ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/1/14 ΣΤΙΣ 19:30
ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ~ΕND ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ. 
 H ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ''ΟΙ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΙ'', ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 3ο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΥΡΓΟΥ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ. 

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ, ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.

ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟ ΜΕΙΖΩΝ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ. 
ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ: 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΣ - ΤΗΛ: 6946 343699

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ! 
........................................................................
*Ο Αλφειός καταγράφει ως χρονολογία την από Ανανέωση των  Ολυμπιακών Αγώνων  από τον  Ίφιτο
Οι Παλαιοί μας Πρόγονοι, μετά την Ανανέωση μετρούσαν... "από πρώτης Ολυμπιάδος"... εννοώντας βέβαια την υπό του Ιφίτου πρώτη! Ο θεσμός των Ολυμπιάδων χάνεται στα βάθη του χρόνου... Σεβόμενοι λοιπόν τον Δελφικό χρησμό που έδωσε ο Πύθιος Απόλλων, το πως δηλαδή, θα σταματήσουν οι Έλληνες τις εμφύλιες διαμάχες, το κατ' ελάχιστον θα χρησιμοποιούμε αυτήν την χρονολογία, τιμώντας τον και ελπίζοντας στην ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
Κάτι που επιζητεί και επαναλαμβάνει συνεχώς και ο συνέλληνας Αρτέμης Σώρρας.
ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ