01 Δεκεμβρίου 2010

Η Ελληνική Διατροφή ως θρησκευτική επιταγή και ως όπλο.

Η Ελληνική Διατροφή ως θρησκευτική επιταγή και ως όπλο επιβιώσεως του Ελληνικού Έθνους

Σχετικά θέματα: Αστυνομία τροφίμων στις ΗΠΑ.Προσεχώς και στην Ελλάδα!

Βιολογικός πόλεμος, εναντίον Ελλήνων.Σίτος, αλεύρι ψωμί να προωθηθή.

ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η αιτία της απουσίας μας;Καλλιεργούμε τη μάνα ΓΗ και εκείνη μας ανταμείβει...!

Το μέλλον των παιδιών

Η Ελληνική Διατροφή ως θρησκευτική επιταγή και ως όπλο επιβιώσεως του Ελληνικού Έθνους


Η Θρησκεία μάς διδάσκει ότι το σώμα μας είναι Ναός των Αθανάτων Πατρώων Θεών. Γι’ αυτό δεν επιτρέπεται να το βρωμίζουμε με κάπνισμα σιγάρων, αλκοόλ, ναρκωτικά, τοξίνες από κακή διατροφή και επιμειξίες με ξένο αίμα.
Η απόλυτη διαφοροποίηση μεταξύ Ελλήνων και χριστιανών στο θέμα της διατροφής εξασφαλίζει την αποτροπή φυλετικής και πολιτιστικής επιμειξίας με τους βεβήλους.
Το ξενόφερτο χριστιανικό κατεστημένο προσπαθεί να... εξοντώσει τον Ελληνικό Λαό δια της χειρίστου διατροφής που του επιβάλλει. Πίτσες, χάμπουγκερ, αναψυκτικά, αλλαντικά, συντηρητικά, χρωστικές, μεταλλαγμένα και ένα σωρό επιβλαβή συστατικά εισάγονται στο σώμα μας και προκαλούν αμέτρητες αρρώστιες. Αλλά έτσι βρωμίζουμε τον Ιερό Ναό των Αθανάτων Θεών. Πρέπει να πολεμήσουμε τον διατροφικό εχθρό. Πρέπει να ενστερνιστούμε πλήρως τις Αρχές της Ελληνικής Διατροφής.
Η Ελληνική Διατροφή διαδραματίζει βασικό ρόλο στην σωματική υγεία, στην αισθητική, στην κατάσταση του δέρματος, στην ψυχική ευεξία, στην πνευματική ισορροπία, στην αποφυγή προώρου γηράνσεως, στην καλή τριχοφυία, στο θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην βελτίωση της αναπαραγωγικής μας ικανότητος.
Οι χριστιανοί αυτοκτονούν με το πιρούνι. Δεν πρέπει να πάρουν και τους Έλληνες στον τάφο τους. Παχυσαρκία, καρκίνος, καρδιακά νοσήματα, σακχαρώδης διαβήτης, είναι οι νέοι μεγάλοι εχθροί του Ελληνισμού. Είναι το αποτέλεσμα της χριστιανικής διατροφής(=διαστροφής), εντελώς ξένης προς την Ελληνική Διατροφή.
Θα σκιαγραφήσουμε τις βασικές αρχές της Ελληνικής Διατροφής ώστε να μην έχουμε το τέλος των αντιπάλων μας.
Κατ’ αρχήν απαγορεύονται οι εξαντλητικές δίαιτες και τα χάπια ως μέθοδοι αδυνατίσματος. Επίσης απαγορεύεται η χρήση διαφόρων ηλεκτρικών μηχανημάτων ως μέθοδος απωλείας τοπικού πάχους. Είναι προϊόντα εξαπατήσεως του Ελληνικού Λαού για να κερδοσκοπούν κάποιοι ανεύθυνοι.  
Μόνον η καθημερινή σωματική άσκηση και η Ελληνική Διατροφή μας βοηθούν να διατηρήσουμε το σωστό βάρος. Οι εξαντλητικές δίαιτες που συνιστούν οι ανεύθυνοι είναι άκρως επικίνδυνες για την υγεία μας. Προκαλούν διαταραχές στον μεταβολισμό του οργανισμού μας. Κυρίως μας ενδιαφέρει να μην χάνουμε απότομα πολύ βάρος, διότι έτσι υφιστάμεθα απώλεια μυϊκής μάζης και υγρών. Αυτά τα κιλά γρήγορα θα τα ξαναπάρουμε, αν δεν θέλουμε να αρρωστήσουμε.
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η καύση του λίπους. Αργά και σταθερά, να χάνουμε 0.5-1 Kgr την εβδομάδα, όχι όμως παραπάνω, ώστε να καίμε λίπος και όχι μυϊκή μάζα.    
Τα μυστικά της Ελληνικής Διατροφής έγκεινται στην διαλογή των υλικών, στην συχνότητα διατροφής ωρισμένων υλικών, στην ποσότητα τροφής που καταναλώνουμε, στον συνδυασμό των υλικών και στον τρόπο μαγειρέματος.
Σε ό,τι αφορά την διαλογή των υλικών για μαγείρεμα, πρέπει να είναι ακατέργαστα. Δηλαδή να αποφεύγουμε υλικά που έχουν περάσει πολλά στάδια βιομηχανικής επεξεργασίας. Εκτός ότι λόγω επεξεργασίας χάνουν τα θρεπτικά τους συστατικά, τίθεται ζήτημα αναμίξεως των τροφών με χημικές ουσίες που κάνουν κακό στον οργανισμό μας. Όσο μπορούμε πρέπει να αγοράζουμε βιολογικά προϊόντα που ανεπτύχθησαν χωρίς ορμόνες, χωρίς φυτοφάρμακα και χωρίς χημικά πρόσθετα.
Σε ό,τι αφορά την συχνότητα διατροφής ωρισμένων υλικών, πρέπει να αποφεύγουμε το πολύ κόκκινο κρέας διότι έχει πολύ σίδηρο. Σε μεγάλες ποσότητες ο σίδηρος είναι βλαβερός για τον οργανισμό μας. Μία φορά κάθε 3-4 ημέρες, το κόκκινο κρέας είναι αρκετό. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το κόκκινο κρέας με ψάρι ή κοτόπουλο.
Σε ό,τι αφορά την ποσότητα τροφής που καταναλώνουμε, δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια για να λειτουργεί ο μηχανισμός της καύσεως λίπους. Δεν πρέπει να νοιώθουμε πεινασμένοι, αλλά ούτε και να σκάμε από το φαγητό. Η παχυσαρκία προκαλεί αποφρακτική άπνοια κατά την διάρκεια του ύπνου, και ο κίνδυνος θανάτου από εγκεφαλικό είναι αυξημένος.  
Σε ό,τι αφορά τον συνδυασμό υλικών, πρέπει καθημερινώς να συνοδεύουμε τα γεύματά μας με δημητριακά, λαχανικά, φρούτα, όσπρια και ξηρούς καρπούς. Ο συνδυασμός πολλών τροφίμων προκαλεί απορρόφηση θρεπτικών ουσιών και αποτοξίνωση.  
Σε ό,τι αφορά το μαγείρεμα των τροφίμων, δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε πολύ λάδι. Και όταν χρησιμοποιούμε να είναι ελαιόλαδο. Τα άλλα λάδια δεν αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες μαγειρέματος και δημιουργούν πολλά καμμένα λίπη, που είναι επικίνδυνα για τον οργανισμό μας. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε πολύ αλάτι διότι κάνει κακό στην πίεση και στα νεφρά μας. Δεν πρέπει να τρώμε τα φαγητά μας συνέχεια τηγανιτά. Το μαγείρεμα στο τηγάνι μειώνει τα θρεπτικά συστατικά της τροφής και απορροφά πολλά λίπη. Το βραστό και το ψητό είναι καλύτερες μορφές μαγειρέματος.    
Το κρέας που πρόκειται να μαγειρέψουμε πρέπει να το κόβουμε σε μικρά κομμάτια για να ψήνεται γρηγορότερα, αλλά κυρίως για να σκοτώνωνται όλα τα μικρόβια κατά το ψήσιμο.
Πρέπει να αποφεύγουμε τα αλλαντικά. Δεν πρέπει να αγοράζουμε κρέας αλεσμένο όπως τα λουκάνικα, διότι δεν ξέρουμε τί συστατικά χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους. Σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται κομμάτια κρέατος από πολλά και διαφορετικά ζώα με αποτέλεσμα να αυξάνεται κατακορύφως ο κίνδυνος ασθενειών.  
Η Ελληνική Διατροφή δεν περιλαμβάνει χοιρινό. Είναι το χειρότερο κρέας από πλευράς λίπους, και το πιό ακάθαρτο. Το κατσίκι, το πρόβατο, το μοσχάρι, το κοτόπουλο και το ψάρι είναι καλές εναλλακτικές λύσεις.           
Τα ζωικής προελεύσεως κορεσμένα λίπη είναι υγιεινά, ενώ τα υδρογονωμένα λίπη από φυτικά έλαια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας. Γι’ αυτό δεν πρέπει να καταναλώνουμε μαργαρίνη και να απαγορεύσουμε όλα τα σνακς που περιέχουν υδρογονωμένα φυτικά έλαια. Πρέπει να καταργήσουμε τα αναψυκτικά διότι έχουν πολύ ζάχαρη. Ούτε να καταναλώνουμε πολύ σοκολατούχο γάλα, και γενικώς μιλκσέϊκ, παγωτό σοκολάτα κλπ, διότι εμπεριέχουν τεχνητά κορεσμένα λίπη. Δεν πρέπει να τρώμε πολλά γλυκά. Οι πάστες, σοκολάτες κλπ, μας δίνουν θερμίδες αλλά δεν έχουν θρεπτικά συστατικά. Από τα φρούτα παίρνουμε όση σάκχαρη χρειάζεται ο οργανισμός μας για να επιβιώσει, και πολλά θρεπτικά συστατικά.
Πρέπει να σταματήσουμε τις πίτσες διότι το ψημένο τυρί έχει τριπλάσια κορεσμένα λίπη απ’ ότι αν το τρώγαμε άψητο. Πρέπει να απαγορεύσουμε πλήρως τα χάμπουγκερ και όλα τα σχετικά γεύματα, διότι παρασκευάζονται με συντηρητικά, με καρκινογόνες χρωστικές ουσίες και με χημικά που βελτιώνουν την γεύση τους, αλλά στην ουσία επικαλύπτουν το δηλητήριο που μας ταΐζουν.
Δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε σως στις σαλάτες. Πολύ λίγο λάδι στην σαλάτα, και καθόλου ή πολύ λίγο αλάτι. Πρέπει να απαγορεύσουμε την είσοδο στον οργανισμό μας σε κεμπάμπ και σουβλάκια. Οι πίττες από τα ψητοπωλεία είναι βουτηγμένες στο λάδι, και μάλιστα λάδια χειρίστου ποιότητος. Πρέπει να αποφεύγουμε την μαγειρική τροφών στα κάρβουνα, διότι απορροφά καρκινογόνες ουσίες. Τα μπάρμπεκιου είναι απαράδεκτος τρόπος διατροφής.
Όταν τρώμε ζυμαρικά η ποσότητα να μην ξεπερνά το μέτρο. Δεν πρέπει να καταναλώνουμε μαγιονέζα, μαργαρίνη και πολλές τηγανιτές πατάτες. Αυτά τα υλικά αυξάνουν την είσοδο τεχνητών κορεσμένων λιπών στον οργανισμό μας.
Δεν πρέπει να τρώμε γρήγορα διότι κάνουμε κακό στο στομάχι μας. Το ιδανικό είναι να τρώμε 4-5 μικρά γεύματα ημερησίως.
Χωρίς να αποκλείσουμε το κρέας από την διατροφή μας, πρέπει να καταναλώνουμε πολλά φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, ξηρούς καρπούς(όχι αλατισμένους) και όσπρια. Τα τρόφιμα να είναι βιολογικά και όχι μεταλλαγμένα προϊόντα, αυτή την νέα διαστροφή των χριστιανών.
Το ψάρι είναι από τις καλύτερες τροφές και πρέπει να το τρώμε τουλάχιστον μία φορά στις 7 ημέρες, όχι όμως τηγανιτό διότι χάνει όλη την θρεπτική του αξία. Συγχρόνως ως Έλληνες πρέπει να συμβάλλουμε στην διατήρηση των θαλασσίων ειδών που απειλούνται με εξαφάνιση εξ αιτίας της γονοκτονίας. Δεν πρέπει να τρώμε γόνους, δηλαδή μικρά ψάρια. Πρέπει να τα αφήνουμε να αναπαραχθούν διότι αλλιώς σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε ψάρια να αλιεύσουμε. Η γονοκτονία είναι έγκλημα κατά του εαυτού μας.
Οι άθλιες συνθήκες διαβιώσεως και σφαγής των ζώων που έχει επιβάλλει η ανευθυνότητα και η αισχροκέρδεια των χριστιανών, είναι άλλος ένας παράγων δηλητηριάσεως του σώματός μας. Εξ αιτίας των αθλίων συνθηκών διαβιώσεως και σφαγής, ο οργανισμός των ζώων παράγει τοξίνες που μετά τις καταναλώνουμε εμείς. Έτσι τα νεκρά ζώα τιμωρούν και εμάς για το κακό που τους έκαναν οι χριστιανοί όσο ζούσαν.
Τα προς βρώση ζώα που αναπτύσσονται στις Ελληνικές αγροτικές επιχειρήσεις πρέπει να ζουν άνετα και να μην ταλαιπωρούνται όταν θανατώνονται.   
Το νερό στις μεγαλουπόλεις έχει μετατραπεί σε πρόβλημα υγείας. Ενώ πρέπει να πίνουμε αρκετές ποσότητες νερού(και να διακόψουμε πλήρως τους καφέδες και το αλκοόλ) εν τούτοις το νερό που παρέχει το χριστιανικό κράτος είναι πηγή δηλητηριάσεως. Έχει πολύ χλώριο που κάνει κακό στον οργανισμό μας. Πάση θυσία υποχρεούμαστε να τοποθετήσουμε φίλτρο νερού στις βρύσες μας για να συγκρατούνται τα μέταλλα, τα μικρόβια και το χλώριο που διοχετεύεται από το δίκτυο υδρεύσεως.
Η κακή διατροφή των χριστιανών έχει ως αποτέλεσμα τον καρκίνο, τον διαβήτη, την αποφρακτική άπνοια του ύπνου(εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους εγκεφαλικού), τις ενδοκρινικές διαταραχές, την μειωμένη γονιμότητα σε θέματα αναπαραγωγής, την υπέρταση, τις καρδιαγγειακές παθήσεις, την πρόωρη γήρανση, την μειωμένη πνευματική απόδοση.
Ως Έλληνες οφείλουμε να διαχωριστούμε πλήρως από τους χριστιανούς, όπως επιτάσσει η Θρησκεία μας, και σε θέματα διατροφής.
Αγοράζουμε μόνον Ελληνικά προϊόντα διότι η Ιερά Ελληνική Γη βγάζει τα καλύτερα, τα φθηνότερα και τα ποιοτικότερα τρόφιμα σε όλο τον κόσμο.
Μαζί με την καθημερινή σωματική άσκηση η Ελληνική Διατροφή θα βοηθήσει το Ελληνικό Έθνος να παραμείνει ετοιμοπόλεμο στον σκληροτράχηλο αγώνα για την αποφυγή αφομοιώσεως από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους.
Η αποδοχή της Ελληνικής Διατροφής δεν είναι ζήτημα επιλογής. Είναι τρόπος ζωής και επιταγή της Ελληνικής Θρησκείας. Είναι δώρο των Πατρώων Θεών και προληπτικό φάρμακο για όλες τις αρρώστιες.
Ηρώ Σ.
διαιτολόγος
9η Λήγοντος μηνός Μουνυχιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

1 σχόλιο:

  1. Καλημερα αδελφια-ομοαιματοι Ελληνες.Θα συνεχισουμε να προσφερουμε στην Δη-Γη Μητερα αυτα που Σου ανηκουν,σαν ελαχιστη θυσια σε οτι εδωσες για ολη την ανθρωποτητα....για να συντηρει το σωμα και κατ επεκταση το πνευμα...ΟΙ ΕΛΕΥΣΙΝΙΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ...ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΝΑ ΓΗ...Διομηδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή