27 Ιουνίου 2013

Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Στιβαρά συνεχίζει την αφύπνισίν μας ο Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης.

Δωριστί, με τον δωρικόν του δηλαδή τρόπον, ρωμαλαία συνεχίζει την αφύπνισιν του ελληνικού μας κόσμου ο Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, Πρόεδρος, Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/). Οι συλλογικά επιλεγμένες από τον ελληνικόν οργανισμόν Γεωργαντζάς.jpgΕ.N.D. αποκαλύψεις του Προέδρου Ε.N.D. αποβλέπουν εις την ανωτέρας ποιότητος συνειδητότητα, που πρέπει να αρχίσει να ρέει στην συλλογική μας δράσι, ώστε ουσιαστικά να δράσουμε -όχι να αντιδράσουμε- συλλογικά, υπέρ της συλλογικής ευδαιμονίας και της συλλογικής οικονομικής ευμάρειας του ελληνικού μας κόσμου [1][2].


Ξύπνα επιτέλους! Βγες έξω από την τρώγλη της κομματοκρατίας της τρόϊκας, διότι δικά μας είναι, κτήμα μας, μας ανήκουν συλλογικά τα US$600 δισ. και τα περίπου US$50 δισ., που έχει καταθέσει ο Έλλην Αρτέμιος Σώρρας, σε 2 (δύο) υπό κηδεμονίαν τραπεζικούς λογαριασμούς, αντίστοιχα γιά την Ελλάδα και γιά την Κύπρο, τις 2 (δύο) δηλαδή χώρες του ενδόξου ελληνικού μας έθους και έθνους. 

Επειδή ακριβώς μας ανήκουν, δηλαδή είναι κτήμα μας, πρέπει όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες συλλογικά να εξαναγκάσουμε τον αρμόδιο θεσμικό έλεγχο αμφοτέρων των λογαριασμών, μιάς και τα κόμματα της κομματοκρατίας δεν τολμούν από μόνα τους να το πράξουν. Αλήθεια, όσες και όσοι αντιτίθενται και δεν επιθυμούν να γίνει θεσμικά ο έλεγχος των προσφορών της χρηματιστικής του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα, τι ακριβώςέχουν να χάσουν, εάν αυτός γίνει; 

Προσεκτικά όμως! Καθόσον εάν όντως η πλέον ευφάνταστη τακτική των όσον αντιτίθενται στον Έλληνα Αρτέμη Σώρρα και του ελληνικού μας κόσμου είναι το να συλλέγουν ηλεκτρονικές υπογραφές ΥΠΕΡ του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα και του ελληνικού μας κόσμου, τότε έχουν πλέον καταντήσει οι αντίπαλοί μας να είναι απελπισμένοι και αυτοκαταστροφικοί. 

Είναι απόλυτα σωστός ο Έλλην Αρτέμιος Σώρρας: «ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ» [3]. Προσοχή λοιπόν, μιάς και όπως συχνά τονίζω: «Τα αισθήματα και τα συναισθήματα της ελληνικής μας συλλογικότητος ήταν και είναι πάντα ωραία!» [4]. 

Επαναλαμβάνω λοιπόν: μην σκιάζεσαι που μόνον σκοτάδι τώρα βλέπεις. Μην φοβάσαι που ακόμη δεν βλέπεις το φως. 

Διότι ταξιδεύεις και εσύ, ως ένα ψίχαλο, καθισμένο δίπλα μας, όλα τα ψίχαλα του ελληνικού μας έθους και έθνους μαζί, επάνω στην αιχμή μίας ακτίνας φωτός. Είμαστε οι Ελληνίδες και οι Έλληνες που επιστρέφουμε τάχιστα διατρυπώντας τον ζόφο του θεοκρατικού δόγματος της διεθνούς και ντόπιας χρηματιστικής. 



Νυν υπέρ πάντων ο των ελευθέρων μας πατρίδων αγών! 

Νίκος Γεωργαντζάς 
Aντιπρόεδρος Ε.N.D. 
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/) 

[1] Αποκαλυψεις E.N.D. Μανώλη Λαμπράκη 01.04.2013:http://www.youtube.com/watch?v=LDilhxK2_Qk. 
[2] Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης στο RADIO_GAMMA 01/04/2013:http://www.youtube.com/watch?v=9iR2uYgG2hI. 
[3] Έκτακτο! Ο Αρτέμης Σώρρας γιά την ηλεκτρονική ψηφοφορία: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!»: 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/04/ektakto-o-artemhs-swrras-gia-thn-hlek-nikh-pshfoforia-den-einai-.html. 
[4] Ξύπνα δωριστί! Δικά μας είναι, κτήμα μας και όχι του Αρτέμη Σώρρα! 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/04/n-gewrgantzas-xypna-dwristi-dika-mas-einai-kthma-mas-kai-ohi-toy.html, 
http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/2013/04/01/ξύπνα-δωριστί-δικά-μας-είναι-κτήμα-μας/.


ΠΗΓΗ

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/03/n-gewrgantzas-stibara-synehizei-thn-afypnisin-mas-o-dr-emmanoyhl.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου