23 Νοεμβρίου 2011

Δαπάνες ( για το 2012 ξεπερνούν τα 1,1 δισ. ευρώ) υπέρ ΝΑΤΟ: Αύξηση 22,5%!!!


Γράφει:

ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
Τι έγινε ρε παιδιά;
Η χώρα δεν είναι σε «δεινή» θέση; Δεν είμεθα σε κατάσταση «εντατικής»; Δεν πορευόμεθα ως άλλος «Τιτανικός»; Δεν χρειάζεται «οικονομία», «σύνεση» και «περιορισμός» στις δαπάνες του προϋπολογισμού;
Ε, τότε, γιατί στον κρατικό προϋπολογισμό (σελίδα 57) της κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας», που συγκροτήθηκε από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ.,στον ίδιο προϋπολογισμό που καταγράφεται όχι απλώς μείωση, αλλά καταβύθιση των δαπανών για μισθούς, συντάξεις, Παιδεία, Υγεία, Κοινωνική Πρόνοια, υπάρχει ένα κονδύλι που η αύξησή του αγγίζει το 67%; Μήπως επειδή αυτή η αύξηση της τάξης του 67% (!!!) αφορά στις δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού για πληρωμές χρεών από παλιά (και νέα)...εξοπλιστικά προγράμματα(!!!);


Γιατί, επίσης, υπάρχει αξιοσημείωτη αύξηση - ύψους 22,5% - σε ένα ακόμα κονδύλι;

Μήπως διότι το συγκεκριμένο κονδύλι - το οποίο εμφανίζεται για το 2012 αυξημένο κατά 22,5% - αφορά σε δαπάνες υπέρ ΝΑΤΟ (!!!);
Ε, λοιπόν, ναι!
Αυτοί που ήρθαν να μας «σώσουν» - και εξ αυτού του λόγου πήραν τα συχαρίκια Γάλλων, Γερμανών και Αμερικανών -
αυτοί που κόβουν από παντού, από τα μεροκάματα και από τα επιδόματα, από τα εφάπαξ μέχρι το ΕΚΑΣ, από τις δαπάνες για τα σχολεία και τα νοσοκομεία μέχρι τις δαπάνες για τη φροντίδα των γερόντων και των απόρων, αυτοί που βάζουν στο λαό χαράτσια και φόρους,
είναι οι ίδιοι που:
  • Το 2012 θα διαθέσουν για πληρωμές παλαιών (και νέων;) εξοπλιστικών προγραμμάτων ποσά - τα οποία καταλήγουν στα ταμεία των εμπόρων όπλων Γάλλων, Γερμανών και Αμερικανών - αυξημένα κατά 66,7%!!!
  • Το 2012 αυξάνουν κατά 22,5% τα κονδύλια που πληρώνει ο ελληνικός λαός για δαπάνες υπέρ ΝΑΤΟ!!!
Α, και μη σπεύσουν να μας πουν ότι η ποσοστιαία αύξηση των δαπανών για ΝΑΤΟ και αποπληρωμές εξοπλιστικών «δεν αποδίδει την πραγματικότητα» διότι τα ποσά είναι «μικρά» σε απόλυτα νούμερα.
Από πού προκύπτει ότι «κάνουν καλώς», επειδή τα ποσά για ΝΑΤΟ και εξοπλιστικά είναι... «μικρά»(παρεμπιπτόντως, για το 2012 ξεπερνούν τα 1,1 δισ. ευρώ)
να προβαίνουν σε τέτοιες ιλιγγιώδεις ποσοστιαίες αυξήσεις, όταν την ίδια ώρα κονιορτοποιούν - τόσο σε απόλυτους αριθμούς όσο και σε ποσοστά - τα μικρά (αυτά είναι πραγματικά «μικρά») μεροκάματα και συντάξεις;
 Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ - ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, 23/11/2011

5 σχόλια:

  1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ...

    ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ. ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ.

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 0,7% ΤΙΣ ΑΝΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΜΙΣΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΙ.

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΚΙ ΑΜΥΝΑΣ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΛΟ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ... ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΦΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΕΙΡΗΝΗΣ" ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ...

    ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΑΟΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Κουρήτη, η ανάρτηση είχε θέμα: Δαπάνες ( για το 2012 ξεπερνούν τα 1,1 δισ. ευρώ) υπέρ ΝΑΤΟ: Αύξηση 22,5%!!! Για τα σινάφια τους όπως γράφεις, το θέμα είναι γνωστό αλλά εμείς προσπαθούμε να γράφουμε πατριωτικά και αμερόληπτα. Επειδή δεν κατάλαβα καλά, εσύ επικροτείς τις δαπάνες υπέρ ΝΑΤΟ; Εάν οι δαπάνες πήγαιναν στον Ελληνικό στρατό θα μας έβλαπτε; Ας μη ξεχνάμε ότι και με το ΝΑΤΟ χάθηκε η μισή Κύπρος...Βέβαια, αυτή για κάποιους «κείται μακράν»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΠΟΔΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ, ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΥΦΛΩΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ, ΕΡΜΑΙΟ ΔΙΑΘΕΣΕΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΠΩΣ Η ΑΛΒΑΝΙΑ. Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ. ΕΤΣΙ ΑΝΙΣΧΥΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ, ΣΑΦΩΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. (ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΛΟΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΩΝ ΣΦΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥ).

    ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙ ΜΕΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ "ΠΟΥΣΤΙΕΣ" ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΟΡΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ,ΙΣΩΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ Η.Π.Α (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε), ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ, Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ. Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙ ΆΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...

    Υ.Γ: ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΙΣΧΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣ ΔΥΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΜΑΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ Η.Π.Α ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

    http://isxys.blogspot.com/2011/10/blog-post_3654.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ 22,5% ΟΠΩΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΟΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΟ... 0,7% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΥ.

    ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ(ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ (ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ.)

    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΙΣΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΗΠΙΑ.

    ΤΟ 1,1 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟ ΚΙ ΟΛΟΙΓΙΣΤΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΩΝ 2,4 ΔΙΣ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΡΝΩΝ ΜΕ aids (700ευρω το κεφαλι) ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ.

    ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις δίκιο φίλε Κουρήτη, παρόλα αυτά μου έρχεται στο νου η ερώτηση (για να επιβεβαιωθούν και πολλά από αυτά που έγραψες) που έκανε η Γαλλία στους μεγάλους συμμάχους- προστάτες της: "Εσείς σε δυο παγκοσμίους πολέμους πως μας υπερασπίσατε; Ηττηθήκαμε..."
    Όσο για τους λαθρομετανάστες έχεις απόλυτα δίκιο, αν και αισθάνομαι ότι τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή