13 Νοεμβρίου 2013

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ E.N.D. & O ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.



Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ E.N.D. & O ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ & ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ & ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!




Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ E.N.D. & O ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ & ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ & ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ.
------------------------------
Οι επίσημοι θεσμοί του κράτους αρνούνται πεισματικά να αναλάβουν την ευθύνη και να μας απαντήσουν γιατί δεν ελέγχουν (και δεν αποδέχονται) την οικονομική προσφορά των 600 δις δολ. του κ. Αρτέμη Σώρρα με όρους τυπικά δανείου (0,5% επιτόκιο λόγω μνημονίου -με επιστροφή του τόκου- για 100 χρόνια) και ουσιαστικά δωρεάς.

Σε απάντηση στην σιωπή των ταγών μας, με πρωτοβουλία ελλήνων πολιτών κυκλοφορεί έντυπο ψηφίσματος (δήλωση αποδοχής και στήριξης ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ APTEMIOY ΣΩΡΡΑ & ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D. (End National Debt)) με στόχο την πολιτική πίεση αλλά και την έγκαιρη αποδοχή της προσφοράς πριν γνωρίσει η χώρα μας ακόμα χειρότερες μέρες.

Προτείνουμε και σας ενθαρρύνουμε με όλη μας την καρδιά να διαβάσετε προσεκτικά τα στοιχεία που παραθέτουμε, να κάνετε και την δική σας έρευνα και όταν σχηματίσετε την δική σας άποψη και θελήσετε, να υπογράψετε συνειδητά το ψήφισμα αυτό.

Η σωτηρία της χώρας είναι ευθύνη όλων μας.
Κάθε ελληνίδα και έλληνας πολίτης οφείλει να ερευνήσει, να σχηματίσει άποψη και να πάρει θέση. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

"ελλήνων ευθύνη"
http://endpatras.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου