ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ... ΑΠΟΛΥΤΩΣ Α Λ Η Θ Ι Ν Ο !!!!! 
ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ! ΑΣ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝD ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ !!!! ... 
ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΗΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ..!!!.... ΚΑΙ 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ !!!!!.... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ .... Μ Ε Τ Ρ Η Τ Α .... ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ 
ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΕΓΚΛΗΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ !!!

END.jpg

Γιάννης Καλογερόπουλος
ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ..... Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΕΝ ΟΨΗ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ !!!!!! 
ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ...... ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ..... ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ !!!!!!!!!! 
ΑΝ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗ-ΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ... Η ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Η ΕΦΟΡΙΑ .....ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟΥ ... 
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝD !!!!!! ... ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ !!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ !!!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο !!!

Θεωρω πως θα πρεπει να αρχισουμε απο τωρα να γιορταζουμε την απελευθερωση μας απο την τραπεζικη ληστοσυμμορια για τον απλουστατο λογο:
Ηταν να μην σπασει καπου το αποστημα,μην ραγισει το γυαλι και υπογραψει ενας εστω δημαρχος και αφου εχουν υπογραψει τουλαχιστον 5 εως τωρα φανταστειτε το εξης απλο:
Σε δυο διπλανους δημους που ο ενας θα εχει υπογραψει και θα εχει γινει ενα απεραντο εργοταξιο ο δημος του μειωνοντας κατακορυφα την ανεργια και με δωρεες για τους μη εχοντες αλλα και απαλλαγη απο τον βραχνα της εφοριας και της φυλακισης αλλα και της επιβιωσης και τον διπλανο που δεν θα εχει υπογραψει και θα συνεχιζουν τα προβληματα των εκει δημοτων...
Οταν λοιπον θα τα βλεπουν ολα αυτα και θα συζητανε με τους αλλους το πιθανοτερο ειναι να πανε να καθαρισουν τον δημαρχο,ολο το δημοτικο συμβουλιο και τους βουλευτες του νομου !!! ε δεν πιστευω και τοτε να αρνηθουν να υπογραψουν και αυτοι...!

Α.ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ E.N.D. ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ:ΠΑΡΕ 5-6δις ΑΤΟΚΑ!ΔΗΜΑΡΧΟΣ:ΦΟΒΑΜΑΙ..!


ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ,ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΩΝ ΤΟΥΣ,ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!
ΕΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!!!...

Τι άλλο να πάθεις;Το πολύ πολύ να χάσεις την πείνα που περνάς!Με μια υπογραφή...



ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ