15 Απριλίου 2010

Μια απάντηση στους μισέλληνες "οικονομολόγους"...

Κριτική στα σοφίσματα των ναζωραίων οικονομολόγων. Η Ελληνική απάντηση 
Στον αμείλικτο οικονομικό πόλεμο που διεξάγεται μεταξύ Ελλήνων και μισελλήνων, κεντρικής σημασίας ζήτημα είναι η ιδεολογία. Ο τρόπος σκέψεως και αναλύσεως της οικονομικής καταστάσεως των δύο αιωνίων εχθρών. Αδήριτος ανάγκη καθίσταται η ανάλυσις των μισελληνικών σοφισμάτων του εχθρού και η συντριβή των.
Ο στραγγαλισμός της Ελληνικής Οικονομίας θα αποφευχθεί εφ’ όσον επιτύχουν οι Έλληνες δημοσιονόμοι να εκπαιδεύσουν τον Λαό στην τέχνη του οικονομικού πολέμου. Η εξολόθρευσις των εχθρικών ιδεολογημάτων θα στεφανώσει την Ελληνική Νίκη στον οικονομικό πόλεμο.
Οι ναζωραίοι δημοσιονόμοι επαναλαμβάνουν διαρκώς οκτώ σοφίσματα. Οκτώ παραπλανητικές υποθέσεις, τις οποίες δεν επεξηγούν. Απλώς τις επαναλαμβάνουν διαρκώς με το σκεπτικό ότι δια της επαναλήψεως θα καταφέρουν να αναισθητοποιήσουν τον Ελληνικό Λαό και να τον καθυποτάξουν. Ο τρόπος σκέψεως των ναζωραίων οικονομολόγων είναι σαθρός, αλλά προσπαθούν να επικρατήσουν δια της αποσιωπήσεως της Ελληνικής δημοσιονομικής επιχειρηματολογίας.

1. Ισοσκελισμός κρατικών εσόδων-εξόδων. Αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδος, λένε οι ναζωραίοι αναλυτές. Πρόκειται για χονδροειδέστατη ανοησία. Τα κρατικά έσοδα και τα έξοδα είναι το τελικό στάδιο, μίας μακράς παραγωγικής διαδικασίας. Πρώτα ένας Έλλην πρέπει να γεννηθεί, ύστερα να ανατραφεί και να εκπαιδευτεί σωστά. Ύστερα να εύρει εργασία. Ύστερα να πωλήσει το προϊόν της εργασίας του. Τότε εμφανίζει έσοδα, και ίσως κέρδη.
Οι ναζωραίοι δημοσιονόμοι παρακάμπτουν όλα αυτά τα στάδια. Στήνονται με ένα όπλο στην γωνία και περιμένουν ποιός Έλλην θα εμφανιστεί για να τον ληστέψουν. Το όλο τους πρόβλημα είναι το τί θα αρπάξουν. Ποτέ μα ποτέ το πώς θα δημιουργήσουν πλούτο.
Οι Έλληνες δημοσιονόμοι διδάσκουν ότι το βασικό πρόβλημα είναι η παραγωγική ανάπτυξη της οικονομίας, και η βελτίωση του Ελληνικού πληθυσμού σε θέματα παιδείας. Χωρίς ανάπτυξη δεν έχεις έσοδα. Χωρίς βελτίωση της Ελληνικής παιδείας δεν μπορείς να μειώσεις τις σπατάλες.
Επί 6 μήνες η νέα μισελληνική ναζωραϊκή συμμορία έχει εξαπολύσει διωγμό εναντίον των Ελλήνων με φορολογικά μέτρα. Έδωσε εντολή στους δημοσιογραφικούς ευνούχους να αποσιωπούν ότι τα συγκεκριμένα μέτρα θα πλήξουν την οικονομική ανάπτυξη. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ναζωραίοι δημοσιονόμοι μιλούν μόνον για φορολογία. Τους είναι αδιανόητη οποιαδήποτε άλλη οδός εξόδου από την κρίση. Η λέξη ανάπτυξη τους προκαλεί αποτροπιασμό.  

2. Πτωχοί εναντίον πλουσίων. Η κυβερνητική συμμορία διαχωρίζει εσκεμμένως τους πολίτες σε πτωχούς και πλουσίους όταν καταρτίζει τα ανθελληνικά φορολογικά της φιρμάνια. Προσπαθεί να πείσει τους αφελείς ότι...συνέχεια στην πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου