07 Φεβρουαρίου 2011

Δε μας χέζεις ωρή Νταλάραινα...Σαρα-γκούση...!



Και μη χειρότερα!!! (δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πολλά)

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός 

Στην αρχή έμεινα άφωνος όταν είδα το βίντεο με την κ. Νταλάρα αλλά μετά ένιωσα αγανάκτηση και λύπη για το κατάντημα μας.
Πως είναι δυνατόν σκέφτηκα να μας κυβερνούν και να αποφασίζουν για την ζωή μας άνθρωποι οι οποίοι δεν διαθέτουν όχι μόνο την γνώση αλλά ούτε καν την στοιχειώδη επάρκεια!..........
ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα διάλογο όπου εκπροσωπώντας την επίσημη πολιτεία θα έπρεπε να δώσουν υπεύθυνες απαντήσεις!!!
Δυστυχώς οι οικογενειοκρατίες και οι παρέες που κυβερνούν εδώ και χρόνια αυτό το τόπο, σε πολλές περιπτώσεις προώθησαν σε ανώτατες θέσεις "ως κληρονομικό δικαίωμα"  ηλίθιους και ανίκανους απλά και μόνο επειδή έφεραν ένα βαρύγδουπο “Όνομα”
Τα εγγόνια, οι εγγόνες, οι γιοι, οι θυγατέρες, οι ανιψιοί, οι ανιψιές και τα τελευταία χρόνια οι κουμπάροι, τα ξαδέρφια και οι λοιποί συγγενείς έχουν υφάνει ένα ιστό εξουσίας και παραεξουσίας ο οποίος δεν αφήνει να περάσουν οι ικανοί και οι έντιμοι οι οποίοι σίγουρα θα μπορούσαν να αλλάξουν την μοίρα αυτού του τόπου!!!

Σύνδεσμος βίντεο

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Καφενείο


Καφετζή έναν...πολλά βαρύ...να πάνε οι μαλακίες κάτω!

1 σχόλιο:

  1. Επειδή οι απαντήσεις της κας Νταλάρα θυμίζουν χάβρα Ιουδαίων και μια και επικαλείται τους νόμους, πολιτισμένα και ήρεμα ας δούμε τι είναι και τι προβλέπει ο νόμος:
    Νόμοι κατά την έννοια του δικαίου, καλλούνται οι θεσμοθετημένοι γραπτοί κανόνες δικαίου που στηρίζονται στο Σύνταγμα μιας χώρας, και ρυθμίζουν υποχρεωτικά τις σχέσεις μεταξύ των πολιτών, καθώς και των πολιτών με το κράτος, και ορίζουν διάφορες ρυθμίσεις για την ομαλή λειτουργία του κράτους. Το σύνολο των Νόμων αλλά και η παραγωγή αυτών ονομάζεται νομοθεσία.
    Οι νόμοι ψηφίζονται από το κοινοβούλιο και η τήρησή τους είναι υποχρεωτική για όλους τους πολίτες και φορείς.
    Οι νόμοι διακρίνονται σε τρεις μεγάλες κατηγορίες: ουσιαστικοί, τυπικοί και αναγκαστικοί.
    • Ουσιαστικοί: Είναι εκείνοι που περιέχουν κανόνες δικαίου ανεξάρτητα της προέλευσης αυτών.
    • Τυπικοί: Είναι οι προερχόμενοι εκ των, κατά το Σύνταγμα, αρμοδίων νομοθετικών οργάνων και
    • Και το κυριότερο:Αναγκαστικοί ή Προσωρινοί νόμοι: Είναι εκείνοι που εκδίδονται σε περίπτωση έκτακτης εθνικής ανάγκης από τον αρχηγό της εκτελεστικής εξουσίας.
    • Αρχηγός της εκτελεστικής εξουσίας δεν είναι ξένος (π.χ. ΟΗΕ) φορέας, αλλά εθνικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή