23 Νοεμβρίου 2013

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ - KAREN HUDES 12/11/2013 ΤΗΣ KAREN HUDES ΜΕΡΟΣ Α' ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ



Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ - KAREN HUDES 12/11/2013
ΤΗΣ KAREN HUDES ΜΕΡΟΣ Α'

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ




Date: Fri, 8 Nov 2013 00:22:27 -0800Subject: Re: η αλήθεια στον λαόFrom: facebook friendTo: karenhudes@hotmail.com
Αγαπητή Καρεν:
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την εξαιρετική πληροφόρηση. Θα ερευνήσω το θέμα σε βάθος. Νομίζω ότι καταλαβαίνω καλύτερα εκείνο το οποίο κάνει ο Benjamin Fulford. Το ακόλουθο: http://troyspace2.wordpress.com/2009/01/03/vatican-global-control-jon-rappoport-interviews-richard-bell-finance-historian-former-stocks-manipulator/ μου άνοιξε τα μάτια όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο ο Ben είναι τόσο έντονα καταδικαστικός με τις ΗΠΑ και καλεί τους Αμερικανούς να επαναστατήσουν, αποκαλώντας τους ηγέτες μας εντελώς διεφθαρμένους και εστιάζοντας στα δεινά από τον Αμερικανικό έλεγχο και την κατάχρηση εξουσίας κλπ.
Παρατήρησα ότι ποτέ του δεν αναφέρεται στους Ιησουίτες. Αντί αυτού, ως επί το πλείστον, στοχεύει τα βέλη του σε όλους τους άλλους, και μάλιστα πρότεινε ότι επικεφαλής του πλούτου που θα προέρχεται από τους παγκόσμιους λογαριασμούς, πρέπει να τεθεί το Βατικανό!
Και σαν να μην έφτανε αυτό, επιπλέον συνέστησε τον del Bosco στον Neil Keenan – και ο Bosco έκλεψε τα ομόλογα που ο Ben είχε προτρέψει τον Neil να του εμπιστευτεί!
Αφού ο ίδιος είναι Ιησουΐτης, τότε πιστεύω ότι είναι απλά ένας πράκτορας του Παγκόσμιου Σχεδίου των Ιησουιτών.
Κρίμα. Τα λεγόμενά του αναφέρονται ευρέως στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης. ..
Ευχαριστώ, ένας φίλος από το Facebook.
Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, η Κάρεν έγραψε:
Αγαπητέ φίλε από το Facebook,
Στα πολύ γρήγορα. Εδώ είναι κάτι για τους Ιησουίτες, που είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις που ανέφερες. Ο Chris Strunck ίσως να έχει την υπομονή να σου εξηγήσει καλύτερα.
Τις ευχές μου, Κάρεν
Η μεγαλύτερη εταιρεία στον πλανήτη, το Βατικανό, όντως κυβερνάει κρυφά τις Ηνωμένες Πολιτείες, και πολλές άλλες χώρες επίσης? Όταν κανείς ερευνήσει επιμελώς τις μυστικές οργανώσεις που βρίσκονται πίσω από τη «Νέα Παγκόσμια Τάξη», ανακαλύπτει ότι, πραγματικά, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη. Το Τάγμα της Κοινωνίας του Ιησού (γνωστό επίσης και ως Ιησουίτες) εγκρίθηκε και αναγνωρίστηκε από τον Πάπα Παύλο Γ’, στις 27 Σεπτεμβρίου, 1540. Κύρια αποστολή τους ήταν να κάνουν μυστικό πόλεμο εναντίον όλων των αιρετικών, ως αντίμετρο για το Προτεσταντικό κίνημα που εκείνη την εποχή σάρωνε την Ευρώπη. Οι Ιησουίτες δημιούργησαν επίσης πολλές Αποστολές σε όλο τον κόσμο και ανέπτυξαν μια εξαιρετική οργάνωση συλλογής πληροφοριών. Μια από τις μεθόδους τους για την συλλογή πληροφοριών ήταν μέσω της εξομολόγησης, που οι ίδιοι οι Ιησουίτες είχαν δημιουργήσει. Τελικά οι Ιησουΐτες έγιναν το πιο ισχυρό τάγμα της Καθολικής Εκκλησίας. Εάν τα σχέδια των Ιησουϊτών, όπως καθορίζονταν από τον Στρατηγό των Ιησουϊτών, διέφεραν από εκείνα του Πάπα, τότε πολύ συχνά ο Πάπας πέθαινε, συνήθως από δηλητηρίαση. («Η μυστική ιστορία των Ιησουιτών» του Edmond Paris). Τελικά, οι Ιησουίτες προκάλεσαν τόσους πολλούς φόνους και μακελειό στην Ευρώπη που το Τάγμα τους χαρακτηρίστηκε παράνομο το 1773.
Οι Ιησουίτες απλά συνέχισαν την δραστηριότητα τους κρυφά και δημιούργησαν μυστικές οργανώσεις όπως το «Κρανίο και Οστά» (“Skull and Bones”) στη Γερμανία, τους Πεφωτισμένους (Illuminati) στη Βαυαρία και τους Καρμπονάρους στην Ιταλία. Οι Ιησουίτες Illuminati σκηνοθέτησαν την Γαλλική Επανάσταση. Κρυφά οι Ιησουΐτες απέκτησαν τον έλεγχο του Ναπολέοντα και κατεύθυναν εκείνοι τις στρατιωτικές εκστρατείες του. Τελικά, ο Ναπολέων εισέβαλε στην Ιταλία και συνέλαβε τον Πάπα. Ο Πάπας πληροφορήθηκε ότι θα ελευθερωνόταν μόνο αν αποκαθιστούσε το Τάγμα των Ιησουιτών. Μετά από 5 χρόνια φυλάκιση, ο Πάπας ενέδωσε και επανένταξε το Τάγμα των Ιησουιτών το 1811. Η αμέσως επόμενη πιο ισχυρή ομάδα του Βατικανού είναι το Κυρίαρχο Στρατιωτικό Τάγμα της Μάλτας (SMOM) ή οι Ιππότες της Μάλτας. Υποτίθεται ότι είναι ότι είναι υπό τις διαταγές του Πάπα. Αλλά, στην πραγματικότητα είναι υπό τον έλεγχο του Ιησουΐτη Στρατηγού στο Βατικανό. Τώρα, έχουμε έναν Πάπα που είναι Ιησουίτης. Αυτό θα αποδειχτεί μάλλον ενδιαφέρον! Οι Ιππότες της Μάλτας δημιούργησαν το FBI, την CIA και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS). Ο πρώτος διευθυντής του καθενός από αυτούς τους οργανισμούς ήταν Ιππότης της Μάλτας. Πάνω από τους μισούς διευθυντές της CIA ήταν Ιππότες της Μάλτας. Αυτοί οι πράκτορες του Βατικανού κατέχουν επίσης πολλές άλλες σημαντικές θέσεις μέσα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Για ολόκληρη την λίστα δες : http://djosiris.blogspot.com/2011/09/knights-of-malta-and-their-complicity.html
Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με το Πανεπιστήμιο της Georgetown το οποίο διευθύνεται από Ιησουΐτες. Ο John J DeGioa που είναι Πρόεδρος του Πανεπιστημίου της Georgetown, είναι επίσης μέλος του CFRhttp://www.cfr.org/about/membership/roster.html?letter=D. Ο J DeGioa ήταν ένα από τα τρία μέλη της αντιπροσωπείας του Αντιπροέδρου Biden στην ορκωμοσία του Πάπα.http://t.co/vyyza9uHCw . Πολλοί ισχυροί ανώτεροι κυβερνητικοί υπάλληλοι του CFR δίνουν διαλέξεις και διδάσκουν στο Georgetown. Το CFR λειτουργεί διεισδύοντας σε διάφορες ομάδες και επηρεάζοντας τα μέλη τους για να προωθεί τους σκοπούς του Συμβούλιου Εξωτερικών Σχέσεων. Αν το ηλεκτρονικό μήνυμα είναι ακριβές οι Ιππότες της Μάλτας μπορούν να συνδεθούν με το CFR μέσω της CIA/NSA. Εδώ είναι μια λίστα μελών του CFR που ξεδιαλύνει τα πράγματα. http://tomjefferson1976.wordpress.com/2013/08/07/council-on-foreign-relations-membership-chart/ . Το ηλεκτρονικό μήνυμα περιέχει μια λίστα Ιπποτών της Μάλτας. Εάν ελέγξεις τους καταλόγους ονομάτων των διευθυντών της CFR CIA και της CFR NSA και τους συγκρίνεις με εκείνον των Ιπποτών της Μάλτας, πιστεύω ότι τα ονόματα θα ταιριάζουν. Εάν μπορέσεις να βρεις λίστες διευθυντών του Chatham House (Βρετανικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων) και του MI5/MI6 (Μυστικές Βρετανικές Υπηρεσίες), νομίζω ότι θα βρεις και εκεί σχέση με τους Ιππότες της Μάλτας. http://www.youtube.com/watch?v=le227RVKyD8 . Ευχαριστώ για το μήνυμά σου. Χαίρομαι να απαντώ στις ερωτήσεις σου. Αυτό το άρθρο περιγράφει τη υπερ-οντότητα: http://www.larsschall.com/2013/05/08/governance-issues-at-the-world-bank-a-security-risk-to-the-world-order/
Η Cabal (Μυστική Οργάνωση) σχηματίστηκε ως αποτέλεσμα των Προκηρύξεων του Φραγκλίνου Ντ. Ρούσβελτ (FDR) : 2038 της 5ης Μαρτίου 1933 για επείγουσα συνεδρίαση του Κογκρέσου, 2039 της 6ης Μαρτίου του 1933, με την οποία κηρύσσει μια μέρα αργία και 2040 της 9ης Μαρτίου 1933 για συνεχή εθνική έκτακτη ανάγκη που επικυρώθηκε από το Κογκρέσο με τον Τροποποιημένο Νόμο Συνεργασίας με τον Εχθρό, που υπέβαλε τους Αμερικανούς πολίτες σε διαρκή δουλεία στις 9 Μαρτίου,1933 μέχρι και σήμερα, και που ανανεώνεται κάθε χρόνο, ως πράξη φρικαλεότητας η οποία παίρνει τους φόρους που πληρώνω, μαζί με την παράπλευρη ιδιοκτησία και εργασία μου, για επενδύσεις σε αγορές που επηρεάζονται από την κυβέρνηση, υπηρετώντας το Βατικανό, μέσω των πιστωτών του Ηνωμένου Βασιλείου.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο της προδοσίας του Ρούσβελτ (FDR) (ακριβώς όπως και ο Βασιλιάς Ιωάννης της Αγγλίας με μια συνθήκη, στις 3 Οκτωβρίου, 1213), παρέδωσε το βασίλειό του στον Πάπα, ο οποίος, ως Εφημέριος του Χριστού, διεκδίκησε την ιδιοκτησία πάντων των περιουσιακών στοιχείων αλλά και όλων των ανθρώπων στη γη με απόλυτη χρονική και πνευματική εξουσία. Από το 1933 και μέχρι σήμερα οι πιστωτές κρατούν τον Αμερικανό, δανειολήπτη / με εγγύηση, πολίτη, δεσμευμένο με συμφωνητικό, σε εθελοντική δουλεία, ως ενέχυρο έναντι ενός τερατώδους χρέους. Αυτό το χρέος, το κατά πολύ μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο χρέος μέχρι σήμερα, επισκιάζει οποιοδήποτε χρέος που έχει προκύψει σε Βρετανό Μονάρχη από την Συνθήκη του 1783. Το σημερινό μας Σύνταγμα είχε δημιουργηθεί με σκοπό να επιλύσει το δίλημμα αυτής ακριβώς της Συνθήκης.
Σου επισυνάπτω κάποιες ιστοσελίδες που επίσης να συζητούν αυτά τα θέματα. Αυτό απλά θα σου ανοίξει την όρεξη για αναζήτηση απαντήσεων στις ερωτήσεις που έχεις, έξω από τα καθιερωμένα μέσα ενημέρωσης, τα οποία ανήκουν στην υπερ-οντότητα. Μια αναζήτηση που μάλλον θα κρατήσει για το υπόλοιπο της ζωής σου.www.theunhivedmind.com
Σύμφωνα με τον Ιησουΐτη και πρώην διευθυντή της J.P.Morgan, τον Chris Lowney, η Αδελφότητα του Ιησού ιδρύθηκε το 1540, και στην αρχή συνίστατο κυρίως από εξερευνητές, χαρτογράφους, γλωσσολόγους, αστρονόμους, θεολόγους, μουσικούς, κοινωνικούς ακτιβιστές, συγγραφείς παιδικών παραμυθιών, ομάδες διαφόρων συμφερόντων, κήρυκες, δασκάλους ακόμη και κατασκευαστές κανονιών. Ο Lowney στο βιβλίο του, η Συνταγή των Ιησουιτών, γράφει ότι οι Ιησουίτες έχτισαν την ισχυρότερη εταιρεία του είδους της στον κόσμο. Ως έμπιστοι των Ευρωπαίων μοναρχών, των αυτοκρατόρων Μινγκ της Κίνας, των Ιαπώνων στρατιωτικών αρχηγών και των Αυτοκρατόρων Mughal (Μογκούλ) στην Ινδία, μπορούσαν να είναι περήφανοι για την γιγαντιαία τους Ατζέντα (λίστα «γνωστών και φίλων σε υψηλές θέσεις»), που δεν μπορούσε να την συναγωνιστεί καμία εμπορική, θρησκευτική ή κυβερνητική οντότητα.
Τι μας λέει ο Chris Lowney; Μας αποκαλύπτει ότι η συνταγή επιτυχίας των Ιησουιτών ήταν η παγκόσμια δικτύωση από πολύ, πολύ νωρίς και η θέση των Ιησουιτών ως έμπιστων και σύμβουλων της πιο ισχυρής διεθνούς αριστοκρατίας. Για 500 σχεδόν χρόνια, οι Ιησουΐτες είχαν όλο το χρόνο που χρειάζονταν για να καθιερώσουν και να επεκτείνουν το παγκόσμιο δίκτυό τους!! 500 χρόνια, για την κατάληψη της εξουσίας, πλάι-πλάι με τους Ιππότες της Μάλτας. Είχαν αρκετό χρόνο για να ελέγξουν κάθε κυβερνήτη στον κόσμο, κάθε ηγετική φυσιογνωμία σε όλα τα επίπεδα και όλους τους χώρους της κοινωνίας, είτε επρόκειτο για οικονομικό, πολιτικό ή και ενημερωτικό χώρο. Ο Lowney δίνει έναν κατάλογο με προεξέχοντες ανθρώπους που έχουν μορφωθεί από Ιησουίτες : ROYAL KINGDOM OF MAHARLIKHAN
…Το 1939, το Βατικανό δανείστηκε 640.000 μετρικούς τόνους χρυσού από τους Maharlika του Sabah. Ο χρυσός παρέμεινε εκεί για δέκα χρόνια. Στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα, το Βατικανό, από αυτόν τον χρυσό αποκόμισε τεράστια κέρδη σε τόκους.
Υπάρχει επίσης ένα βιβλίο έτοιμο να εκδοθεί από τον Jon Phelps, που αναφέρεται στο Βατικανό. http://politicalvelcraft.org/2012/02/08/americans-pay-a-percentage-of-their-taxes-to-the-queen-of-england-via-the-irs/http://beforeitsnews.com/alternative/2012/10/the-vatican-and-the-knights-of-malta-owners-of-worlds-biggest-banks-corporations-societies-2475086.htmlhttp://www.sweetliberty.org/issues/hoax/whoownsu.htmlhttp://alamoministries.com/content/english/Antichrist/Popes_Secrets.htmlhttp://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/secret_treaty_of_verona.htmhttp://www.bibliotecapleyades.net/vatican/vatican_mafia02.htmhttp://www.theantechamber.net/Mirror/StatutoryInstrument1997.htmlhttp://www.theantechamber.net/V_K_Durham/WholeLotOfTreason.htmhttp://www.youtube.com/watch?v=KLNzUUjJigEhttp%3A%2F%2Fromancatholicheroes.blogspot.com%2Fhttp%3A%2F%2Ftroyspace2.wordpress.com%2F2009%2F01%2F03%2Fvatican-global-control-jon-rappoport-interviews-richard-bell-finance-historian-former-stocks-manipulator%2Fhttps%3A%2F%2Fbay169.mail.live.com%2Fdefault.aspx%3Fid%3D64855#n=788565826&fid=3&pdir=NextPage&paid=e79a44fb-21e9-11e3-a472-3c4a92e79b88&pad=2013-09-20T11%3A43%3A49.200Z&pidx=2&mid=8794e886-2197-11e3-a2bd-3c4a92e79b8e&fv=1
Τις ευχές μου, Κάρεν, www.kahudes
http://politicalvelcraft.org/2012/02/08/americans-pay-a-percentage-of-their-taxes-to-the-queen-of-england-via-the-irs/http://www.sweetliberty.org/issues/hoax/whoownsu.htmlhttp://alamoministries.com/content/english/Antichrist/Popes_Secrets.htmlhttp://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/secret_treaty_of_verona.htmhttp://www.bibliotecapleyades.net/vatican/vatican_mafia02.htmwww.theunhivedmind.com
From: karenhudes@hotmail.comTo: xSubject: Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών καταργείται σταδιακά. Η οικογένεια Δρακόντων σφετερίζεται την εξουσίαDate: Sun, 1 Sep 2013 07:27:36 -0400
Αμφισβητείται η οικονομική λαβή του Βατικανού
Τις ευχές μου, Κάρεν, www.kahudes.net
http://www.taipeitimes.com/News/editorials/archives/2013/08/23/2003570352http://www.scribd.com/doc/159211396/Strunk-NOM-to-RECONSIDER-w-Exhibits-Strunk-v-Obama-DCC-12-5289http://www.scribd.com/doc/117739292/COMPRESSED-AMENDED-USCA-DC-Circuit-Petition-for-Writ-of-Mandamus-for-Relief-2013-5005-OP-w-Application-for-fee-relief-UPDATE-thru-17-May-2013http://www.scribd.com/doc/94586470/Appellant-s-BRIEF-and-APPENDIX-NYS-Appellate-Division-2nd-Dept-Appeal-2012-05515http://www.scribd.com/doc/139485343/SECOND-REPLY-with-SECOND-SUPPLEMENT-with-REPLY-to-Response-in-RE-NOM-to-RENEW-Strunk-v-NYS-Board-of-Elections-Et-al-NYS-SC-Kings-County-Index-No-6500http://www.scribd.com/doc/157112633/Social-Justice-Doctrine-the-New-World-Order-and-Operation-Heavy-Freedomhttp://www.scribd.com/doc/79111728/UPDATE-with-Voluntary-Withdrawal-of-Complaint-by-Keenan-in-re-CES-NOM-to-Intervene-With-Exhibits-and-MOL-USDC-SDNY-11-Cv-8500-and-proposed-supplementhttp://www.scribd.com/doc/48923143/How-the-Vatican-created-Islam-by-Alberto-Rivera-12-11-01http://lightworkersxm.wordpress.com/2013/09/05/the-philippines-gold-black-japanese-ww2-gold-karen-hudes-these-bankster-thugs-have-to-go-neil-keenan-latest-in-dealing-with-the-thugs-war-in-syria-is-fogging-us-from-what-is-really-goin/http://pdf.amazingdiscoveries.org/eBooks/Engineer_Corps_of_Hell.pdfhttp://www.noiseofthunder.com/books/http://www.tuks.nl/wiki/index.php/Main/TheFascinatingHistoryOfCivilLawVersusDivineCommonLaw
Ο Ron έγραψε: «Ο Φάκελος Δικαστήριο των Βρυξελλών. ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ αμφισβητεί την Νέα Αυτοκρατορική Παγκόσμια Τάξη. Μια γραπτή ακρόαση στο θέμα «Σχέδιο για τον Νέο Αμερικανικό Αιώνα»
Μαρτυρίες https://www.facebook.com/download/preview/517170141690737 (ακολουθούν αρθρογραφίες) 1) Neil McKay : Ο Μπους σχεδίασε την «αλλαγή καθεστώτος» του Ιράκ πριν γίνει Πρόεδρος σ. 104 (Bush planned Iraq "regime change" before becoming President), 2) Tom Barry : Η Αρχιτεκτονική της Εξουσίας της Δεξιάς σ.106 (The Right’s Architecture of Power), 3) Amy Bartholomew : Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ως Σπαθιά Αυτοκρατορίας ; σ. 112 (Human Rights as Swords of Empire ? p. 112 BRussels 6 of 341 12/15/2011 05:24), 4) Scott Ritter : Δεν κατάλαβαν όλοι λάθος το θέμα των Όπλων του Ιράκ σ. 121 (Not everyone got it wrong on Iraq’s Weapons), 5) Glen Rangwala : Ο Πόλεμος σε τρία μικρά κείμενα σ. 124 (The War in three short texts), 6) Jacques Pauwels : Γιατί η Αμερική χρειάζεται τους Πολέμους σ. 136 (Why America needs War), 7) William Clark : Ο Πόλεμος τους Πετροδολαρίου : Μακροοικονομία και Γεωστρατηγική πίσω από τον Πόλεμο του Ιράκ σ.144 (Petrodollar Warfare : Macroeconomics and Geostrategy behind the Iraq War), Jeffrey Blankfort : Ένας Πόλεμος για το Ισραήλ; σ.154 (A War for Israël ?), 9) Ed Blanche : Νεοσυντηρητικοί επί τω έργω : Το Ισραήλ παίρνει το 1ο του κομμάτι από την Ιρακινή πίτα σ.163 (Neocons at work: Israel gets its 1st slice of Iraqi pie), 10) Michel Chossudovsky : Ο Πόλεμος της Αμερικής για Παγκόσμια Κυριαρχία σ.165 (America’s War for Global Domination), 11) Michael C. Ruppert : Η Αυτοκρατορία των Ναρκωτικών των Μπους και Cheney σ.174 (The Bush – Cheney Drug Empire), 12) Issa G Shivji : Η Αυτοκρατορία του Νόμου και η Ανομία της Αυτοκρατορίας : Πέραν του Αγγλο-Αμερικανικού Νόμου σ. 184 (Law’s Empire and Empire’s Lawlessness : Beyond the Anglo-American Law), 13) Lieven De Cauter : Ο Giorgio Agamben στην Κατάσταση (/ Πολιτεία) της Εξαίρεσης σ. 189 (Giorgio Agamben on the State of Exception). Παραρτήματα D : υστερόγραφο για ένα πιθανόν μέλλον 1) Paul Mc Geough and Barry Yeoman : Η Ιδιωτικοποίηση του Πολέμου σ.194 (The Privatisation of War), 2) Robert Cooper : Ένα Ευρωπαϊκό αντίστοιχο του ΠΕΕ (A European counterpart to PNA). Δες αυτό το σχόλιο σε αυτήν την διεύθυνση :https://www.youtube.com/watch?v=KTWPP6VvNf8http%3A%2F%2Fwww.theforbiddenknowledge.com%2Fhardtruth%2Forderofgarter.htm
Viralfire πριν από 9 ώρες
Μια μικρή συμβουλή – πρόσεχε τον Ben Fulford – είναι Ιησουΐτης πράκτορας του Τάγματος της Φατίμα.
Απάντηση
Οποιοσδήποτε πιστεύει ότι αυτό ήταν μια προσπάθεια να «ρίξουν» την Φέντεραλ Ριζέρβ (Federal Reserve), μια ιδιωτική εταιρεία, που προκάλεσε τον θάνατο του Προέδρου Κένεντι, θα έπρεπε να διαβάσει το JFK AND THE UNSPEAKABLE (Ο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι και οι Ακατονόμαστοι) του James W. Douglass.
Η Τράπεζα του Βατικανού είναι ανεπανόρθωτα διεφθαρμένη και αυτό είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ένα όργανο της μαφίας. Διάβασε το IN GOD’S NAME (Για το Όνομα του Θεού) του David Yallop και το POWER ON EARTH (Εξουσία στην Γη) του Nick Tosches.
Μια ομάδα Γάλλων ιμάμηδων παραβρέθηκαν σε μια ένα γενική ακρόαση με τον Πάπα Φραγκίσκο την Τετάρτη, δηλώνοντας ότι έβλεπαν τον ηγέτη της Καθολικής Εκκλησίας ως μια φιγούρα συμφιλίωσης. «Αισθανόμαστε κάτι ισχυρό με αυτόν τον Πάπα. Εμείς οι μειονότητες τον χρειαζόμαστε» δήλωσε στο AFP ο Hassen Chalghoumi, ένας Τυνήσιος ιμάμης στο Drancy, ένα προάστιο του Παρισιού.
"Οι μετριοπαθείς πρέπει να υποστηρίζονται. Εμείς δεν πρέπει να ομαδοποιούμεθα με τους εξτρεμιστές που καίνε εκκλησίες," είπε.
Η επίσκεψη οργανώθηκε από τον Marek Halter, έναν Γάλλο συγγραφέα πολωνικής εβραϊκής καταγωγής, που εν συντομία συναντήθηκε με τον Πάπα κατά τη διάρκεια της ακρόασης στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.
"Έχουμε ένα πρόβλημα να επιλύσουμε μόνοι μας. Οι Χριστιανοί το είχαν κατά τον Μεσαίωνα. Το Πολιτικό Ισλάμ κερδίζει το πάνω χέρι," είπε ο Ben Ammar.
Ο Halter είπε ότι ο Φραγκίσκος "μπορεί να κάνει ό, τι δεν κατάφερε να κάνει ποτέ του ο Βενέδικτος 16ος: να συμφιλιώσει τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ".
Η αναγγελία ακολουθείται από ένα διαστρεβλωμένο βιογραφικό του Halter:Ο Marek Halter είναι γνωστός στα μέσα ενημέρωσης για τη δέσμευσή του για ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Ήδη, πριν από λίγο λιγότερο από ένα χρόνο, πήγε στο Ισραήλ και τα παλαιστινιακά εδάφη, μαζί με 17 ιμάμηδες και ηγέτες των μουσουλμανικών οργανώσεων της Γαλλίας. Σε μια πρωτοφανή κίνηση, η αντιπροσωπεία των ιμάμηδων είχε πάει στο Yad Vashem, το μνημείο του Ολοκαυτώματος στην Ιερουσαλήμ, όπου οι ιμάμηδες έκαναν μια σύντομη προσευχή. Ο Marek Halter, για τον οποίο είναι «επείγον να δαιμονοποιήσουμε το Ισλάμ» (τι;!!! BC), έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τον Πάπα να ζητήσει από τον Καρδινάλιο Francois, ο οποίος είναι στο δρόμο για την Ιερουσαλήμ με 50 καρδιναλίους, 50 Ραβίνους και 50 ιμάμηδες για να προσευχηθούν για την ειρήνη, μπροστά από το τείχος των δακρύων, να «δράσει δυναμικά». Επίτρεψέ μου να σου υπενθυμίσω εκείνο που είχα γράψει για τον Halter πριν από πολύ καιρό.
Τον Μάρτιο του 1994, η εφημερίδα Chadashot αποκάλυψε ένα πάρα πολύ αξιοπρόσεκτο μυστικό της διαδικασίας της «ειρήνης» στη Μέση Ανατολή. Ένας φίλος του Σιμόν Πέρες, ο Γάλλος διανοούμενος Marek Halter, σε μια συνέντευξή του τον Μάιο του 1993, υποστήριξε ότι παρέδωσε μια επιστολή από τον Peres στον Πάπα. Σε αυτήν την επιστολή, ο Peres υποσχόταν να διεθνοποιήσει την Ιερουσαλήμ, χορηγώντας στον ΟΗΕ τον πολιτικό έλεγχο της παλιάς πόλης της Ιερουσαλήμ, και την ηγεμονία των εντός αυτής Αγίων Τόπων, στο Βατικανό. Ο ΟΗΕ θα έδινε στο PLO (Παλαιστίνιους) μια νέα πρωτεύουσα μέσα στα νέα του εδάφη και η Ανατολική Ιερουσαλήμ θα γινόταν ένα είδος ζώνης ελεύθερων συναλλαγών της παγκόσμιας διπλωματία
ς.
Ο ισχυρισμός του Ηalter υποστηρίχθηκε και από την ιταλική εφημερίδα La Stampa, η οποία προσέθεσε ότι ο Αραφάτ είχε λάβει γνώση της συμφωνίας και ότι αυτή είχε συμπεριληφθεί στις μυστικές ρήτρες της Διακήρυξης Αρχών που υπογράφηκε στην Ουάσινγκτον, τον Σεπτέμβριο του 1993.
Τον Μάρτιο του 1995, ο Ισραηλινός ραδιοσταθμός Arutz Sheva είχε διαρρεύσει ένα τηλεγράφημα από την Ισραηλινή πρεσβεία στη Ρώμη προς το Υπουργείο Εξωτερικών του Peres στην Ιερουσαλήμ, που επιβεβαίωνε την παράδοση της Ιερουσαλήμ στο Βατικανό. Εκείνο το τηλεγράφημα τυπώθηκε στην πρώτη σελίδα της ριζοσπαστικής αριστερής Ισραηλινής εφημερίδας Haaretz, δύο ημέρες αργότερα. Ξέσπασε σκάνδαλο τότε και πολλοί ραβίνοι που είχαν προσκαλέσει τον Peres για τις Πασχαλινές λειτουργίες ακύρωσαν τις προσκλήσεις τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προδοσία του. Ο Peres αντέδρασε με τον ισχυρισμό ότι το τηλεγράφημα ήταν μεν πραγματικό, αλλά ότι κάποιος είχε σβήσει τη λέξη "δεν"· και ότι το τηλεγράφημα στην πραγματικότητα έλεγε ότι το Ισραήλ "δεν" θα παραδώσει την Ιερουσαλήμ στον Ιερό Ποντίφικα...
Ο συνεταίρος στο «έγκλημα» του Peres, καθώς και ο πραγματικός ιδρυτής της Συμφωνίας του Όσλο, ο Yossi Beilin, ήταν εκείνος που συντόνισε την πολιτική γραμμή του για τον ΟΑΠ (τους Παλαιστινίους) με το Βατικανό. Ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα· την ίδια στιγμή που ο Yossi Beilin παζάρευε την συμφωνία με τον ΟΑΠ, παράλληλα διαπραγματευόταν και την σύναψη συμφωνίας αναγνώρισης του Ισραήλ από το Βατικανό.
Αυτό εν τέλει οδήγησε σε:
Το Σύμφωνο Μεταξύ του Πάπα και του Ηγέτη της ΟΑΠ, Γιασέρ Αραφάτ
Στις 15 Φεβρουαρίου 2000 στο Βατικανό, ο Πάπας και ο ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης PLO, Γιασέρ Αραφάτ, υπέγραψαν ένα σύμφωνο εναντίον του G-d (του Θεού) και του λαού του Ισραήλ και την Ιερουσαλήμ. Βάσει της συμφωνίας αυτής, η Ιερουσαλήμ πρέπει να είναι διεθνής πόλη με βάση τα διεθνή ψηφίσματα και τις διεθνής εγγυήσεις. (Ο ΟΗΕ αποφάσισε, σε πάρα πολλές περιπτώσεις, ότι η Ιερουσαλήμ θα έπρεπε να είναι μια διεθνής πόλη.) Αποφάσισαν επίσης ότι οποιοδήποτε βήμα ή δραστηριότητα που έκανε το Ισραήλ για να αλλάξει αυτή τη θέση της Ιερουσαλήμ (ως «διεθνής πόλη») είναι παράνομη. Επίσης η συμφωνία αναγνωρίζει ένα "Παλαιστινιακό" κράτος μέσα στο κράτος του Ισραήλ και συμφωνεί στην συνεργασία μεταξύ του Βατικανού και της ΟΑΠ. Μάλιστα το Βατικανό δεσμεύτηκε να βοηθήσει τους λεγόμενους «Παλαιστίνιους». Κάποιες Αρχές μέσα στο Βατικανό εξήγησαν: «η συμφωνία ανοίγει τον δρόμο για την δημιουργία πλήρων διπλωματικών σχέσεων.»
Για να συνοψίσουμε την πραγματική ιστορία: Τον Σεπτέμβριο του 1993 στο Kennebunkport, στο Μέιν των ΗΠΑ, ο εξερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους, διέταξε τον εισερχόμενο Ισραηλινό πρωθυπουργό Γιτζάκ Ραμπίν να αρχίσει διαπραγματεύσεις για να φέρει το PLO στο Ισραήλ, στο όνομα της "ειρήνης", γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι αυτό θα προκαλούσε την αρχή μιας περιόδου τρομοκρατίας. Ο Rabin αντιπαθούσε πολύ τον ΥΠ.ΕΞ. του, τον Σιμόν Πέρες, και έτσι ανέθεσε την συγκεκριμένη "διπλωματική" αποστολή στον Υφυπουργό Εξωτερικών του, τον Yossi Beilin, πίσω από την πλάτη του Peres. Ο Beilin έστειλε δύο εκκεντρικούς «ιδεαλιστές" από το Τελ Αβίβ, τον Ron Pundak και τον Yair Hirshfeld, στο Όσλο για να διαπραγματευτούν την «ειρηνευτική συμφωνία» του Όσλο. Πληροφορήθηκα αυτό το άσχημο παιχνίδι που παίχτηκε στο Όσλο από τον ίδιο τον Ron Pundak. Ο Peres έμαθε για την αποστολή τους και τον δικό του αποκλεισμό την άνοιξη του ' 93. Γνωρίζοντας ότι αυτή η ειρήνη του Όσλο ήταν «το μόνο παιχνίδι που παιζόταν στην πόλη», έστειλε τον Marek Halter στον Πάπα με μια επιστολή, στην οποία προσέφερε την Ιερουσαλήμ ως έπαθλο, εάν το Βατικανό ανακατευόταν στην όλη «διαδικασία για την Ειρήνη».
Το Νοέμβριο του ' 93, υπεγράφη η Συμφωνία του Όσλο, και κατακυρώθηκε από τον Beilin. Δύο εβδομάδες αργότερα, το Δεκέμβριο του ' 93, υπεγράφη η Συμφωνία του Βατικανού, για την αναγνώριση του Ισραήλ, και κατακυρώθηκε από τον Beilin. Οι Συμφωνίες του Όσλο αλλά και του Βατικανού ήταν ακριβώς ίδιες «συμφωνίες ειρήνης». Με τι τρόπο κατάφερε το Βατικανό να πείσει το Ισραήλ να τους καλέσει στο θέμα "Ειρήνη"; Ας ξεκινήσουμε με τους πάνω από 100.000 Ναζί, που κρύβονταν σε δικά του μοναστήρια ώσπου να τους βοηθήσει να δραπετεύσουν σε νέα σπίτια στο εξωτερικό, μακριά από τον κίνδυνο δίωξης τους για τα εγκλήματα τους. Συνδυάστε το αυτό με το αηδιαστικό γεγονός ότι στη μακρά ιστορία του, το ίδιο το Ισραήλ έχει καταδικάσει μόνον έναν Ναζί στα δικαστήριά του. Αυτή είναι συνταγή για βαρύ εκβιασμό.
Πώς αντέδρασε ο πράκτορας του Βατικανού, και τρέχων πρόεδρος Peres, στην "Ειρήνη";
«Ο Peres θέλει να παραδώσει (Ισραηλινές) περιοχές στο Βατικανό»
Ο Πρόεδρος Σιμόν Peres (που παραδίδει το Ισραήλ), είναι πρόθυμος να δώσει την κυριαρχία των βασικών χριστιανικών ιερών χώρων, στο Βατικανό. Μια πρόταση στην οποία, όπως λένε, αντιτίθεται ο Υπουργός Εσωτερικών Eli Yishai και που έχει αναστατώσει πάρα πολλούς εκ των άλλων ανώτερων κυβερνητικών στελεχών, όπως αναφέρθηκε τη Δευτέρα στο Στρατιωτικό Ραδιόφωνο.
Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό ρεπορτάζ, ο Πρόεδρος ασκεί πιέσεις στην κυβέρνηση να εγκαταλείψει την κυριαρχία της πάνω σε έξι περιοχές, που συμπεριλαμβάνουν : την Εκκλησία του Ευαγγελισμού στη Ναζαρέτ, το Coenaculum στο όρος Σιών, την Γεθσημανή στο όρος των Ελαιών στην Ιερουσαλήμ, και την Εκκλησία του Πολλαπλασιασμού στο Kinneret.
Τα τελευταία νούμερα: ο Peres έχει προσφέρει στην ηγεμονία του Βατικανού πάνω από 41 τοποθεσίες στο Ισραήλ, 23 από τις οποίες είναι στην Ιερουσαλήμ. Και μετά από όλα εκείνα τα ατέρμονα χρόνια, ο Marek Halter είναι πίσω και συνωμοτεί με τον Πάπα, και μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι όπως και πρώτα, το κάνει επειδή του το ζήτησε ο Peres.
http://www.fourwinds10.net/resources/uploads/pdf/the_brief.pdfAnders
From: YTo: karenhudes@hotmail.comSubject: ΒΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ!Date: Fri, 1 Nov 2013 19:15:17 +1300

Γεια σου Karen,
Αυτό από έναν πολύ τεκμηριωμένο συνάδελφο από το FaceBook: τον Brian Keenan... ίσως να τον γνωρίζεις από τη λίστα των φίλων σου;
Λοιπόν, ποιός ελέγχει το χρηματοπιστωτικό σύστημα; Οι Ιησουίτες. Το Βατικανό μέσω του Εκκλησιαστικού Κανόνα δημιούργησε το Ναυτικό Δίκαιο και αργότερα τον Ενιαίο Εμπορικό Κώδικα του 1933.
Οι υψηλότερες Παπικές Παραγγελίες ελέγχουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα, με την Ενετική εμπορική εμπειρογνωμοσύνη. Το Τάγμα της Μάλτας, το Ιππικό Τάγμα του Αγίου Τάφου της Ιερουσαλήμ και το Opus Dei έχουν, όλοι τους, τεράστιο έλεγχο πάνω στην φρεναπάτη του Παγκόσμιου πλούτου και των μονοπωλίων. Ορισμένοι μιλούν για τη ισχύ της οργάνωσης Καθολική Legatus, όταν ασχολούνται με τα οικονομικά.
Ρίξε μια ματιά στην προέλευση αυτής της οργάνωσης και θα παρατηρήσεις ότι είναι συνδεδεμένη με το Opus Dei και το Τάγμα της Μάλτας. Ο ιδρυτής της Legatus είναι ένα μέλος του Τάγματος της Μάλτας, ονόματι Tom Monaghan. Το City του Λονδίνου είναι η ισχύς πάνω στην Παγκόσμια Οικονομία, βοηθούμενο από την πόλη της Νέας Υόρκης, την Φρανκφούρτη και σύντομα το Ντουμπάι. Με τελικό σκοπό, το χρηματοπιστωτικό σύστημα να διευθύνεται από το Ντουμπάι.
Οι Ιησουίτες χρησιμοποίησαν τους Rothschild σε μια συμμαχία απλά και μόνο για να βελτιώσουν τις πιθανότητες τους να βοηθήσουν τους Ναΐτες της Αραγονίας στην καταστροφή της Αγίας Έδρας, η οποία είναι υπεύθυνη για την καταστολή του Τάγματός τους. Οι Ναΐτες της Αραγονίας είχαν πάντα την επιθυμία να καταστρέψουν την Αγία έδρα, σε αυτό το χρονικό σημείο, όπως ανακαλύπτουμε σταδιακά σήμερα.
Το γεγονός ότι αυτοί οι υπερβολικά κακόβουλοι στρατιώτες κυνηγήθηκαν και σφαγιάστηκαν το 1773, είναι ένα γεγονός που δεν το αποδέχθηκαν καθόλου μα καθόλου καλά. Στους Ιησουίτες είχε απομείνει ένα μεγάλο μέρος του πλούτου τους από τις Αποστολές που είχαν στην Νότια Αμερική, που απαιτούσε φύλαξη και προστασία, και αυτός ήταν ο ρόλος των σκλάβων-Rothschild, υπό τις διαταγές της οικογένειας Παλλαβιτσίνι, που έχουν την βάση τους στο Λάτσιο, στην Ιταλία, όπου ήταν η παλιά στέγη των δωματίων του πολέμου της Αντιμεταρρύθμισης, στην Villa Φαρνέζε, που είναι και η προέλευση του Πεντάγωνου, σήμερα. Θα πρόσεξες ότι οι Rothschild είναι οι θεματοφύλακες του Γενικού Λογιστηρίου του Βατικανού.
Η Rothschild έχουν την Τράπεζα της Αγγλίας, μόνο και μόνο διότι τους το επιτρέπει το Τάγμα των Ιησουιτών να την έχουν. Η Βρετανία ήταν υπό τον έλεγχο των Ιησουιτών από τα τέλη του 18ου αιώνα. Ήταν περίπου τότε, και όχι αργότερα, που η Οικογένεια Cecil έγινε εξαρτώμενη από τους Ιησουίτες. Μάλιστα, κάποιοι θα έλεγαν ότι αυτή η αφοσίωση των Cecil στους Ιησουίτες, έλειπε στις αρχές του 17ου αιώνα. Αυτό φάνηκε όταν εξαγοράστηκε η εξουσία για τον Βασιλιά James 1ο , ενώ αυτή, δικαιωματικά, ανήκε στον γιο της Ελισάβετ της 1ης , ο οποίος είχε προέλθει από την ένωση της με τον Edward De Vere.
Η οικογένεια Cecil κατέστρεψε και δολοφόνησε το γιο της εν λόγω ένωσης. Τα κανόνισαν έτσι ώστε να κατηγορηθεί ότι προσπαθούσε να βγάλει τη μοναρχία από τη μέση, ενώ στην πραγματικότητα εκείνος προσπαθούσε να βγάλει από την μέση την ίδια την οικογένεια Cecil. Η, υποτιθέμενα, πουριτανική-χριστιανική οικογένεια Cecil αρκετά σύντομα είχε καταστρέψει την Βίβλο της Γενεύης 1560/99 και την αντικατέστησε με την, εγκεκριμένη από τον Βασιλιά James, Αγία Γραφή του 1611. Εκείνη ήταν η πρώτη φάση της καταστροφής του Χριστιανισμού και της συγκάλυψης της αποκάλυψης (του ξεμπροστιάσματος) της Καθολικής Εκκλησίας.
Όλες εκείνες οι θαυμάσιες υποσημειώσεις (της παλαιάς Αγίας Γραφής) και ακόμα περισσότερα αφαιρέθηκαν εξ ολοκλήρου από τη δημόσια σφαίρα. Όταν οι Ιησουίτες κατεστάλησαν, από τον Πάπα το 1773, χρησιμοποίησαν την κρυφή εξουσία τους επί της Αγγλίας για να κάνουν την οικογένεια Rothschild θεματοφύλακα του πλούτου των Ιησουιτών από τις Αποστολές τους στην Νότια Αμερική. Οι Ιησουίτες δεν μπορούσαν να αποθηκεύουν αυτόν τον πλούτο σε καμία Καθολική Τράπεζα, γιατί θα τους τον έκλεβαν, αφού το Τάγμα ήταν καταδικασμένο –από τον Πάπα – να καταστραφεί.
Αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι Ιησουίτες έχουν το οχυρό τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς η καταστολή του Τάγματός τους, τους βοήθησε να εξαπατήσουν ακόμη περισσότερο τον Ανασχηματισμό των Εθνών, όπως μπορείς να φανταστείς. Οι Rothschild είναι μεν μέρος του προβλήματος, αλλά δεν είναι το πρόβλημα αυτό καθ’ εαυτό. Είναι απλά Sabbatean Frankist hofjuden (ένα είδος τραπεζίτη) του παπισμού που ελέγχεται από τους Ιησουίτες.
Ο έλεγχος επί της Τράπεζας της Αγγλίας μέσω Της Λατρευτικής Εταιρείας των Mercers (The Worshipful Company of Mercers) είναι εκείνος που κατευθύνει την παγκόσμια οικονομία. Η οικονομία των ΗΠΑ ελέγχεται πλήρως από τους Mercers και την Τράπεζα της Αγγλίας, και αυτό συμβαίνει από το 1868 και μετά. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι αυτό συμβαίνει από το 1861, όταν η Αμερική μετατράπηκε από τον Λίνκολν σε εταιρεία, για να προσπαθήσει να ξεπληρώσει στους Mercers, τα χρέη της Εταιρείας Βιρτζίνια προς το Λονδίνο, που είχε δανειστεί για την αρχική αποικιοποίηση της περιοχής.
Οι Ιησουίτες χρησιμοποιώντας και τους δύο Μυστικούς Συμβούλους (Privy Councilors), τον Roundell Palmer και τον Edward Stanley, είχαν υπογεγραμμένο και εκτελεσμένο το ένταλμα θανάτου του Λίνκολν, μέσω πληρωμής που έκανε ο Καθολικός John Wilkes Booth, μέσω της Τράπεζας του Μόντρεαλ, που εδρεύει στο Κεμπέκ, το οποίο ελέγχεται από τους Ιησουίτες. Ο Wilkes που πληρώθηκε 60 λίρες Αγγλίας για την δολοφονία, είναι πρόγονος της Καθολικής, Cherie Blair, που είναι η τωρινή σύζυγος του Ιππότη της Μάλτας, Tony Blair. Ο Tony Blair με την σειρά του, είναι ο Καθολικός σταυροφόρος, εγκληματίας πολέμου, στενά συνδεδεμένος με τους ελεγκτές του Directorate for Intelligence (Διεύθυνση Πληροφοριών), που είναι τμήμα της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, γνωστή και ως η Deutsche Verteidigungs Dienst, που είναι ναζιστικό συνεχές αλλά και ένας από τους μεγαλύτερους διακινητές ναρκωτικών για την Βουλή των Βουρβόνων και την Λατρευτική Εταιρεία Φαρμακοποιών.
Το City του Λονδίνου έχει τον έλεγχο της οικονομίας των ΗΠΑ μέσω του TheCityUK που διευθύνεται από τον Stuart Popham του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων. Το TheCityUK, έχει τον έλεγχο του Ταμείου Σταθεροποίησης Συναλλαγών, και διοικεί την Ομοσπονδιακή Τράπεζα (Φέντεραλ Ριζέρβ) των ΗΠΑ της Νέας Υόρκης, την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Το τελευταίο εκ των οποίων ασχολείται με τα έθνη που έχουν χρεοκοπήσει από το 1933. Το TheCityUK έχει τον έλεγχο του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, το οποίο διοικεί και τους τρείς φορείς που αναφέραμε, μέσω του Ταμείου Σταθεροποίησης Συναλλαγών. Δεν διαφέρει από τον τρόπο με τον οποίο το TheCityUK διοικεί τις οικονομίες της Μέσης Ανατολής μέσω του Συνδέσμου Μέσης Ανατολής που εκπροσωπείται από τον Charles Hollis.
Μια ισχυρή οικογένεια, που συνδέεται με τον έλεγχο που ασκεί το Σίτυ του Λονδίνου στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι η οικογένεια Spring, που παρέλαβε την περιοχή από την οικογένεια Payseur, που ήταν απόγονοι της Γαλλικής Βασιλικής οικογένειας, μετά τη γαλλική επανάσταση. Εκείνη η γραμμή είναι τώρα χωρισμένη σε τρεις άλλες οικογένειες που είναι λιγότερο σημαντικές στον εμπορικό χώρο από όσο ήταν η οικογένεια Spring. Καλώς ήρθατε στην Νέα Παγκόσμια Τάξη! (4 φωτογραφίες)
3Li
Date: Sun, 29 Sep 2013 09:07:09 -0500Subject: Re: ενημέρωσηFrom: shelleybolling@gmail.comTo: karenhudes@hotmail.comCC: revcpr93@aol.com
Karen,
λέγομαι Shelley Bolling, και συνεργάζομαι με τον Δρ Hendo Henderson. Το κράτος δικαίου, το οποίο έχουν υπογράψει αυτά τα 196 Έθνη, είναι ο Νόμος του Συνόλου των Πολιτικών Δικαιωμάτων (Omni Law), ο οποίος, για τις ΗΠΑ, μας παίρνει πίσω στο αρχικό οργανικό Σύνταγμά μας. Ναι, το Βατικανό δεν έχει και ποτέ του δεν θα έχει τον έλεγχό μας. Ήμαστε εκείνοι που εργάστηκαν με το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, που δίκασε τον Πάπα και την Βασίλισσα της Αγγλίας, τον περασμένο Οκτώβριο, για σεξουαλική εκμετάλλευση ανθρώπων και παγκόσμια οικονομική τρομοκρατία. Κατηγορίες για τις οποίες κρίθηκαν ένοχοι όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Το Βατικανό διαλύεται, και η Ελισάβετ έχει εκθρονιστεί, αν και κοιτώντας μέσα από τα μάτια των καθιερωμένων μέσων ενημέρωσης, δεν θα το γνωρίζατε απαραιτήτως. Ήταν λόγω αυτής της υπόθεσης που παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος, και που ο Πάπας Φραγκίσκος δεν έχει μετακομίσει στα παπικά διαμερίσματα. Το Βατικανό δεν υπολογίζεται ως ένα από τα 196 έθνη.
Ναι, δεν θα υπάρξει καμία απελευθέρωση κεφαλαίων χωρίς πλήρη διαφάνεια. Υπάρχει πλήρης λογοδοσία, καθώς ο εκτελεστής των εντολών, ο Δρ Henderson και οι διαχειριστές, έχουν καταθέσει όλα τα νομικά και λογιστικά έγγραφα από το Παγκόσμιο Δικαστήριο μέχρι κάτω ως τα τοπικά επίπεδα, και στα 196 έθνη. Ο Δρ Henderson ήταν αυτός που έγραψε τον Omni Law και τον πήρε το 1983 να τον καταθέσει στο Παγκόσμιο Δικαστήριο. Ο Νόμος αυτός πέρασε την δοκιμασία του χρόνου, χωρίς ενστάσεις, και έγινε νόμος, επίσημα πλέον, το 1998, επειδή ο Δόκτορας είπε ότι θα πήγαιναν πέραν της θεσπισμένης της 7ετίας, δηλαδή στην 15ετία, χωρίς αντίρρηση.
Ξέρω ότι είμαι απλώς μια αρχάρια που προσπαθεί να εξηγήσει σε μια δικηγόρο το τι έχουμε καταφέρει, αλλά έχουμε πολλούς δικηγόρους, λογιστές, γραφείς, θεματοφύλακες και διαχειριστές, που σιγουρεύονται ότι τα πάντα κατατίθενται και υποβάλλονται σε επεξεργασία, σύμφωνα με τον κανόνα δικαίου και υπεύθυνες λογιστικές διαδικασίες. Έχω αντίγραφα από τα κύρια έγγραφα και όταν μου το επιτρέψει ο Δρ Henderson να το κάνω, θα σας τα διαβιβάσω την κατάλληλη στιγμή.
Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ την παρενόχληση που έχετε δεχτεί από τόσους πολλούς ανθρώπους και τα ΜΜΕ, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι είμαστε πολύ ευγνώμονες για αυτό το οποίο κάνετε, καθώς αυτό συνυφαίνει όμορφα με αυτό που κάνουμε εμείς. Στην πραγματικότητα συνεργαζόμαστε, αν και σε διαφορετικές πλευρές αυτού του μεγάλου Έργου, που είναι το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ για την ανθρωπότητα. Ξέρω ότι όπως θα μας γνωρίζετε, θα νιώσετε πολύ πιο άνετα, για αυτό που κάνουμε. Και φυσικά σέβομαι την όποια επιφυλακτικότητά σας, που άλλωστε την νοιώθουμε κι εμείς επίσης. Ωστόσο, τα έργα σας, τα οποία έχουμε δει, μας έχουν αποδείξει ότι είστε μια γυναίκα με ακεραιότητα και με τόλμη για την αλήθεια. Παρακαλούμε να μας επιτρέψετε την ίδια φιλοφρόνηση, καθώς θα βλέπετε προχωρώντας, ότι τα έργα μας θα σας αποδεικνύουν την ακεραιότητα και την τόλμη μας.
Σας χαιρετώ
Shelley Bolling, Ύπατα Πολιτικά Δικαιώματα

Date: Wed, 6 Nov 2013 11:05:51 -0800Subject: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟFrom: Facebook FriendTo: karenhudes@hotmail.com
Γεια σου Karen:
Καθώς σε ακολουθώ σε διάφορες τοποθεσίες, επίτρεψέ μου να σε συγχαρώ για το θάρρος σου και το λαμπρό έργο σου για τους ανθρώπους.
Ένα αίτημα:
Ελπίζω ότι θα μπορέσεις να τεκμηριώσεις τον ακριβή τρόπο που συνέβησαν τα ακόλουθα στην Αμερική:
1. Η δημιουργία των ΗΠΑ ως εταιρεία
Ποιός το έκανε αυτό; Πού είναι τεκμηριωμένο; Υπήρξε κάποιος νόμος που ψηφίστηκε στο Κογκρέσο για αυτό;
2. Η μεταβίβαση των φόρων των ΗΠΑ στην Τράπεζα της Αγγλίας και από εκεί στο Βατικανό
Ποιός το έκανε αυτό; Πού είναι τεκμηριωμένο; Υπήρξε κάποιος νόμος που ψηφίστηκε στο Κογκρέσο για αυτό;
3. Το πώς μετατράπηκαν σε ενέχυρο οι Αμερικανοί πολίτες
Ποιός το έκανε αυτό; Πού είναι τεκμηριωμένο; Υπήρξε κάποιος νόμος που ψηφίστηκε στο Κογκρέσο για αυτό;

σου παραθέτω κάποια από τα λεγόμενά σου:
"Επιπλέον, οι Κυβερνήτες οφείλουν να εξηγήσουν στους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών πως σχεδιάζουν να διαπράξουν απάτη έναντι των πολιτών των ΗΠΑ, με το να συνεχίζουν να επιτρέπουν την χρήση του πλασματικού δίκαιου, το οποίο εισήγαγαν μετά την τρίτη πτώχευση των ΗΠΑ το 1933.
Ήταν τότε που οι Ηνωμένες Πολιτείες δέσμευσαν όλες τις παρούσες και μελλοντικές ιδιοκτησίες, περιουσιακά στοιχεία και την εργασία των πολιτών των ΗΠΑ, στο Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα. Δεσμεύτηκαν επίσης ασυγχώνευτα ομοσπονδιακά εδάφη, δάση εθνικών πάρκων, πιστοποιητικά γέννησης, και μη-κερδοσκοπικοί οργανισμοί. Τα πιστοποιητικά γέννησής μας χρησιμοποιήθηκαν ως Πιστοποιητικά Προέλευσης Κατασκευαστών, και οι πολιτείες στις οποίες γεννηθήκαμε αναφέρονται ως το «λιμάνι εισόδου». Οι ταυτότητές μας χρησιμοποιήθηκαν ως ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, γράφοντας τα ονόματά μας με ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, αντί γράφονται με μικρά γράμματα για να δείχνουν ότι ανήκουν σε πραγματικούς ζωντανούς ανθρώπους.
Αυτός είναι ο τρόπος που οι πολίτες των ΗΠΑ μετατράπηκαν σε ενέχυρο αντί των Ομοσπονδιακών χρεών».
Έχω μείνει άναυδος. Ποιος ενήργησε ως Ηνωμένες Πολιτείες όταν έγινε εκείνη η δέσμευση? Το Κογκρέσο? Ο Πρόεδρος?
Σε παρακαλώ να με καταλάβεις. Δεν αμφισβητώ την γνώση σου πάνω σε αυτά τα θέματα. Εγώ όπως και όλοι οι Αμερικανοί χρειαζόμαστε όλο το ιστορικό, με ονόματα, ημερομηνίες, κλπ. αναφορές πάνω στο πως συνέβησαν αυτά τα ξεπουλήματα και τι επιπτώσεις έχουν επιφέρει στις ελευθερίες μας.
Παραδέχομαι ότι όλα αυτά θα είναι ένα πολύ μακρύ άρθρο, αλλά δεν βλέπω κανέναν που θα μπορούσε να το γράψει με την δική σου ειλικρίνεια και ακρίβεια.
Αν όλα αυτά είναι ήδη επαρκώς καταγεγραμμένα, σε παρακαλώ να με κατευθύνεις στην πηγή τους.
Ολόκληρη αυτή η δυσάρεστη ιστορία ΠΡΕΠΕΙ να βγει στο φως έτσι ώστε όλοι οι πολίτες να μπορούν να την διαβάσουν. Και όταν το κάνουν, το κύμα υποστήριξής, για να καθαρίσουμε τον κόσμο από την Καμπάλ και τα τσιράκια τους στην Ουάσινγκτον, θα επιτελεστεί.
Με ευγνωμοσύνη, Φίλος του Facebook #karenhudes

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου