19 Οκτωβρίου 2011

Γερμανική κομαντατούρ στην Ελλάδα!ΕΛΛΗΝΕΣ...ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...!


Με το όνομα Κομαντατούρ ή Κομμαντατούρ (γερμ. Kommandantur) ονομάζονταν τα γερμανικά φρουραρχεία τα οποία είχαν εγκατασταθεί στις κατεχόμενες χώρες στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Κάθε κομαντατούρ περιελάμβανε τμήμα της πολιτικής και τμήμα της στρατιωτικής διοίκησης, ενώ την αστυνομική εξουσία στα κατεχόμενα εδάφη ασκούσαν τα διαβόητα Ες-Ες. Στην Ελλάδα η γερμανική αυτή υπηρεσία εγκαταστάθηκε μετά την κατάρρευση της Ιταλίας, την οποία και διαδέχθηκε σε όλες τις δικαιοδοσίες της μέχρι τότε "Κομάντο Πιάτσα" (Commando Piazza), την Ιταλική στρατιωτική και πολιτική Διοίκηση Κατοχής, που ήταν αντίστοιχη της Γερμανικής. Εξαίρεση αποτελούσαν όλες οι περιοχές που είχαν εξ αρχής υπαχθεί στην Γερμανική Διοίκηση.

Βικιπαίδεια

Έκτακτο! Α.Μέρκελ: "Κυβέρνησή μας στην Αθήνα"!Μιλάμε πλέον για εσχάτη προδοσία, καθώς η Ελλάδα μετατρέπεται σε αποικία οικονομικών συμφερόντων και σε έρμαιο των διαθέσεων των κοσμοπολιτών τοκογλύφων! ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Κάποτε, η Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη, είπε πρωτοφανή πράγματα ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναγγέλλοντας διαδικασίες περιορισμού της εθνικής μας κυριαρχίας, στα οποία λίγοι έδωσαν τότε τη δέουσα προσοχή, παρά την αρχική αίσθηση που προκλήθηκε. Λιγότεροι ακόμα, αντιλήφθηκαν την ουσία. Έστω κι έτσι όμως, από την σε εξέλιξη διαδικασία ομογενοποίησης (στην οποία εμείς διαφωνούμε, καθώς υπονομεύει την εθνική κυριαρχία, ενώ ισοπεδώνει πολιτισμικά τα έθνη) ή ομοσπονδοποίησης (λέξη την οποία αποφεύγουν έντεχνα οι γραφειοκράτες και πολιτικοί των μεγάλων κρατών της ΕΕ) και από αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας, υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Όταν η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ επιβεβαιώνει την εγκατάσταση μόνιμης ευρωπαϊκής κυβέρνησης στην Αθήνα, ώστε να τεθεί η πατρίδα υπό την εποπτεία τους και με περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας της, δεδομένου μάλιστα ότι η ομάδα δράσης (task force) του Horst Reichenbach, θα ενισχυθεί με εκτελεστικές αρμοδιότητες (από ποιους ψηφίστηκε και πόσο συνταγματικό είναι αυτό;), αλλιώς να ξεχάσει η κυβέρνηση την επόμενη δόση, τότε τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά και το ξεπούλημα των εθνικών συμφερόντων, έχει πιάσει πλέον οροφή.

Μιλώντας σε στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού, η Μέρκελ ανακοίνωσε την πρόθεση σχηματισμού μόνιμης κυβέρνησης της τρόικας στην Αθήνα, η οποία θα αναλάβει τον έλεγχο των δημοσιονομικών και ό,τι άλλο χρειαστεί.

Η κυβέρνηση αυτή δεν θα είναι μόνη της: Θα μεταφερθεί και μόνιμο τμήμα της Eurogendfor, δήθεν για συνεργασία με τα Σώματα Ασφαλείας, πρακτικά για να αποτελεί την δύναμη προστασίας, αφού δεν έχουν εμπιστοσύνη στα εγχώρια σώματα ασφαλείας. Και πληροφορίες από απόλυτα έγκυρες πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επιβεβαιώνουν ότι όντως, είχε έρθει μία αντιπροσωπεία του, μαζί με την κύρια δύναμη που κατευθύνθηκε στο Κόσοβο!

Επίτροποι με πλήρεις εκτελεστικές αρμοδιότητες θα αναλάβουν τον έλεγχο των υπουργείων.

Αυτά ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας που γίνονται, δυστυχώς, πραγματικότητα. Ή μάλλον θα γίνουν πραγματικότητα, αν εξακολουθήσουμε να επαιτούμε και να λέμε "ναι" σε ό,τι μας ζητάνε.

Παράλληλα, η Γερμανίδα καγκελάριος σημείωσε ότι περιμένει ότι θα υπάρξει συμφωνία σε επίπεδο ευρωζώνης για παραπομπή των χωρών που δεν τηρούν τους όρους για χαλιναγώγηση των ελλειμμάτων τους, στο ευρωδικαστήριο.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ δηλαδή, μας λέει η Άγκελα πως η κυβέρνηση εδώ, θα γίνει «κυβέρνηση» ανδρείκελων, που απλά θα εκτελούν εντολές Ευρωπαίων μη αιρετών γραφειοκρατών. Γιατί οι Έλληνες δεν έχουν ψηφίσει ούτε για τον Μπαρόζο, ούτε για τον Ρομπούι, ούτε για την Άστον, ούτε για τον Τρισέ, ούτε κανέναν εκ των διορισμένων, όπως και οι παραπάνω, επιτρόπων.

Όπως έγραψε και το Reuters, «η επίσημη εξουσία δεν θα είναι πλέον στα χέρια τους, οι Έλληνες πρέπει να το δεχθούν αυτό». Την ίδια ώρα, λυτοί και δεμένοι εκ της κυβέρνησης έχουν πέσει για να μας πείσουν ότι δεν υπάρχουν εδώ ξένες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς η είδηση θορύβησε τους πάντες, δίνοντας την εντύπωση της Ελλάδας ως μιας χώρας-προτεκτοράτου, υπό κατοχή...

Οι παραπάνω τύποι, οι οποίοι θα ενισχύσουν την παρουσία τους στην Ελλάδα με ξένους «τεχνοκράτες» της δικής τους προτίμησης, φέρονται ως έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη των αποκρατικοποιήσεων.

Φυσικά, σε μια χώρα σαν τη δική μας με πλούσια φυσική ομορφιά, τους ενδιαφέρουν τα «φιλέτα»...

Με λίγα λόγια, ξένοι θα πουλήσουν σε δικούς τους τον εθνικό μας πλούτο, με όρους που αυτοί θα καθορίσουν! Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει... 

Βέβαια, έχοντας γνώση των «επικοινωνιακών» δυσκολιών, θα μεριμνήσουν σχετικά. Οι του ΠΑΣΟΚ, λένε απλά ναι, πιέζοντας τους βουλευτές τους να ψηφίζουν τα πάντα. Αυτά που είπε ο παραιτηθείς Ρομπόπουλος (δεν ήξερε τι ψήφιζε...), είναι χαρακτηριστικά του πως λειτουργούσαν τα πάντα στην Ελλάδα...

Υπολόγισαν όμως χωρίς τους Έλληνες!

Εδώ είναι γη ηρώων.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

Πηγή...

2 σχόλια:

  1. Για να το ξαναθημηθούμε. Μόνο εκεί που αναφέρεται η Ιταλια να το αντικαταστήσουμε με την "Νεα τάξη Πραγμάτων"
    "Προς τον ελληνικόν λαόν,
    Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της. Μολονότι επεδείξαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην, προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημας το δικαίωμα να ζώμεν ως ελεύθεροι Έλληνες μου εζήτησεν σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν, την παράδοσιν τμημάτων του εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της. θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρέσβυν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ' εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
    Έλληνες,
    τώρα θα αποδείξωμεν εάν είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας, την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος ας εγερθή σύσσωμον, αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά σας, και τα ιεράς μας παραδόσεις.
    Νυν υπέρ πάντων ο αγών
    Ο Πρόεδρος της Κυβερνήσεως
    Ιωάννης Μεταξάς"
    Έλληνες Εγέρθητι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Εγερθείτε ρερρρρρρρρρρρρρρρρέ!!!ΠΣΞΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή