01 Οκτωβρίου 2010

Τέλος η απεργία στους φορτηγατζήδες.

 Ωρα 1:48
Την αναστολή των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν πριν από λίγο , οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, ύστερα από μία συνεδρίαση των 9 προέδρων που κράτησε πάνω από 5 ώρες. Έτσι από την Παρασκευή όλα τα φορτηγά φεύγουν από τα μπλόκα, αρχίζουν να εκτελούν κανονικά τις μεταφορές και επιτέλους θα πάρει ανάσα η αγορά.

Και στη σημερινή Μαραθώνια συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του κλάδου στην Ομόνοια, δεν έλειψαν οι εντάσεις με τους σκληροπυρηνικούς να εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι και να προτείνουν συνέχιση των κινητοποιήσεων και τους πιο ψύχραιμους να ζητούν την αναστολή τους. Υπήρξαν και σοβαρά επεισόδια, με φωνές, με τους μεταφορείς να πιάνονται ενίοτε και στα χέρια και να πετάνε ακόμα και φωτοβολίδες στην είσοδο του κτιρίου.Πληροφορίες αναφέρουν ότι  προπηλακίστηκε ο Τζωρτζάτος

Μάλιστα, η Επιτροπή Αγώνα φαίνεται να αντιτίθεται στην απόφαση της ομοσπονδίας και να ζητά ψηψοφορία από τη βάση για τη συνέχιση ή όχι των κινητοποιήσεων.

Πηγή...

1 σχόλιο:

  1. Επρεπε οι συμπαθεις φορτηγατζηδες να ενωσουν τον αγωνα τους, με τους υπολοιπους Ελληνες που διαμαρτυρονται...Η ισχυς εν τη ενωσει.Αποσπασματικα δεν υπαρχει αποτελεσμα.Ο αγώνας ειναι κοινος.Παντα υπαρχει καιρος,αρκει να υπαρξει διοργανωτης.Μπορουμε να οργανωθουμε απο τις φιλικες ιστοσελιδες.ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή