13 Σεπτεμβρίου 2009

Ερώτηση δημοσιογράφου των ΝΕΩΝ:"Κύριε Παπανδρέου θα φορολογείσετε την ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.;Παπανδρέου:"Μπεεε" που πάει να πει..."μπααα"!

Στη συνέντευξη που δίνει αυτή την ώρα ο ΓΑΠ,οι ερωτήσεις ξεκίνησαν με πρώτη ερώτηση του δημοσιογράφου των ΝΕΩΝ.Ανάμεσα στα άλλα περιεχόμενα της ερώτησης ήταν και το αν θα φορολογήσει την χριστιανική ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.
Στην απάντησή του ο ΓΑΠ,άρχισε να τυρβάζει περί άλλων,με τα γνωστά θα...θα...θα.Μάταια περίμενε ο δημοσιογράφος,αλλά και εμείς να ακούσουμε να πει κάτι για την φορολόγηση των κατακτητών της Ελλάδας!Ούτε ένα...κιχ!

Υ.Γ.
Δεύτερη ερώτηση από άλλο δημοσιογράφο για τη φορολόγηση της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.
Και ο Παπανδρέου απάντησε μεταξύ άλλων ότι...βρίσκεται σε διάλογο μαζί τους και...ελπίζει ότι η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. θα δείξει...κατανόηση σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βρίσκεται η χώρα!
Δηλαδή,να υποθέσουμε ότι θα έρθει σε...διάλογο και με τους φορολογούμενους πολίτες,ώστε να δείξουν κατανόηση για τη δύσκολη κατάσταση της Ελλάδας κι αν θέλουν να συνεισφέρουν στα βάρη;
Προς τι ο...διάλογος,όταν λέει το αυτονόητο,ότι δηλαδή θα φορολογηθούν...ΟΛΟΙ και ειδικά οι έχοντες και κατέχοντες και μάλιστα αναλογικά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου