EI-ΕND: ΑΝΤΩΝΗΣ "ΦΙΛΟΚΛΗΣ" ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ 
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ EI-ΕND 
"ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ"
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ 18/11/2013 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
ΟΜΑΔΑ: Ei-End Μνημοσύνη



"ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ"


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Χαιρετώ όλους τους Έλληνες απανταχού του πλανήτη. Για άλλη μια φορά Κε Παπαθανασίου μας δίνετε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με τους Έλληνες, με τους Συνέλληνες , με τους ανθρώπους που έχουμε τη τύχη, έχουμε την ευλογία θα έλεγα, να μοιραζόμαστε το ίδιο DNA.¨Ένα DNA γεμάτο φως, ένα DNA γεμάτο ελπίδα και με πάρα πολύ μακρινές ρίζες. Φτάνει να σκεφτεί κανείς ότι τίποτα στον δυτικό κόσμο τουλάχιστον σήμερα δεν θα ήταν το ίδιο, εάν δεν υπήρχαν οι Έλληνες. Αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς ,δεν το λέει μόνο η ιστορία, το λένε τα έργα και οι πράξεις των αρχαίων μας προγόνων. Φυσικά οι περισσότεροι από τους ξένους, τους δυτικοευρωπαίους τους Αμερικάνους αυτό μας το αναγνωρίζουν. Χωρίς τον μινωικό πολιτισμό, χωρίς τον μυκηναϊκό πολιτισμό , χωρίς τις επιστήμες, τα γράμματα, τις τέχνες, όλα αυτά που προσέφερε απλόχερα ο Ελληνισμός διαχρονικά, τίποτα δεν θα ήταν ίδιο σήμερα η όπως το εισπράττουμε εμείς, οι σημερινοί άνθρωποι. Όλα αυτά λοιπόν οφείλονται στους Έλληνες. Το κακό είναι ότι με ένα έντεχνο και αρκετά πονηρό τρόπο κατάφεραν να μας υποβιβάσουν, κατάφεραν να μας μειώσουν την αξία μας. Κατάφεραν να μας φέρουν στο σημερινό κατάντημα. Μιλάω συνολικά για τους Έλληνες αλλά κυρίως για την πατρίδα μας. Αυτό δεν έγινε τυχαία, έγινε με σχέδιο που χρονολογείται τουλάχιστον τα τελευταία 150 χρόνια . Δεν θέλω να πάω περισσότερο πίσω στην ιστορία γιατί, θα ανακαλύψουμε ότι 13.000 χρόνια μας πολεμούν. Εν τοιαύτη περιπτώσει περιορίζομαι στο σήμερα, στο κοντινό μας παρελθόν. 

Ξέρουμε λοιπόν ότι τα σχέδια τους ήταν συγκεκριμένα, ξέραμε ότι το σχέδιο τους ήταν ένα, ο αφανισμός του Ελληνικού έθνους και η καταλήστευση του Ελληνικού κράτους. Αυτό δυστυχώς είχαμε την ατυχία να το ζήσουμε οι τωρινοί Έλληνες τα τελευταία 3,5 χρόνια όσο πιο ζωντανά μπορούσε κάποιος να ζήσει μια τέτοια τραγωδία. Το κακό δεν είναι όμως αυτό ,Το κακό είναι ότι κάποιοι Έλληνες άνοιξαν μια κερκόπορτα για να περάσουν μέσα όλα αυτά τα σχέδια των αντιπάλων μας, που είναι ο αφανισμός του Ελληνικού έθνους. 

Πολλά έχουν γίνει τις τελευταίες 4 δεκαετίες , άλλα εξ αυτών τα πήραμε χαμπάρι αλλά λίγο ετεροχρονισμένα ενώ άλλα ούτε τα αντιληφθήκαμε. Ήταν τόσο έντεχνα και τόσο καλοστημένα όλα αυτά σαν παγίδες με τυρί. Εμείς λοιπόν είδαμε το τυρί, αλλά δεν είδαμε τις φάκες. Πέσαμε λοιπόν σε έναν υπερκαταναλωτισμό , αλλοιώσαμε τη γλώσσα μας, αλλοιώσαμε τα ήθη μας, τα έθιμα μας , την παιδεία μας. Η παιδεία όπως ξέρουμε όλοι είναι το όπλο των Ελλήνων. Η παιδεία, ο νους και η διανόηση. Εάν λοιπόν κατάφεραν με έντεχνους τρόπους να μας κάνουν ωχαδερφιστές, να μας κάνουν ατομιστές, το έργο τους όπως καταλαβαίνουμε όλοι , έγινε πολύ πιο εύκολο. Απομακρυνθήκαμε από τη παιδεία και ψυχή τε και σώματι αφοσιωθήκαμε στη μόρφωση. 

Η μόρφωση δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια εξειδίκευση. Κάποιος μαθαίνει καλά τα νομικά, κάποιος καλά τα οικονομικά, κάποιος γίνεται πολύ καλός μηχανολόγος, κάποιος άλλος ένας τέλειος πολιτικός μηχανικός αλλά δυστυχώς από την παιδεία μας αποκοπήκαμε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γίνουμε ένα πολύ εύκολο κάστρο ώστε να πέσουμε με το πρώτο κούνημα. Με το πρώτο κούνημα του εγκέλαδου πέσαμε. Αυτά όμως μας τα είχε πει με περισσή ειλικρίνεια ο δόκτωρ Κίσσινγκερ, ο αρχιτέκτονας της εξωτερικής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών το 1974 , όταν σε συνέντευξη που έδωσε είπε -τώρα είναι η σειρά της Ελλάδας. Στην ερώτηση του τότε νεαρού δημοσιογράφου, τι ακριβώς εννοείται Κε Κίσινγκερ είχε απαντήσει, ότι πρέπει να χτυπήσουμε τους Έλληνες στη γλώσσα, στον πολιτισμό, στα ήθη, στα έθιμα και γιατί όχι και στη θρησκεία. Γιατί είναι ατίθασος και απειθάρχητος λαός. Που αυτό σημαίνει για εμάς ότι θα έχουμε μεγάλα προβλήματα στα σχέδια που ετοιμάζουμε στην νοτιοανατολική Μεσόγειο. Παρ' ολα αυτά κανενός το αυτί δεν ίδρωσε τότε. Απεναντίας βουτήξαμε ακόμα περισσότερο στα βαθιά νερά , βουτήξαμε σε αυτό που ονομάζουν σήμερα οι νεοέλληνες "ευτυχία", μια καλή τύχη. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το Ελληνικό μας DNA.


ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ & ΤΟ ΔΑΣΟΣ

Την καλή μας τύχη μας την δημιουργούν άλλοι, μας την δημιουργούν εξωτερικοί παράγοντες , μας την δημιουργούν μέσω του χρήματος και των υλικών αγαθών. Αυτή ήταν η κυριότερη παγίδα γιατί δεν έχει καμία σχέση ο Έλληνας με κάτι, που άλλοι του δημιουργούν, άλλοι σκέπτονται πριν από αυτόν, για αυτόν. 

Η ευμάρεια, η ευημερία είναι Ελληνικά χαρακτηριστικά. Προϋποθέτουν βέβαια νόηση, διανόηση και πάνω απ' όλα να εντρυφήσουμε στην παιδεία. Εμείς λοιπόν πέσαμε σε αυτή την παγίδα και φτάσαμε στο σημερινό κατάντημα .Και παραμένουμε απλοί θεατές σε κάτι που διαδραματίζεται εις βάρος μας. Είμαστε κάτοικοι ενός καναπέ, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, βλέποντας όλη αυτήν την τραγωδία , όλη αυτή την λαίλαπα και έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι κάποιος άλλος θα βγάλει το φίδι από την τρύπα. Αυτό δυστυχώς εξακολουθεί και βολεύει τα σχέδια των επικυρίαρχων, αυτών που δεν θέλουν την Ελλάδα να είναι επικεφαλής στο παγκόσμιο στερέωμα, αυτοί που δεν θέλουν την ευημερία και το αύριο των Ελλήνων, αυτοί που εποφθαλμιούν γεωφυσικά, γεωγραφικά και πολιτισμικά την πατρίδα μας. 


Όσο λοιπόν εξακολουθούμε να είμαστε αδρανείς και διάφοροι, όσο εξακολουθούμε να είμαστε ωχαδερφιστές, όσο εξακολουθούμε να βλέπουμε μόνο το δέντρο, δηλαδή το εγώ , το προσωπικό μου δράμα, το προσωπικό μου πρόβλημα και να μην επικεντρωνόμαστε στο δάσος που είναι το εμείς, το όλοι μαζί , το να βγούμε από αυτήν την δυσκολία, τόσο δεν θα γίνεται τίποτα. Και για να εξηγηθώ χτες μετά από συνάντηση 3,5 ωρών που είχε ο πρωθυπουργεύων Αντώνης Σαμαράς με τον αντιπρόεδρο και πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κο Βενιζέλο, εξερχόμενος λοιπόν ο Κος Βενιζέλος από την συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, γύρισε και είπε στους δημοσιογράφους , άκουσον, άκουσον, η απόσταση για το δημοσιονομικό κενό γεφυρώνεται . Και εδώ πρέπει να αναγνωριστεί η επιτυχία ότι έχουμε ένα νέο "success story" και εδώ το είπε ελληνιστί και αγγλιστί. Η Ελλάδα λέει του 2014 θα είναι όχι με όρους πλεονάσματος σε εντυπωσιακό επίπεδο αλλά και με όρους δημοσιονομικού ελλείμματος . Αυτό θα πρέπει να εκτιμηθεί δεόντως από τον Ελληνικό λαό. Δηλαδή οι άνθρωποι αυτοί εκτός του ότι εξυπηρετούν σχέδια των επικυρίαρχων δια της διεθνούς τοκογλυφίας, σχέδια της νέας τάξης , η οποία δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από μαι παγκόσμια δικτατορία, μας έχουν περάσει για αφελείς , για ηλίθιους ,για υπανάπτυκτους .

Ο Κος Βενιζέλος ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι το 2014 θα έχουμε ένα νέο success story, αλλά ακούστε που είναι το οξύμωρο. Τις ίδιες τελευταίες μέρες παλεύει η τρόικα με νύχια και με δόντια να μας επιβάλλει καινούρια μέτρα, καινούριες φορολογίες, καινούριους δασμούς, καινούρια χαράτσια ύψους περίπου 2 δις. Εάν, λοιπόν, αυτό δεν είναι οξύμωρο, εάν αυτό δεν είναι χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, τότε δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να το χαρακτηρίσει ο απλός Έλληνας. Από τη μία, λοιπόν, μας ζητάνε καινούριες θυσίες, καινούρια χαράτσια, μας ζητάνε καινούριους τρόπους αφαίμαξης του Ελληνικού αίματος και, από την άλλη, ο αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης μας λέει ότι είμαστε σε ένα καινούριο success story. Ήθελα να ήξερα τη χρονική απόσταση του Σεπτεμβρίου δεν την θυμάται ο κ. Βενιζέλος; γιατί το Σεπτέμβριο κατά τον πρωθυπουργεύοντα κ. Σαμαρά η οικονομία μας και εν γένει η πατρίδα μας θα ήταν σε ανάκαμψη, θα απογειωνόταν, δηλαδή οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να γίνονται και επικίνδυνοι προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς για τους οποίους τους τοποθέτησαν. Και επαναλαμβάνω την έκφραση μου "τους τοποθέτησαν". 


ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μην ξεχνάμε το 2012, πριν τις εκλογές, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε αγαπητοί συνέλληνες, δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία σε αυτό, λίγο πριν τις εκλογές ο κ. Παπανδρέου, ο κ. Βενιζέλος και λίγες μέρες αργότερα ο κ. Σαμαράς υπέγραψαν προσωπική δήλωση ότι όποιος και αν εκλεγεί θα συνεχίσει την ίδια τακτική με τα μνημόνια και τα οποιαδήποτε μέτρα

Εδώ πρέπει να αντιληφθούμε ότι ό,τι γίνεται, γίνεται εις βάρος του Ελληνικού Έθνους, γίνεται εις βάρος της κυριαρχίας της πατρίδας μας. Στο σημείο αυτό πρέπει να αφυπνιστούμε. Τώρα βέβαια θα ρωτήσει κάποιος Κε. Παπαθανασίου "και ποιος είναι ο τρόπος που μπορούμε να αντισταθούμε;". Να σας απαντήσω αμέσως: 
  • να αφήσουμε τον καναπέ, να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε με το εγώ, να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και να ενεργούμε με το εμείς. Αυτό είναι το πρώτο και βασικό σκέλος, η πρώτη μας προτεραιότητα. 

  • Το δεύτερο που πρέπει απαραιτήτως να κάνουμε είναι η "ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ". Αφιερώσαμε τις 4 τελευταίες δεκαετίες μετά τη μεταπολίτευση στο να τους επιτρέπουμε το διαίρει και βασίλευε. 

Αυτό έγινε μέσω των κομμάτων κε. Παπαθανασίου, δυστυχώς. Τα κόμματα, όπως λέει και η λέξη : το κόμμα είναι αυτό που χρησιμοποιούμε σε μια πρόταση για να χωρίσουμε το νόημα της πρότασης και να διευκρινίσουμε το νόημα, αλλά εν πάσει περιπτώσει για να χωρίσουμε, να διαιρέσουμε. 

Το πολιτικό κόμμα, λοιπόν, τι κάνει; Δόξα το Θεό, η Ελληνική γλώσσα είναι πάμπλουτη.Πολιτικό κόμμα = πολιτική διαίρεση. Και θέλω να φέρω στην μνήμη όλων των Ελλήνων των παλαιότερων σε ηλικία αλλά να ενημερώσω και τις νέες ηλικίες ότι αυτός ο διαχωρισμός, αυτή η διαίρεση των Ελλήνων πολιτών ήταν αυτή που από το 1949 και εντεύθεν διαίρεσε την πατρίδα μας στους καλούς και τους κακούς, στους κόκκινους και στους μη κόκκινους στους εχθρούς της πατρίδας και στους φίλους της πατρίδας. 

Αυτή η διαίρεση των κομμάτων ήταν αυτή η οποία τη δεκαετία του 80, εάν ενθυμίστε, είχε ακόμη και τα καφενεία του χωριού και της υπαίθρου διαιρέσει σε πράσινα και σε κόκκινα. Ερωτώ, λοιπόν, εγώ σήμερα είδατε κάποιο όφελος από όλη αυτή τη τραγωδία που λέγεται πολιτικό κόμμα; Είδατε την Ελλάδα να πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα; Είδατε κάποια εθνικά, πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά συμφέροντα να βελτιώνονται; απεναντίας βλέπουμε σήμερα να είμαστε μέσα σε ένα βαρέλι το οποίο δεν έχει πάτο. 

Μας ζητούν εκ νέου νέα μέτρα, εκ νέου νέα χαράτσια. Στο σημείο αυτό πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι ακόμα και οι καλώς νοούμενη φορολογία και δε μιλάω για τα χαράτσια, δε μιλάω για τους αντισυνταγματικούς δασμούς, φόρους και οτιδήποτε άλλο, μιλάω για μια φυσιολογική φορολογία, έχει σαν βάση ΠΆΝΤΑ την φοροδοτική ικανότητα των πολιτών. Ποίος από τους κυβερνώντες έχει λάβει αυτό υπόψη, όταν απέναντι του έχει έναν Ελληνικό λαό, ο οποίος μετά βίας εξασφαλίζει τον επιούσιο;

Και ειναι σε αυτήν την κατάσταση όλος ο Ελληνικός λαός. Είναι πάμπολλες οι σκηνές, πάμπολλες οι φορές που είμαστε θεατές κάποιων Ελλήνων να αλιεύουν την τροφή τους μέσα από κάδους απορριμάτων. Πρόσφατες και ανεξίτηλα γραμμένες στη μνήμη μας οι φωτογραφίες και τα βίντεο από μερικούς Έλληνες δυστυχισμένους σήμερα, δυστυχώς, όπως τους κατάφερε το σύστημα, δυστυχισμένους να απλώνουν τα χέρια τους σε κάποιο φορτηγό για 3 πατάτες και 2 ντομάτες. Αυτός ο Ελληνικός λαός είναι σε θέση άραγε να υποστεί νέες φορολογίες, νέα μέτρα; Μήπως, εν τέλει, άλλος είναι ο σκοπός τους; Έχετε αναρωτηθεί αγαπητοί Συνέλληνες, Έχετε αναρωτηθεί, έχετε προσπαθήσει να εμβαθύνετε τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα μας ή μήπως νομίζετε ότι ΟΛΑ αυτά τα οποία δεν συνάδουν με την πολιτική του καθεστώτος, του καθεστώτος το επαναλαμβάνω, είναι όλα σενάρια φαντασίας, είναι όλα συνωμοσίες; Κάποια στιγμή θα πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Όσες φορές μας πιάσανε στον ύπνο, θρηνήσαμε τραγωδίες. Ας μην επαναληφθούν τα ίδια.


ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙ-ΕND & ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Εδώ, λοιπόν, θέλω να κάνω, ας μου επιτρέψετε μια πολύ σύντομη αναφορά όσον αναφορά τον οργανισμό ΕΙ-ΕND και ιδιαίτερα τον Αρτέμη Σώρρα με τις προσφορές τις οποίες έχει ΗΔΗ καταβάλει προς την Ελληνική Δημοκρατία. 

Ο Αρτέμης Σώρρας, λοιπόν, απ' ότι θα ενθυμείστε όσοι έχετε παρακολουθήσει την πορεία του οργανισμού ΕΙ-END, το πρώτο οικονομικό όπλο το οποίο κατέθεσε προς αποφυγήν της οικονομικής κατοχής της πατρίδας μας ήταν οι μετοχές της Ανατολής. 

Η Ανατολή αγαπητοί μου είναι μια πολύ πονεμένη, βρώμικη, ύπουλη ιστορία. Η Τράπεζα της Ανατολής είναι το μεγαλύτερο οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο του περασμένου αιώνα. Η μεγαλύτερη κλοπή που συνέβη, συνέβη στην Τράπεζα της Ανατολής. Η Τράπεζα της Ανατολής, λοιπόν, δραστηριοποιήθηκε στις αρχές του 1900 στην τότε μεγάλη Ελλάδα .Στα χώματα της Ιωνίας, την Αλεξάνδρεια, Νότια Ιταλία και εν γένει όπου ζούσε, όπου δημιουργούσε, ό,που μεγαλουργούσε τότε ο Ελληνισμός. Εκεί, λοιπόν, ιδρύθηκε η Τράπεζα της Ανατολής με εγγύηση πάντα -η κάθε μετοχή φερειπείν της Τράπεζας της Ανατολής ήταν εγγυημένη από την Κεντρική Γαλλική Τράπεζα, από το γαλλικό δημόσιο, από το κράτος της Γαλλίας με 125 χρυσά γαλλικά φράγκα. Αυτές, λοιπόν, οι μετοχές οι οποίες σήμερα είναι κολοσσιαίας αξίας, φρόντισαν καταστρέφοντας την τράπεζα αυτή ΠΟΤΕ δε συνενώθηκε, ΠΟΤΕ δε συγχωνεύτηκε, αυτό ήταν η μεγάλη απάτη. Αυτό, λοιπόν, που κατάφεραν ήταν να διαλύσουν την τράπεζα. Να σας πάω και ένα βήμα παραπέρα. 

Η μεγάλη καταστροφή του 1922 έφερε πάρα πολλές μετοχές της Τράπεζας Ανατολής στο βυθό του Αιγαίου, λέω εγώ, αναρωτιέμαι εγώ, και ο νοών νοείτο. Μήπως μέσα στα σχέδια της Μικρασιατικής Καταστροφής ήταν και η κλοπή του πλούτου των Ελλήνων; Μήπως εκτός από τον διωγμό από τα χώματα της Ιωνίας τους Ελληνισμού ήταν και η καταλήστευση των περιουσιών των Ελλήνων; Ας το αναλύσει ο καθένας μόνος του και φαντάζομαι ότι το συμπέρασμα θα το βρει πανεύκολα. 

Αυτά, λοιπόν, τα εργαλεία τα οικονομικά της Τράπεζας Ανατολής, αυτά τα οποία στην συνέχεια, σας δίνω και αυτή την πληροφορία για όσους δεν το γνωρίζουν, αυτά τα ίδια κεφάλαια πριμοδότησαν τη σημερινή Τράπεζα της Γερμανίας, αυτά πριμοδότησαν τον Χίτλερ για το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό όμως είναι συζήτηση μιας άλλης εκπομπής, μιας άλλης ώρας.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ-ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι τέτοιου μεγέθους οικονομικά όπλα έχει στα χέρια του ο Αρτέμης Σώρρας. Έχει μετοχές της Τράπεζας Ανατολής, οι οποίες εκτιμήθησαν από καθηγητές οικονομολόγους και η αξία τους βρέθηκε στα 670 δις ευρώ η κάθε μία μετοχή ή 925 δις δολάρια Αμερικής. 

Αυτές, λοιπόν, τις μετοχές κατέθεσε ο Αρτέμης Σώρρας για να βοηθήσει την Ελλάδα να απεξαρτηθεί από την οικονομική κατοχή την οποίαν της επέβαλαν οι επικυρίαρχοι, την οποία της επέβαλαν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Η αξία αυτή των μετοχών αναγνωρίσθηκε από το Ελληνικό κράτος. Η αξία αυτή των μετοχών αναγνωρίσθηκε στα 670 δις ευρώ. Κατατέθησαν, λοιπόν, προς το Ελληνικό δημόσιο. Οι άνθρωποι αυτοί αδράνησαν, οι άνθρωποι αυτοί καταλαβαίνετε το μόνο που δεν ήθελαν ήταν να απελευθερωθεί η πατρίδα μας. Μεγαλύτερο οικονομικό όπλο σήμερα, κ. Παπαθανασίου, παγκοσμίως δεν υπάρχει από αυτά τα οικονομικά όπλα που λέγονται μετοχές της Ανατολής. Ο Αρτέμης Σώρρας, έχοντας κατά νου πάρα πολλά και πολλά εξ αυτών ήταν δυσάρεστα πολύ πιθανόν για μας γιατί απ' ότι ξέρετε έχουμε δεχθεί πάρα πολλά χτυπήματα, σοφά, λοιπόν, σκεπτόμενος, παραχώρησε 8 μετοχές στον οργανισμό END. Το Ελληνικό δημόσιο, ο τότε υπουργός οικονομικών ο Κος Σαχινίδης, αναγνωρίζοντας την αξία των μετοχών, έδωσε την εντολή στην εφορία Πατρών να βγάλει και τον φόρο δωρεάς για τις μετοχές. Ξέρετε σε τι ύψος ανέρχεται; Σε 27 δις ευρώ για τις 8 μετοχές. Ένα κολοσσιαίο ποσό για τη σημερινή Ελλάδα. Αρνήθηκαν κ. Παπαθανασίου να εισπράξουν το φόρο. Αναγκαστήκαμε να πάμε από την εφορία στο υπουργείο, από το υπουργείο στο ΣΔΟΕ, από το ΣΔΟΕ στην εφορία. Μας ανάγκασαν να τους κάνουμε μέχρι και μήνυση γιατί δε δέχονται να εισπράξουν τα 27 δις του φόρου. Μάλιστα το ΣΔΟΕ σε απάντηση του μας είπε ότι εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι, εμείς είμαστε για να βεβαιώνουμε παραβάσεις και πρόστιμα. Αυτό είναι το Ελληνικό μας κράτος σήμερα, αγαπητέ κ. Παπαθανασίου, αγαπητοί Συνέλληνες. Αυτό είναι και έτσι σκέπτεται. 

Το μεγαλύτερο σήμερα παγκοσμίως οικονομικό όπλο, το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, η μετοχή της Ανατολής. Έχει δημιουργηθεί κομμάτι της Ελλάδας από αυτές τις μετοχές, έχουν δημιουργηθεί τα λιπάσματα του Πειραιά .Έχει δημιουργηθεί από αυτές τις μετοχές στο παρελθόν ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος Πειραιά - Κηφισιά, έχουν δημιουργηθεί πάρα πολλές περιουσίες ιδιωτικές και τώρα το κράτος αρνείται να απελευθερώσει την πατρίδα μας από τα δεινά της, διότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι Έλληνας, διότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι γεμάτος Ελλάδα. Εάν ο Αρτέμης Σώρρας και τα 12 μέλη του οργανισμού END δεν ήταν Έλληνες, αλλά ήταν Κινέζοι, Καναδοί, Αυστραλοί ή οτιδήποτε άλλο, σας πληροφορώ ότι θα το είχαν δεχθεί γιατί έτσι λένε τα σχέδια των επικυριάρχων, σαν σωτηρία, σαν επένδυση ξένων επενδυτών, σαν κάτι που θα έσωνε την Ελλάδα, εν τέλει θα την ξεπούλαγε.


Ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος είναι διάνοια, τουλάχιστον στα οικονομικά και τα πολιτικά, επειδή έχω προσωπική φιλία γνωρίζομαι χρόνια, τον ξέρω, ξέρω τον άντρα Αρτέμη Σώρρα, γι' αυτό τον αποκαλώ διάνοια, καταλαβαίνοντας ότι το παιχνίδι είναι στημένο, γνωρίζοντας με στοιχεία ότι το παιχνίδι πάει για το ξεπούλημα της Ελλάδας, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, κατέθεσε 600δις δολάρια στην Ελληνική Δημοκρατία. 

600 δις δολάρια σε αμερικανικά ομόλογα. Αυτό ήταν το δεύτερο οικονομικό όπλο το οποίο κατέθεσε. Για να κατατεθεί αυτό καταλαβαίνετε ότι προϋπήρξαν διαδικασίες νομικού τύπου, οι οποίες πήραν περίπου 9 μήνες και πάρα πολλά χρήματα. Χρειάστηκαν εκατομμύρια για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αυτές. 28 Σεπτεμβρίου 2012 κατέθεσε ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός END το ποσό των 600δις. Την ίδια ημέρα εστάλη εμπεριστατωμένος φάκελος της προσφοράς και όλων των αποδεικτικών στοιχείων των 600δις στο ΔΝΤ, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Την επομένη ημέρα 29/9/12 εστάλη αυτός ο πλήρης φάκελος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Οικονομικών και στον Πρόεδρο της Βουλής καθώς επίσης και στην Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος. 

Τις πρώτες μέρες φάνηκε ότι κάτι πήγαινε να γίνει , φάνηκε ότι ήθελαν να μας πλησιάσουν, φάνηκε ότι έβλεπαν με κάποιο άλλο μάτι τη δεύτερη αυτή προσπάθεια. Αυτό κράτησε για ελάχιστες μέρες. Αμέσως μετά γίναμε καταζητούμενοι του FBI, γίναμε απατεώνες, γίναμε όλα αυτά τα οξύμωρα τέλος πάντων, που ακούστηκαν. 


Η ΜΥΝΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Ο δε σημερινός υπουργός υγείας , ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, νεομεταφερόμενος βουλευτής τότε από το κόμμα του ΛΑΟΣ στη ΝΔ διερήγνυε τα ιμάτια του κάθε πρωί στις πρωινές εκπομπές ότι είμαστε απατεώνες , ότι θα προσπαθήσει αντι πάση θυσίας να ξεκουκουλώσει την απάτη. Έφτασε στο σημείο να μας υποβάλει μήνυση. Η μήνυση, λοιπόν, έφτασε να εκδικαστεί στις 28 Ιουνίου. 

Φυσικά, στο δικαστήριο δεν τον είδαμε τον κ. Γεωργιάδη, αυτόν ο οποίος θα πάλευε για την αλήθεια, ευτυχώς δεν τον είδαμε να εμφανιστεί. Η απόφαση ήταν πανηγυρικά αθωωτική. Ο Εισαγγελέας της έδρας και προς τιμήν του το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Ζήτησε από τον κ. Προβόπουλο και τον κ. Στουρνάρα να καταθέσουν σε δικαστικές αρχές γιατί δεν έπραξαν τα δέοντα από τις 30/9/12 μέχρι και τις 28/6 ώστε να εκταμιευθούν τα 600δις ώστε να απαλλαχτεί η Ελλάδα από αυτόν τον καρκίνο, από αυτόν τον βραχνά της Τρόικας και των επικυριάρχων και των διεθνών τοκογλύφων. Αυτό, βέβαια, δεν ανακοινώθηκε πουθενά. 

Η αθωωτική απόφαση δεν εμφανίστηκε σε κανένα πρωινό από αυτά τα σεμινάρια που κάνουν οι διάφοροι πολιτικοί, δεν εμφανίστηκε σε κανένα ραδιόφωνο. Αυτό, βλέπετε, ήταν κάτι που δε συνέφερε τα σχέδια των επικυριάρχων και κατ'επέκταση των οσφυοκαμπτών που μας κυβερνούν. Έτσι , λοιπόν, δεν το έμαθε σχεδόν κανένας Έλληνας, η μη μόνον αυτοί οι οποίοι είναι συστρατευμένοι στην προσπάθεια της Ελλάδος μαζί μας. Αυτό , λοιπόν, έγινε το καλοκαίρι του 2013, στις 28 Ιουνίου.



Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Στη συνέχεια, επειδή βλέπαμε ότι η πατρίδα μας βουλιάζει, η πατρίδα μας χειροτερεύει, ο Ελληνικός λαός εξαθλιώνεται, προχωρήσαμε στο τρίτο οικονομικό όπλο , το οποίο είναι οι δήμοι. 

Ο Αρτέμης Σώρρας έχοντας στη φαρέτρα των περιουσιακών του στοιχείων πάρα πολλά οικονομικά όπλα, διατίθεται να καταθέσει όλες τις εγγυοδοσίες, ανεξαρτήτου οικονομικού ύψους, ούτως ώστε ο κάθε δήμος να εισπράξει ακριβώς όσα χρήματα χρειάζεται για να φτιάξει τα έργα τα οποία δεν μπορεί δυστυχώς να φτιάξει σήμερα. Έργα τα οποία είναι απαραίτητα σε πάρα πολλούς δήμους ή έργα τα οποία έχουν οι δημότες με τον δήμαρχο τους φανταστεί αλλά έχουν μείνει στην φαντασία. 

Όλα αυτά, λοιπόν, μπορούν να τα πραγματοποιήσουν, εάν ο δήμαρχος εξουσιοδοτήσει τον Αρτέμη Σώρρα και τον οργανισμό END να τους δώσει τα χρήματα που χρειάζονται και, συγκεκριμένα, να τους κάνει ΟΛΑ τα έργα που χρειάζονται. Μια μαρίνα, ένα σχολείο, δύο δρόμους, ένα ορφανοτροφείο ό,τι χρειάζονται, ό,τι έχουν φανταστεί. Επιπλέον, μέσα σε αυτά τα έργα μπορεί να ενταχθεί σαν project, σαν έργο η αποπληρωμή των κόκκινων δανείων των δημοτών του όποιου δήμου. Μπορούν να αποπληρωθούν και με αυτό τον τρόπο να μη χαθούν ακίνητες περιουσίες είτε κτήματα, χωράφια, ελιές, να φύγει ο βραχνάς της υποθήκης στην τράπεζα, να φύγει αυτό το άγχος που έχει κυριεύσει την ελληνική κοινωνία. Αυτά, βέβαια, προσπαθούν να τα πολεμήσουν με άλλους τρόπους οι κυβερνώντες. 

Σας θυμίζω ότι, προ ημερών, 60 δήμαρχοι με επικεφαλής τον υπουργό εξωτερικών βρίσκονται στη Νυρεμβέργη, στη Γερμανία, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν δάνεια για τους δήμους. Τα δάνεια αυτά θα έχουν τόκο, τα δάνεια αυτά θα έχουν δεσμεύσεις, σε αντίθεση με την προσφορά του Αρτέμη Σώρρα που όσα χρήματα χρησιμοποιήσει ο δήμος είναι:

α) άτοκα,

β) χωρίς υποθήκες δημόσιου ή δημοτικού περιουσιακού στοιχείου, χωρίς καμία άλλη δέσμευση και χωρίς κανένα απολύτως κατασκευαστικό ρίσκο ή οποιασδήποτε άλλης μορφής ρίσκο για την εκτέλεση των έργων. 

Η μόνη υποχρέωση του κάθε δήμου είναι, σε βάθος 50 ετών, αποπληρωμή του κεφαλαίου με μόνο 2%. θα αποπληρώνει μόνο 2% από το κεφάλαιο που χρησιμοποίησε. 

Δηλαδή πήρε 100 ευρώ; Θα δίνει 2 ευρώ το χρόνο πίσω για 50 χρόνια. Η μοναδική υποχρέωση. 

Εδώ ρωτάνε μερικοί, εάν ο δήμος με τα ανταποδοτικά έργα που θα εισπράττει δεν καταφέρει να αποπληρώσει, τί γίνεται; Σας πληροφορώ, αγαπητοί μου Συνέλληνες, ότι δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Έχασε την περιουσία του ο Αρτέμης Σώρρας. Τόσο απλά! Ξέρετε γιατί; Γιατί ο Αρτέμης Σώρρας δεν είναι επενδυτής τύπου Τζορτζ Σώρρου, δεν είναι επενδυτής τύπου Καναδών, τύπου Αυστραλών, δεν είναι καν επενδυτής, είναι Έλληνας ευεργέτης! 

Τον ενδιαφέρει η απελευθέρωση της Ελλάδας, τον ενδιαφέρει η απελευθέρωση του Ελληνικού μας έθνους. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Αυτό το όπλο, λοιπόν, προσπαθούν να το πολεμήσουν μέσα από κομματικές γραμμές, κε. Παπαθανασίου. Τα κόμματα έχουν, απ' ότι ξέρετε, κακά τα ψέματα, τοποθετήσει, με έμμεσους ή άμεσους τρόπους, δημάρχους που είναι κομματικά παράσιτα. 

Αυτούς έχουν τοποθετήσει και με τις εντολές των κομμάτων αυτοί οι συγκεκριμένοι δήμαρχοι ή αδρανούν ή κάνουν ότι το συζητούν χωρίς να το συζητούν το θέμα ή εν τοιαύτη περιπτώσει μέχρι σήμερα δεν έχουν προχωρήσει και οι 350 δήμοι της Ελλάδος σε αυτήν την προσφορά. Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη προσφορά από αυτή. Δεν έχει ακουστεί ποτέ καλύτερη προσφορά από αυτή, όχι μόνο στην Ελλάδα,αλλά παγκόσμια. Και στο σημείο αυτό, θέλω να σας πω ότι μέσω των δήμων, με ίδιες ακριβώς ενέργειες, πήρε η Ρωσία 155τρις από την ίδια πηγή, από το παγκόσμιο καταπίστευμα και έτσι έγινε η Ρωσία αυτή που βλέπετε σήμερα τα τελευταία 20 χρόνια μετά την κατάρρευση του κομμουνισμού. Πώς νομίζετε ότι έγινε; Πώς φαντάζεστε; Πάνω από 250 τρις έχει απορροφήσει η Αμερική, οι Ηνωμένες Πολιτείες. Πώς νομίζετε ότι η Αμερική έγινε υπερδύναμη μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο; Αυτά όμως δεν τα ακούει, δεν τα μαθαίνει ο Ελληνικός λαός, δυστυχώς.


ΤΡΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 

Θέλω, λοιπόν, στο σημείο αυτό, να επιστήσω την προσοχή όλων των Συνελλήνων: έχουμε τα καλύτερα και τα μεγαλύτερα οικονομικά όπλα στα χέρια μας κατατεθειμένα στο Ελληνικό Δημόσιο , στο όνομα Ελληνική Δημοκρατία. Εάν, λοιπόν, εμείς δε συνενωθούμε, δεν δημιουργήσουμε την συνένωση Ελλήνων, κανείς δε θα το κάνει για μας. Απεναντίας, θα στέκονται απέναντι μας, θα μας πολεμούν . Θα είναι απέναντι μας και θα προσπαθούν, μέσω των κομματικών μηχανισμών, να μας διαιρούν, ούτως ώστε τα σχέδια τους να αποπερατωθούν, η πατρίδα μας να λεηλατηθεί.

Η Συνένωση Ελλήνων είναι τρία απλά στάδια στην πράξη:

α) ενημερωνόμαστε αναλαμβάνουμε την ηθική υποχρέωση να ενημερώσουμε όσους Συνέλληνες για κάποιον λόγο μέχρι και σήμερα λένε ότι είναι ανενημέρωτοι.

β) προσπαθούμε να εντοπίσουμε που ακριβώς βρίσκονται, σε ποια χέρια, τα έντυπα τα οποία είναι σε εκατομμύρια αντίτυπα διανεμημένα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι την Ρόδο. Αυτά τα έντυπα είναι η αποδοχή της προσφοράς του Αρτέμη Σώρρα . Η αποδοχή αυτή, λοιπόν, σημαίνει ότι οι Έλληνες έκαναν ένα ας το πούμε δημοψήφισμα , γιατί, με βάση το Ελληνικό σύνταγμα, το οποίο δυστυχώς είναι καταστρατηγημένο σήμερα, δυστυχώς είναι εν αχρηστία σήμερα, με βάση όμως αυτό το Ελληνικό σύνταγμα που εμείς ως Έλληνες δεν έχουμε τίποτα καλύτερο, που εμείς ως Έλληνες μόνο αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να σεβόμαστε, με βάση, λοιπόν, το Ελληνικό σύνταγμα, εάν μαζευτούν 4 ή 5 εκατομμύρια υπογραφές σε αυτά τα έντυπα, που ομιλούν περί αποδοχής των 600δις, αυτό είναι δημοψήφισμα. Δεν μπορούν οι κυβερνώντες να αποφεύγουν άλλο, δε μπορούν να αδρανούν. Αυτό, λοιπόν, πρέπει από σήμερα να είναι ένας από τους πρωταρχικούς μας στόχους, να υπογράψουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες την αποδοχή των 600δις. Αυτό μας λύνει τα χέρια. Αυτό είναι βασικό.

γ) το τρίτο το οποίο πρέπει να κάνουμε, μπορούμε και είναι πανεύκολο να κάνουμε είναι να κατευθυνθούμε ο καθένας προς το δήμο του, δηλαδή να ενημερώσουμε καταρχήν τους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους γείτονες μας, τους φίλους μας, τους συγγενείς μας, τους συναδέρφους μας.

Βρε Παναγιώτη, βρε Γιώργο, βρε Νίκο, εσύ που είσαι δημοτικός σύμβουλος για σκέψου αυτό που μας προτείνει ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός ΕΙ-END. Μας δίνει όσα χρειάζονται για να φτιάξουμε όσα έργα χρειαζόμαστε. Μας αποπληρώνει τα κόκκινα δάνεια των δημοτών. Δεν ζητάει ούτε μια δεκάρα τόκο. Δεν ζητάει υποθήκη δημοτικής ή δημόσιας περιουσίας. Δεν αναλαμβάνει ο δήμος κανένα ρίσκο για την εκτέλεση των έργων. Έχουμε τίποτα καλύτερο απ' αυτό; Έχουμε κάτι άλλο που θα αντιμετωπίσει την τοπική ανεργία; Έχουμε κάτι άλλο καλύτερο που θα αναβαθμίσει τους δήμους μας; Έχουμε κάτι άλλο πιο καλό, πιο άμεσο που θα απελευθερώσει τουςΈλληνες δημότες του όποιου δήμου από τον βραχνά των κόκκινων δανείων; Σίγουρα δεν έχουμε, αλλά αγαπητοί Συνέλληνες, ουδέποτε υπήρχαν καλύτερες προσφορές απ' αυτές του οργανισμού ΕΙ-END και του Αρτέμη Σώρρα, ουδέποτε. 

Σκεφτείτε. Εν τοιαύτη περιπτώσει, εάν ενημερωθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι και δώσουν το οκ, δώσουν τη συγκατάθεση τους στους δημάρχους, ο δήμαρχος απλά θα υπογράψει μιασύμβαση, μιαεξουσιοδότηση για την ακρίβεια, γιατί είναι λάθος η λέξη σύμβαση, γιατί έτσι παίρνουν τροφή οι διάφοροι νομικοί των κομμάτων και λένε πολλά και διάφορα τα οποία δεν ευσταθούν στην παρούσα φάση. Υπογράφουν, λοιπόν, οι δήμαρχοι μια εξουσιοδότηση προς τον Αρτέμη Σώρρα να εκτελέσει όλα αυτά τα έργα με όποιο κόστος αυτά τα έργα απαιτούν και δεν έχουν, νομίζω, να χάσουν τίποτα, ούτε οι δήμοι, ούτε οι δήμαρχοι. Αν κάποιοι έχουν να χάσουν μέσα από αυτό το μέτρο είναι οι επικυρίαρχοι, είναι οι εχθροί της Ελλάδος και του Ελληνισμού.


ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Προσέχτε, μη χάσουμε αυτές τις ευκαιρίες Έλληνες θα θρηνίσουμε τραγωδίες. Εάν αυτές οι ευκαιρίες χαθούν, αν αυτά τα οικονομικά όπλα που έχουν κατατεθεί υπέρ της πατρίδας μας χαθούν, τότε, δυστυχώς, δεν θα έχουμε αίσιο τέλος σε αυτήν όλη την ιστορία. Όποτε αδρανήσαμε, όποτε εθελοτυφλήσαμε, όποτε το παίξαμε ωχαδερφιστές θρηνήσαμε. Αυτή τη φορά τα πράγματα ίσως είναι πολύ σοβαρά. Αυτή τη φορά, όμως, στον αντίποδα της σοβαρότητας αυτής όλης της άσχημης, της δυσμενούς κατάστασης έχουμε όπλα, μπορούμε να τους αντιπαλέψουμε με αυτά τα όπλα που αυτοί καταλαβαίνουν. Αυτοί καταλαβαίνουν, δυστυχώς, μόνο από χρήματα, μόνο από οικονομικά όπλα. Ε, τα έχουμε! Και όχι απλώς τα έχουμε, κ. Παπαθανασίου, είναι τα καλύτερα οικονομικά όπλα τα οποία παίζουν σήμερα στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι. Και σας ξαναλέω, η τράπεζα της Ανατολής είναι το ισχυρότερο οικονομικό όπλο μέχρι σήμερα που μιλάμε. Δεν υπάρχει ισχυρότερο όπλο, δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο που να αντιμετωπίζει την οικονομική λαίλαπα. 

Δεν νομίζω ότι αυτή η προσφορά του Αρτέμη Σώρρα είναι προσφορά φιλανθρωπίας. Δεν είναι μια προσφορά τύπου επένδυσης. Είναι μια προσφορά γεμάτη Ελλάδα. Είναι μια προσφορά για ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι μια προσφορά από Έλληνα για Έλληνες. Δεν πρέπει να την χάσουμε. Εάν χάσουμε αυτές τις προσφορές του Αρτέμη Σώρρα, εάν αδρανήσουμε και δε συνενωθούμε σαν Έλληνες, θα θρηνήσουμε. Σας θυμίζω ότι όλες οι εθνικές μας τραγωδίες γίνανε όταν εμείς κοιμόμασταν. 

Κυκλοφορούν διάφορες φήμες, διάφορες πληροφορίες τις οποίες δεν πρόκειται να σας πω, ούτε να σας ανακοινώσω. Μένει να διασταυρωθούν, μένει να εξακριβώσουμε το αληθές των πληροφοριών και των ειδήσεων, πλην όμως όταν ένας λαός είναι γονατισμένος, όταν ένας λαός δεν έχει να θρέψει τα παιδιά του, όταν ένας λαός τρώει την τροφή του από τους κάδους απορριμάτων, όταν ένας λαός δεν αισθάνεται να έχει μέλλον, δεν έχει ελπίδα ζωής, τότε είναι πανεύκολο να συμβούν όλες οι μεγάλες συμφορές.

Προσέχτε, αγαπητοί Συνέλληνες, τα τρία στάδια που έχουμε υποχρέωση να κάνουμε.
  1. Το πρώτο είναι να ενημερωθούμε και να ενημερώσουμε. Επαναλαμβάνω, να ενημερωθούμε και να ενημερώσουμε.
  2. Το δεύτερο είναι να υπογράψουμε αυτά τα χαρτιά τα οποία κυκλοφορούν κατά εκατομμύρια σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δεν είναι τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο από το ότι ο Αρτέμης, Βαλσαμάκης, ο Θανάσης Παπαθανασίου, ο Νίκος Αμάραντος αποδέχονται τα 600δις που προσφέρει ο Αρτέμης Σώρρας στην Ελληνική Δημοκρατία. Εδώ άκουσα και μερικές ερωτήσεις, οι οποίες, ας μου επιτρέψετε να σας πω, ότι κατά την ταπεινή μου άποψη ήταν εκ του πονηρού οι ερωτήσεις αυτές, ήταν άνθρωποι βαλτοί από το καθεστώς γιατί, λέει, όταν υπογράψουμε αυτό το χαρτί πρέπει να δώσουμε τον αριθμό της αστυνομικής μας ταυτότητας, γιατί πρέπει να δώσουμε τον αριθμό του φορολογικού μας μητρώου; Αγαπητοί μας Συνέλληνες, αυτά είναι εκ του πονηρού. Όταν πάτε να κάνετε μια σύνδεση τηλεφώνου και την αστυνομική σας ταυτότητα δίνετε και τον αριθμό φορολογικού σας μητρώου. Σας πληροφορώ ότι αυτά τα στοιχεία έχουν πάψει προ πολλού να αποτελούν ατομικά πληροφοριακά στοιχεία. Δεν είναι ατομικά. Είναι σε δημόσια θέα. Στο Google, πχ, υπάρχουν όλα αυτά τα στοιχεία για όλους τους πολίτες. Μην αστειεύεστε και μην παρασύρεστε από κακόβουλες ερωτήσεις. Πρακτικά, όμως, να σας εξηγήσω γιατί υπάρχουν αυτά τα στοιχεία. Στην πατρίδα μου υπάρχουν πάνω από 300 άτομα που εγώ γνωρίζω με το ίδιο όνομα και το ίδιο επίθετο. Γεώργιος Παπαδάκης. Στο χωριό μου το συγκεκριμένο, στην επαρχία που ανήκω εγώ, υπάρχουν πάνω από 45 Βαλσαμάκηδες. Πώς μπορεί να διαπιστωθεί ότι ο Γιώργος ο Παπαδάκης είναι ο συγκεκριμένος ή ο Αντώνης Βαλσαμάκης είναι ο συγκεκριμένος, εάν δεν έχω γράψει τον αριθμό της αστυνομικής μου ταυτότητας και τον αριθμό του φορολογικού μου μητρώου. Αυτά, λοιπόν, όλα που διαδίδονται είναι εκ του πονηρού. Μην τα ακούτε. Είναι μέσα στο γενικότερο σχέδιο του διαίρει και βασίλευε, ωχ αδερφέ, άσε και ας μη γίνει ποτέ τίποτα. Εκεί μέσα υπάγονται όλες αυτές οι κακόβουλες πληροφορίες.
  3. Το τρίτο στάδιο, λοιπόν, είναι να φτάσουμε στους δημοτικούς συμβούλους και στο δήμο, δηλαδή στο σπίτι μας, στη γειτονιά μας, στα άμεσα συμφέροντα μας. Είμαστε ο δήμος. Είμαστε ο λαός. Είμαστε οι Έλληνες που ζούμε σε αυτόν τον χώρο, στην Ελλάδα, στο συγκεκριμένο δήμο. Μας αφορά άμεσα να δημιουργηθεί ένα σχολείο, ένα ξενοδοχείο, μια μαρίνα, ένα γηροκομείο. Μας αφορά ΑΜΕΣΑ. Δεν είναι για τον γείτονα, ούτε καν για το συμπατριώτη μας του γειτονικού νομού. Είναι για μας! Αυτό να μην το χάσουμε. 


ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Θα καταπολεμήσει αυτόματα την τοπική ανεργία. Υπάρχουν δήμοι οι οποίοι υποφέρουν από αβάσταχτα ποσοστά ανεργίας. Θα καταπολεμήσει τις ελλείψεις τις οποίες αισθάνονται στο πετσί τους οι δημότες. Θα απελευθερώσει όλες αυτές τις οικογένειες οι οποίες σήμερα είναι κάτω από την πίεση ενός τραπεζίτη, είναι κάτω από την πίεση κάποιων ουσιαστικά τοκογλύφων, γιατί αυτό που γίνεται, αυτή η φορολογία η αβάσταχτη στα ακίνητα, αυτά τα κατά καιρούς καινούρια χαράτσια που απλά αλλάζουν όνομα δεν είναι τίποτα άλλο από κούρεμα των ακινήτων.

 Αφού μας πήραν τους μισθούς μας, πήραν τις συντάξεις, μας πήραν την αξιοπρέπεια, μας πήραν την αυτοκυριαρχία μας σαν κράτος, τώρα θέλουν να μας πάρουν και την ακίνητη περιουσία μας. Είναι κούρεμα ακινήτων. 

Θέλουν, λέει, από την άλλη μεριά, να μας κόψουν τις δαπάνες από τη δωρεάν παιδεία, θέλουν να κόψουν τις δαπάνες από τη δημόσια περίθαλψη. Αυτά τα λαμβάνετε υπόψη σας Συνέλληνες; Αυτά που σας περνάνε κάθε βράδυ από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, τα αντιλαμβάνεστε; Τα ακούτε ή επιλέγετε να μην τα ακούτε; Εάν είναι επιλογή σας να μην τα ακούτε, συγνώμη που θα σας το πω, βρισκόμαστε όλοι μαζί σε λάθος μήκος κύματος. 

Εάν τα ακούτε, εδώ είναι η ευκαιρία για όλον τον Ελληνισμό, για όλους τους Έλληνες. Τα όπλα τα οικονομικά του Αρτέμη Σώρρα και ο οργανισμός END. Εμείς ήρθαμε για να μείνουμε. Εμείς θα κάνουμε τα πάνδεινα μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος μας να απελευθερωθεί η Ελλάδα. Δεν φοβηθήκαμε πριν από 3 - 3.5 χρόνια όταν μπήκαμε μπροστά, όταν τα βάλαμε με το παγκόσμιο κατεστημένο. Δεν μας φοβίζουν ούτε οι τρομοκρατίες τους, ούτε οι απειλές τους, ούτε οτιδήποτε άλλο και αν χρησιμοποιήσουν. Διαπραγματευόμαστε το φως και την αλήθεια. 

Το φως του Ελληνικού λαού, το φως του Ελληνικού πνεύματος, την αλήθεια που βιώνει ο κόσμος σήμερα. Αυτά διαπραγματευόμαστε. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Δε μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από την απελευθέρωση της Ελλάδος. Ας μας αφήσουν επιτέλους ήσυχους. Μας λένε ότι το χρέος μας είναι 300, 380, 500, 400. Οι ίδιοι, φυσικά, δεν ξέρουν οι κυβερνώντες. Δεν γνωρίζουν ποιο είναι το εξωτερικό χρέος. Αυτό έχει διακυμάνσεις ανάλογα με τις θελήσεις των επικυρίαρχων. Εν τοιαύτη περιπτώσει, είμαστε διατεθειμένοι να τους το ξεχρεώσουμε και να μας αφήσουν ήσυχους.


ΧΡΩΜΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ & ΔΟΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ

Εμείς, αγαπητοί Συνέλληνες, ως οργανισμός ΕΙ-END και προσωπικά ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχουμε κανένα κώλυμα από κόμματα, χρώματα και δόγματα. Τα κόμματα, χρώματα και δόγματα μας αφήνουν παντελώς αδιάφορους. 

Μπορεί ο κάθε Έλληνας να πιστεύει ότι θέλει , μπορεί ο κάθε Έλληνας να ψηφίζει όπου θέλει, αυτό που πρωτίστως όμως πρέπει να είναι , αλλά τον έκαναν να το ξεχάσει όλα αυτά τα χρόνια, είναι Έλληνας. Πρέπει, λοιπόν, να είμαστε Έλληνες. Ας απομακρυνθούμε από τους κομματικούς μηχανισμούς, οι οποίοι σήμερα απεδείχθει περίτρανα ότι μας κατέστρεψαν. 

Υπάρχουν πολιτικοί που μας κατέστρεψαν και υπάρχουν, δυστυχώς, πολιτικοί οι οποίοι πάνω από την καταστροφή μας δημιούργησαν κολοσσιαίες περιουσίες. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε. Αυτό πρέπει να το εμπεδώσουμε. Φτάνουμε σήμερα στο σημείο να είμαστε διεθνείς ζητιάνοι. Γιατί είμαστε διεθνείς ζητιάνοι; Γιατί πάμε παρακαλετά και ζητάμε επενδύσεις, λέει, στην πραγματική οικονομία από ξένους επενδυτές. Γιατί αγαπητοί Συνέλληνες; Έχουμε δικά μας χρήματα. Έχουμε χρήματα κατατεθειμένα στην Ελληνική Δημοκρατία. Γιατί πάμε σε ξένους; Να σας απαντήσω γιατί και σκεφτείτε το μόνοι σας- η νόηση και διανόηση η ελληνική είναι πάρα πολύ μεγάλη και είμαι σίγουρος για αυτό. Γιατί θέλουν επί πάσης θυσίας να ξεπουληθεί η Ελλάδα. Αυτό τους ενδιαφέρει. 


Τα χρήματα είναι εκεί. Εκεί είναι τα χρήματα για να απελευθερωθεί η Ελλάδα. Εκεί είναι τα χρήματα για να πάμε την πατρίδα μας ένα βήμα μπροστά. Ξαναλέω, τα οικονομικά όπλα του Αρτέμη Σώρρα είναι τα δυνατότερα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη με επικυρίαρχο όπλο την μετοχή της Ανατολής. Παγκόσμια, η μεγαλύτερη απάτη, η μεγαλύτερη ληστεία ήταν η ληστεία της Τράπεζας της Ανατολής. Ψάξτε το. Δε θέλω να πιστεύετε αυτά που σας λέω εγώ. Θέλω απλώς να σας δίνω το έναυσμα για να μπορείτε μόνοι σας να κάνετε την έρευνα σας. Μόνοι σας να προωθείτε την αλήθεια. Μόνοι σας και όλοι μαζί συνενωμένοι θα απελευθερώσουμε την πατρίδα μας.


ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΠΑΣΗΣ ΘΥΣΙΑΣ

Αυτά είχα να σας πω κ. Παπαθανασίου. Αυτά θέλω να μην τα ξεχνάμε οι Έλληνες. Αυτά θέλω να τα έχουμε για πάντα στο μυαλό μας γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά. Αυτά που σας είπα είναι από ψυχής. Αυτά που σας είπα είναι οι αλήθειες τις οποίες βιώνουμε τα τελευταία 3,5 χρόνια. Αυτές είναι οι προσπάθειες που έχουν γίνει από τον Αρτέμη Σώρρα και τον οργανισμό END. 

Ο πρωθυπουργός των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, των αντισυνταγματικών χαρατσιών και της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας μιλάει κάποιες φορές για νομιμότητα και εγώ ο απλός πολίτης ρωτάω: είναι νομιμότητα τα παιδιά να είναι χωρίς δασκάλους, είναι νομιμότητα να μην υπάρχει πρόσβαση στη δημόσια υγεία, είναι νομιμότητα να απολύονται καθαρίστριες, γιατροί, φύλακες, δημοτικοί αστυνομικοί να πέφτουν στον Καιάδα κατά κυριολεξία, στον Καιάδα της ανεργίας; Αυτά, λοιπόν, είναι δικαιοσύνη κατά τον κύριο Πρωθυπουργό μας; Είναι δικαιοσύνη μετανάστες πτυχιούχοι που έχουν κυριεύσει τις δυτικές πρωτεύουσες κάνοντας τον σερβιτόρο; Εάν αυτά, λοιπόν, είναι δικαιοσύνη και αν αυτά είναι αυτά τα οποία πιστεύει και για τα οποία προσπαθεί τόσο ο πρωθυπουργεύων κ. Σαμαράς όσο και οι υπόλοιποι συνένοχοι αυτής της κυβέρνησης, εμάς θα μας βρίσκουν απέναντι τους. 

Εμείς ήρθαμε και θα μείνουμε. Θα ελευθερώσουμε την πατρίδα μας αντί πάσης θυσίας. Όποιος θέλει μπορεί να συστρατευθεί. Όποιος θέλει μπορεί να βάλει το μυαλό του να σκεφτεί. Είναι πάρα πολύ εύκολο να δείτε το σχέδιο. Είναι πάρα πολύ εύκολο να αντιληφθείτε τι ακριβώς έχουν σχεδιάσει πριν μας για μας. Αυτά, λοιπόν, σας δίνω απλά πληροφοριακά. Αυτό, όμως, που θέλω, αυτό που θα ήθελα, που τέλοςπάντω ν επιτρέψτε μου να πω τη λέξη, απαιτείται να γίνει αυτή τη στιγμή σήμερα είναι να συνενωθούμε. Εάν συνενωθούμε, δε θα νικηθούμε. Εάν συνεχίσουμε να είμαστε κάτω από κόμματα, χρώματα και δόγματα θα είμαστε διαιρεμένοι, θα είμαστε η εύκολη λεία, το εύκολο θήραμα απέναντι στους επικυρίαρχους, σε αυτούς τους παγκόσμιους τοκογλύφους, σε αυτές τις 12 συγκεκριμένες οικογένειες.


ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

κ. Παπαθανασίου, στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή σας φιλοξενία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Συνέλληνες που αφιέρωσαν το χρόνο τους για να ενημερωθούν, να τους παρακαλέσω για μια ακόμη φορά να ενημερώσουν όλους τους δικούς τους ανθρώπους και να μην ξεχάσουν ποτέ τα 3 στάδια που είπαμε οτι επιβάλλεται αυτή τη στιγμή να πραγματοποιήσουν: ενημέρωση, συστράτευση γύρω από τα έντυπα της αποδοχής των 600δις και τους δήμους

Φανταστείτε πόσο εύκολο είναι να καταπολεμηθεί η τοπική ανεργία, να γίνουν έργα τα οποία χρειάζεται, είναι απαραίτητα για την Ελληνική περιφέρεια να αποδεσμευτούν από τις τράπεζες τα κόκκινα δάνεια. Φανταστείτε χωρίς τόκο, χωρίς καμία δέσμευση και χωρίς καμία υποθήκη, καθώς επίσης χωρίς κανένα ρίσκο για την εκτέλεση των έργων. Σας ευχαριστώ κ. Παπαθανασίου. Εάν έχετε κάποια ερώτηση ευχαρίστως να την απαντήσουμε.

Παπαθανασίου: κ. Βαλσαμάκη. Εγώ σας ευχαριστώ. Δε σας διέκοψα διότι και μια λέξη να έλεγα ζημιά θα έκανα. Όσα είπατε είναι απολύτως κατανοητά. Ο αγώνας που κάνετε είναι δίκαιος και σίγουρα θα έχει αποτέλεσμα. κ. Βαλσαμάκη να σας ευχαριστήσουμε για όλη την προσπάθεια που κάνετε όλοι οι άνθρωποι της END που έχετε συστρατευθεί γύρω από τον Αρτέμη Σώρρα. Να σας ευχαριστήσουμε εμείς για όλον αυτόν τον αγώνα.

κ. Βαλσαμάκης: Δεν χρειάζεται κ. Παπαθανασίου να μας ευχαριστείτε ούτε εσείς ούτε κανένας άλλος Έλληνας. Δεν κάνουμε, πιστέψτε με, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από οιοσδήποτε πραγματικός Έλληνας, εάν βρισκόταν στη θέση τη δική μας. Αυτό κάνουμε και τίποτα περισσότερο. Αυτό, όμως, που θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι θα το κάνουμε μέχρι τέλους. Καλύτερα, λοιπόν, να το κάνουμε όλοι μαζί.

κ. Παπαθανασίου: Είμαι σίγουρος. Επίσης, είπατε ότι είμαστε κοντά σε κάποια αποτελέσματα. Κάτι άλλο ξεκινήσατε να πείτε που τελικά δε θελήσατε να το πείτε. Κάποιες πληροφορίες έχετε σχετικά με τις κινήσεις των επικυρίαρχων, εδώ των κατακτητών αλλά δε θέλετε επί του παρόντος να δώσετε αυτές τις πληροφορίες.

κ. Βαλσαμάκης: κ Παπαθανασίου να σας απαντήσω ευθέως. Όπως σας είπα, λοιπόν, οι πληροφορίες και τα μηνύματα είναι διάχυτα. Πολλοί από εσάς ίσως τα ξέρετε. Πολλοί ακόμη μπορούν να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. 

Αυτό που είπα και το άφησα σαν υπονοούμενο για να δώσω την ευκαιρία σε όλους τους Συνέλληνες πατριώτες μας να το ψάξουν είναι ότι όποτε έχουμε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, όποτε ο ελληνικός λαός έχει βρεθεί γονατιστός έχει διαπραχθεί και μια εθνική τραγωδία. Ας το ψάξουμε. Γενικότερα, ποτέ δε θα σας πούμε κάτι, αν δεν είναι απόλυτα ασφαλής η πληροφορία και αν δεν είναι πάνω από 3 μεριές εμπεριστατωμένη και διασταυρωμένη σαν πληροφορία. Αυτό, όμως, που έχω να πω μιας και με ρωτήσατε να σταματήσουμε να κοιμόμαστε, να αφυπνιστούμε. Εάν αφυπνιστούμε, σίγουρα θα δούμε το τι ακριβώς συμβαίνει γύρω μας και το τι εθνικές απώλειες μπορούν να υπάρξουν μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα που μας έχουν βάλει. Αυτό ήθελα να πω και θέλω να ανανεώσω το ραντεβού μας για την ερχόμενη βδομάδα, εάν φυσικά και εσείς δεν έχετε αντίρρηση (κ.Παπαθανασίου: καμία απολύτως) Να είστε σίγουροι ότι την άλλη βδομάδα θα πούμε πολλά περισσότερα, αν και εγώ προσωπικά, τόσο εγώ, όσο και ο πρόεδρος του οργανισμού μας, θα θέλαμε μεγαλύτερη τη συμμετοχή των Ελλήνων. Θα θέλαμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που υποφέρουν σήμερα να συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα, να υπογράψουν τα έντυπα, να ενημερώσουν τους δήμους, να κινηθούν. Η ακινησία βλάπτει.

κ. Παπαθανασίου: κ. Βαλσαμάκη, τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς στον πρόεδρο τον κ. Λαμπράκη, στον Αρτέμη Σώρρα, σ' όλο τον κόσμο εκεί που αγωνίζεται.

κ. Βαλσαμάκης: Να' στε καλά κ. Παπαθανασίου. Πολλούς χαιρετισμούς αγωνιστικούς και ελληνικούς έχετε τόσο απο τον πρόεδρο τον Μανώλη Λαμπράκη, όσο από τον Αρτέμη Σώρρα και όλον τον οργανισμό END. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πολλούς χαιρετισμούς σε όλους τους Έλληνες, σε όποιο σημείο του πλανήτη βρίσκονται και καλή λευτεριά στην πατρίδα μας.

κ. Παπαθανασίου: Καλή Λευτεριά κ. Βαλσαμάκη...




ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
ΟΜΑΔΑ: Ei-End Μνημοσύνη