30 Νοεμβρίου 2013

ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΛΕΥΚΙΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ "ΕΔΕΚ" ΣΗΜΕΡΑ 28/11/2013

Λεύκιος Δημοσθένους 

ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΛΕΥΚΙΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ "ΕΔΕΚ" ΣΗΜΕΡΑ 28/11/2013
ΔΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!





Λεύκιος Δημοσθένους

ΚΥΡΙΟΙ, Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ. ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD KAI TOY ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ (48.9 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ) ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΠΟΥ ΩΦΕΙΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΗΔΗ, ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ!
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΟΜΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ.
ΕΣΕΤ' ΗΜΑΡ...
(ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ!)




(ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΗΜΕΡΙΝΟ)

Λεύκιος Δημοσθένους



ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΨΕΥΣΤΗ, ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. Ο ΛΑΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΝD ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ... http://www.youtube.com/watch?v=BOfh2yesVEk

Κύριε Ομήρου είστε προδότης;
www.youtube.com
Ο Δρ. Λαμπράκης Πρόεδρος της Ε.N.D. σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ArtfmRadio Λεμεσού αποκαλεί τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Γιαννάκη Ομήρου προδότη και....






Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ

Ο Σώρρας είναι (άλλη) μία τεράστια απάτη. Αν είχε όντως τα χρήματα, γιατί δεν τα παρουσίασε ποτέ; Μην πιστεύετε ό,τι λέει το κάθε λαμόγιο. Από τέτοιους "εθνοσωτήρες" που δήθεν διαθέτουν δις και θα τα δώσουν για να σωθούμε, χορτάσαμε..

8:46 π.μ.
Λεύκιος Δημοσθένους

ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΕΠΙΣΗΜΩΣ. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ; 28/6/2013! ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

8:53 π.μ.
Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ

Επιμένουμε. Ο Σώρρας είναι απάτη. Εγώ αν είχα όντως 50 δις και ήθελα όντως να σώσω τον τόπο μου, θα πήγαινα και θα τα κατέθετα και τέλος. Δεν θα έπαιζα τον εθνοσωτήρα από τα κανάλια.

8:55 π.μ.
Λεύκιος Δημοσθένους

AYTO ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ Ή ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ; ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ; ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ Ή ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ;

8:56 π.μ.
Λεύκιος Δημοσθένους
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ...

8:58 π.μ.
Λεύκιος Δημοσθένους
http://manamoyellas.blogspot.com/2013/11/blog-post_4838.html
ΕΔΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ... ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ. ΜΕ.ΛΕ.ΤΗ.ΣΤΕ. ΤΑ.
"Μάνα μου Ελλάς": ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, Η ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑ & Ο...
manamoyellas.blogspot.com

8:58 π.μ.
Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ
Το αμφισβητώ. Όπως αμφισβητώ κι εσένα ότι είσαι αυτός που παρουσιάζεσαι. Δεν είναι υπόχρεος ο Πρόεδρος της Βουλής να σχολιάζει ό,τι αρλούμπα πετάξει ο καθένας..

9:02 π.μ.
Λεύκιος Δημοσθένους
ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΙ; ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΞΕΡΕΙΣ; ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΒΓΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ; ΩΡΑΙΑ. ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...
ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ... ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑΣ. ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΞΕΡΕΙΣ; ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ "ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΟΣ" ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ; ΕΣΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ;
ΔΕΝ ΣΕ ΘΙΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ. ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΩ!
9:03 π.μ.
Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ


Καλή σου μέρα..

9:04 π.μ.
Λεύκιος Δημοσθένους
ΧΑΧΑΧΑ. ΟΚ! ΚΑΤΑΛΑΒΑ. 


ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ....


Μάθε την αλήθεια!


Ο Δρ. Λαμπράκης Πρόεδρος της Ε.N.D. σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ArtfmRadio Λεμεσού αποκαλεί τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Γιαννάκη Ομήρου προδότη και ψεύτη.
Παραθέτομεν πιστό αντίγραφο και την όλη φρασεολογία επί λέξει από απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη του στις 17/5/2013.

To ξεκαθάρισμα της θέσης του κ. Ομήρου καθίσταται επιτακτική ανάγκη καθόσον τούτες τις μέρες ο κ. Αρτέμης Σώρρας και η E.N.D. έχουν έλθει σε καταρχήν συμφωνία με Δήμους της Ελληνικής επικράτειας με σκοπό την χρηματοδότηση μεγάλων επενδυτικών προγραμμάτων.
Επειδή μέχρι σήμερα δεν υπήρξε απάντηση ούτε διάψευσις εκ μέρους του κ. Ομήρου και επειδή αφήνονται σκιές στον 2ο τη τάξη αξιωματούχο του κράτους και επειδή τα ομόλογα του κ. Αρτέμη Σώρρα με απόφαση δικαστηρίου 67650/13 χαρακτηρίζονται ως γνήσια και άμεσα ρευστοποιήσιμα, καλείτε ο Πρόεδρος της Βουλής να διασαφηνίσει την θέση του.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΟ ArtfmRadio ΚΥΠΡΟΥ 17/5/2013
http://alturl.com/iv7ho

—–

Σκοπός της ομάδας στήριξης της πρότασης Αρτέμη Σώρρα είναι η ενημέρωση και η προβολή της αλήθειας. Δεν περισσεύει κανένας. Σταμάτα να κοιμάσαι 24 ώρες την ημέρα. Ζητούμε την στήριξη σου, να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι γιατί δεν παίρνουν τα λεφτά του Σώρρα. Ενημερώσου σωστά! Απαίτησε από τα ΜΜΕ να σου πουν την αλήθεια. Τα ΜΜΕ αποσιωπούν την αλήθεια.

Ο Πρόεδρος της Κύπρου και ο Πρόεδρος της Βουλής έχει στα χέρια την προσφορά του κ. Αρτέμη Σώρρα και της E.N.D. για $50ΔΙΣ και στο δικαστήριο έχει αποδειχθεί τα χρήματα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα στα ταμεία του Κράτους φτάνει ο Πρόεδρος της Κύπρου κ. Αναστασιάδης να θέλει. Τα έγγραφα της E.N.D. έχουν παραδοθεί με πρωτόκολλο στο Προεδρικό (Αρ. 4088) από τις 23 Απριλίου 2013 και καμία επίσημη απάντηση ή αναφορά δεν δόθηκε στην E.N.D.

Ένας τρόπος υπάρχει να πάρουμε τα λεφτά. Η απαίτηση του καθενός από εμάς στους βουλευτές να πιέσουν την Κυβέρνηση να μας απαντήσουν τάχιστα γιατί ολιγωρούν και εγκληματικά αδιαφορούν μπροστά στην πατριωτική προσφορά του κ. Αρτέμη Σώρρα, και κατα συνέπεια παραδώνουν την Κύπρο στην Τρόικα και στην Τουρκία με επαίσχυντα Μνημόνια.

Απορίας άξιον γιατί οι αρμόδιοι δεν παίρνουν τα λεφτά; Ουδέποτε μπήκαν στον κόπο να δώσουν μια γραπτή απάντηση αρνητική ή καταφατική!

Τα ΜΜΕ αρκέστηκαν στο να λοιδωρίσουν και να κατασυκοφαντίσουν την όλη πρόταση – προσφορά. Περιορίστηκαν στην παραπληροφόρηση και λασπολογία με στόχο και σκοπό να εξουδετερώσουν τον κ. Αρτέμη Σώρρα και την E.N.D. Για όλους αυτούς, απάντηση η απόφαση του Δικαστηρίου 28/6/2013 (Αρ. Απόφασης 67650/13) που δικαιώνει τους Έλληνες αυτούς πατριώτες, και βροντοφωνάζει από μόνη της.

Ιστορική Απόφαση Δικαστηρίου 28/6/2013 
Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013, εκδικάστηκε η μήνυση κατά του Αρτέμη Σώρρα, σχετικά με την εγκυρότητα των ομολόγων που έχει στην κατοχή του. Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι τα ομόλογα είναι προς άμεση εκμετάλλευση από το Ελληνικό κράτος και είναι έτοιμα για ρευστοποίηση! Κανένα κανάλι δεν ανακοίνωσε αυτό το τεράστιο γεγονός ούτε και η Κυβέρνηση κάλεσε την E.N.D.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου