05 Μαρτίου 2011

Στην κόψη του ξυραφιού των νέων συμφορών μας

Του Θύμιου Παπανικολάου


Το καθεστώς των κυβερνητικών ανδρεικέλων καταρρέει. Καταρρέει όλο το καθεστωτικό, κοινοβουλευτικό οικοδόμημα με τα υπάρχοντα κόμματα και αποκόμματά του…

Οι «μηχανές», της Νέας Τάξης, τα επιτελεία  και τα ιερατεία της, δουλεύουν πυρετωδώς. Σχεδιάζουν και επεξεργάζονται τις νέες συμφορές στο όνομα της «εθνικής σωτηρίας» και των «εθνικών κυβερνήσεων».

«Εθνική συναίνεση»: Η κεντρική κολυμπήθρα του Σιλωάμ για την αναπαλαίωση της πολιτικής σαπίλας και την παραγωγή νέας…


Κυβέρνηση ανδρεικέλων του ΠΑΣΟΚ: Ο αποδιοπομπαίος τράγος, δηλαδή η ειδική κολυμπήθρα του Σιλωάμ για την αναβάπτιση της καθεστωτικής φθοράς και την ανάδειξη του παλιού και σάπιου σε νέο και άφθαρτο…

Τώρα, λοιπόν, ανακαλύπτουν οι πάντες και ιδιαίτερα τα συγκροτήματα του Τύπου και οι στρατάρχες των καναλιών το Βατερλό της κυβέρνησης, την αυθάδεια της τρόικας, τον καταποντισμό του Μνημονίου και την καταθλιπτική πολιτική κενότητα και διαχειριστική ανικανότητα του ΓΑΠ και της παρέας του…

Πιο επιθετικό αρχίζει να γίνεται το κανάλι των «νταβάδων» και του δωσιλογισμού: Το Mega!!!

Στο ίδιο μήκος κύματος και η άλλη νεοταξική μοχθηρία: Ο Αλαφούζος και οι έμμισθοί του, καθώς και το σύνολο των μεγάλων «προοδευτικών» μαφιόζων του Τύπου.

Οι δείκτες-κριτήρια είναι η Όλγα Τρέμη, ο Πρετεντέρης και αυτός ο ανεκδιήγητος «αριστερός» λακές, ο Παύλος Τσίμας: Με ποικίλα τεχνάσματα προωθούν κυβέρνηση «εθνικής ενότητας»!!!!

ΟΛΑ τα κόμματα προσαρμόζουν τις τακτικές τους σε αυτό το σχεδιασμό των οικονομικών κέντρων εξουσίας.
Αυτό φαίνεται καθαρά στις πυρετικές «κινήσεις» και νευρικές πράξεις των «αριστερών» εφεδρειών, εφεδρείες που θα αποτελέσουν για άλλη μια φορά το άλλοθι και το τεκμήριο των νέων συμφορών.

Ιδιαίτερα η ηγεσία του ΚΚΕ έχει αποχαλινωθεί. Διαβουλεύεται με τα καθεστωτικά κέντρα και μάλιστα βγαίνει από δεξιά και στον πυλώνα του συστήματος τον Πρόεδρο Παπούλια.

Ο Παπούλιας π.χ. καταγράφει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης (έχει τη σκοπιμότητα αυτή η «καταγραφή») και η Παπαρήγα αρνείται ότι είναι «εθνικό πρόβλημα»!!!

Απολαύστε το διάλογο:

«Παπούλιας: Τι θα κάνουμε με το μεταναστευτικό, που έχει γίνει εθνικό μεγάλο πρόβλημα.
Παπαρήγα: Τώρα είναι παγκόσμιο.
Παπούλιας: Όταν όμως το βλέπεις στην άμεση γειτονιά σου είναι ένα πρόβλημα εθνικό πλέον, που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όλοι.
Παπαρήγα: Μόνο που το λέω και το εννοώ αυτό, ότι δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί σε εθνικό επίπεδο».

Μια λοιπόν που για την Αλέκα είναι παγκόσμιο πρόβλημα και δεν μπορεί να λυθεί παρά μόνο όταν ο καπιταλισμός γκρεμιστεί στο αόριστο μέλλον, τότε πρέπει να το ανεχτούμε και να το αποδεχτούμε και το χειρότερο: Να νομιμοποιήσουμε τις στρατιές των λαθρομεταναστών, δηλαδή την εισβολή και κατοχή της χώρας, τη νομιμοποίηση  της τερατώδους πολυπολιτισμικής βαρβαρότητας και εγκληματικότητας!!!!

Τόσο ξεδιάντροπα σκούζει η Παπαρήγα ότι είναι «πράκτορας» του διεθνούς κεφαλαίου και τόσο ξετσίπωτα ζητά νομιμοποίηση του νεοταξικού εγκλήματος, μια νομιμοποίηση που ΟΧΙ μόνο δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα, αλλά αντίθετα θα  διογκώσει τον εφιάλτη.

Μπορεί αλήθεια να μας πει κάποιος πώς θα λυθούν τα προβλήματα της λαθραίας εισαγωγής ξένων τα οποία αποδομούν συθέμελα την ελληνική κοινωνία με τη νομιμοποίηση της «λαθραίας εισαγωγής»;

ΟΤΑΝ νομιμοποιείται η λαθρομετανάστευση αυτή γιγαντώνεται ακόμα περισσότερο…

Αυτό ζητά η Παπαρήγα και όλα τα επιδοτούμενα Μαντεία του αντιρατσισμού…

Ωστόσο, αυτή η κινητικότητα της Παπαρήγα αποκαλύπτει  «τα κουμπιά της Αλέξαινας»: Ότι δηλαδή ο κόμβος των νέων πραξικοπημάτων που ετοιμάζουν οι μαφίες του χρήματος για τα σχήματα της «εθνικής σωτηρίας» είναι η καθοδηγούμενη «εξέγερση» των αλλοδαπών δούλων για τη νομιμοποίησή τους.

Η προβοκάτσια της Νομικής με τους 300 αλλοδαπούς και η  συνέχισή της με την  απεργία πείνας τους  θα αποτελέσει το έναυσμα και την αιχμή αυτής της σχεδιασμένης «πορτοκαλής» αλλοδαπής «εξέγερσης»!!!

Οι «αριστερές» εφεδρείες και «άλλοθι» προλειαίνουν ιδεολογικά και πολιτικά το έδαφος.



Η Παπαρήγα πήγε στον Πρόεδρο ακριβώς γι αυτό:

«Ζητήσαμε αυτή τη συνάντηση για να εκφράσουμε τη μεγάλη αγωνία μας για το ποια θα είναι η εξέλιξη με τους 300 απεργούς πείνας. Η θέση μας είναι γνωστή και καθαρή. Θεωρούμε ότι πρέπει να λύσει το πρόβλημα η κυβέρνηση, να μην έχει γινάτι πάνω σε αυτό το ζήτημα και να τους νομιμοποιήσει…».

Και οι δήθεν «κόντρες» Ραγκούση- Βενιζέλου μέσα σε αυτό το παιχνίδι εντάσσονται: Της προετοιμασίας  των νέων συμφορών…

Και η στυγνή δολοφονία των αστυνομικών από οργανωμένα αλλοδαπά κλιμάκια «ομάδων κρούσης» (έχει γεμίσει η Ελλάδα από ουτσεκάδικους θύλακες, οπλισμούς και νέες εισαγωγές αποσπασμάτων θανάτου των μυστικών υπηρεσιών), μέσα σε αυτό το ίδιο παιχνίδι των «ασκήσεων» της αλλοδαπής «εξέγερσης» εντάσσεται: Εξασκούνται στις άγριες δολοφονίες για την επιβολή μια «εθνοσωτήριας» λύσης…

Και οι κατασκευές των «Ανεξάρτητων» δήθεν «πατριωτικών «κινημάτων» μέσα σε αυτό το σχέδιο είναι: Κολυμπήθρες του Σιλωάμ για την αναβάπτιση της παλιάς σαπίλας και «προζύμια» «αρίστων» και «εθνοσωτήρων»!!!!

Τα ζητήματα αυτά τα έχουμε αναλύσει κατά κόρον, αλλά θα επανέλθουμε πάλι γιατί τώρα βρισκόμαστε στην κόψη του ξυραφιού και η συνειδητοποίησή τους αποτελεί το πρώτο ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ…

ΟΛΥΜΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου