ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 
ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ARTFM RADIO ΚΥΠΡΟΥ 05/01/2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: 
ΟΜΑΔΑ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Ei-End Mnemosyne International
5-1-14.png

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΥΠΡΙΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ

Αρτέμης Σώρρας : Κάποιοι Κύπριοι μας λένε καλαμαράδες επειδή νοιώθουν ότι τους έχουν πουλήσει οι Έλληνες, αγαπητοί μου. Αδέρφια Κύπριοι δεν σας πουλήσαν οι Έλληνες, οι Εβραίοι σας πουλήσαν. 

Ο Καραμανλής δεν είναι Έλληνας, ο Παπανδρέου δεν είναι Έλληνας, ο Σημίτης δεν είναι Έλληνας, κανείς από δαύτους δεν ήταν Έλληνας και ο βασιλιάς δεν ήταν Έλληνας, ήτανΓλιγκσμπουρκ

Νίκος Αμάραντος : Βέβαια, Βαυαρία 

Αρτέμης Σώρρας : Κανένας μετά τον Καποδίστρια δεν ήταν Έλληνας, αφού δεν ήταν Έλληνας κανένας γιατί ρίχνετε το βάρος στους Έλληνες; Δεν σας πρόδωσαν οι Έλληνες, η Ελληνική κυβέρνηση σας πρόδωσε η σιωνιστική, Εβραϊκή κυβέρνηση. Με κουμάντο το ΚΙΣ δεν σας προδώσαν τ' αδέρφια σας οι Έλληνες. Χάσαμε 450 αλεξιπτωτιστές στην Κύπρο, τους πυροβολούσανε στον αέρα σαν τσιροπούλια ναι ή όχι ; 

Henry Kissinger 1974

Νίκος Αμάραντος : έτσι είναι κύριε Σώρρα

Αρτέμης Σώρρας : εγώ έχω χάσει αδερφό, τον πυλοβολάγανε στον αέρα που εν πάση περιπτώση αν το θέλετε και κανόνας πολέμου λέει «απαγορεύεται τον αλεξιπτωτιστή να τον πυροβολείς στον αέρα. Θα βάλει τα πόδια του κάτω και μετά θα τον πυροβολήσεις.» Τους πυροβολούσαν στον αέρα. Ξέρετε στον αέρα ποιός τους σκότωνε ; 

Νίκος Αμάραντος : όχι κύριε Σώρρα, να μας πείτε

Αρτέμης Σώρρας : όχι οι Τούρκοι, οι Κύπριοι, γιατί η εντολή που είχανε πάρει οι άνθρωποι, την ψευδή εντολή την παραπληροφόρηση, όλη αυτή η παραπληροφόρηση που γίνεται παντού, είτε στον πόλεμο, και αυτός ο πόλεμος τώρα που γίνεται παραπληροφόρηση έχουμε ο κάθε Ιγνατίου, ο κάθε Φούλας, το κάθε άλλο ζωντανό, το κάθε καθεστωτικό καθίκι λέει λοιπόν ότι να'ναι για μένα ενώ δεν έχει την ψυχή να με βάλει κάτω και να μου πει έλα δω κύριε Σώρρα τι είναι εδώ; Δείχτε μου τι είναι σας παρακαλώ γιατί η πατρίδα μου είναι δικιά μου. 

Τα παιδιά μου ζούνε εδώ αλλά ένα μεροκάματο που μπορεί να παίρνει άστο το μεροκάματο αυτό ρε φίλε και κοίτα πως γίνεται καταραμένο το μεροκάματο δεν μπορείς να το φας το ψωμί. Το ψωμί που θα σου δώσει αυτό το μεροκάματο είναι πικρό δεν μπορούμε να το φάμε Έλληνες.

Νίκος Αμάραντος : όταν δεν έχουμε αποδείξεις κύριε Σώρρα απλά είναι πάρα πολύ εύκολο για τον οποιονδήποτε γι' αυτά τα παπαγαλάκια να κολλάνε ταμπέλες και ιδιαίτερα σε σας.


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

Αρτέμης Σώρρας : Άρα λοιπόν αγαπητοί μου Κύπριοι δεν σας προδώσανε οι Έλληνες που τώρα πόσοι Έλληνες να πούνε ότι μας σκοτώσανε οι Κύπριοι. Πήρανε μία πληροφορία ότι αυτοί που κατεβαίνουν είναι Τούρκοι και τους σκοτώναν στο αέρα.

Οι Κύπριοι νομίζανε ότι σκοτώνουν Τούρκους και οι Έλληνες πεθαίναν από Κυπριακές σφαίρες. Δεν μπορεί όμως κανείς να λειτουργεί σωστά μέσα σε αυτήν την παραπληροφόρηση, δηλαδή ποιος πρόδωσε ποιον καταλαβαίνετε ; ήρθαν τα παιδιά μας εκεί και τα σκοτώναν Κύπριοι! Εμείς δεν το νιώθουμε έτσι, όμως ξέρουμε τι έχει γίνει, άρα λοιπόν μας έχουνε γελάσει, μας έχουνε κοροϊδέψει όλους. Μας σκοτώναν στο αέρα σαν τσιροπούλια

ΚΥΠΡΟΣ 1974 - Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ  


ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ

Νίκος Αμάραντος : Εδώ στην Κύπρο εμάς τους Έλληνες μας λένε καλαμαράδες αλλά δεν έχει καμία άσχημη έννοια. 

Αρτέμης Σώρρας : Οι καλαμαράδες που λένε που ήρθανε στην Κύπρο και ήτανε βρωμιάρηδες γιατί να μην ήσανε Εβραίοι ; επειδή είχανε Ελληνικό διαβατήριο ; γιατί ρε φίλε μου ; γιατί στην Ελλάδα όποιος έχει Ελληνικό διαβατήριο είναι Έλληνας ; τουλάχιστον αυτό το είπε και ο Παπανδρέου ο Γιώργος λέει μια μέρα στην βουλή «εάν κάνουμε εξέταση DNA» κύριοι στην βουλή το είπε «δεν θα είναι κανείς σε αυτήν την αίθουσα» αν κάνουμε εξέταση DNA καταγωγής αν είστε Έλληνες δεν θα είναι κανένας σε αυτήν την αίθουσα, το είπε ο άνθρωπος μόνος του. Τουλάχιστον έχουν και αυτογνωσία. Το είπε ο πρωθυπουργός της χώρας ο Γιώργος ο Παπανδρέου, φαντάζεστε τι λέμε ; Άρα λοιπόν μη νιώθετε πονεμένοι, μην βάζουμε ταμπέλες δεν είναι έτσι.

Έχουν αλωθεί όλα γύρω μας στα οποία τώρα θα πρέπει να τα ξαναβάλουμε στην θέση τους πρέπει να τα βάλουμε στην θέση τους και θα πρέπει λοιπόν να καταλήξουμε κάπου. Σήμερα λοιπόν Κύπριοι, μας έχουνε κοροϊδέψει, μας έχουν αλλοιώσει, μας έχουνε γονατίσει, σήμερα όμως εμείς είμαστε οι δυνατοί, όλη η αγορά είναι δικιά μας απλά έχουν την διοίκηση και σου κάνουν ότι γουστάρουν. Αν πάρεις την χώρα σου στα χέρια σου σταματάει αυτό κύριοι. 

Δεν θα κάνει κανένας ότι γουστάρει θα δεις τι έχει γίνει, θα δεις πόσα έχουνε κλέψει, θα δεις πόσα έχουνε πάρει, θα δεις που έχουνε πάει, θα δεις σε ποιές τσέπες είναι, με ποιόν τρόπο πήγαν, θα τα δεις όλα ρε Κύπριε και Έλληνα, θα τα δεις, άσε να τα δεις λοιπόν, είναι στο χέρι μας να τα δούμε, πρέπει να πάρεις την χώρα σου. Από δω και πέρα λοιπόν έχεις πολύ άξια παλικάρια στην Κύπρο και στην Ελλάδα, έχουμε καλά μυαλά, έχουμε καλές πένες, έχουμε καλό DNA και εν πάση περιπτώση ας διοικήσουνε οι Έλληνες την Ελλάδα και ας διοικήσουνε οι Κύπριοι την Κύπρο τους δεν έχουμε Κύπριους καλά παιδιά ; πρέπει να είναι οι Εβραίοι ή Μασόνοι ή δογματισμένα ; 

Νίκος Αμάραντος : Βεβαίως και έχουμε και λαμπρά μυαλά όπως είπατε κύριε Σώρρα, έτσι είναι.


ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ - ΔΙΚΑΣΤΕΣ

Αρτέμης Σώρρας : Σας έχω πεί πως άνθρωποι δογματισμένοι δεν πρέπει να είναι ποτέ ξανά στην πολιτική ούτε στα δικαστήρια. Μπορείτε να φανταστείτε ένα δικαστή ο οποίος είναι άγριος χριστιανός ; πάρτε μία θεία από την εκκλησία η οποία είναι και πιστεύει τον παπά και τον έχει σαν θεό, τον παπά της ενορίας της και βάλτε την δικαστή και φέρτε της τους μουσουλμάνους να τους δικάσει θα τους αποκεφαλίσει όλους το καταλαβαίνετε ; ναι ή όχι ; 

Νίκος Αμάραντος : ναι έτσι είναι κύριε Σώρρα

Αρτέμης Σώρρας : Μπορείτε να πάρετε μία γιαγιούλα η οποία πάει για την ψυχή της νομίζοντας ότι θα πάει στον παράδεισο και ότι έχει ο άγιος Πέτρος κανά κλειδί από αυτά που λένε αυτά τα ζώα να την πάρετε αυτήν την γιαγιά να την κάνετε δικαστή να περάσετε εκεί πέρα 10 μουσουλμάνους να δείτε τι θα τους πει ;

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν γίνεται να είναι δογματισμένος ο δικαστής, δε γίνεται να είναι Μασόνος ο δικαστής. Είναι δόγμα η Μασονία, πολύ σοβαρό δόγμα δηλαδή σοβαρό με την έννοια ότι έχει τεράστια ευθύνη έχει καταδικαστεί από τα Ηνωμένα Έθνη ως σατανική και ρατσιστική, ρατσιστικό δόγμα όπως και ο Σιωνισμός έχει καταδικαστεί από τα Ηνωμένα Έθνη.

Δεν τα λέω εγώ, έχει καταδίκη στα Ηνωμένα Έθνη ως το πλέον επικίνδυνο ρατσιστικό δόγμα στον πλανήτη και η Μασονία και ο Σιωνισμός.  Άρα λοιπόν αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει ένα θέμα εδώ το οποίο δεν γίνεται εμείς να κάνουμε τα στραβά μάτια. Δεν γίνεται στην πολιτική μου πρωθυπουργός, υπουργός βουλευτής να είναι δογματισμένος, να είναι Μασόνος αν και στα χρόνια τα δικά μας είδαμε ότι αν δεν είναι Μασόνος δεν γίνεται ούτε παπάς, δεν γίνεται ούτε αρχιεπίσκοπός, όχι παπάς δεν γίνεται αρχιεπίσκοπος δεν γίνεται μητροπολίτης και δεν γίνεται πολιτικός. 

 makarios.png


Παιδιά έχουμε πρόβλημα είναι δογματισμένοι οι άνθρωποι αυτοί οι δογματισμένοι λοιπόν έχουνε πάθει παράκρουση και πρέπει να προσέχουμε. Τώρα λοιπόν λέμε ότι την χώρα μας αυτοί την σκοτώσανε. 

Το άσχημο με όλους αυτούς που δεν έχουν κανένα πρόβλημα είναι ότι είναι στρατιώτες κάτω από μία συγκεκριμένη ομπρέλα και θα εκτελέσουν εντολή. 

Δηλαδή εάν κάπου υπάρχει ένας Μασόνος δικαστής, λέω τώρα, και υπάρχει μία μεγάλη υπόθεση και πάρει τηλέφωνο ή πάρει εντολή από την λέσχη του την Μασονική ή την στοά του ότι πρέπει να καταδικάσει αυτόν σας λέω ότι θα τον καταδικάσει κι ακόμα και αν έχει δίκιο ο άνθρωπος θα καταδικαστεί γιατί θα πρέπει στρατιωτικά όπως τον έχουνε χτίσει και όπως είναι το δόγμα του να εκτελέσει την διαδικασία αυτή. Δηλαδή θα βλέπει τον άνθρωπο ότι είναι αθώος και ο δικαστής θα τον δικάσει γιατί απλά είναι Μασόνος και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Επειδή αυτό έχει υπογράψει έτσι το έχει δεχτεί το δόγμα αυτό καταλάβατε ; αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί μέσα στην πολιτεία και μέσα στην δικαιοσύνη μου γίνεται ποτέ η δικαιοσύνη μου η δικαιοσύνη οποιουδήποτε κράτους να μην μείνει στους νόμους να μην μείνει στα στοιχεία και να είναι αδογμάτιστη! 

Ο δικαστής καταρχάς είναι λειτούργημα δεν μπορεί ο δικαστής να είναι δογματισμένος. Δεν μπορεί είναι σαν να βάλετε, πάρτε από τα τρελοκομεία δεν ξέρω πόσους έχετε εκεί και κάντε τους δικαστές ε δεν υπάρχει κάτι άλλο είναι χειρότερο καλύτερα να βάλεις τον τρελό παρά να βάλεις ένα δογματισμένο άνθρωπο εκεί. Καταλαβαίνετε ότι θα πάρει ένα τηλέφωνο το οποίο απλά θα κάνει σαν στρατιώτης αυτό που θα του πούνε ; και μη σε νοιάζει για την καριέρα σου θα το κανονίσουμε εμείς. Άρα λοιπόν αν κάποιος δικαστής πάθει και κάτι θα το κανονίσουν εκείνοι οι τραπεζίτες άμα το θέλετε έτσι ; ή κάποιος σε έναν οργανισμό, σε ένα υπουργείο.

Είναι δυνατόν στα υπουργεία σου να είναι μαζεμένοι άνθρωποι δογματισμένοι ; και μιλάς για δημοκρατία ; για ποια δημοκρατία ; μιλάς για λαϊκή βάση, για ποια λαϊκή βάση ; 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 
ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ARTFM RADIO ΚΥΠΡΟΥ 05/01/2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: 
ΟΜΑΔΑ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ