10 Φεβρουαρίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Πολλές τεχνικές λεπτομέρειες γιά τις προσφορές του Αρτέμη Σώρρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο



Όπως πολύ σωστά το θέτει και ο Μίκης Θεοδωράκης, ακόμη και τα κόμματα της «αριστεράς αποτελούν τμήματα του Συστήματος Εξουσίας. Κι όταν εμείς θεωρούμε ότι την μόνη λύση στο εθνικό μας πρόβλημα μπορεί να την δώσει ο ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ, ποια θα πρέπει να είναι η στάση μας απέναντι σε όποια πολιτική διασπά την ενότητα του Λαού, απ’ όπου κι αν προέρχεται;»


Σκέψου το λοιπόν, ενώ ακούς προσεκτικά το«ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ» στο artFM Radio. Οι προσφορές του Αρτέμη Σώρρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο διασπούν την ενότητα του ελληνικού μας Λαού ή μάλλον αποβλέπουν στο να γίνει ο ελληνικός μας Λαός ένας πραγματικά ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ, ελεύθερος και χειραφετημένος από όλα τα κόμματα του Συστήματος Εξουσίας που τώρα τον χειραγωγούν;

Τελείως παρενθετικά, ήμουν και εγώ εκεί, ένας αυτόπτης μάρτυς στην επίσημη παρουσίαση της προσφοράς του Αρτέμη Σώρρα (http://www.artemis-sorras.com/) στην Κύπρο. Οι τεχνικές λεπτομέρειες που δίδει το βίντεο είναι λίαν επιεικείς ως προς την άρδην αγενή και απαράδεκτα ανθελληνική συμπεριφορά των εκπροσώπων του Συστήματος Εξουσίας στην Κύπρο, που επισταμένα χειραγωγεί τον ελληνικό μας κόσμο εκεί, όπως ακριβώς και στην Ελλάδα.

Νίκος Γεωργαντζάς
Aντιπρόεδρος
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/)

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ στο artFM Radio


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου