ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ "ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ" 102,3 FM   01/11/2013 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ : 
EI-E.N.D. ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ



477531-ArtemisSorrasBanner.jpg

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιώργος Αρίστογλου: Κύριε Αρτέμη Σώρρα καλημέρα από την Ελλάδα, τι κάνετε;

Αρτέμης Σώρρας: Καλημέρα σε όλους τους συνέλληνες. 
Σας άκουσα πριν λίγο να λέτε ότι έχετε φάει την προσφυγιά. Για μας δεν είναι προσφυγιά, εκτός και μας διώξουν, γιατί η παρουσία του Έλληνα στον πλανήτη είναι διαχρονική. 

Από την αρχή ο πλανήτης ήταν παντού Ελληνικός. Παντού υπάρχουν τα σημάδια μας, παντού οι ναοί μας, τα κτίσματά μας, τα σημάδια μας. Σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη Γαία. Από την Κίνα έχουμε χιλιάδες αναφορές και αποδείξεις. Η Αμερική - που τελικά δεν την ανακάλυψε ο Κολόμβος, αν και Χιώτης - έχει πάρα πολλά σημάδια δικά μας. Οι Μάγια, αν το θέλετε, έχουν τις γραφές μας στην γραμμική Α,  οι Ίνκας είναι σχεδιασμένοι και στη γλώσσα μας και με τα αρχιτεκτονικά μας σύμβολα. Οι πυραμίδες της Αιγύπτου δεν είναι Αιγυπτιακές, είναι πρώτα χτισμένες  οι Ελληνικές, μετά τους μάθαμε να φτιάχνουν πυραμίδες.

Όπως και να έχει γραφτεί και ψεύτικα η ιστορία, πώς να είμαι πρόσφυγας όταν είμαι σε όλον τον πλανήτη; Πώς να είμαι πρόσφυγας; Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι είμαστε κυνηγημένοι από τα μέρη - μιλάμε για μία τεράστια Ιωνία η οποία είναι στα μήκη και τα πλάτη παντού, όλη Ελληνική με όλα τα σημάδια μας, όταν σμιλεύαμε τα βουνά! Τα βουνά τα σμιλεύαμε και τα σμιλεύαμε με πολύ μεγάλη τεχνολογία. Όχι με σφυροκάλεμο, ούτε με σμυριδόπανα! Που το 2013 δεν έχουν τεχνολογία να κόψουν ούτε ένα μάρμαρο! Δείξτε μου ένα άγαλμα μαρμάρινο. Δεν μπορούν να το φτιάξουν κύριοι. Όταν εμείς σμιλεύαμε τα βουνά, είχαμε και την τεχνολογία, γιατί η τεχνολογία είναι η τέχνη του λόγου, δηλαδή του νού και είχαμε τις δυνατότητες να σμιλεύουμε τα βουνά και να τα κάνουμε γομολάστιχα και τα σμιλεύαμε όπως θέλαμε. 

Θυμηθείτε την Πέτρα. Ποιός την έχει φτιάξει την Πέτρα; Οι μαύροι; Οι Άραβες; Οι Εβραίοι; Ποιός το σμίλεψε εκείνο το βουνό; Θυμηθείτε λοιπόν κύριοι ποιοί είμαστε και ποιοί ήμασταν. Όταν εμείς κάναμε παγκοσμιοποίηση αυτοί ήσαν με τέσσερις κατσίκες και μία γυναίκα. Και άμα θές τα καλά του Ισαάκ, να τα πάρεις. Δεν τα θέλω εγώ!

Γιώργος Αρίστογλου: Μου αρέσετε κύριε Σώρρα. Πάντως είναι τιμή μου που είστε μαζί μου να κάνουμε μία πολύ ανοιχτή κουβέντα.


ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Αρτέμης Σώρρας: Η τιμή είναι δική μου, γιατί μέσα σε αυτό το χαλεπό καιρό που ζούμε, που οι δημοσιογράφοι είναι οχλαγωγοί και δεν είναι δημοσιογράφοι, βρίσκονται κάποια παλληκάρια, κάποιες ψυχές Ελληνικές και αυτό μου δίνει δύναμη στον αγώνα που κάνω, ο οποίος είναι ένα τεράστιο κυνήγι μέσα από χρώματα, από κόμματα, από δόγματα, με θεούς και δαίμονες που παλεύω να υπάρχουνε ψυχές, να υπάρχουνε καρδιές, να υπάρχει DNA που με εκπροσωπεί. Και ένας λόγος που συνεχίζω και δεν θα τα παρατήσω ποτέ είναι το DNA το δικό σου και άλλων πολλών παλληκαριών που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Γιώργος Αρίστογλου: Σας ευχαριστώ κύριε Σώρρα. Όμως να το πιάσουμε αλλιώς λίγο το σύστημα. Κάποτε στην Ελλάδα υπήρξε το σχέδιο Μάρσαλ, ήθελαν να βοηθήσουν κτλπ. αυτή τη στιγμή όλοι περιμένουμε βοήθεια από τον Γερμανό, τον Αμερικάνο, τον Γάλλο, τον οποιοδήποτε.Έρχεται ένας Έλληνας και λέει βρε παιδιά εγώ θέλω να βοηθήσω την πατρίδα μου.Έλληνας, όχι ξένος! Ακόμη και «μπίζνες» να κάνει, θα κερδίσει ο άνθρωπος, δεν είναι οτι το κάνει τζάμπα, ο,τι και να κάνει. Και δεν το δέχεται κανείς! Ο Έλληνας δεν δέχεται τον Έλληνα. Λοιπόν έρχομαι και σας λέω «κύριε Σώρρα, για ποιό λόγο θέλετε να βοηθήσετε την Ελλάδα;»

Αρτέμης Σώρρας: Πολύ καλά το λέτε, αλλά απ' την άλλη αν δεν ήμουν Έλληνας και ήμουν ένας Κινέζος Φου Τσιν Μουν, θα μου έλεγε κανείς πόθεν έσχες, τι έχεις και ποιος είναι ο Κινέζος; Αν ήταν ένας Κινέζος που δεν τον ξέρετε. Εδώ υπάρχουν καλά-καλά μερικοί που δεν έχουν πάει ποτέ στην Κίνα, ή «σκάει» ένας Ρώσος ή ένας Αμερικανός. Υπάρχει ένας Σόρος ο οποίος είναι κοντά στο όνομά μου και ντρέπομαι γιατί αυτός το άλλαξε, το δικό μου είναι πάρα πολύ παλιό. Αυτός Εβραίος ήταν και το άλλαξε την δεκαετία του 1930 του 1940 και το έκανε Σόρος.

Γιώργος Αρίστογλου:Σας άκουσα να λέτε και για τη Μακεδονία. Αυτό θα το πιάσουμε, θέλω να το διευκρινίσουμε λίγο στο τέλος γιατί εδώ έχουμε τα μαύρα μεσάνυχτα για εδώ επάνω, του τι γίνεται, οι περισσότεροι.


ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ & ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

Αρτέμης Σώρρας: Βλέπετε οτι όλοι λοιπόν οι ξένοι που δεν έχουν πορτοφόλι, δεν σας έχουν δείξει ποτέ το πορτοφόλι τους, απλά έρχονται για επενδύσεις και έρχονται με εταιρίες. Εδώ έχουμε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Ο πλανήτης έχει δημιουργηθεί - βέβαια κάποιες πυραμιδωτές εταιρίες βλέπετε τι λένε πάντα; Τα ομόλογα τα Ελληνικά, τα γερμανικά, τα εγγλέζικα, τα έχουνε οι αγορές, και εκεί σταματάει ο δημοσιογράφος. Οι «αγορές» ποιές είναι; Δεν έχουν ονοματεπώνυμο; Οι αγορές ποιές είναι ; Η Goldman Sachs ; Α δεν είναι αυτή; Ποιά είναι λοιπόν; Άρα ποιός έχει τα ομόλογα των κρατών;

Υπάρχει μια μεγάλη αλήθεια, την οποία αν δεν την προσδιορίσετε εσείς οι δημοσιογράφοι έτσι όπως πρέπει, κάνετε κακό σε όλο το κοινωνικό σύνολο. Οι αγορές έχουν ονοματεπώνυμο και είναι πάντα τα ίδια ονόματα. Προσέξτε κάτι, υπάρχει ένα ερώτημα το οποίο θα σας το θέσω: Η Ελλάδα χρωστάει στις Αγορές, έτσι; Άρα δεν χρωστάει σε κράτη. Προσέξτε, δεν χρωστάει σε κράτη. Χρωστάει στις Αγορές. Η Γερμανία χρωστάει στις Αγορές. Το χρέος το γερμανικό είναι 11 τρις. Το Αμερικάνικο είναι 17 τρις. Η Αγγλία χρωστάει άλλα 11 τρις. Όλα τα κράτη. Η Ιταλία χρωστάει 1.400 τρις, η Ισπανία χρωστάει 1.500 τρις, η Πορτογαλία χρωστάει 550 δις. 

Πες τε μου κάτι, αφού όλα τα κράτη χρωστάνε και δεν χρωστάνε στα κράτη γιατί τα κράτη είναι άφραγκα, πού χρωστάνε όλοι αυτοί; Μπορείτε να καταλάβετε λοιπόν ότι χρωστάνε σε φυσικά πρόσωπα ή σε εταιρίες φυσικών προσώπων;  Δηλαδή όλα τα κράτη κάπου χρωστάνε. Δεν είναι στα χέρια κανενός κράτους τα ομόλογα. Είναι στις Αγορές μεταβιβασμένων κάποιων εταιριών.

worlddebt.jpg


Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ & ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ

Έρχεται ένας Σώρρας λοιπόν, ο οποίος έρχεται σαν φυσικό πρόσωπο.  Σαφώς χρησιμοποιούμε και εμείς κάποιες εταιρίες, όμως μπροστά βγαίνουμε σαν ένα φυσικό πρόσωπο και απλώνουμε τα ομόλογά μας στα πόδια σας. Πάντα σαν φυσικό πρόσωπο έρχομαι και αυτό για να έχω μια ταυτότητα και να βάλω μία τάξη σε μια παγκόσμια τοκογλυφική, ληστρική και δολοφονική αγορά που προσπαθεί να σκλαβώσει όλο το ανθρώπινο γένος και να αφανίσει τον Ελληνισμό.

Είναι δύο λοιπόν τα δεινά. Να αφανίσουν τον Ελληνισμό που είναι ο μόνος αντίπαλος εδώ και πάρα πολλά χρόνια ενός αντίπαλου δέους, να βάλουμε μια τακτοποίηση. Εμείς έχουμε πρόσωπο, εσείς οι άλλοι έχετε; Ποιοί είστε εσείς; Ελάτε να αποκαλυφθείτε ποιοί είστε. Γιατί δεν είναι η τράπεζα. Η τράπεζα δεν έχει χρήματα. Δεν είναι τα κράτη, γιατί είναι φτωχά. Ποιοί διάολοι είστε; Ποιοί είστε που έρχεστε να σκλαβώσετε τους πάντες με ψηφιακά νούμερα, τα οποία αν το θέλετε, εμείς τα έχουμε. 

Έτσι λοιπόν βγαίνει και εμφανίζεται ένας άνθρωπος ο οποίος λέει «τα ομόλογά μου κύριοι τα οποία κατέθεσα στην Ελληνική Δημοκρατία, άρα τα έχω καταθέσει στον Ελληνικό λαό γιατί αυτός είναι η Ελληνική Δημοκρατία.»

Η σφραγίδα της και το καταστατικό και το σύνταγμα είναι του Ελληνικού λαού και όχι του διαχειριστή εκλεγμένου ανδρός, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και λέω την λέξη εκλογή. Προσωπικά, θα πώ την ανησυχία μου, δεν πιστεύω στην εκλογή, γιατί δεν είναι κάθετη εκλογή. Υπάρχουν νόμοι ευεργετικοί για κάποια κόμματα, οι οποίοι είναι στοχευμένοι και μεθοδευμένοι. Δηλαδή χαρίζουν στο πρώτο κόμμα 50 έδρες. Αυτό είναι πολύ μεγάλο θέμα. Δεν είναι καθόλου δημοκρατικό. Είναι ληστρικό. Πενήντα έδρες; Ο άλλος σκοτώνεται να βγάλει 10% και παίρνει 23 βουλευτές και ο άλλος παίρνει χάρισμα 50 έδρες. Δεν χαρίζονται 50 έδρες αγαπητέ μου! Είναι λίγο οξύμωρο, πώς να το κάνουμε!


ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Γιώργος Αρίστογλου: Κύριε Σώρρα φωνάζω εδώ και κάποια χρόνια: «κύριοι στις εκλογές ό,τι και να ψηφίσουμε εμείς, δεν βγαίνει αυτό που ψηφίζουμε! Αυτό που επιβάλουν βγαίνει». Αυτό το φωνάζω εδώ και χρόνια και βλέπω ότι συμφωνείτε και εσείς.

Αρτέμης Σώρρας: Μα είναι αλήθεια! Και να σας πω γιατί; Κοιτάξτε πόσο οξύμωρα είναι τα πράγματα και πόσο υποτίθεται δημοκρατικές είναι οι διαδικασίες. Χαρίζουν στο πρώτο κόμμα 50 έδρες. Πενήντα έδρες είναι το ένα τέταρτο της Βουλής! Τι λέτε ρε κοπρίτες! Τι χαρίζετε, ποιοί είστε; Από πού χαρίζετε; Τέλος πάντων. Πάμε σε μια άλλη διαδικασία τώρα εκλογική. 

Αφού τελικά είναι όλοι, κάποιοι γραμμένοι στις κλαδικές, τελικά όλοι στα καφενεία και στις γειτονιές μας ξέρουν τι ψηφίζει ο καθένας. Τελικά οι εκλογές γιατί είναι μυστικές; Γιατί είναι μυστικές οι εκλογές βρε παιδιά, αφού όλα είναι εμφανή τα πράγματα, από τη μία. Φτάνουμε στην άλλη και βλέπουμε ότι η ιδιωτική εταιρία του κυρίου Βγενόπουλου καταμετράει τις ψήφους από τις νομαρχίες. Δηλαδή ο κρατικός φορέας δεν συνδέεται. Η ιδιωτική εταιρία μετράει τις ψήφους και δίνει τα αποτελέσματα στο υπουργείο εσωτερικών! Τι λέτε ρε; Και να θυμηθούμε και το περίφημο του Στάλιν ο οποίος λέει: «Δεν μας ενδιαφέρει τι θα ψηφίσεις. Μας ενδιαφέρει ποιός θα μετρήσει τις ψήφους»

Άρα λοιπόν βλέπουμε, σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς, αγαπητέ μου φίλε συνέλληνα ότι εφόσον μας έχετε δώσει τόσο πολύ ψέμα, σε έχουμε πιάσει να μας λες 101 ψέματα, να σεβαστούμε ότι το 102 θα είναι αλήθεια; Δεν γίνεται. Άρα λοιπόν οι εκλογές και έτσι όπως γίνεται το παιχνίδι, θέλω να πω σε όλους τους συνέλληνες: Πέστε μου ποιό κόμμα- είδαμε τρία καφενεία, του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ, του ΚΚΕ. Είδαμε να δημιουργούνται κάποια κόμματα,τα οποία στηρίχτηκαν πάνω σε μία μικρή αλήθεια και έκαναν κόμμα. Ακόμα και την αντίδραση του Ελληνικού λαού, ήρθε μια Χρυσή Αυγή. Τα παιδιά που ήταν πιο αντιδραστικά και τα παιδιά που ήθελαν να κάνουν κάτι βρήκαν καταφύγιο σε μία Χρυσή Αυγή. Δεν θα πω πολλά αλλά θα πω κάτι άλλο. 

Δεν γίνεται η Χρυσή Αυγή τώρα να μου μιλάει για ναζισμό, που συζητάμε για εβραϊσμό, σιωνισμό, ναζισμό, κομμουνισμό και να είναι ένα πράγμα, το οποίο έρχεται από την ίδια διαδρομή. Ας θυμηθούμε ότι ο κομμουνισμός ιδρύθηκε από τον Μάρξ και από τον Έγκελς και χρηματοδοτήθηκε από την οικογένεια Ροθτσάιλντ με 15.000 χρυσές λύρες, την οποία επιταγή την έχουμε και εμείς και το μουσείο του Λονδίνου! Είναι εβραϊκό κατασκεύασμα έτσι όπως πήγε.

Τιμωρήθηκε ο κομμουνισμός και τιμώρησαν μια χώρα, αν το θέλετε, πάρα πολλά χρόνια. Έρχεται και ο ναζισμός και λέει «γειά σας, εδώ ναζισμός» χαιρετάει και ναζιστικά. Γιατί βρε παιδί μου πήρες τον χαιρετισμό το ναζιστικό; Ο χαιρετισμός που έχει ο ναζισμός είναι αρχαίος Σπαρτιάτικος. Γιατί κανένας δεν είπε ότι ο χαιρετισμός αυτός είναι Σπαρτιάτικος και γιατί θα έπρεπε να κατοχυρωθεί υπέρ των Εβραίων ναζιστών; Γιατί να γίνει ναζιστικός ένας χαιρετισμός αρχαιότατος;

Η Αγγλία προχθές στους Ολυμπιακούς αγώνες λέει: «Καλωσορίζουμε τους Ολυμπιακούς αγώνες που ήρθαν στην πατρίδα που γεννήθηκαν». Τι λένε βρε παιδιά οι άνθρωποι; Και δεν υπάρχει κυβέρνηση Ελληνική να πούνε «τι λέτε βρε παιδιά; Ποιά μητέρα είχαν οι Ολυμπιακοί αγώνες;». Δηλαδή πόσο θα αλλάξουν την ιστορία μας; Και πόσο θα την κατοχυρώσουν μέσα από τα ΜΜΕ που πραγματικά είναι του λαού, του εκάστοτε λαού; 

Δηλαδή αντιλαμβάνεστε πόσο ψέμα έχουμε φάει και πόσο αλλοίωση της ιστορίας μας; Θα έπρεπε να βγουν τα παιδιά της χρυσής αυγής και να πουν αυτός ο χαιρετισμός είναι αρχαιοελληνικός. Και αν το θέλετε, γιατί βάλανε την αριστερόστροφη και δεν βάλανε τη δεξιόστροφη που είναι το σήμα της θετικής ενέργειας, αλλά βάλανε την αριστερόστροφη που συμβολίζει την αρνητική δύναμη; Γιατί; Να σας πιστέψουμε βρε παιδιά ότι έχετε κάτι αρχαιοελληνικό μέσα σας, αλλά γιατί βάλατε την αριστερή που είναι του Χίτλερ και δεν βάλατε τη δεξιόστροφη και θέλετε να με ψήσετε ρε κωλόπαιδα ότι είστε μαζί μου; Τι δουλειά έχουν τα ναζιστόμουτρα μ' εμένα και με την Ελλάδα; Άσε που ο Χίτλερ ήταν Εβραίος, Ασκενάζι, νόθος γιός του Ροθτσάιλντ, προσέξτε, είναι σπέρμα του Ροθτσάιλντ! Της δυναστικής οικογένειας που δυναστεύει τους τραπεζίτες και έχουν δημιουργήσει όλους τους πολέμους για να πάρουν τον πλανήτη και για να κατακτήσουν το ανθρώπινο γένος. Ο Χίτλερ ήταν μπάσταρδος γιός του Ροθτσάιλντ από την υπηρέτρια της Βιέννης. Γι αυτό και οι στρατηγοί του ήταν Ασκενάζι, δεν ήταν Γερμανοί. 

Τώρα ο γερμανικός λαός πληρώνει 48% εφορία, ζητάει συγνώμη κάθε μέρα και απαγορεύεται να μιλήσει για Εβραίους, άρα τελικά οι Εβραίοι Ασκενάζι σκότωσαν τη φυλή τους, τους Εβραίους. Αλλά για αυτό το έγκλημα που έκαναν οι ίδιοι οι Εβραίοι εναντίον των Εβραίων, μιλάμε για ολοκαύτωμα. Για ποιό ολοκαύτωμα μιλάμε; Οι ίδιοι οι Ασκενάζι σκότωσαν τους Εβραίους και το χρέωσαν στον γερμανικό λαό. Υπάρχει πιο σκλαβωμένος λαός από το γερμανικό;



ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ

Εδώ λοιπόν είναι ένα μεγάλο κομμάτι. Τα στοιχεία είναι τελείως διαφορετικά και η απάτη είναι τόσο τεράστια, γι' αυτό και κρατάνε τόσο καλά τις Θερμοπύλες για να μην πέσουν. Γιατί εάν πέσουν αυτές οι Θερμοπύλες που θέλω να γκρεμίσω εγώ, θα πέσει ο πλανήτης. Άκουσέ με καλά. Θα σου πώ μόνο ένα παράδειγμα. Ξέραμε ότι είχαν ετοιμάσει τον Οκτώβρη πτώχευση. Έχουμε ετοιμάσει όλα τα χαρτιά και τις διαδικασίες με τράπεζες και με custodial account, γιατί έπρεπε να υπάρχει μια διαδικασία τραπεζική για να καταθέσω τα ομόλογα. Και τα καταθέτω στον Καναδά σε custodial account στην Montreal Bank. Οπότε έρχομαι στην Ελλάδα και το ανακοινώνω, οπότε εφόσον κάνω όλη τη διαδικασία που πρέπει να κάνεις σε ένα κράτος, γιατί είναι κράτος εν τω μεταξύ, δεν είναι ένας άλλος συνέλληνας που του χρωστάω ή που έχουμε θέμα, οπότε σαν κρατικό μηχανισμό ετοιμάζεται ένας φάκελος εκατό σελίδες με όλα τα "authentications" (επικυρώσεις), γιατί έπρεπε να περιμένουμε και τα authentications, για να καταλάβεις πόσο κλειδωμένα είναι τα πράγματα. Και ο συνέλληνας πρέπει να καταλάβει όταν του λέω ότι ο λογαριασμός είναι δικός του και πρέπει να υπογράψεις να τα πάρεις ότι τα θέλεις, είναι πολύ συγκεκριμένο. 

Υπάρχει μια διαδικασία από πίσω η οποία είναι αδιαμφισβήτητη. Παράδειγμα: Είναι αδύνατον ένα κρατικό ομόλογο, γιατί μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο κράτος (ΗΠΑ), κατ αρχήν μιλάμε για πλανητικό κράτος, πλανητάρχης είναι ο Αμερικανός, δεν είναι ούτε ο Έλληνας ούτε ο Ιταλός, σωστά;

Γιώργος Αρίστογλου: Σωστά.

Σώρρας: Άρα μιλάμε λοιπόν για μια κυρίαρχη χώρα, ή επικυρίαρχη, θα έλεγα. Άρα, άμα έχω το ομόλογο μιας τέτοιας χώρας, ακολουθώ το νόμο της χώρας. Ο νόμος της Αμερικής όσον αφορά στο ομόλογο, ό,τι θέλει αυτό ας είναι, είναι συγκεκριμένος και πρέπει να εκτελεστεί. 

Εάν εγώ θέλω να δώσω το ομόλογο σε μία χώρα, θα πρέπει να ενημερώσω το υπουργείο οικονομικών της Αμερικής, θα πρέπει να ενημερώσω το υπουργείο εξωτερικών της Αμερικής, πρέπει να ενημερώσω τον πρόεδρο και το υπουργείο μεταφορών της Αμερικής. Αυτούς τους τέσσερις τους ενημερώνω ότι θα δώσω το ομόλογο στην Ελλάδα και θα το βάλω σε αυτόν το λογαριασμό για αυτό και για αυτό και για αυτό το σκοπό. Πρόσεξε τώρα : Η Αμερική έχει δικαίωμα, τα υπουργεία αυτά έχουν δικαίωμα μέσα σε πέντε μέρες να απαντήσουν ότι δεν θέλουν να δώσω τα ομόλογα στην Ελλάδα και να το αιτιολογήσουν. Αυτός είναι ο νόμος. Όλα αυτά τα έγγραφα έφυγαν από ένα πολύ μεγάλο δικηγορικό γραφείο που έχει 7000 δικηγόρους και είναι πανάκριβο, και φυσικά έχει ενημερωθεί και η τράπεζα και ο custodial. Μιλάμε για μια διαδικασία πριν έρθω στην Ελλάδα. Άρα λοιπόν εάν είχε ένσταση η Αμερική να δώσω το ομόλογο στην Ελλάδα ή στην Κύπρο, δηλαδή φαντάσου μια χώρα, την Κορέα ας πούμε, ή το Βιετνάμ ή μια άλλη χώρα, μπορεί η Αμερική να βάλει βέτο και να πεί μην τα δίνεις εκεί. Έχει το δικαίωμα αυτό βάσει νόμου.Έτσι λοιπόν έπρεπε να περάσουν πέντε μέρες εάν δεν απαντήσει, αυτό είναι ένα confirmation ανάποδο, αυτό κατοχυρώνεται ως δικαίωμα να προχωρήσεις. Εντός 30 ημερών έχει το δικαίωμα να κάνει ένσταση για λόγους επείγουσας ανάγκης και να σου ζητήσει εγγράφως πάντα μιλάμε, μόνο εγγράφως. Γιατί μην ξεχνάτε ότι όλα το ομόλογα αλλά και το όνομά μου μαζί με το βαρύ πληρεξούσιο που έχω, είναι στο Governor's screen, είναι πιο βαριά τα πράγματα, έχουν πολύ πιο μεγάλους κινδύνους και για να κοντράρουμε ένα ολόκληρο σύστημα και να κρατάμε όπως πρέπει τα πράγματα και να στεκόμαστε σε μια γραμμή είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι επάνω σε τεντωμένο σχοινί, γι' αυτό και λέω καμιά φορά «σεβασμό ρε συνέλληνα που κάποιοι δουλεύουνε για σένα!». 

Σεβασμό ρε παιδιά, γιατί αυτά τα τσίρκο που γίνονται, είναι για πρώτη φορά που γίνονται αυτά στον πλανήτη. Γι' αυτό θέλει σεβασμό σε αυτό που κάνουμε και αυτό που απολαμβάνει κάποιος, ας μην το καταλαβαίνει τώρα τι είναι, έχουν γίνει πολλά πράγματα και αλλαγές πάνω σε κάποιες διαδικασίες που πάρα πολύ δουλεύονται από κάποιους ανθρώπους.

Προχθές έμαθα μια εκπομπή έκανε μια κοπέλα στην Κοζάνη η Βασιλείου στο WEST TV. Μας έκανε εμάς μια εκπομπή η κοπέλα. Σήμερα δημοσιεύεται ότι τη διώξανε. Υπάρχουν άνθρωποι που έχασαν τις δουλειές τους, τον ύπνο τους, τη ζωή τους και συ ρε συνέλληνα που κάθεσαι και λες απλόχερα την αηδία σου, το φτωχοσενάριό σου ή το προδοτοσενάριό σου, έ δείξε λίγο σεβασμό για τους νεκρούς. Ε, δε γίνεται κάποιοι το 1821 να έχουν πεθάνει και κάποιοι ζώντες να λένε «σκατά στην ψυχή τους!» Ε, όχι δηλαδή! Πρέπει να μαζέψετε λίγο το μυαλό σας, πρέπει να κατανοήσετε τι γίνεται! Μα ξέρετε τι είναι να έχει χάσει ή άλλη τη δουλειά της, να έχει παιδιά και ο κάθε συνέλληνας - είτε στον καναπέ είτε στο καφενείο -  λέει απλόχερα τη βωμολοχία του! Για ποιό λόγο να το κάνει; Ή το προδοτικό σενάριό του!

Γιώργος Αρίστογλου:Αυτό δεν το ήξερα κ. Σώρρα για την κοπέλα για την Κοζάνη. Επειδή είναι φίλη μου η ιδιοκτήτρια, θα το ρωτήσω για ποιό λόγο έφυγε η κοπέλα. Θα το δούμε αυτό.

Αρτέμης Σώρρας:Σήμερα ανακοινώνεται ότι η κοπέλα έφυγε γιατί πρόβαλε τον Σώρρα και τον Λαμπράκη. Γιατί ρε παιδιά; Είπαμε κάτι επιλήψιμο; Ίσως αυτό να έπρεπε να γίνει γιατί έχω πει ότι οι προδότες δημιουργούν τα παλληκάρια. Όσο πιο πολλοί προδότες υπάρχουν, τόσο πιο πολύ μεγάλα παλληκάρια βλέπεις. Αν δεν υπήρχαν προδότες δεν θα υπήρχαν παλληκάρια!

Γιώργος Αρίστογλου: Συνεχίστε λίγο αυτό που λέγατε για την Αμερική και τα χαρτιά.


ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ;

Αρτέμης Σώρρας: Καταλάβατε λοιπόν αγαπητέ μου ότι είναι τέτοια η διαδικασία που δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτήν, δεν μπορείς να κάνεις απάτη. Σε κοιτάνε πάρα πολύ μεγάλες υπηρεσίες, σε κοιτάνε πάρα πολύ μεγάλες χώρες. Μιλάς σε χώρες, σε κράτη δομημένα, είναι επικίνδυνα κράτη, δηλαδή δεν είναι η Μοζαμβίκη, δεν είναι η Νικαράγουα που δεν τρέχει τίποτα, είναι η Ελλάδα, το σταυροδρόμι. Όλοι οι δαίμονες, όλοι οι διάολοι έχουν μαζευτεί εδώ και θέλουν όλοι αυτή σου τη χώρα. Με αποτέλεσμα λοιπόν να γίνουν όλα αυτά που πρέπει. Και λέμε λοιπόν, κύριοι για πτωχεύστε την Ελλάδα τώρα! Εμείς είχαμε πολύ καλές πληροφορίες με κάποια ομόλογα, δεν θα πω τη λέξη ψεύτικα αλλά θα πω ειδεχθή, δηλαδή ομόλογο που είναι 40δις να έχει αγοραστεί πάρα πολύ φθηνά γύρω στο 1δις και να έρχεται αυτό να μου πτωχεύσει τη χώρα. 

Η πτώχευση, αγαπητέ, μιας χώρας είναι απλή, σαν τη δικιά σου για παράδειγμα. Ζητάει κάποιος "δανειστής" αγορές, που δε μαθεύεται και το όνομά του, και σου λέει πλήρωσέ μου το ομόλογο. Η Ελλάδα δεν έχει χρήματα και αφού η Ελλάδα δεν έχει χρήματα αμέσως κάνει αίτηση πτώχευσης στην Ελλάδα και στην Κεντρική Τράπεζα. Η Ελλάδα αφού δεν έχει χρήματα δέχεται την πτώχευση, έτσι λοιπόν απλόχερα θα δεχόταν μια πτώχευση, θα έμπαινε σε ελεγχόμενη πτώχευση και θα ερχόντανε οι Ευρωπαίοι και θα λέγανε "να σας σώσουμε". Να μας σώσουνε οι Ευρωπαίοι ! Ποιοί Ευρωπαίοι ; Εμείς είμαστε Ευρωπαίοι. Αυτοί δεν είναι Ευρωπαίοι. Η Ευρώπη άλλωστε είναι κόρη του Δία δεν είναι κόρη των Γερμανών! Δεν είναι του Γιαχβέ, δεν είναι του Αλλάχ. Του Δία είναι κόρη. Και σας κάλεσε ο Δίας στο σπίτι της κόρης του και εσείς ήρθατε με τα όπλα. Θα τιμωρηθείτε! Δεν το καταλαβαίνετε ...δεν πειράζει ...θα το καταλάβετε...Άρα λοιπόν θα ερχόντουσαν οι Ευρωπαίοι να μας σώσουνε. 


Οι Ευρωπαίοι τώρα γίνανε συνεταίροι στην Ελλάδα, ξέρεις πως. Μας δίνανε Ευρωπαϊκές επιδοτήσεις για τα κρατικά μας προγράμματα. Πρόγραμμα, ήταν ένα έργο που έκανε 1δις, οι πολιτικοί μας και οι άνθρωποι οι αξιωματούχοι του δημοσίου μαζί με τους αξιωματούχους τους Ευρωπαίους το βάζανε 6δις, το 50% λέει μας το δίνουν οι Ευρωπαίοι (μπουρμπούτσαλα, δε μας δίνανε τίποτα απλά γινόντουσαν συνεταίροι τζάμπα) από το 50% - δηλαδή 3δις στο άνω παράδειγμα, το 1δις το έπαιρναν οι Ευρωπαίοι, το 1δις το έπαιρναν οι Έλληνες, το έργο έκανε 1 δις και γινόμασταν όλοι συνεταίροι και το μάρμαρο ποιος το πληρώνει; Ο πολίτης, ο λαός. Άρα λοιπόν είμαστε συνεταίροι με τους Ευρωπαίους χωρίς να δώσουνε φράγκο αυτοί.

Χρωστάμε λέει τόσα δις. Να το δούμε και αυτό, άμα μας δώσατε 550 δις, κάποιος τα πήρε εδώ στην Ελλάδα, κάποιος τα πήρε. Ή εσείς μας τα δώσετε και κάποιοι είναι εδώ απατεώνες στην Ελλάδα και μας τα φάγανε, ή δε μας τα δώσατε και οι δικοί μας δεν πήραν τίποτε, πήραν μόνο προμήθεια. Κάτι έχει γίνει πάντως. Γιατί δεν γίνεται να έχω τέτοια φορολογία και να μαζεύουν τόσα δισεκατομμύρια, αλλά να μου έχετε δώσει 550 εσείς, αλλά εγώ να μην έχω δρόμους, να μην έχω γραμμή, να έχω μία γούβα! Και ό,τι έργο έχω στην Ελλάδα δεν είναι Ελληνικό και είναι γερμανικό. Ε, δε γίνεται! Δηλαδή υπάρχει έργο Ελληνικό; Ποιό είναι αυτό; Όλα ξένα είναι. Και η γέφυρα του Αντιρίου δεν είναι δικιά μου, η Αττική Οδός δεν είναι δικιά μου, η Εγνατία Οδός δεν είναι δικιά μου, Θεσσαλονίκη-Αθήνα δεν είναι δικό μου, τίποτα δεν είναι δικά μου, αεροδρόμια δεν έχω, αλλά χρωστάω 550 δις. Πότε μου τα δώσατε; Αν μου τα δώσατε, να σας τα δώσω πίσω, έχω λεφτά να σας τα δώσω. Αποδείξτε μου τι έχετε βάλει στη χώρα για πιάσω τους άλλους από πίσω από δω. Αν εδώ δεν έχουνε πάρει όμως και τα έχετε πάρει εσείς; Κάτι γίνεται, δεν πρέπει να το βρούμε; Δεν πρέπει να το δούμε τι έχει γίνει; Δεν πρέπει;

Βάλαμε λοιπόν τα 600δις και προκαλέσαμε κάποιον να πτωχεύσει τη χώρα. Η χώρα μπορούσε να πτωχεύσει με τη διαδικασία, μάλλον δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να πτωχεύσει η χώρα γιατί υπάρχει ένας λογαριασμός στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας 600δις. Εάν θα ερχόταν ένας, καταγωγής ό,τι θέλει ας είναι, και έλεγε έχω ένα ομόλογο 40δις θα του έλεγαν να πτωχεύσεις την χώρα δεν μπορείς, έχει λογαριασμό η χώρα. Έλα εδώ λοιπόν να πληρωθείς από αυτά, έλα να σου αλλάξουν τα ομόλογά σου να κάνεις cash collateral με αυτά, πάρε τα λεφτά σου από δω, δώσε μας όμως τα GIS. Τι έδωσες που πήρες 40δις; Έχουμε δικαίωμα να το κάνουμε αυτό. Αφού πήρες 40δις, πόσα έδωσες; 

Όταν πας στην τράπεζα και αγοράζεις ένα ομόλογο εσύ ο Έλληνας και αυτή η διαδικασία είναι παντού στον κόσμο, δίνεις λοιπόν 1εκ. και σου δίνει ένα ομόλογο + τον τόκο, σωστά; Έχεις όμως απόδειξη ότι έδωσες 1εκ. έτσι δεν είναι; Ναι όμως, αν είχες δώσει 1.000 και έχεις 1εκ. θα είχαμε θέμα.

Γιώργος Αρίστογλου: Γι' αυτό λέω, 40δις ομόλογο, γιαυτό πιέζουνε και οι Γάλλοι τώρα να πληρωθούν στην ημερομηνία τους, εγώ είμαι σίγουρος από αυτά που ακούω τώρα και από εσάς και από τις έρευνες που κάναμε, οτι είναι αυτό που λέτε ότι το 1εκ. μπορεί να πληρώνει 1.000 και το παίρνει και φαίνεται 1εκ. έτσι;

Αρτέμης Σώρρας:Έτσι. Ναι, αλλά μόλις τον τσακώσεις τώρα που λέει η Ευρώπη να δανείζεις με 2% και με 1% και τσακώσεις το GIS, πόσα πλήρωσες; Γιατί είναι  θέμα λογιστικό. Εάν ένα ομόλογο 40δις έχουν μπει 38δις στη χώρα ή 39δις, θα προκύπτει αυτό από την Τράπεζα της Ελλάδος. Πότε ήρθανε, πως ήρθανε. Τα πάντα. Σωστά; Άρα ο άνθρωπος μας έδωσε τα 38δις και θα πρέπει να του δώσουμε τα 40δις του. Που πήγαν τα 38δις τα δικά μας όμως;

Γιώργος Αρίστογλου:Και κανείς δεν μπορεί  να τα ελέγξει κιόλας, κανείς δεν μπορεί να τα ελέγξει.

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, γιατί η τράπεζα δεν ελέγχεται βάση του νόμου και του άρθρου 48. Η Εθνική τράπεζα δεν ελέγχεται, η Τράπεζα της Ελλάδος δεν ελέγχεται, τα κόμματα βάσει του άρθρου 20 δεν ελέγχονται. Άρα λοιπόν δεν ελέγχεται κανένας και λοιπόν κάνουν πλάκα μ' εμένα. Και μου λένε τι χρωστάω, ό,τι γουστάρει ο καθένας. Εγώ πρέπει να βάλω ένα στοπ εδώ πέρα.

Γιώργος Αρίστογλου: Εδώ, κ. Σώρρα, χρηματοδοτήθηκε κόμμα το οποίο πήρε 5% σε εκλογές και χρηματοδοτήθηκε για 48%. Τα δύο μεγάλα κόμματα έχουνε πάρει δάνεια με εγγύηση του κράτους για τα επόμενα 15 χρόνια και δεν ξέρουμε εάν αυτό το κόμμα θα υπάρξει αύριο! Καταλαβαίνετε τι έχει γίνει; 


CIA - ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ

Αρτέμης Σώρρας: Βλέπεις τώρα; Από ποιά λεφτά δώσανε όμως; Άκου να σου πω και ένα άλλο μυστικό. Οι τράπεζες δεν έχουν χρήματα, οι τράπεζες είναι παραπληγικά ιδρύματα και οι πρόεδροι των τραπεζών πρέπει να διοικούνται πάντα ...πρέπει να είναι CIA. Γιατί πρέπει να είναι CIA, ξέρεις; Η CIA, που έχετε όλοι μπερδέψει τις έννοιες, δεν είναι αμερικάνικη μυστική υπηρεσία. Όλοι οι τραπεζίτες στον κόσμο είναι CIA, γιατί; Δεν θα έλεγα την λέξη παράνομο. Η CIA είναι υπηρεσία των ανθρώπων, την πληρώνουμε εμείς, οι 40 χώρες που είμαστε στο παγκόσμιο καταπίστευμα. Και αυτή είναι μια ιδιωτική εταιρία φύλαξης (security) που όταν φτιάχτηκε η προηγούμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων μετά την Brendon Woods φτιάξανε μια τέτοια υπηρεσία να προσέχει που θα πηγαίνουν τα λεφτά του πολίτη, του ανθρώπου (γιατί μιλάμε για παγκόσμια ταμεία της ανθρωπότητας) μήπως κάποιος Δυνάστης, Μονάρχης, Βασιλέας, Πρωθυπουργός, «φάει» τα χρήματα των ανθρώπων. Γι' αυτό και η CIA στην Ελλάδα είναι από τότε που δημιουργήθηκε το καταπίστευμα. Δεν είναι γιατί μας προσέχουν οι Αμερικάνοι. 

Μην κοιτάς τώρα που την υπηρεσία αυτή την έχουνε βάλει και την έχουνε πάρει κάποια δόγματα στα χέρια τους, με αποτέλεσμα τώρα να χρησιμοποιούν αυτή την υπηρεσία των ανθρώπων. Από πού πληρώνεται η CIA; Από το αμερικάνικο δημόσιο; Καλά κάνετε πλάκα; Από πού βρίσκει τα χρήματα και χρηματοδοτείται; Από το παγκόσμιο καταπίστευμα. Αυτή η υπηρεσία δηλαδή δεν χρεώνει τα έξοδά της σε χώρα, ούτε στην Αμερική, ούτε στη Γερμανία, την πληρώνει το καταπίστευμα, δηλαδή όλοι οι άνθρωποι μαζί. Και αυτή την υπηρεσία τώρα που θα πρέπει να με προσέχει εμένα και να κοιτάει όλους αυτούς τους τοκογλύφους δολοφόνους και να τους κλείνει φυλακή, να είναι μαζί τους και να διοικούνε μια τέτοια υπηρεσία η οποία είναι των ανθρώπων και τη βάζουνε να δημιουργεί πραξικοπήματα, ίντριγκες, τρομοκρατίες; Είναι πληρωμένη από σένα με δικά σου λεφτά! Είναι πληρωμένη με δικά σου λεφτά και σου κάνουν το κακό αυτό που σου κάνουν. Μα, πώς λοιπόν να νομίζετε ότι αυτή η υπηρεσία πληρώνεται από τα Ηνωμένα Έθνη;

Γιώργος Αρίστογλου: Το Δ.Ν.Τ. δεν πληρώνεται από τα κράτη; Ήταν πτωχευμένο το Δ.Ν.Τ. και ...

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, όχι από τα κράτη. Από το παγκόσμιο καταπίστευμα. Γιατί το Δ.Ν.Τ. γεννήθηκε για να δίνει και να προσφέρει βοήθεια, είναι δικό μας το Δ.Ν.Τ. Είναι ένας οργανισμός. Παράνομα έρχεται στη χώρα μου. Τώρα έπρεπε το Δ.Ν.Τ. να φέρνει τα δικά μου τα λεφτά του καταπιστεύματος. Είναι σαν αυτά που δίνω στους δήμους, και να έρχεται στη χώρα και να δίνει στη χώρα χρήματα και όχι να σου λέει πόσους θα διώξεις και τι θα κάνεις. Είναι μέχρι εκεί, να βοηθάει τη χώρα και να δίνει χρήματα της χώρας, όχι άλλης χώρας, της ίδιας της χώρας! Γιατί η Ελλάδα έχει χρήματα στο παγκόσμιο καταπίστευμα και στα παγκόσμια ταμεία! Και όχι να έρχεται αυτό το ληστρικό, το δολοφονικό όπως το έχουνε φτιάξει και να μου διαλύει τη χώρα και να μου βάζει τρία μνημόνια και δεν μπορώ να πω ό,τι βλακεία θέλω γιατί τα παιδιά είναι στους αποστάτες. 

Είναι δικό σου αυτό το ταμείο! Έπρεπε σήμερα που έχεις ανάγκη, να είναι το ταμείο εδώ και να σου δίνει και να φτιάχνει ανθρώπινους πόρους και να φτιάχνει πράγματα που θα τα απολαμβάνει ο πολίτης.

Γιώργος Αρίστογλου: Ξέρετε έχουμε και κάποιους οικονομολόγους οι οποίοι ήτανε στην Αθήνα και ήρθανε εδώ στη Θεσσαλονίκη, όπως είναι ο συνεργάτης μου ο κ. Αδαλής Γιώργος, να δώσει χρήματα στο Δ.Ν.Τ. να τα παίρνουν από την Ελλάδα για να ορθοποδήσουν αυτοί. Είναι έτσι ή δεν είναι;
cia1.jpg


Η BIS, ΤΟ ΔΝΤ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ 

Αρτέμης Σώρρας: Είναι χειρότερα τα πράγματα. Θα πρέπει να εξηγήσουμε από πού είναι αυτοί οι πόροι των χρημάτων και από πού μπορεί να δανείζει το Δ.Ν.Τ. Το Δ.Ν.Τ. είναι ένα παρακλάδι της αρχικής BIS. 

Ξέρετε και το κλέψιμο πρέπει να γίνει με νοικοκυριό γιατί αλλιώς ο κλέφτης θα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα ακόμη και από τον ιδιοκτήτη. Το παγκόσμιο ταμείο πως δημιουργήθηκε; Πως δημιουργούμε την οικονομία; Κάτσανε 40 κράτη και βάλανε ακριβώς όλο τους τον πλούτο. Η Ελλάδα έβαλε και μετρητά αλλά και πλούτο από καταπίστευμα. Ωστόσο ακόμα και μια χώρα να μη βάλει μέσα θα πρέπει μια χώρα να πληρώνει. Παράδειγμα, μπορεί μια χώρα να μην έχει βάλει χρήματα, να μην έχει πλούτο να βάλει στο παγκόσμιο καταπίστευμα, όπως και η παγκόσμια τράπεζα. Η παγκόσμια τράπεζα, τμήμα της παγκόσμιας τράπεζας είναι της Ελλάδας. 

Η παγκόσμια τράπεζα δεν είναι του κ. Ρότσιλντ που είναι σήμερα ή να υπονομεύεται με ότι θέλετε ή και τα συμβούλιά τους, είναι του πλανήτη δηλαδή είναι όλων των χωρών. Και υπάρχουνε εκπρόσωποι μέσα και πώς πρέπει να διοικούνε, είτε τα προγράμματα τα ανθρωπιστικά και το ποιός θέλει βοήθεια. 

Η παγκόσμια τράπεζα είναι οργανισμός και μηχανισμός μη κερδοσκοπικός, δηλαδή δεν μπορεί να βγάλει κέρδη, είναι των ανθρώπων. Οι άλλες οι τράπεζες οι ιδιωτικές ας κάνουν ότι θέλουνε. Το χειρότερο είναι ότι και οι τράπεζες στον πλανήτη δεν έχουν χρήματα. 

Οι τράπεζες πώς λειτουργούν; Έφτιαξαν λοιπόν νόμους μέσα στα κράτη τα οποία τι κάνουνε; Η τράπεζα μπορεί μόνο με την άδειά της μετά ό,τι δάνειο ζητάς από μια τράπεζα, δηλαδή παράδειγμα πας να πάρεις ένα σπίτι. Η τράπεζα δεν έχει χρήματα να σου δώσει, το παίρνει το σπίτι με ό,τι νόμους, δηλαδή με εγγυήσεις παρά κράτος. Αν το σπίτι κάνει 200 σου δίνει 160, τα υπόλοιπα χρήματα γίνονται balance (υπόλοιπο λογαριασμού) στην τράπεζα και η τράπεζα το παίρνει και το πάει στην Τράπεζα της Ελλάδος. Παίρνει χρήματα με 1% και σου δανείζει με 5%, με 6%, με 7% όσο κρίνει και όσο θέλει. Όμως, όταν πάει στην Τράπεζα της Ελλάδος, αυτό το χρήμα είναι του φορολογούμενου. Δεν είναι της Τράπεζας της Ελλάδος, γιατί η Τράπεζα της Ελλάδος κάνει απλά μια διαχείριση του κρατικού πλούτου. Άρα λοιπόν έρχεται ο φορολογούμενος να ανακυκλώσει τα δικά του λεφτά, ουσιαστικά δηλαδή αυτός που έχει πάρει σπίτι με δάνειο έχει πάρει τα δικά του λεφτά δάνειο και όχι της τράπεζας. 

Η τράπεζα είναι ένας απλός παραπληγικός ηλίθιος υπάλληλος ο οποίος διαχειρίζεται τα λεφτά του εκάστοτε κράτους. Έτσι έχουνε φτιάξει το νομικό και το θεσμικό πλαίσιο σε όλες τις τράπεζες, που κανονικά όπως δημιουργήσαμε τις τράπεζες απαγορεύεται.Όταν δημιουργήσαμε τις τράπεζες στον πλανήτη, οι τράπεζες θα έπρεπε να ήτανε ένα λογιστικό μαγαζί. Παράδειγμα, ο κ. Γιώργος μας έδωσε 1εκ. για κατάθεση, έρχεται ο κ. Σώρρας και παίρνει 200.000, θα πρέπει να αναφέρουμε στον κ. Σώρρα και στον κ. Γιώργο ότι τα 200.000 και το 1εκ. τα δίνουμε στον κ. Σώρρα. Αυτό έπρεπε να γίνεται στις τράπεζες. Εάν αυτό γινότανε όπως χτίσαμε τις τράπεζες στον πλανήτη, βάσει της παγκόσμιας συμφωνίας και του ΟΗΕ, σήμερα δεν θα υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Άρα η τράπεζα δεν μπορεί να πηγαίνει τα λεφτά του φορολογούμενου στην Τράπεζα της Ελλάδος. 

Οπότε σήμερα η Ελλάδα, οι ευθύνοντες αξιωματούχοι ότι δώσανε 350δις στις τράπεζες δάνεια, με τι εχέγγυα; Με τι; Με κανένα; Και όταν μιλάμε για την ιδιωτική περιουσία θα πάρει το σπίτι, όταν μιλάμε όμως για τα υπόλοιπα χρήματα και για τα ανοίγματα που κάνουν οι τράπεζες στο εξωτερικό να χρηματοδοτήσω εγώ; Αν είναι έτσι και χρηματοδοτούνται οι ιδιωτικές εταιρίες, γιατί οι τράπεζες δεν χρηματοδότησαν και τον ξυλουργό και τον βαφέα και τον αυτοκινητέμπορα και όλους;



ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
ΟΜΑΔΑ : EI-E.N.D. ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 



END.jpg