02 Φεβρουαρίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ: Το μόνον αποτελεσματικό ελεφαντάκι εξαναγκασμού είναι ο ελληνικός μας λαός!


Το μόνον αποτελεσματικό ελεφαντάκι εξαναγκασμού είναι ο ελληνικός μας λαός!

Όπως έγραψα πριν από λίγο [ceb3ceb5cf89cf81ceb3ceb1cebdcf84ceb6ceaccf82.jpg1], εμείς, τα μέλη της Ε.N.D., συντεταγμένοι πίσω από τον εις την αθροιστικήν ελευθερία του ελληνικού μας κόσμου επενδυτού, του αυθεντικού Έλληνα Αρτέμη Σώρρα (http://www.artemis-sorras.com/), νομίζουμε πως: το μόνον αποτελεσματικό ελεφαντάκι εξαναγκασμού της στυγνά τυραννικής απολυταρχίας της κομματοκρατίας, υπέρ της συλλογικής ευδαιμονίας και της συλλογικής οικονομικής ευμάρειας του ελληνικού μας λαού είναι ο ίδιος ο ελληνικός μας λαόςΑναζητώντας μίαν έξωθεν μαρτυρίαν, εις τελείαν συναντίληψη μαζί μας είναι και ο Olafur Ragnar Grimsson, Πρόεδρος της Ισλανδίας, ο οποίος εξηγεί ξεκάθαρα πως: «εάν δεν συμπεριλαμβάνεις τον λαό, εάν δεν συμμετάσχει η κάθε [του] κοινότητα... προκειμένου να κινητοποιήσει την κοινωνία των πολιτών... τότε δεν πρόκειται να πετύχεις...» [2][3].


Και επαναλαμβάνω γιά μίαν ακόμη φορά: εμείς δεν θέλουμε να έλθει μαζί μας ο ελληνικός λαός της Ελλάδος και της Κύπρου. Θέλουμε να πάμε εμείς με τον ελληνικό μας λαό, και στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Ναι, να πάμε, αλλά που είναι ο ελληνικός λαός; Σε ποιάν ακριβώς διεύθυνση και σε ποιόν ακριβώς αριθμόν τηλεφώνου βρίσκεται ο ελληνικός μας λαός στην Ελλάδα και στην Κύπρο;



Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς
Aντιπρόεδρος
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/)

[1Αριστερά, ακραίον κέντρον και δεξιά: το υπερόπλο της απολυταρχίας έναντι του ελληνικού μας κόσμου

[2Iceland President Olafur Ragnar Grimsson 'Let banks go bankrupt'

[3Icelanders: The Reason Why We Are Not Inside EU

Σχόλιο:Είναι τιμή για τον Αλφειό η αποστολή του άρθρου,από τον αγαπητό μας κ.Νίκο Γεωργαντζά!
Έναν εξαίρετο Έλληνα Άνθρωπο.Με σεβασμό,τον τιμούμε και βεβαίως συμφωνούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου