27 Φεβρουαρίου 2013

Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Ελληνική Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση ή Συνέλευση Ελλήνων;


Γεωργαντζάς.jpgΠοία ακριβώς είναι η δήθεν κολοσσιαία διαφορά τους; Ο ένας λαλεί γιά μία ελληνική λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση [1], ενώ ο άλλος λαλεί γιά Συνέλευση Ελλήνων [2].

Μήπως είναι επιτέλους η ωραία ώρα να παραγκωνίσουμε τις δήθεν συνταρακτικές μεν, αλλά άρδην δε πλασματικές διαφορές μας και να ενωθούμε ο ελληνικός μας κόσμο και λαός σε μία ατσάλινη γροθιά; Δεν πάμε πουθενά κυρίες και κύριοι με το να εξυβρίζει ο Αρτέμιος Σώρρας τον Δημήτρη Καζάκη ή με το να εξυβρίζει ο Δημήτρης Καζάκης τον Αρτέμιο Σώρρα.

Μόνον ενωμένες και ενωμένοι σε μία ατσάλινη γροθιά μπορούμε επιτέλους να πετύχουμε τον κοινό, συλλογικό μας σκοπό. Και δεν είναι άλλος τούτος, ο διττός συλλογικός μας σκοπός, από την βιωσιμότητα και την αναπαραγωγή του άρδηνανθρωποκεντρικού και κοινωνικοκεντρικού ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού, που εμπεριέχει την εθνική μας αυτοθέσμιση ή την λαϊκή μας αυτοδιοίκηση, με κεντρικό μας πρόταγμα το Αιέν Αριστεύειν εν Ελευθερία, τον οποίον, με στατική περιπλοκότητα και δυναμική πολυπλοκότητα υποβαστάζουν οι διαχρονικά αμετάβλητες, άφθαρτες ελληνικές μας αξίεςη Αισθητική, η Αλήθεια, η Αρετή και η Αφθονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου