Πρίν κάποιες ώρες (ημέρες, θα υπερθεματίσουν κάποιοι), ο Πρόεδρος της EI  END, εντιμότατος Dr Μανώλης Λαμπράκης έθιξε κάποιο καυτό θέμα για όσους  πιστεύουμε και αγωνιζόμαστε για την Ελευθερία της χώρας μας.. της Ελλάνιας. Πάντοτε πρέπει να σκεπτόμαστε την επόμενη ημέρα οποιουδήποτε αγώνα,  επειδή οι ΄Υαινες καραδοκούν ..... Θυμηθείτε την επόμενη ημέρα του έπους των Αλβανικών βουνών και της εποποιίας των οχυρών της «γραμμής Μεταξά» ... .... Τα έσβησε ένας εμφύλιος.
Σήμερα  βιώνουμε κάποιες άλλες υποδομές. Ζούμε σαν οικουμένη πάνω από 14 μήνες έναρξης εφαρμογής του Νόμου Ν.Ε.S.A.R.A. στις Η.Π.Α.
Επειδή εφαρμόζεται σταδιακά και με αρκετά βραδείς ρυθμούς για να μην προκληθεί χάος, δεν είναι δυνατόν να αντιληφθούμε κάποιες θεαματικές αλλαγές.
Εκείνα όμως τα λόγια που σε μορφή προτάσεων  ξεστόμισε ο Πρόεδρος την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 δεν ήταν τίποτε παραπάνω και τίποτα λιγότερο από αυτά που είναι δημοσιευμένα στο ανά χείρας Block στις 10 Σεπτ. 2013.
Είναι ένας αντίλαλος βαθύτατα ανθρώπινος με αποδέκτες όλους τους αναξιοπαθούντες συνοδοιπόρους, συντοπίτες.
Βέβαια επειδή πάντοτε «κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα», θα απολαύουν τα αγαθά της επόμενης ημέρας και οι ... αξιοπαθούντες ... ... αυτοί δηλαδή που θέλησαν και τα έπαθαν από φανερή υστέρηση εγκεφάλου και προπαντός «κρίσεως». Είναι δεδομένο και το έχουμε συναντήσει πολλές φορές, να συμβαίνει και μάλιστα με αρκετά κραυγαλέο και προκλητικό τρόπο ... Αρπάζουν οι επιτήδειοι την μπουκιά από το στόμα ..... την στιγμή που πάς να καταπιείς όχι την στιγμή που την μασάς.
Προφανώς θα βιαστούν να κάποιοι να γνωματεύσουν βαθυστόχαστα ότι «είναι κανόνας ή συμπαντικός νόμος ή κάτι τέτοιο».  ΗΤΑΝ!!!!!
Ας μην ξεχνάμε ότι ήδη έχει συμπληρωθεί  ένα 14μηνο στο νέο μεγάλο  Ενιαυτό, ότι βρισκόμαστε στο ζωδιακό έτος του Υδροχόου και όχι στο τρισάθλιο των Ιχθύων ... που τόσα δεινά επεσώρρευσε ειδικά στο Έθνος των Ελ.λήνων ... Το διάστημα της δοκιμασίας του Έλληνα  σαν παγκόσμιας οντότητας πλησιάζει στην ημερομηνία  λήξης του τα σημάδια και οι παρουσίες έχουν πληθύνει, η παρεχόμενη προστασία από τους Ουράνιους είναι κάτι περισσότερο από ορατή πραγματικότητα.
Το κυριότερο  όμως είναι ότι κάπου εδώ γύρω κυκλοφορεί η Νέμεση!!!!!!  Ας μην κοιμούνται τόσο ήσυχοι, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΙ. Ειδικά να μην τροχίζουν τα δόντια τους αυτοί που δεν είχαν λόγους να μην βοηθήσουν έμπρακτα  τον αγώνα της απελευθέρωσής μας, αλλά με την πολλά υποσχόμενη τακτική του μπαλαντέρ καραδοκούσαν το που θα γύρει η πλάστιγγα.  Δυστυχώς δεν το κατάλαβαν έγκαιρα ότι η πλάστιγγα είναι πια ανεξέλεκτη.
Και μια συμπληρωματική πληροφορία: στην δεξίωση της Νέμεσης θα βρίσκονται σε ιδιαίτερα τιμητική θέση όσοι αγωνίστηκαν μεν, αλλά με κριτήριο μελλοντικών απολαβών, ομοτράπεζοι των νικητών ..... τουτέστιν με υλιστικά κριτήρια ....  Δεν ήταν και τόσο ΕΛΛΗΝΙΚΑ τα κριτήρια τους ... .... βλέπετε έχουμε και από αυτά!
Να τελειώσω αυτή την επαφή με άλλη μια πληροφορία. Από το 2007 που άρχισα να επικοινωνώ γραπτά με τους συντοπίτες μας, αγωνίζομαι όπως και άλλοι να σας δώσουμε να καταλάβετε ότι  ο ΄Ελλην, ο Ελληνισμός και η Ελληνική γλώσσα και παιδεία είναι ιδιότητες δυνατές και  «μάκαρ εστί όστις της Ελλάνιας  παιδείας έσχε μάθησιν». Αν δεν το νοιώθουμε από μέσα μας ότι είμαστε ΄Ελληνες ..... όσες ταυτότητες , διαβατήρια , κάρτες και άν βγάλουμε, όσες δηλώσεις και άν κάνουμε, δεν πρόκειται ούτε να πείσουμε ούτε να πεισθούμε ..... Αυτό το δεδομένο είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού από λογική απόσταση. ΄Ολοι οι άλλοι απλά συγκατοικούν και περιστασιακά χειροκροτούν!!!!!!  Ο Έλλην είναι ενεργός, πιστεύει σε αυτό που είναι και αγωνίζεται για την λευτεριά της πατρίδας του και την δική του.
Αστερίων (ΚΒ)
.....................................................

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ


................................................