21 Ιανουαρίου 2014

"ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΡΑ!" Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - END:

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ``Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΠΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ`` ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ``ΟΙ ΠΕΖΕΤΑΙΡΟΙ``.

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ END. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΣΕΣ``, ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ!

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ:

``ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΡΑ!``

Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΗΒΑΙΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΒΟΙΩΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΜΑΣ:

1) ``ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡ' ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ.``

2) ``Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ``

3) ``Ο ΚΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣ``

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ: ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ END!

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ: ``Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ!``

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ!

ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ END, ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ! ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ END ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 8-9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ``ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ`` ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ``SORRAS FM``, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΡΑ!
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/   http://alfeiospotamos.pblogs.gr/   http://sorrasfm.gr/


ΔΕΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ.

Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΦΕΤΟΣ, ΤΟ 2014, (2898 *).

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑ-ΒΟΟΥΝ:

Ὦ παῖδες Ἑλλήνων ἴτε,

ἐλευθεροῦτε πατρίδ', ἐλευθεροῦτε δὲ

παῖδας, γυναῖκας, θεῶν τέ πατρῴων ἕδη,

θήκας τε προγόνων:

νῦν ὑπὲρ πάντων ἀγών.

Αλέξανδρος Μακεδών
........................................................

1234239_713074138718143_563468754_n.jpg
ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!
ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ!
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ!

Artemis Sorras
ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ! https://app.box.com/s/531gab2y6sc24ujopvcc
(ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΚΤΥΠΩΝΕΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ)
548378_10201371014229586_848710369_n.jpg


(2898 *)

*Από 13/7/2897 ο Αλφειός καταγράφει ως χρονολογία την από Ανανέωση των  Ολυμπιακών Αγώνων  από τον  Ίφιτο
Άλλωστε και οι Παλαιοί μας Πρόγονοι, μετά την Ανανέωση μετρούσαν... "από πρώτης Ολυμπιάδος"... εννοώντας βέβαια την υπό του Ιφίτου πρώτη! Ο θεσμός των Ολυμπιάδων χάνεται στα βάθη του χρόνου... Σεβόμενοι λοιπόν τον Δελφικό χρησμό που έδωσε ο Πύθιος Απόλλων, το πως δηλαδή, θα σταματήσουν οι Έλληνες τις εμφύλιες διαμάχες, το κατ' ελάχιστον θα χρησιμοποιούμε αυτήν την χρονολογία, τιμώντας τον και ελπίζοντας στην ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
Κάτι που επιζητεί και επαναλαμβάνει συνεχώς και ο συνέλληνας Αρτέμης Σώρρας.
ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ
......................................
 Από σχόλιο του Μ.Καλόπουλου
Όλοι γνωρίζουν ως έναρξη της πρώτης Ολυμπιάδας το έτος 776 π.Χ. στην Ολυμπία. Λίγοι γνωρίζουν όμως, ότι αυτή ήταν η 28η Ολυμπιάδα! Το ιδιαίτερο δε συμβάν που έθεσε την ολυμπιάδα αυτή στην αφετηρία της ολυμπιακής ιδέας, ήταν το γεγονός ότι απλώς από τους αγώνες αυτούς και εντεύθεν, οι Έλληνες κατέγραφαν επιμελώς τα ονόματα των ολυμπιονικών! Αυτό θεωρήθηκε τόσο σημαντικό, ώστε κατά την αρχαιότητα έγινε αφετηρία χρονολογήσεων...! Η έναρξη λοιπόν της Ολυμπιακής ιδέας φαίνεται πως ξεκίνησε πολλά χρόνια νωρίτερα στην εποχή του Λυκούργου. Αυτό δε, προκύπτει από έναν χάλκινο εγχάρακτο δίσκο «τον Ιφίτου δίσκον» όπως τον ονομάζει ο Παυσανίας (Ηλειακά 5.20.1) τον οποίο είδε ο ίδιος στην αρχαία Ολυμπία. Με βάση δε τα βασιλικά ονόματα (Ιφίτου και Λυκούργου) επί του δίσκου και των υπόλοιπων ιστορικών αναφορών περί ιερής ειρήνης: «ιερής εκεχειρίας», μεταξύ τους, φαίνεται πως ο ολυμπιακός αυτός δίσκος όριζε με σχετική ακρίβεια την αληθινή εναρκτήρια χρονολογία, μεταθέτοντας την έναρξη των Ιέρων ολυμπιακών αγώνων στον χώρο της Ολυμπίας κατά 108 χρόνια ενωρίτερα! Φαίνεται λοιπόν πως η πραγματική εναρκτήρια χρονολογία των ολυμπιακών αγώνων στην Ολυμπία, βρίσκετε αν στην γνωστή μας χρονολογία 776 π.Χ. προσθέσουμε 108 χρόνια, δηλαδή 27 ακόμα ολυμπιάδες για τις οποίες δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα, αφού δεν ετηρήθησαν γι' αυτές γραπτά αρχεία, ή λόγω σωτηριακών εμπρησμών, δεν έφτασαν ποτέ στα χέρια μας άλλες γραπτές αναφορές! Μόνο έτσι φτάνουμε στην έναρξη των ιερών αγώνων της ειρήνης, δηλαδή της αρχικής Ολυμπιάδος, στο έτους 884 π.Χ.!!! Βέβαια όλα αυτά τα πολύ εντυπωσιακά και άκρως ενδιαφέροντα, χρίζουν πράγματι περαιτέρω έρευνας και τεκμηρίωσης! Αλώστε η ολυμπιακή ιστορία ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και τους χρόνους του Τρωικού πολέμου, αφού ο Πολυδεύκης ένας εκ των Διοσκούρων που συμμετείχε στην Αργοναυτική εκστρατεία, ήταν Ολυμπιονίκης πυγμάχος: «ο πυκτεύων Πολυδεύκης» Παυσανίας «Ηλιακά».(5.8.4)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου