ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ 
ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ 
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ " ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ", ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ - 18/11/2013

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ 
ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
477531-ArtemisSorrasBanner.jpg

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗ ΓΗ

Γιώργος Αρίστογλου: Και όμως μιλάτε εδώ στη Μακεδονία και Μακεδόνας δικαστής δίκασε τον Κολοκοτρώνη.

Αρτέμης Σώρρας: Να σας πω. Λέτε τη λέξη Μακεδόνας. Για μένα ο Έλληνας και ο συνλληνας δεν έχει τόπο κατοικίας. Εδώ στην Αμερική, λένε, ήρθαν οι Έλληνες μετανάστες. Τους λέω, δεν εκφράζεστε σωστά, σας έχουν μάθει να νοιώθετε μετανάστες
. Δεν υπάρχει μέρος να νοιώθεις μετανάστης, όταν στην Αμερική είναι δικοί σου άνθρωποι. Ακόμα και μετά που φτιάξανε τις κοινωνίες, τις μασονικές και τις φαλλοκρατικές αν το θέλεις, για αυτό βλέπεις φαλλούς παντού. 
anaximandros.jpg

Αναπαράσταση του Χάρτη της Γης του Αναξίμανδρου (610-540 πχχ)

Βλέπεις ότι παντού έχουν όλα τα σύμβολα σου. Πάνω από τον λευκό οίκο, είναι η θεά Αθηνά 17 πόδια. Είναι τα σύμβολα σου, τα δε παλιά, ε καλά... αυτά είναι όλα δικά σου. 

Οι Ινδιάνοι ήταν δικοί σου και όλα τα αρχαία που βρίσκουν, γιατί βρίσκουν αρχαία και εδώ, είναι όλα δικά σου, Ελληνικές αρχαιότητες σε όλη την Αμερική, τι δεν καταλαβαίνεις; Άρα δεν μπορώ να νοιώθω εγώ μετανάστης στην Αμερική αλλά και αυτοί που ήρθαμε δεν μπορούμε να νοιώσουμε έτσι. Μετανάστης στη Ρωσία; Μα πως; Όπου σκάβει ο φουκαράς ο Πούτιν Ελληνικό είναι. Στην Οδησσό έσκαψε, Ελληνική πόλη βρήκε, στο Νικολάεβ πιο πέρα Ελληνική πόλη, στη Βουλγαρία Ελληνικά ευρήματα, παντού ελληνικά. Για καθήστε βρε παιδιά, εγώ μετανάστης; Στη Κίνα να πάμε, εκεί που σκάβουν Ελληνικά θα βρούμε, μια Κίνα που δεν έχει Κινέζους, μετά εμφανίστηκαν οι Μογγόλοι. 

Εγώ να νοιώθω μετανάστης σε αυτό το πλανήτη; Μα εγώ δεν μπορώ να νοιώσω μετανάστης σε αυτό τον πλανήτη. Καλώς οι Έλληνες λένε Μακεδόνας. Γιατί ο Μητσοτάκης είναι από τη Κρήτη; ή ο Βενιζέλος ήταν από την Κρήτη; ή μήπως από το Καστρί; Αυτά είναι των εβραίων που βγάζανε χαρτιά. Από την Μάνη κατέβηκε στη Κρήτη, κρητικός ο Μητσοτάκης. Από που είναι κρητικός ο Μητσοτάκης, εκτός εάν Θεσσαλία είναι και η Κρήτη. Ο Παπανδρέου κυνηγημένος του έδωσαν ένα χαρτί και ένα όνομα, Παπανδρέου, τι Παπανδρέου, πιο εβραϊκό δεν γίνεται. "Ο γέρος του Μωριά" και αυτός εβραίος. Πήρε την εβραία πάλι, έκανε τα εβραιόπαιδα και πάει λέγοντας. Οπότε ποιος Μακεδόνας έκανε δικαστήριο; 


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ


Γιώργος Αρίστογλου: Για ποιόν λέτε, για το γέρο του Μωριά;

Αρτέμης Σώρρας: Όχι εκείνον το γέρο του Μωριά, τον άλλον τον καινούριο (Παπανδρέου), τον Εβραίο τον φέρνανε βόλτα γύρω γύρω και τον είπανε γέρο του Μωριά.  Άστα σου λέω. Πρέπει να το καταλάβουμε μέχρι το κόκκαλο. Έπρεπε να φτάσουμε μέχρι εδώ για να το καταλάβουμε; ναι κύριοι έπρεπε να γίνει αυτό, να κάνει τον κύκλο του, γιατί μετά δε θα σε πιστεύανε. Τώρα έχεις αποδείξεις ότι έγινε. 

Με εβραϊκό τρόπο, με σιωνιστικό τρόπο, κάτω από λέσχες στις οποίες ανήκανε πάντα. Ανήκε πάντα σε λέσχες όλο αυτό το σύστημα. Και όλο αυτό με τους Τούρκους; Δες ο Βενιζέλος πρότεινε τον Κεμάλ Ατατούρκ για νόμπελ ειρήνης, βρε τρίζαν τα κόκκαλα των πολεμιστών του, με αυτόν πολεμήσαν. Το καταλαβαίνεις δηλαδή; 

Έχουν γίνει εγκλήματα κατά του Ελληνισμού. Ρατσιστής δεν είμαι εγώ. Ρατσιστές είναι όλοι αυτοί προς εμένα. Εγώ δεν ήμουν ποτέ ρατσιστής και δεν είμαι. Τους αγκάλιασα όλους. Ποιος μωρέ θα σε πει ρατσιστή; Aυτοί είναι ρατσιστές ενάντια στον Ελληνισμό. Μου αλλοίωσες την ιστορία, τη γλώσα, τα πάντα; Μίλαγες τη γλώσσα μου. Όλοι μιλάγανε Ελληνικά το 2100 π.Χ. Και το 2000, και το 2100 μίλαγαν Ελληνικά. Και αυτό είναι και η απόδειξη από το Ευαγγέλιο του Ιούδα. Άκου τώρα ευαγγέλιο του Ιούδα. 

ioudas .jpg

Όλα Ευαγγέλια τα κάνανε. Να κάνουμε κι εμείς ένα Ευαγγέλιο. Να το φτιάξω εγώ και χωρίς τρύπες δηλαδή. Δε θα το πιστέψουν, αφού δε θα αφήσω καμμία τρύπα. Τρύπια είναι όλα τα δικά τους. Και βλέπω το Ευαγγέλιο του Ιούδα, ήμουν στον Καναδά τότε, και βλέπω το Ευαγγέλιο στην εφημερίδα, και το διάβαζα, και είναι στα Ελληνικά ο κώδικας, το Ευαγγέλιο. Και στέλνω επιστολή στην εβραϊκή συναγωγή στη Νέα Υόρκη και τους λέω πες τε μας: ή ο Ιούδας ήταν Έλληνας ή η γλώσσα η επίσημη ήταν ελληνικά. Διαλέχτε και πάρτε. Διαλέχτε κάτι, δεν γίνεται δηλαδή. Ο Ιούδας να γράφει ελληνικά, από που και ως που; Μα δεν υπήρχαν εβραϊκά τότε! Εβραϊκά δεν υπήρχαν ποτέ. Τα εβραϊκά βγήκαν αργότερα όταν τα έκτισαν..


ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Γιώργος Αρίστογλου: και ο Πιλάτος για το Χριστό τότε δεν έλεγε... οι Έλληνες και οι από δω οι δικοί σας, πως τους λέγανε τότε, μα χρησιμοποιούσαν τότε και τον Έλληνα, η Ελληνική, η Ελλάδα , οι Έλληνες. Αυτά να μην τα ξεχνάμε. Είναι αυτό που λέτε, η Ελληνική παιδεία. Δεν αφήνουν τον κόσμο να μαθαίνει γράμματα, ιστορία, δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξέρουν τα παιδιά αυτά.

Αρτέμης Σώρρας: Πως δεν τον αφήνουνε; Είναι σε αποστολή να εκτελέσουν τον Ελληνισμό. Προσέχτε! Κι αυτό δεν το κάνουν Έλληνες. Ό, τι Έλληνας είναι που κάνει και μπαίνει σε αυτήν τη διαδικασία μαζί με τους αποστάτες και το αντίπαλον δέος είτε είναι για χρήματα, είτε γιατί είναι παραδόπιστος, είτε γιατί δεν είναι Έλληνας, είτε γιατι δεν έχει καταλάβει πόσο κακό έχει κάνει. Υπάρχουν Έλληνες που είναι, αν το θέλετε, πλανεμένοι. Δουλεύει και κάτω από την πίεση της δουλειάς, γι` αυτό και λέγεται δουλειά (εμείς οι Έλληνες ποτέ δεν κάνουμε δουλειά -η δουλειά είναι του δούλου, είσαι δούλος σε αυτό που κάνεις- ο Έλληνας έχει εργασία δεν έχει δουλεία. Εγώ ποτέ δε λέω δουλεύω. Όταν θα πω δουλεύω, κάτι με πιέζει. Όταν θα πω ότι κάτι κάνω, είναι εργασία για μένα. Ο Έλληνας εργάζεται, δεν δουλεύει. Δουλεύει ο σκλάβος.

Γιώργος Αρίστογλου:
 Πριν μου είπατε ότι στο άσπρο σπίτι υπάρχουν Έλληνες, αρχαίοι Θεοί; Μιλάω τώρα για τη βουλή των Παρισίων. Ξέρετε η βουλή στο Παρίσι έχει από έξω όλο το κιονόκρανο Ελληνικό, είναι σαν να είναι η θεά Αθηνά εκεί πάνω, αυτά που δεν τα έχουν ούτε οι δικοί μας.


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αρτέμης Σώρρας: κοιτα να σου πω τι σημαίνει πολιτεία. Έχεις μια κυβέρνηση συντεταγμένη. Πρέπει να γνωρίζεις ότι όλα αυτά τα έξοδα που γίνονται και όλοι αυτοί οι φόροι που σε κλέβουνε και σε κατακλέβουνε. Η Ελλάδα έχει πρεσβείες σε όλο τον πλανήτη. Τι δουλειά μπορεί να κάνει μια πρεσβεία σε έναν πλανήτη απο το να παίρνει 20.000 και 10.000 το κάθε καθαρματάκι, το οποίο καμιά φορά δεν είναι καθαρματάκι αλλά είναι καλός άνθρωπος και δεν μπορεί να λειτουργήσει κιόλας.. 

Όλα αυτά τα ζώα εκεί πέρα που για μένα δηλαδή το Υπουργείο Εξωτερικών κατά την άποψή μου, έτσι που το έχω δει να λειτουργεί θέλει γκρέμισμα και ξαναχτίσιμο με καινούριες δομές. Τον πρέσβη δεν μπορείς να τον διώξεις, παίρνει το μισθό του και κάθεται εκεί. Το ξέρεις ότι στην Αμερική έχεις 36 οικονομικούς, διπλωματικούς, εμπορικούς αντιπροσώπους, οι οποίοι θα έπρεπε να γυρίζουν σήμερα όλη την Αμερική, να διαθέτουν τα Ελληνικά προϊόντα και να τα διαφημίζουν και να προσπαθούν να μπουν στην αμερικάνικη αγορά και σαμποτάρουν άμα το θέλεις τα προϊόντα σου και δεν κάνουν τίποτα; «τι θες τώρα μου λέει»!

Γιώργος Αρίστογλου: Τους πληρώνουμε κι από πάνω για σαμποτάζ;

Αρτέμης Σώρρας: δεν ξέρεις τι σου λέω. Αν ξεμείνεις ποτέ σε ξένο κράτος και πας στην Ελληνική πρεσβεία θα νοιώσεις Κούρδος. Κάποτε θυμάμαι, δε θα πω τη χώρα για να μη στιγματίσω τον πρέσβη, μου κλέψαν το πορτοφόλι και την τσάντα μου, οπότε τι να κάνω πήγα στην Ελληνική πρεσβεία, που στο λύκο να πάω δηλαδή; Τέλος πάντων να ειδοποιήσω να πάρω ένα διαβατήριο, πως να ταξιδέψω δηλαδή. Πρέπει να½ μουνα Κούρδος, έτσι ένοιωσα. "-Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; Ε, σε καμιά εβδομάδα, μου λέει, φέρε φωτογραφίες και βλέπουμε -βρε παιδιά να ειδοποιήσουμε να κάνουμε κάτι...". Είμουνα νεαρούλης τότε, ταξίδευα. Ένοιωσα τόσο Κούρδος λες και δεν υπήρχα. 

Τώρα ο κάθε Εγγλέζος ο αμόρφωτος, που έρχεται διακοπές άμα γίνει κάτι η Αγγλία βάζει αεροπλάνα, η Αμερική ακόμη και το πτώμα φέρνει πίσω, ο Έλληνας κάπου τον εχάνουμε, στο διάολο... σαν να μην έχεις πρεσβεία, δεν έχεις κράτος γιατί είσαι Έλληνας. Αυτό είναι τεράστιο λάθος, όχι λάθος, είναι ανθελληνικό δηλαδή και γίνεται στοχευμένα. 


Τώρα θα έπρεπε να καταλάβουμε και να δείξει δηλαδή ο πρέσβης να ασχολείται με Ελληνικά θέματα, το κάθε κράτος δηλαδή είτε είναι στην Τασκένδη, είτε είναι στο Αζερμπαϊτζάν, είτε είναι στην Κίνα, στο Λονδίνο, οπουδήποτε, να αναδείξει όλα τα Ελληνικά στοιχεία που υπάρχουν εκεί, οπωσδήποτε να προωθεί την Ελλάδα, γιατί δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει, να προωθεί τα προϊόντα, να κλείνει συμφωνίες, να βοηθά τους Έλληνες να πάνε εκεί στην χώρα, να εισπράξουνε τα λεφτά, να κλειδώνουνε τα λεφτά, για να μην τους τρώνε τα λεφτά οι αλλοδαποί, να προσέχει, να τους δίνει πληροφορίες για το νόμο. Δεν έχει άλλο λόγο ύπαρξης η πρεσβεία. Αν τώρα συμβαίνει μωρέ, υπουργέ οικονομικών στο αρχαιότερο έθνος του κόσμου, του πλανήτη και κοιτάνε και σαμποτάρουν την Ελλάδα. 


ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 

Το γελοίο κάποτε στο Λονδίνο, όπως πέρναγα την Oxford street, η Τουρκία είχε ένα τεράστιο γραφείο 400-500 μέτρα που διαφήμιζε την Τουρκία και το δικό μας το Ελληνικό, ενώ ήταν 2,5 δισεκατομμύρια δραχμές τότε, η διαφήμιση στο BBC και στο Λονδίνο, αν θέλετε το πιστεύετε, ήταν ένας διάδρομος, κάπου τον είχαν βρει, τα ζώα, 1,5 μέτρο επί 5, μια πόρτα που ίσα που έμπαινες, δηλαδή αν κάποιος έμπαινε με δεύτερο υπήρχε θέμα δεν χώραγε, είχε ένα τραπεζάκι παληό μπλε καφενείου, το άγαλμα της Αφροδίτης και μια φωτογραφία. Αυτή ήταν η διαφήμιση της χώρας; της Ελλάδας; Εγώ ντρεπόμουνα, κοίτα να δεις λέω.

Αυτό ήταν όλο απέναντι από το τούρκικο γραφείο. Έχω δει τα αίσχη, ελάτε εδώ κερατάδες 2,5 δις για έναν διάδρομο; Να έχει αυτό το τραπεζάκι, την Αφροδιτη, μια κοπέλα που δε βλεπότανε, δεν φαινόταν καν Ελληνίδα, που θα έπρεπε να βάλουν μια κοπέλα Ελληνίδα που να είναι ντυμένη με το φόρεμά της και το γραφείο να είναι 400 μέτρα και να έχει κάτι κοπελάρες μέσα και να λένε «παρακαλώ, ελάτε αυτή είναι η Ελλάδα», να έχει τα νησιά σου, να έχει τα πάντα και να έχει ένα τραπεζάκι από ένα καφενειο από κάπου το έχουνε κλέψει, δεν το είχανε πληρώσει λέει, και ήταν μια ξεμαλλιασμένη μέσα λες και ήταν από ξενύχτι, και αυτή διαφήμιζε τη χώρα μας. Και απέναντι ήταν η Τουρκία με ένα γραφείο...!! Επίτηδες το κάνανε. Τουλάχιστον δεν πηγαίνατε σε κανέναν άλλο δρόμο να μην είναι η Τουρκία απέναντι, να μην έχουμε τέτοια σύγκριση; Το κάνατε επίτηδες ρε; 

Σε σκοτώνουν όλοι γιατί δεν έχεις Ελληνική κυβέρνηση. Όταν βγαίνεις έξω πρεπει να δείτε πως αντιμετωπίζεσαι, και δεν είναι αυτό παιδί μου που είναι η Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι φως, η Ελλάδα είναι τα πάντα, ο καλύτερος ήλιος και δεν έδειξες τίποτε. Εδειξες εκεί μια σπηλιά, το έκανες τόσο άθλιον και πλήρωσε ο Έλληνας 2.5 δις για αυτό.


ΕΒΡΑΙΟΙ & ΧΑΖΑΡΟΙ

Γιώργος Αρίστογλου: Στην Αμερική βλέπετε πολλούς που κυκλοφορούνε με αυτά τα πιατάκια, τα μαύρα τα καπελάκια, ξέρετε τους Εβραίους...

Αρτέμης Σώρρας: δεν είναι καπελάκια, είναι μαύρα σουτιέν κομμένα στη μέση..

Γιώργος Αρίστογλου: Όλοι κουβαλάνε αυτό το καπελάκι για να δηλώνουν ότι είναι Εβραίοι. Έτσι τους καταλαβαίνουμε τους Εβραίους εδώ στην Ελλάδα ή κάπως διαφορετικά;

Αρτέμης Σώρρας: κοίτα οι Εβραίοι είναι κομμένα εδώ χάμω και φοράνε καπελάκια. Τι να φοράμε και καπελάκι; και δεν έχει νόημα το καπελάκι, εκείνο το καπελάκι είναι να κρύβεις την καράφλα αν έχεις. Ο παππούς μου εμένα αυτό έκανε, δεν ήταν Εβραίος, σουτιέν πούλαγε και αγόραζε σουτιέν απο Εβραίο.

Γιώργος Αρίστογλου: Αλλα αυτοί τα φοράνε και στις τελετές τους κτλ

Αρτέμης Σώρρας: εγώ δε θα' λεγα να ξεκινήσει ο Έλληνας να φορά περικεφαλαίες γύρω γύρω, κάνουν αυτοί την ανοησία τους, άστους αυτούς τώρα.

Γιώργος Αρίστογλου: Να πάμε λίγο τώρα, γιατί φωνάζετε τώρα οι Χαζάροι κι οι Χαζάροι, ρώτησα τις προάλλες τον κ. Λαμπράκη, είπατε το Σαμαρά χαζάρο, μη μας κάνουν τίποτε. «όχι», μου λέει «δεν τρέχει τίποτε». Τι είναι οι Χαζάροι;

Αρτέμης Σώρρας: εδώ θα μπούμε λίγο στα βαθειά για να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει, λίγο στα πιο βαθειά Κάποια στιγμή θα γίνουν όλα και θα τοποθετηθώ έτσι όπως πρέπει με όλον τον ορισμό ακόμη και αν σας φανεί περίεργο. Ακούστε οι Χαζάροι είναι από την Χαζαρία, εκεί είναι οι Μογγολοεβραίοι.


Οι Εβραίοι της Διαθήκης όπως υπάρχει ένας διαχωρισμός, δεν έχουν καμμιά σχέση με τους Χαζαρομογγόλους που πήραν και το όνομα «ασκανάζι», και εκεί μέσα υπάρχει και το όνομα «ναζ0», ασκανάζι-ναζί. Οι Χαζάροι έιναι προς την Κασπία, πάνω από την Τουρκία, γι` αυτό και έχω πει ότι και η Τουρκία και οι Ισραηλίτες είναι χαζαρομογγόλοι. Είναι δύσκολο να δεις τώρα, αλλά υπογράφουνε σαν Ασκανάζι. 

Όταν άνοιξε το ΚΙΣ στην Ελλάδα, υπόγραψε που το άνοιξε, τη συναγωγή (220 άτομα νομίζω) και πρόεδρος ήτανε ο κ. Κάρολος Ρόθτσάϊλντ και υπογράφει ως Ασκανάζι, όχι ως Εβραίος. Άνοιξε την εβραϊκή συναγωγή, έφτιαξε το ΚΙΣ και υπογράφει σαν Ασκανάζι. Άρα ακόμη και τότε και τώρα και πάντα διαχωρίζουν τη θέση τους για αυτό είναι χαζαρομογγόλοι. Ο νόμος έχει βγει για τους Εβρα0ους και όχι για τους χαζαρομογγόλους. Εμείς τους λέμε χαζαρομογγόλους, έτσι είμαστε μέσα στο νόμο και δεν μπορεί να μας πειράξει κανένας. Οπότε ας έρθουν αυτοί οι χαζαρομογγόλοι να πουν "εμείς είμαστε" Α, εσείς είστε βρε παιδιά; και γιατί κρύβεστε βρε παιδιά; για βγείτε λίγο, ελάτε να σας δούμε. 

Ακούστε λοιπόν να δείτε είναι οξύμωρο, να πιστεύει ένας ευφυής άνθρωπος και δή Έλληνας, και με ενοχλει αυτό που λένε, πως οι Εβραίοι φτάσανε να κατέχουν τον πλούτο, δεν κατέχουνε τον πλούτο, δεν κατέχουν τίποτε. Τώρα θα διαλύσω όλο αυτό το σύννεφο, να καταλάβουμε πως γίνεται. 

Βλέπεις έναν Εβραίο, τα μούτρα του δείχνουν έναν αφελή, ήσυχο, γεμάτο μπιμπίκια, γεμάτο γένια, διανόηση μηδέν, μπάνιο δεν κάνουνε, δεν πλένονται, απαγορεύεται να πλυθούν, μπαίνεις μέσα στο αεροπλάνο και θέλεις να πεθάνεις, όχι όλοι, οι Εβραίοι που είναι με τα καπέλα τους και τη ρόμπα τους.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ 
ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ 
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ " ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ", ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ - 18/11/2013

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ 
ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΕΙ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩ, ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!




xarths.jpg