03 Οκτωβρίου 2013

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΕΝΤΡΙΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Θερμό κοινό στην Ξάνθη βρήκε η ΕΙ-END και ο Αρτέμης Σώρρας


Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΕΝΤΡΙΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Θερμό κοινό στην Ξάνθη βρήκε η ΕΙ-END και ο Αρτέμης Σώρρας

03.10.2013
Διαδικτυακά είτε μέσω της φυσικής παρουσίας μέλη της οργάνωσης ενημέρωσαν τους προσκεκλημένους τους για τις προτάσεις χρηματοδότης που κατατέθηκαν στην Ελληνική κυβέρνηση και εξήγησαν παράλληλα  την πρόταση χρηματοδότησης έργων στους Δήμους όλης της Ελλάδος


Ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσαν ενεργοί πολίτες υποστηρικτές της ΕΙ-END Ξάνθης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Hotel Cazino και στις 7.30 το βράδυ, στο πλαίσιο ενημέρωσης των Ξανθιωτών, σχετικά με τις προτάσεις του Αρτέμη Σώρρα και της ΕΙ-ΕΝD για την επίτευξη της οικονομικής απελευθέρωσης της πατρίδας μας. Στην συνάντηση μίλησαν διαδικτυακά σε απ' ευθείας σύνδεση τα μέλη της ΕΙ-ΕΝD με τον Αρτέμη Σώρρα και ενημέρωσαν τους προσκεκλημένους τους για τις προτάσεις χρηματοδότης που κατατέθηκαν στην Ελληνική κυβέρνηση και εξήγησαν παράλληλα  την πρόταση χρηματοδότησης έργων στους Δήμους όλης της Ελλάδος.

Το ιστορικό της οργάνωσης και της πρωτοβουλίας της υπέρ της Ελλάδα ανέπτυξε στην εκδήλωση η Ελένη Κίτσου. Όπως έκανε γνωστό «στις 28/9/2012 ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός END κατέθεσαν για λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας  600 δις $, με σκοπό την αποπληρωμή του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους και ταυτόχρονα για την χρηματοδότηση των νέων αναγκών που αποσκοπούν στην ανάπτυξη και την ευημερία όλων των Ελλήνων.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά και μια μέρα, εδώ στην άλλη άκρη της Ελλάδας, στην Θράκη και στην Πόλη με τα Χίλια Χρώματα την Ξάνθη, βάζουμε στην ευλογημένη μας γη τον σπόρο της αφύπνισης και της απελευθέρωσης από τον δυσβάστακτο οικονομικό ζυγό, της ενσταλάξης του φόβου, της καχυποψίας, του διαχωρισμού και το διαρκούς χάους στην ζωή μας, που βιώνουμε όλα αυτά τα χρόνια… Έχουμε την μεγάλη χαρά και τιμή για μας, να είναι μαζί μας αυτοί οι Έλληνες που φέρουν στην καρδιά τους όλες τις αρχές και τις αξίες του ελληνικού πνεύματος και που επί δυόμιση χρόνια τώρα, αγωνίζονται με όλες τις δυνάμεις τους εντός και εκτός Ελλάδας με ένα μόνο στόχο: Η πατρίδα μας και όλοι εμείς οι πολίτες αυτής, χρησιμοποιώντας τις οικονομικές δυνατότητες του κου Αρτέμη Σώρρα και της ΕND,ενωμένοι και στο πλαίσιο της οικουμενικής ελευθερίας των πολιτών, να ζούμε και να ευημερούμε όπως αξίζει σε κάθε άνθρωπο και πλάσμα αυτού του πλανήτη…».

Η Ελένη Κίτσου ευχαρίστησε στην ομιλία της τους πραγματικούς συντελεστές της αφύπνισης και της οικονομικής απελευθέρωσης της πατρίδας μας, όπως τους χαρακτήρισε η ίδια, που είναι ο πρόεδρος της END, Μανώλης Λαμπράκης, ο εκπρόσωπος Τύπου της END Αντώνης Βαλσαμάκης, το μέλος επίσης της END και εκπρόσωπος της Κύπρου Βίκυ Χαραλάμπους και στο τέλος τον μεγάλο Έλληνα Αρτέμη Σώρρα, με τους οποίους έγινε διαδικτυακή σύνδεση και έτσι επετεύχθη η άμεση επικοινωνία με το κοινό της εκδήλωσης. 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
Το μήνυμα του Ελληνοαμερικανού Αρτέμη Σώρρα, που μίλησε διαδικτυακά στην εκδήλωση της Ξάνθης, βρίσκεται στο προσωπικό του μπλοκ, στο Face book και τα ΜΜΕ της Ελλάδος και αναφέρει τα εξής: «Είμαι ο Άρτεμης Σώρρας, είμαι αυτόχθων Έλληνας, με ελληνική ταυτότητα και διαβατήριο, μόνιμος κάτοικος της Ελλάδας. Έχω καταθέσει για λογαριασμό της ελληνικής δημοκρατίας, ομολογίες (Τ-bills) του αμερικανικού δημοσίου αξίας 600 δις δολάρια άμεσα ρευστοποιήσιμα και τα οποία κατέχω και διαχειρίζομαι απολύτως νόμιμα. Τα προσφέρω για να αποπληρωθεί το ελληνικό χρέος και για την ανάπτυξη της χώρας μας. Έχω ενημερώσει με κάθε νόμιμη διαδικασία την ελληνική κυβέρνηση για την προσφορά μου (100 χρόνια αποπληρωμή με αρχικό επιτόκιο 0,5% λόγω μνημονίου και στη συνέχεια ΑΤΟΚΟ!). Το μόνο που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση είναι να αξιολογήσει την προσφορά και να υπογράψει τη σύμβαση ή να την απορρίψει (στην περίπτωση που θα είχε μία πιο συμφέρουσα προσφορά)!

Οι όροι της προσφοράς μου συνοψίζονται σε μια φράση ‘Λογιστικός έλεγχος και διαφάνεια’. Η κυβέρνηση δεν απάντησε. Τα γνωστά ΜΜΕ καταδίκασαν την προσφορά και με απέκλεισαν. Οι μέχρι χθες συνωμοσιολόγοι και δήθεν αντιμνημονιακοί με κατηγόρησαν. Η αντιπολίτευση από άκρα δεξιά έως αριστερά δεν έκανε ούτε μια ερώτηση στην Βουλή. Οι άνθρωποι του πνεύματος και του πολιτισμού δεν άγγιξαν το θέμα. Όλοι τους όμως γνωρίζουν από την αρχή. Έχω καταθέσει πλήρη φάκελο με όλα τα στοιχεία. Με εξώδικο έχουν ενημερωθεί όλοι οι βουλευτές, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Τράπεζα της Ελλάδος. Με το πέρας των προθεσμιών κατέθεσαν μήνυση κατά των παραπάνω για εσχάτη προδοσία. Δεν είναι στόχος μου η τιμωρία κανενός, αλλά η συνείδηση του καθενός. 

Μοναδικός σκοπός της προσφοράς μου είναι η ελευθερία της χώρας μας και των όρων της, η καταγραφή των λαθών που οδήγησαν με την ανοχή μας στην σημερινή τραγική κατάσταση, ώστε να τα αποφύγουμε στο μέλλον. Δεν εξυπηρετώ κανένα σκοτεινό συμφέρον. Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, σε καμία λέσχη. 

Δεν υπηρετώ τίποτα περισσότερο από το δίκαιο. Όσους φοβούνται από την κατάρρευση της απειλής πτώχευσης της Ελλάδας επομένως και του ρόλου τους ή των ευκαιριών και προνομίων που τους αποδίδει η κρίση θα πω ότι στον ελάχιστο χρόνο που απομένει ας αλλάξουν.

Η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει, να ξαναγεννηθεί για όλους! Δηλώνω δημόσια… Αν ψεύδομαι, αν κοροϊδεύω το κράτος και παίζω με την αγωνία του ελληνικού λαού… «Κρεμάστε με στο Σύνταγμα»!

Στο πάνελ στην Ξάνθη βρέθηκε ο Χρήστος Τσάπος, ο οποίος ταξίδεψε από μακριά για να είναι στην εκδήλωση και να μεταφέρει τον παλμό της αφύπνισης όλων των Ελλήνων από τα άλλα μέρη της Ελλάδος όπου πραγματοποιούνται αντίστοιχες εκδηλώσεις και ταυτόχρονα για να απαντήσει μαζί με την Βίκη Χαραλάμπους στα ερωτήματα των Ξανθιωτών. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου