21 Οκτωβρίου 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ.Δελτίο πληροφόρησης.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ

prom.pyrforos@gmail.com
http://pyrrphoros.wordpress.com/

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944 104580, 6932 302778

Θεσσαλονίκη 21/10/09

- Δελτίο πληροφόρησης -

Δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ

Στις 11 Οκτωβρίου, στα πλαίσια του 7ου Πελλάνιου Μαραθωνίου,

πραγματοποιήθηκε από τον “Προμηθέα Πυρφόρο” στην Πέλλα παρουσία των δημοτικών αρχών

τελετή προς τιμή του Μεγάλου Αλεξάνδρου,

και των πεσόντων στη μάχη της Πύδνας.

Περισσότερα για την τελετή μπορείτε να δείτε εδώ:
Αλεξάνδρου του Φιλίππου, Ίθη δη! (Τελετή στην Πέλλα με το πατρώο τυπικό)

Στα πλαίσια της διάχυσης των αρχαίων ελληνικών ιδεωδών και των προγονικών αθλητικών αξιών σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας, ο Σύλλογος “Προμηθεύς Πυρφόρος” συμμετείχε ενεργά με τις δυνάμεις του και τα μέλη του στη διοργάνωση

του 7ου Πελλάνιου Μαραθωνίου 2009

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους με πλούσιο φωτογραφικό υλικό:
7ος Πελλάνιος Μαραθώνιος 09 – Αφετηρίες και Εκκίνηση (φωτογραφ. υλικό)
7ος Πελλάνιος Μαραθώνιος 09 – Τερματισμοί και Απονομές
Αποτελέσματα του 7ου Πελλάνιου Μαραθωνίου 2009

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Προμηθεύς Πυρφόρος” συνεχίζει σταθερά την πορεία του, σε συνεργασία με τους άλλους ελληνοπρεπείς φορείς, στην ανάδειξη και προβολή της ελληνικής κοσμοθεάσεως.

Μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 21/9/09 (βλ. εδώ: Το νέο Δ.Σ. του ‘Προμηθέως Πυρφόρου’), τα μέλη του Συλλόγου προχωρούν με νέα διάθεση και δυναμισμό, συμβάλλοντας στην ευόδωση των ευγενών στόχων που το ελληνοπρεπές κίνημα έχει θέσει.

Σημείωση:

Πολλοί φίλοι μας έχουν πληροφορήσει ότι δέχονται υστερόβουλες επιστολές δια του ηλεκτρον. ταχυδρομείου, με αρνητικές και δυσφημιστικές αναφορές για το σύλλογό μας και για μέλη του συλλόγου μας, από ένα ή δύο πρώην μέλη που έχουν τεθεί οικειοθελώς και με δική τους πρωτοβουλία και απόφαση εκτός του δυναμικού του συλλόγου μας. Πρόκειται δηλ. για δημόσια παρέμβαση στα εσωτερικά του συλλόγου μας από ανθρώπους που με δική τους επιλογή αποφάσισαν τη διαγραφή τους.
Είναι γεγονός ότι κάθε σημαντική και αξιόλογη δράση για την προώθηση ευγενών σκοπών, προκαλεί συνήθως και την ανάλογη αντί-δραση. Δηλώνουμε ότι τίποτα απ’ όσα αναφέρονται στα δημοσιεύματα αυτά δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, κάτι άλλωστε που μπορεί ν’ αποδειχθεί ανά πάσα στιγμή σε σύνολα όπως ο “Προμηθεύς Πυρφόρος” που λειτουργούν με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες, όπου το δικαίωμα λόγου του καθενός είναι δεδομένο και η πρόσβαση του καθενός ενδιαφερόμενου στην πληροφόρηση και στα όργανα είναι άμεση.

Δεν πρόκειται να μπούμε σε δημόσια διαδικασία αντιπαράθεσης και ανταπαντήσεων διότι φρονούμε ότι μόνον κακό κάνουν στο κίνημά μας παρόμοιες συμπεριφορές. Το ελληνοπρεπές κίνημα, αρκετά ώριμο πλέον στη συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων και των φορέων που μετέχουν σ' αυτό, απορρίπτει τις τακτικές της συκοφαντικής μιζέριας και της πρόκλησης τεχνητής διχόνοιας. Δεν μπορούμε ωστόσο να κάνουμε τίποτα στη συνεχιζόμενη διασπορά παρόμοιων δημοσιευμάτων εφόσον οι διακινητές τους, αντί της προσφοράς στον ελληνοπρεπή χώρο, επιλέγουν να αναλώνονται στην ενασχόληση της σπίλωσης υπολήψεων για λόγους προσωπικούς.

Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας σε συνεργασία και σύμπραξη με όλους τους υπόλοιπους φορείς. Όποιος, αντί να συμβάλλει στην ενότητα των δυνάμεών μας και στην ανάδειξη του ελληνισμού, αναλώνεται στο να διασύρει τους φορείς και τους ανθρώπους που προσφέρουν χρόνο, κόπο και χρήμα για τα ιδεώδη που πρεσβεύει ο χώρος μας, ας χρεωθεί και το κόστος αυτών των απρεπών συμπεριφορών.

Γραμματεία του Πολιτιστικού Συλλόγου 'Προμηθεύς Πυρφόρος'
Τμήμα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου