30 Ιανουαρίου 2011

Κάποιοι δενξεχνούν...

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα Συνέλληνες.
    Αφορμή για το σχόλιο μου ένα άρθρο της Σοφίας Βούλτεψη που εμμέσως πλην σαφώς μας υποδεικνύει καθαρά το νόημα της"φιλοξενίας" των λαθρομουσουλμάνων στο μέγαρο " Υπατία" αν και εδώ που τα λέμε το συνέλαβαν μόνο λίγοι μη κοιμώμενοι Έλληνες.

    Απόσπασμα απο το άρθρο.
    "Το θέμα με την κατάληψη της Νομικής Σχολής από λαθρομετανάστες (οι οποίοι κατέληξαν να κοιμούνται… αγκαλιά με την γυμνή Υπατία, χωρίς καθόλου, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε, να ενοχλούνται τα μουσουλμανικά τους ήθη), δεν προκλήθηκε από την...
    ύπαρξη του πανεπιστημιακού ασύλου...

    Και ρωτώ:Σε ποια μουσουλμανικά ήθη αναφέρεται η δύσμοιρη γυνακούλα?
    Γιατί δεν αναφέρεται στο δικό της ήθος απέναντι στην ασέλγεια και τη σπίλωση του συμβόλου αγνότητας, της γνώσης και Ελληνικού πνεύματος??
    Για τα ήθη των Ισλαμιστών γνωρίζουμε, όπως γνωρίζουμε και τα ήθη των χριστιανών παραβολάνων, που αφού γύμνωσαν την ΥΠΑΤΙΑ την διαμέλισαν, και ακόμη καλύτερα γνωρίζουμε τα ήθη της ανθελληνικής συμμορίας των 300 καθώς και των παρατρεχάμενων,των διαφόρων φιλανθρωπιστικών ΜΚΟ του Σόρος και λοιπών αποβρασμάτων, που για άλλη μια φορά θέλησαν να εκδικηθούν ένα Ελληνικό σύμβολο.
    Και τις ημέρες ακριβώς που οιΈλληνες τιμούσαν τη μνήμη της.
    Λες και δεν υπήρχαν τα χιλιάδες μοναστήρια, και τα χιλιάδες στρέμματα των κλεφτών και προδοτών πολιτικών να τους φιλοξενήσουν.
    Ντροπή στους άχρηστους ανθέλληνες που έχουν ριζώσει στην θρησκευτική και πολιτική εξουσία και εξοντώνουν μέρα με τη μέρα την Ελλάδα...
    Υπατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή