να ρευστοποιήσει δάση και ανθρώπους. Με αυτά τα φιρμάνια «Εκτάσεις από τη Ν. Πεντέλη μέχρι και τη Ν. Μάκρη – όπως λέει ο δασάρχης Πεντέλης στο Ριζοσπάστη- διεκδικούνται από την Ι.Μ. Πεντέλης. Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε, σε μια διαδικασία αγωγών». Οπως τονίζει, «υπάρχουν εκτάσεις που διεκδικούν δύο και τρεις φερόμενοι ως ιδιοκτήτες». Αναφερόμενος στους δασικούς χάρτες, ο δασάρχης υπογράμμισε πως αν αυτοί είχαν συνταχθεί οι διεκδικήσεις θα ελαχιστοποιούνταν.

Θυμάστε όταν όλοι ούρλιαζαν για το Βατοπέδι, μεταξύ αυτών ο Κοντομηνάς και ο Μπόμπολας, λέγαμε ότι η υποτιθέμενη ζημιά του δημοσίου από την υπόθεση είναι μια τρίχα σε σύγκριση της κολοσσιαίας συνωμοσίας για την εκποίηση του Πεντελικού όρους και των γύρω περιοχών.

Δείτε ποιοί είναι οι ευνοημένοι από τα συνεχή ολοκαυτώματα της Πεντέλης. Ο ένας μάλιστα έστησε και το στρατηγείο του πάνω σε αυτό “που θα ξαναγινόταν δάσος”. Τέτοιο το θράσος.

Ολοκαύτωμα 60 χρόνων. Η ΙΜ από τη δεκαετία του ‘50, έχει πουλήσει με διάφορες μεθόδους εκτάσεις σε ιδιώτες! «Ακόμη και με αγγελίες σε εφημερίδα έχουν πωληθεί εκτάσεις». Χώρια τους ιδιώτες, τους κληρονόμους, τους οικοδομικούς συνεταιρισμούς.

Ιδιώτες λοιπόν εμφανίζονται με Σουλτανικά φιρμάνια και απαιτούν δημόσια Γη. Κανένας δεν γυρνά να ρωτήσει το αυτονόητο: Που τα βρήκες ρεμάλι; Με ποιό θράσος τολμάς να εμφανίσεις τα πειστήρια της ρουφιανιάς; Και συ ρε άτιμο κράτος με ποιό δικαίωμα ασελγείς πάνω στο αίμα των ηρώων που χύθηκε για να στέκεις εσύ κραταιό;

Γιατί βέβαια αυτοί που περιφέρονται με τα ρουφιανόχαρτα δεν θα είναι ποτέ απόγονοι ενός Νικηταρά: Αυτός τυφλός περιφερόταν και γινόταν ο περίγελος των καλαμαράδων και των θεσιθήρων. Μεχρις ότου του έβγαλαν και το σπίτι του (μοναδική του περιουσία) στον πλειστηριασμό. Αυτός βλέπεις δεν έδωσε τα παιδιά του για να καλοπερνούν οι Σουλτάνοι με αντάλλαγμα κάποιες χιλιάδες στρέμματα Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Οι πρόθυμοι “φίλοι των Γερμανών” που παρέμειναν φίλοι των Γερμανών. Από την Αγία Οικογένεια μέχρι τον αστακομανή, τον Μιζοφοράκο, τον τεράστιο Σημίτη που ο πρόεδρος των θεωρεί “κεφάλαιο για τον τόπο”. Για τον τόπο του, την Φρανκφούρτη, ίσως.

Όταν κάποιοι έδιναν τον αγώνα στο Αφιόν Καραχισάρ, κάποιοι άλλοι καλά πληροφορημένοι μάζευαν λιρίτσες και μπαγκάζια. Κάποιοι με κουκούλες έπαιρναν λιρίτσες και μπαγκάζια, η μεγάλη μάζα κοίταζε να “περνάει καλά”. Όταν ήρθε η φωτιά, η μεγάλη μάζα σφάχτηκε. Άδοξα, πάνω από τις ίδιες λιρίτσες που προσπάθησαν να περισώσουν. Όμως λίγες λιρίτσες αρκούσαν για να είχε κρατήσει το μέτωπο. Λίγες απ’ όλους. Δεν θα πούμε για τον αριθμό των “εθελοντών”.

Όπως λίγες λιρίτσες από τους κατοίκους του Διονύσου και της Πεντέλης θα αρκούσαν για να σωθεί το δάσος. Άσε τον εθελοντισμό, δεν είναι στο Life style τους. Προτίμησαν όμως να κλειστούν στις βίλες τους με τις γεμάτες πισίνες. Ίσως ν’ ανασκαλεύουν για τίποτα χρυσόβουλα αφού μια χρυσή περίοδος ανοίγεται για το real estate. Σ’ ένα κράτος που ακόμα σουλτανοκρατείται αφού κατηγορεί τα “μιαρά πεύκα” για τα κακά της μοίρας μας. Αυτά τα πεύκα που όλως τυχαίως είναι τα μοναδικά δέντρα που παρέχουν θερμική απόκρυψη σε οπλικά συστήματα. Ενοχλούν όμως τον κουμπάρο Βεζύρη. Βάλτε Leyland.

Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου