10 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ..."ΦΙΛΟΥΣ"-ΛΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ...!

Προσοχή στους φίλους του λαού που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια
Σύσσωμος ο ελληνικός λαός βιώνει με μεγάλη ένταση τη νέα φάση της  επιχείρησης σοκ και δέος του καθεστώτος κατοχής που έχει ως αιχμή μια άνευ προηγουμένου φοροεπιδρομή σε όλα τα επίπεδα η οποία επιδιώκει να συμπαρασύρει, μαζί με την παράλληλη λεηλασία του δημόσιου πλούτου που έχει ξεκινήσει κατεπειγόντως, την ιδιωτική τους περιουσία και κυρίως την ακίνητη περιουσία που κακώς κατά τους δυνάστες του βρίσκεται διασκορπισμένη στα χέρια της μεγάλης πλειοψηφίας του.
  


Σωστά ένα μεγάλο τμήμα του λαού έχει αποφασίσει να αντισταθεί, αρνούμενο να πληρώσει από το υστέρημά του τους ξένους πρωτίστως τοκογλύφους δανειστές, στους οποίους τίποτα δεν οφείλει, έχοντας συνείδηση ότι όσο πληρώνει τα απαράδεκτα - δημευτικά της περιουσίας και υπονόμευσης της υπόστασης – χαράτσια, τόσο περισσότερο θα υποβάλλεται σε επιπλέον θυσίες χωρίς τέλος και αποτελεί πατριωτικό και συνταγματικό καθήκον μας να προσπαθήσουμε να το διευρύνουμε στο μέγιστο βαθμό.


Πολλοί είναι εκείνοι ωστόσο, πολιτικές, κοινωνικές, ή συνδικαλιστικές δυνάμεις και άλλοι φορείς ή διαμορφωτές πολιτικής μέσω του διαδικτύου ή ενδεχομένως άλλων εναλλακτικών μέσων, που είτε ηθελημένα είτε άθελά τους, προτείνουν ενέργειες, οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν επιβλαβείς για την αναπτυσσόμενη προσπάθεια μαζικής άρνησης της κοινωνίας να πληρώσει, απαράδεκτα, αντισυνταγματικά, μη ανταποδοτικά χαράτσια για την απαλλαγή της από το απεχθές καθεστώς.


Προσπαθούν κάποιες δυνάμεις να συνοδέψουν αυτές τις αρνήσεις, με κινήσεις εντυπωσιασμού, όπως συγκέντρωση και επιστροφή των ατομικών σημειωμάτων ειδοποίησης στις κατά τόπους εφορίες. Κυκλοφορούν επίσης στο διαδίκτυο διάφορα υποδείγματα επιστολών άρνησης πληρωμής στις εφορίες που συνιστούν στους ανθρώπους να υποβάλουν επωνύμως ώστε να εκδηλώσουν πανηγυρικά την αντίδρασή τους ή ακόμη και απειλές προς τις αρχές.


Σύμφωνα με νηφάλιες γνωματεύσεις δικηγόρων όλες αυτές οι ενέργειες δεν παράγουν κανένα πρόσθετο έννομο αποτέλεσμα έναντι της σιωπηρής έμπρακτης άρνησης πληρωμής, η οποία αποτελεί μια υπεύθυνη πολιτική στάση και πράξη με στόχο την απαλλαγή μας από το σημερινό καθεστώς της αναλγησίας και της αρπαγής. Σ΄αυτά τα πλαίσια εμείς δεσμευόμαστε να στηρίξουμε πολιτικά και νομικά εφόσον απαιτηθεί, όσους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στοχοποιηθούν από το καθεστώς. Και για τούτο ενημερώνουμε από τώρα στην αποφυγή άστοχων και άσκοπων ενεργειών εκτόνωσης ή εντυπωσιασμού.


Έχουν παρουσιασθεί επίσης και νοσηρότερα φαινόμενα, όπου κάποιοι φορείς, επιδιώκουν να συλλέξουν με το αζημίωτο πελατεία, προτείνοντας ατελέσφορες και αποσπασματικές ενέργειες που μάλιστα έχουν και κάποιο κόστος, προωθώντας παράλληλα άσχετους ή ακόμη και εχθρικούς με τις λαϊκές απαιτήσεις στόχους. Η εύκολη αναπαραγωγή των προτάσεων του καθενός, από άλλους, αφελείς – κυρίως στο χώρο του διαδικτύου, χωρίς ενδελεχή έλεγχο και διασταύρωση, δεν προάγει τους κοινούς διακηρυγμένους στόχους.         


Για όλα τούτα χρειάζεται εγρήγορση και προσοχή. Άστοχες ενέργειες, όπως αυτές που περιγράφηκαν παραπάνω ή και άλλες που ενδεχομένως εμφανισθούν, οι οποίες, μπορεί να πλήξουν ή να εκθέσουν σε κίνδυνο χωρίς λόγο ανθρώπους στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, εύκολα μπορούν να έχουν ως αντίθετο αποτέλεσμα, την απογοήτευση και την απομαζικοποίηση. Από την πλευρά μας σκοπεύουμε να ανοίξουμε γραμμή ενημέρωσης– πολιτικής, νομικής και φοροτεχνικής - παράλληλα με την οργάνωση δικτύου νομικής στήριξης, συμπαράστασης και αλληλεγγύης.   


Ακούστηκε εσχάτως, μετά τις προσπάθειές μας, για δημιουργία δικτύου ιατρικής αλληλεγγύης, που θα παρέχει δωρεάν την απαιτούμενη βοήθεια πρωτίστως στους συνανθρώπους μας που όντας στην αιχμή των επιθέσεων του καθεστώτος ή και λόγω μεγάλης κοινωνικής ευαισθησίας, αντιμετωπίζουν έντονα ψυχολογικά προβλήματα, η δημιουργία από το ίδιο το καθεστώς ομάδων αποτελουμένων από δικαστικούς, αστυνομικούς, εφοριακούς, ψυχιάτρους και οικονομολόγους για την αντιμετώπιση ανθρώπων σε κατάθλιψη ή τάσεις αυτοκτονίας. Ποιος μπορεί να είναι ο στόχος μιας τέτοιου τύπου και σύνθεσης ομάδας ; μήπως ο ψυχιατρικός εγκλεισμός, η απομόνωση, ο στιγματισμός, η λοβοτομή, η «στείρωση», ο «ευνουχισμός» ή ο εξανδραποδισμός και η ευθανασία ενδεχομένως; Ρίγη ανατριχίλας μας καταλαμβάνουν με ολοένα και μεγαλύτερη πυκνότητα. Το Δ΄ Ράιχ βαδίζει ακάθεκτο στα χνάρια του προηγούμενου. Το αυγό του φιδιού έχει επωασθεί. Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες γρηγορείτε!              


Από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου