16 Νοεμβρίου 2010

Για τους απογόνους του Αβραάμ το πράμα διαφέρει...


Ως χώρος προσευχής επελέγησαν και τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών…

Δεκατρείς χιλιάδες άτομα, σύμφωνα με την αστυνομία, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις ανοιχτής προσευχής των μουσουλμάνων, σε δώδεκα διαφορετικά σημεία της Αττικής.

Η προσευχή, που ξεκίνησε από τις 7.40 το πρωί και τελείωσε στις 11, έγινε χωρίς να συμβεί το παραμικρό, εκτός από την πλατεία Αττικής, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρξαν προκλήσεις από πλευράς μικρής μερίδας κατοίκων, οι οποίοι πετούσαν αυγά και άλλα αντικείμενα εναντίον μουσουλμάνων που περνούσαν στο δρόμο, αλλά δεν υπήρξε αντίδραση και με την ισχυρή παρουσία της αστυνομίας, δεν σημειώθηκαν επεισόδια. Στο σημείο βρέθηκαν και μέλη της Χρυσής Αυγής αλλά απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Οπως έγινε γνωστό από τη ΓΑΔΑ, στις εκδηλώσεις των μουσουλμάνων παραβρέθηκαν 4.000 άτομα στο Αιγάλεω, 2.000 του ελληνοαραβικού επιμορφωτικού κέντρου στην οδό Κύπρου στο Μοσχάτο, 500 στα Προπύλαια, 600 στην πλατεία Αττικής, 600 στην πλατεία Κουμουνδούρου, 1.000 στον παλιό Ιππόδρομο στο Φάληρο, 1.000 στη λεωφόρο Καραμανλή στο Μενίδι, 300 στο γήπεδο μπάσκετ της Ελευσίνας, 250 στον Ασπρόπυργο, 1.500 σε παλιό εργοστάσιο στη λεωφόρο Μαρκοπούλου στο Κορωπί, 250 στα Οινόφυτα και 1.000 στο γήπεδο του Ιερόθεου στο Περιστέρι.

Πηγή...

Εάν κάποιοι ελληνοκεντρικοί κύκλοι έκαναν προσευχή, φορούσαν τριβώνα (χλαμύδα) στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών τι θα έκανε άραγε η επίσημη χριστιανική Εκκλησία της Ελλάδος; Βέβαια για τους απογόνους του Αβραάμ το πράμα διαφέρει....

Σχετικό θέμα “Βρώμικο”, Ισλαμικό χρήμα ρέει στην Ελλάδα προς πάσα κατεύθυνση!

2 σχόλια:

  1. Χαίρε συν Έλληνα.
    Ετοιμάζουμε Δια-δικτυακό ραδιόφωνο και θέλουμε ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Με θέματα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ , ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ , ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..
    Θελουμε συμμετοχή απο όλη την ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ , ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ....
    ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ:
    revhellgov@hotmail.com

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ...
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ παιδια.Αυτα ειναι ευχαριστα νεα.ΟΛΟΙ θα προσφερουμε, οτι μπορει ο καθενας.Εγω σαν παληος ραδιοερασιτεχνης,κατι γνωριζω...Για την ΕΛΛΑΔΑ ρε γαμωτο...ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή