23 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΑΜΑΕ@ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ BMW ΑΞΙΑΣ 750000 ΕΥΡΩ...

Ο Βενιζέλος και η «μπέμπα» με τα λεφτά του ...; λαού


ΠΗΓΗ..http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/80721/o-benizelos-kai-h-mpempa-me-ta-lefta-toy-laoy
Ρεπορτάζ: Νίκος Καλαμπάκας

Ήταν 13 Οκτωβρίου του 2009 όταν ο τότε υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης αναλάμβανε να ενημερώσει τον ελληνικό λαό, πως με εντολή του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, όλοι οι Έλληνες βουλευτές και οι κρατικοί αξιωματούχοι, θα μετακινούνται στο εξής με αυτοκίνητα που δεν θα ξεπερνούν τα 1600 κυβικά.

Τότε, στις δηλώσεις του, ο Ραγκούσης είχε πει: «η κυβέρνηση έλαβε εντολή από
τον ελληνικό λαό να τα αλλάξει όλα και αυτό θα κάνει, ξεκινώντας από το μείζον ζήτημα του περιορισμού της σπατάλης». Και τελικά, δεν το έκανε ...;

Για κάποιο λόγο που ακόμα δεν μάθαμε, αυτό δεν εφαρμόστηκε τότε και φτάσαμε στις 14 Σεπτέμβρη του 2011, όταν οι βουλευτές ψήφισαν ομόφωνα πρόταση του προέδρου της Βουλής, κ. Φίλιππου Πετσάλνικου σύμφωνα με την οποία τα αυτοκίνητα που χορηγούνται με τη μέθοδο λίζινγκ στους βουλευτές της Αθήνας δεν θα ξεπερνούν τα 1400 κυβικά ενώ εκείνα που χορηγούνται στους βουλευτές της περιφέρειας δεν θα ξεπερνούν τα 1800 κυβικά.

Μάλιστα, ο κύριος Πετσάλνικος τόνισε πως με το μέτρο αυτό η κυβέρνηση θα εξοικονομήσει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος «ζύγισε» μάλλον παραπάνω τις αντιδράσεις του κόσμου στις συνεχόμενες εξαγγελίες νέων μέτρων και αποφάσισε να μετακινείται με ένα αυτοκίνητο το οποίο θα μπορούσε άνετα να κάνει βόλτες στα πεδία μάχης της Παλαιστίνης και της Λιβύης ...;

Το νέο αυτοκίνητο του υπουργού Οικονομικών, είναι σχεδιασμένο να φέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον χώρο της θωράκισης. Η BMW 7 Series High Security, αποτελεί τη «ναυαρχίδα» των αυτοκινήτων ασφαλείας της BMW. Είναι το πρώτο θωρακισμένο μοντέλο παγκοσμίως που φέρει πιστοποίηση επιπέδου B7 και για τα κρύσταλλα.

Εσωτερικά το αυτοκίνητο μπορεί να προσφέρει όλες τις ανέσεις στον κάτοχό του. Η λέξη χλιδή, δεν αποτυπώνει όσα μπορεί να διαθέτει κάποια έκδοση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Δερμάτινα καθίσματα, τηλεοράσεις, δορυφορικά συστήματα, είναι μερικές από τις ανέσεις που απολαμβάνει ο κάτοχός τους.

Ωστόσο, για να φτάσει η αξία ενός τέτοιου αυτοκινήτου στις 750.000 ευρώ, χρειάζονται κι άλλα ...;
Μάλιστα, η BMW ξέροντας ποια είναι τα πιο αδύνατα σημεία ενός αμαξιού, έχει καταφέρει να θωρακίσει έξτρα τα παράθυρα, το αμάξωμα και τις πόρτες της BMW 7 Series High Quality.
Μάλιστα, η BMW ξέροντας ποια είναι τα πιο αδύνατα σημεία ενός αμαξιού, έχει καταφέρει να θωρακίσει έξτρα τα παράθυρα, το αμάξωμα και τις πόρτες της BMW 7 Series High Quality.
Καταλαβαίνει κανείς εύκολα πως ένα τέτοιο αυτοκίνητο χρησιμοποιείται από πάρα πολύ VIP πρόσωπα, τα οποία φοβούνται για τη ζωή τους και όχι από βουλευτές ή αξιωματούχους κρατών. Εκτός πια κι αν ο κύριος Βενιζέλος το επέλεξε προκειμένου να προστατευθεί από τυχόν επιθέσεις με γιαούρτια ή πέτρες.
Στην φωτογραφία που ακολουθεί φαίνεται το μοντέλο της BMW το οποίο έχει δεχθεί τις σφαίρες των παραπάνω τύπων οπλοπολυβόλων. Όπως βλέπετε, καμία δεν μπόρεσε να το διαπεράσει ...;
Στην φωτογραφία που ακολουθεί φαίνεται το μοντέλο της BMW το οποίο έχει δεχθεί τις σφαίρες των παραπάνω τύπων οπλοπολυβόλων. Όπως βλέπετε, καμία δεν μπόρεσε να το διαπεράσει ...;

Η 7 Series, είναι σχεδιασμένη ώστε να αντέχει σε επιθέσεις κάθε τύπου οπλοπολυβόλων. Η «πανοπλία» του αποτελείται από έναν εξαιρετικά ισχυρό χάλυβα, και χρησιμοποιεί το αμάξωμα ως ένα δεύτερο επίπεδο προστασίας.

Η BMW έχει σχεδιάσει τα αυτοκίνητα αυτά, ώστε να μην έχουν κανένα πρόβλημα εφόσον κάποιος πραγματοποιήσει επίθεση με τα εξής όπλα: Μ16, Heckler & Koch G3, Steyer AUG, Kalashnikov RPK-74, Kalashnikov AK-47, FN FAL και Steyer AUG είναι τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν από την εταιρία στις δοκιμές της αλεξίσφαιρης προστασίας του αυτοκινήτου. Στις δοκιμές, το αυτοκίνητο ανταποκρίθηκε θετικά σε επιθέσεις από εκρηκτικές ύλες αλλά και χειροβομβίδες.

Επίσης, να σημειώσουμε πως από το 1,5 εκατ. που κατάφερε η κυβέρνηση να εξασφαλίσει από όλα του βουλευτικά Ι.Χ., τα μισά πήγαν για την «μπέμπα» του κυρίου Βενιζέλου.

Τέλος, καλό θα ήταν να αναρωτηθεί πόσο πρέπων είναι, μετά από μια τηλεδιάσκεψη με την τρόικα στην οποία αποφάσισαν από κοινού να «ξεζουμίσουν» ακόμα περισσότερο τον Ελληνικό λαό, να μπαίνει μπροστά στις κάμερες σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο χωρίς καμία ντροπή.

ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΑΥΤΟ!! 
 http://apollonios.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου