02 Ιανουαρίου 2014

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ… arcana arcanorum atlantis

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ… arcana arcanorum atlantis

thea-athina4


Από τους Άτλαντες στην αποκάλυψη της οργάνωσης των Ιησουϊτών και την αγωνία των Καζάρων που χάνουν την εξουσία στον πλανήτη. Ο αγώνας του Έλληνα εναντίον των δυνάμεων του σκότους βρίσκεται εν εξελίξει και θεριεύει.Μετα την κατατρόπωση των Τιτάνων στα Τάρταρα από τους Ολύμπιους και την καταβύθιση της Ατλαντίδος από τους Ηρακλειδείς, ακολουθεί τώρα η τελική αναμέτρηση με τους απογόνους των Ιχθυοσαυρικών για την ανόρθωση του Ανθρώπου από τον υλισμό στο βάθρο της Αρετής.
Αντιλαμβάνονται βέβαια οι μισάνθρωποι, που παριστάνουν τους κυβερνήτες της Ελλάδος, ότι όσο περισσότερο καθυστερούν την παράδοσή τους στην Ελληνική Δικαιοσύνη τόσο χειρότερη θα είναι η ήττα τους. Το σίγουρο είναι ότι οι Έλληνες βρίσκονται πλέον σε πρωτοφανή νοητική διέγερση, ταχύτητα αφύπνισης, ομοψυχία και συντονισμό. Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στο αφυπνισμένο πνεύμα των Ελλήνων. Όσο περισσότερο μας δυσκολεύουν τόσο πιο λαμπρή θα είναι η νίκη μας. Η ευθύνη μας απέναντι στην ανθρωπότητα για την θετική έκβαση του αγώνα και την έλευση του φωτός είναι τεράστια.
Ακούστε την ομιλία των Α. Βαλσαμάκη και Ε. Λαμπράκη του Οργανισμού EI-E.N.D. με πολλές λεπτομέρειες για την νέα αποστολή των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου