15 Οκτωβρίου 2011

Έχουμε ξεφύγει τελείως...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ!!!!!!!
Όλοι νομίζω γνωρίζουμε για τη συμμορία που συνελήφθη προ ημερών επειδή βίαζε, λήστευε και κακοποιούσε δεκάδες πολίτες της χώρας.
Και μάλιστα ονομάστηκε συνοπτικά "η συμμορία με τα καλάζνικοφ".
Και όμως για αυτούς τους εγκληματίες που φέρονται να αποτελούσαν αυτήν τη συμμορία, υπήρξε ένα κόμμα, και μάλιστα από τον λεγόμενο προοδευτικό χώρο, που έσπευσε να τους υπερασπιστεί!
Και προσέξτε: δεν τους υπερασπίστηκε με βάση το τεκμήριο της αθωότητας που δικαιούνται όλοι άνθρωποι επί Γης, αλλά με βάση την εθνικότητά τους!
Αφού είναι μετανάστες, σου λέει ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α δεν τρέχει τίποτα! Αθώοι! "Λευτεριά στους αδελφούς!"

Έχουμε ξεφύγει τελείως μου φαίνεται...

Αγαπητέ μου ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, αυτό που κάνεις δε λέγεται αντιρατσισμός αλλά πολιτική στήριξη και υπόθαλψη εγκληματιών.

Συγνώμη, αλλά μάλλον ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α έχει πέσει στη λούμπα του Ρατσισμού.
Αφού θεωρεί πως κάποιοι άνθρωποι υπερέχουν των υπόλοιπων συμπολιτών τους, ως προς το Νόμο, βάσει φύλου και μόνο, τότε μπορεί να χαρακτηριστεί απλά ρατσιστικό κόμμα!

Είμαι σίγουρος ότι εγώ είμαι πιο αντιρατσιστής από σας, ιθύνοντες του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, γιατί αυτά τα καθάρματα που βιάζουν,  ληστεύουν και σκοτώνουν, διαπράττουν τα εγκλήματά τους ενάντια και σε Έλληνες και σε μετανάστες.
Αν αγαπάτε πραγματικά τους μετανάστες, τότε πρέπει πρώτοι εσείς να τους προστατεύετε από την κατασυκοφάντηση στην οποία υπόκεινται εξαιτίας κάποιων δολοφόνων.
Αν αγαπάτε τους μετανάστες, πρώτοι εσείς πρέπει να καταφέρεστε ενάντια σε αυτά τα καθάρματα.

Οι δολοφόνοι, οι βιαστές, οι ληστές δεν διαπράττουν τα εγκλήματά τους στην Εκάλη, στη Φιλοθέη και στο Κολωνάκι.
Αντίθετα κάνουν ό,τι κάνουν στην Κυψέλη, στα Πατήσια, στην Αχαρνών, στη Βικτώρια, στα πέριξ της Ομόνοιας, στον Κολωνό, στα Σεπόλια... εκεί δηλαδή που υπάρχουν πολλοί μετανάστες, οι οποίοι είναι και τα πρώτα εύκολα θύματα αυτών των αδίστακτων κακοποιών.

Κύριοι του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α η στάση σας είναι εγκληματική πρώτα και κύρια ενάντια στους ίδιους τους οποίους διατείνεστε ότι υπερασπίζεστε: τους μετανάστες!
Είναι οι ίδιοι θύματα χιλιάδων ανεξιχνίαστων εγκλημάτων εξαιτίας αυτών των αδίστκακτων συμμοριών, που είναι και η μειοψηφία των μεταναστών.
Ο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων είναι γεμάτος από πτώματα μεταναστών που έχουν πεταχτεί σαν τα σκυλιά από τις συμμορίες αυτές.
Αυτοί δεν είναι μετανάστες, κύριοι του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α;;;
Αυτοί δεν αξίζουν τον... άδολο αντιρατσισμό σας;;;
Εκτός αυτού, οι μετανάστες στοχοποιούνται καθημερινά από τομεγαλύερο μέρος των λαικών στρωμάτων ως αποκλειστικοί υπαίτιοι της τεράστιας εγκληματικότητας στους δρόμους της Αθήνας.
Και το κακό είναι ότι στοχοποιούνται συλλήβδην και αδιακρίτως.
Καλοί και κακοί.
Αδίστακτοι φονιάδες και τίμιοι εργάτες στο ίδιο τσουβάλι!

Εσείς κύριοι του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α με τη στάση σας επιτρέπετε στις αντιδραστικές ιδεολογίες να κάνουν πάρτυ στα λαικά στρώματα, αφού υποστηρίζετε και τον πιο αδίστακτο φονιά, αρκεί απλά να είναι μετανάστης!
Έτσι, η αφελής έως επικίνδυνη στάση σας (και όχι μόνο η δική σας) εξωθεί ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας αρχικά στην ξενοφοβία και στη συνέχεια στο ρατσισμό και στο μίσος και επομένως γίνεται έρμαιο των δημαγωγικών, λαικιστικών, εθνικιστικών ιδεοληψιών που αναμασώνται όλο και περισσότερο στα στόματα των Ελλήνων κατοίκων των φτωχών περιοχών.

Γιατί αυτοί πλήττονται κύριοι του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.!!!
Το προλεταριάτο πλήττεται.
Η μικροατσική τάξη πλήττεται απ' την εγκληματικοτητα των δρομων.
Οι Λάτσηδες, οι Βαρδινογιάννηδες, οι Κωστόπουλοι, οι Μπομπολαίοι κυκλοφορούν με είκοσι μπράβους, τα σπίτια τους είναι φρούρια και δεν μπορεί να μπει κανείς.
Τα σπίτια των φτωχών εργατών, ανέργων, μικροπωλητών, φοιτητών, συνταξιούχων κλπ που ζουν στις φτωχές συνοικίες της Αθήνας είναι αυτά που είναι ξέφραγο αμπέλι για τον κάθε φονιά, ληστή, βιαστή.
Αυτοί κυκλοφορούν στο δρόμο χωρίς συνοδεία μπάτσων και μπράβων και η σωματική τους ακεραιότητα είναι στο έλεος της τύχης.
Αυτούς γιατί δεν τους υπερασπίζεστε κύριοι αντικαπιταλιστές του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α;;;

Εκτός αν "αδέλφια" σας είναι μόνο κάποιοι συμμορίτες.
Εμένα πάντως "αδέλφια" μου είναι οι τίμιοι Έλληνες κι οι τίμιοι μετανάστες που κατοικούν σ αυτή τη χώρα και μοιραζόμαστε τις ανάγκες μας, τα προβλήματά μας, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες μας, επειδή είμαστε ίσοι.
Δεν είμαι ανώτερος επειδή είμαι Έλληνας.
Δεν είναι ανώτεροι επειδή είναι μετανάστες.


Η έξαρση της εγκληματικότητας έτσι κι αλλιώς είναι βούτυρο στο ψωμί των αρχών, του Κράτους και των Καπιταλιστών.
Δίνει το απαραίτητο πάτημα για αστυνομοκρατία, για τρομο-νόμους, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, για αντιμεταναστευτική πολιτική, για πογκρόμ, για καταστολή.
Και φυσικά οι αντικαπιταλιστές του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α είναι οι καλύτεροι, έστω και ακούσια, σύμμαχοι των κατασταλτικών αρχών, εξαιτίας της τελείως ανεύθυνης πολιτικής τους στάσης.
Ανεύθυνης απέναντι και στους Έλληνες εργάτες, ανέργους, συνταξιούχους, ψιλικατζήδες, μπακάληδες, μικροπωλητές, που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται, αλλά και απέναντι στους τίμιους μετανάστες (εργάτες, ανέργους, μικροπωλητές κλπ) τους οποίους είπσης υποτίεται ότι υπερασπίζονται!
Αφέλεια ή υποκρισία;;;
Πολιτική αστοχία ή αντιμεταναστευτική προβοκάτσια;;;
(Ο Πέτρος Κωνσταντίνου, επικεφαλής του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α και δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων, οφείλει να δώσει πολλές απαντήσεις. Αλλιώς μπορεί άνετα να θεωρηθεί πολιτική ομπρέλα εγκληματικών ομάδων, πράγμα που φαντάζομαι δε θέλει να συμβεί...)

Για να καταλήγουμε σιγά-σιγά, το ότι είναι Έλληνας κάποιος δε σημαίνει ότι είναι καλός ή κακός, αθώος ή ένοχος.
Αντιστοίχως, το ότι είναι μετανάστης κάποιος δε σημαίνει ότι είναι καλός ή κακός, αθώος ή ένοχος.
Όταν χρησιμοποιεί κάποιος τη λογική "αυτός είναι αθώος επειδή είναι μετανάστης", τότε στην ουσία νομιμοποιεί και τον αντίλογο ότι "αυτός είναι ένοχος γιατί είναι μετανάστης", ως το συμπλήρωμα του κάθε λογικού διπόλου.
Και αυτή η λογική είναι εγκληματική, αφού εκεί στηρίχτηκε και ο Ναζισμός κάποτε, όπως και ο σημερινός αντι-ισλαμικός και αντι-εβραικός νεοφασισμός.
Αυτή η λογική φέρνει μόνο αίμα.
Αίμα αθώων.

Θέλω να πιστεύω πως η όλη στάση σας προκαλείται από υπερβάλλοντα ζήλο για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα των μεταναστών.
Αν υποψιαστώ ότι υπάρχουν και άλλοι λόγοι, τότε "μαύρο φίδι που σας έφαγε"!
(Μη με κατηγορήσετε επειδή είπα το φίδι "μαύρο" και όχι "νέγρο". Please...)
Τελειώνω τονίζοντας το αυτονόητο:
Δημοκρατία, ισονομία, ανθρωπισμός και υπεράσπιση των δικαιωμάτων του πολίτη οδηγούν σε μία φράση:
ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!!!
Πόσο δύσκολο είναι αυτό να το χωνέψετε;;;

5 σχόλια:

  1. Ισως, παλι, ΗΡΘΕ η ωρα να ξεκαθαρισουμε μια κατασταση που εκκρεμει απο το 1940-1945.

    Κουμουνια-Ταγματασφαλητες-Δοσιλογοι-Τσολακ Ογκλουδες-Χουντικοι-Γερμανο τσολιαδες-χριστιανοφασιστες, κατεστρεψαν την πατριδα. Το Αριστοτερο Εθνος ολων. Και αυτα τα κοπροσκυλα αφου γλυτωσαν με την βοηθεια των Αγγλων-Αμερικανων-Γερμανων και Ρωσων[Σοβιετικων] εξακολουθουν να ξερνουν επι του Ελληνικου Εθνους.
    Αυτο διορθωνεται μονο με οπλα. Οποιος νομιζει οτι θα συνετισει τον καθε ΑΝΤΑΡΣΙΑ με λογικες κουβεντες, εχει κανει ΜΕΓΑΛΟ λαθος.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟΝ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΕ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ.

    ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθαρή πρόκληση για οποιονδήποτε διαθέτει έστω και ίχνος λογικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ. ΓΕΩΓΑΛΑ
    Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
    ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΚΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ
    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ - ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΜΕΤΑΞΑ 18 - ΤΗΛ. 833.770
    ΑΘΗΝΑΙ 1967
    - Σημείωσις απαραίτητη και διευκρίνισις: Το εγχειρίδιο αυτό όπως καί άλλα παρόμοια Έντυπα, Επιγραφές, Ημερολόγια, Εκπαιδευτικά Βοηθήματα, Συνθήματα, (πού υπήρχαν ;) στίς βιβλιοθήκες καί επιτελεία τών Γραφείων καί που πραγματεύονται θέματα συναφή με τον κομμουνισμό και την αντικομμουνιστική προπαγάνδα κλπ, «κατεστράφησαν» σε όλες τις Μονάδες –Υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, Υπηρεσίες Εθνικής Ασφαλείας, Παραγωγικές Σχολές Αξιωματικών – Υπξκών κλπ με κατακερματισμό!!! και πυρά!!! τό 1989 από την τότε προκύψασα «οικουμενική» κυβέρνηση, ύστερα από αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις!!!. Τέτοιο αβυσσαλέο μίσος, τέτοια οργή !!! για τα βιβλία.
    Τούτο μού τό διηγήθηκε δοθείσης ευκαιρίας, προσφιλές συγγενικό μου πρόσωπο πού υπηρετούσε τότε (1989) την Στρατιωτική του θητεία σε Μονάδα της Θράκης μας καί μάλιστα ώς Γραφέας τού 2ου γραφείου της, πού του «έτυχε» καί συνέταξε ίδίοις χερσί καί τό σχετικόν πρωτόκολλον καταστροφής των!.
    -‘Αποσπάσματα από τις 191η, 192η και 193η σελίδες του (συνέχεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σελίδα 179η Τίτλος κεφαλαίου > Ζ΄ Η ΤΑΚΤΙΚΉ ΤΟΥ ΣΑΛΑΜΙΟΥ

    10. ‘Η τακτική του σαλαμιού στην χώρα μας.

    ‘Η τακτική του σαλαμιού είναι η σημερινή (1967!!!) μορφή της κομμουνιστικής επαναστάσεως και στην Ελλάδα. Ό εγχώριος κομμουνισμός δεν επιδιώκει να επικρατήση τόσο με την ένοπλη εξέγερσι, την οποίαν βεβαίως δεν αποκλείει οριστικώς, όσο με την απλή διάβρωσι, την βαθμιαία διείσδυσι και την συστηματική υπονόμευσι. Θέλει να εξοντώση τους εχθρούς του σταδιακά και να κατακτήση τον τόπο βήμα προς βήμα. Έτσι, ελπίζει ότι δεν θα δώση στους αντιπάλους του την ευκαιρία μιάς αποφασιστικής αναμετρήσεως και ότι θα τους καταφάγη ένε-ένα, χωρίς να τους παράσχη την δυνατότητα του γενικού συναγερμού και της ενιαίας κινητοποιήσεως.
    Ή κομμουνιστική τακτική, χωρίζεται στις παρακάτω τρείς μεγάλες φάσεις:
    α) Ή «δημοκρατική στροφή». Πρόκειται για μία σχετικά περιορισμένη αλλαγή (προσέξτε και θυμηθείτε την λέξη!) στην εξωτερική και εσωτερική πολιτική της χώρας. Είναι μία αλλαγή η οποία εμφανίζεται ως «δημοκρατική» και δεν θίγει τα θεμέλια του αστικού καθεστώτος. Γι’ αυτό είναι δυνατόν να γίνη δεκτή από οιονδήποτε αστό και δημοκράτη. Με αυτή την πρώτη «αλλαγή» δεν καταργείται η δημοκρατία. Αντιθέτως, δίδεται η εντύπωσις ότι επιδιώκεται η καλύτερη λειτουργία και η πληρέστερη εφαρμογή της. Ότι αποσκοπείται η εξυγίανσις και η ολοκλήρωσίς της. Στην πραγματικότητα βεβαίως, σκοπός των κομμουνιστών δεν είναι η βελτίωσις του εθνικού και δημοκρατικού καθεστώτος αλλά η καταστροφή του. Την δημοκρατική στροφή, την αντιλαμβάνονται όχι σαν αυτοσκοπό, αλλά σαν μέσον, σαν αφετηρία μίας μεγάλης εργασίας πού θα οδηγήση όχι στην τελειότερη δημοκρατία αλλά στον κομμουνιστικό ολοκληρωτισμό.
    Συστατικά στοιχεία της δημοκρατικής στροφής είναι: Ή δημιουργία αγεφύρωτου χάσματος μεταξύ των εθνικών κομμάτων. Ή φθορά όλων των αξιών και θεσμών του συστήματος. Ή πρόκλησις εθνικού διχασμού. Ή κατάργησις κάθε αντικομμουνισμού. Ή εξουδετέρωσις όλων των αντικομμουνιστών. Ή παροχή απεριορίστων δυνατοτήτων δράσεως και διεισδύσεως των κομμουνιστών εις όλους τους τομείς.
    Ή έναρξις εκκαθαρίσεως του κρατικού μηχανισμού, των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας και η βαθμιαία κατάστησίς των από συνοδοιπόρους. Ή καλλιέργεια αντιαμερικανισμού και αντινατοϊκού πνεύματος. Ή προσέγγισις προς την Ανατολή. (συνέχεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. β) Ή «εθνική δημοκρατική αλλαγή». Αφού συντελεσθή η «δημοκρατική στροφή» θα αρχίση σιγά-σιγά ή ώθησις της χώρας προς μία ευρύτερη αλλαγή. Και με αυτήν δεν θα θιγούν άμεσα οι θεμελιώδεις βάσεις του καθεστώτος. Θα πραγματοποιηθούν όμως ουσιώδεις μεταβολές με τις οποίες θα ωριμάση η κομμουνιστική αλλαγή. Συγκεκριμμένως: Θα δοθούν γενική αμνηστεία, επαναπατρισμός και νομιμοποίησις του Κ.Κ.Ε. θα αναγνωρισθή ο κομμουνισμός ως «εθνική αντίστασις». Θα μειωθή η αμυντική ικανότης της χώρας. Θα χαλαρωθούν οι δεσμοί με το ΝΑΤΟ και τελικώς θα διακοπούν πλήρως. Θα αποσυνδεθή η Ελλάς από την ΕΟΚ. Θα ληφθούν ώρισμένα «σοσιαλιστικά» μέτρα στην οικονομία, χωρίς ακόμη να θιγή η μικρομεσαία ιδιοκτησία και επιχείρησις. Θα διαμορφωθή μία κυβερνητική παράταξις εαμικού τύπου πού θα εφαρμόση μία νεοαμική πολιτική.
    Γενικά η φάσις αυτή, θα είναι η γέφυρα πού θα μας οδηγήση από την Δύσι στην Ανατολή. Είναι ο δρόμος μεταβάσεως από τό ΝΑΤΟ στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας, διά της ουδετερότητος. Είναι η πύλη πού φέρνει από την δημοκρατία στον κομμουνισμό.
    γ) Ή κομμουνιστική επανάστασις. Με τα δύο στάδια πού αναφέραμε πιο πάνω, θα ωριμάσουν οι προϋποθέσεις για την πραγμάτωσι της κομμουνιστικής επαναστάσεως. Έκεί πια θα λήξη και ο «ιστορικός ρόλος» των υποκαταστάτων και θα δοθή ο λόγος απευθείας στο ΚΚΕ πού στο μεταξύ θα εχη νομιμοποιηθή. Στο ρολόϊ της ελληνικής ιστορίας θα σημάνη η ώρα του κομμουνισμού.
    Όταν λέμε «κομμουνιστική επανάστασις» δεν εννοούμε κατ΄ ανάγκη μία ένοπλη κατάληψι της εξουσίας. Δεν αποκλείεται, αν επιτραπή να συντελεστούν όσα αναφέραμε πιο πάνω, να μπορέση ο κομμουνισμός να φθάση και ειρηνικά ως την εξουσία. Άλλά και σ΄ αυτήν ακόμη την περίπτωση πάλι θα πρόκειται για ε π α ν ά σ τ α σ η με την έννοια ότι οι κομμουνισταί θα πάρουν «επαναστατικά» μέτρα για τό ολοκληρωτικό «σπάσιμο» του αστικού κράτους και την καταστροφή του καθεστώτος στο σύνολό του.
    Με όλα τα επίσημα ντοκουμέντα τους δεν παύουν να διακηρύσσουν ότι μετά και από την ειρηνική έστω κατάληψι της εξουσίας, θα επιβάλλουν οπωσδήποτε την δικτατορία τους. Θα κρατικοποιήσουν κάθε ιδιοκτησία. Θα καταργήσουν κάθε είδους δημοκρατία. Θα εξοντώσουν αμείλικτα όλους τους αντιπάλους των αλλά και τους πρώην φίλους , συμμάχους και συνοδοιπόρους των. Θά καταστρέψουν όλους τους θεσμούς, όλες τις αξίες και τις παραδόσεις του εθνικού και δημοκρατικού καθεστώτος.
    Ακολουθεί 11. Η ανάγκη της επαγρυπνήσεως κλπ. κλπ.
    Εάν δεν ανατριχιάσατε ακόμη από τα γραφόμενα, από τό 1967!!! τό πρόβλημα και τα όποια συμπεράσματα για τα μελλούμενα !!! δικά σας.- Αρτάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή