15 Μαρτίου 2014

Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ»…


516159-newego_LARGE_t_1101_53789592
Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ !!!!!!!!!!!!
ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !!!!!!!!!!!!
ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ…ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ…ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ…ΜΙΣΟΣ..ΠΟΛΕΜΟ..ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ..ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ…. ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ …ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ… Η ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ..Ήταν η τιμή της «απελευθέρωσης» της Ουκρανίας η απώλεια του χρυσού της απο την Federal reserve..
10:15 p ET Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014
Η οδύσσεια των αποθεμάτων χρυσού της Ουκρανίας,
«Ελπίζουμε, για το καλό τους, οτι η μονη απελευθερωση που εχαν δεν ηταν από όλos ο χρυσοs τους, o οποίos μετά από μια σύντομη παραμονή 80 πόδια κάτω από την επιφάνεια σtiv 33 Liberty Street, θα βρείκε αμέσως το δρόμο του, είτε στην Bundesbank ή στους ολιγάρχες δισεκατομμυριούχους, που βασίζονται είτε στο Λονδίνο ή αλλού, και επί του παρόντος στην κατηγορία της «μετα-απελευθέρωση» της Ουκρανίας.
«Τέλος, βάζοντας σε προοπτική, 40 τόνους χρυσού είναι περίπου ό, τι η Κίνα εισάγει κάθε 10 Απόψε , γύρω στις 2:00 π.μ. , ένα μη καταχωρισμένο μεταγωγικό αεροσκάφος απογειώθηκε απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Boryspil .
Σύμφωνα με το προσωπικό Boryspil , πριν από την εμφάνιση του αεροσκάφους , τέσσερα φορτηγά και δύο μικρά λεωφορεία φορτίου έφθασε στο αεροδρόμιο , όλα με πινακίδες τους λείπει . Δεκαπέντε άτομα με μαύρες στολές , μάσκες και θώρακες που βγήκαν , κάποιοι οπλισμένοι με πολυβόλα . Αυτοί οι άνθρωποι φορτώνονται στο αεροπλάνο με περισσότερα από σαράντα βαριά κιβώτια .
Μετά από αυτό , πολλές μυστηριώδεις άνδρες έφθασαν και μπήκε στο αεροπλάνο . Η φόρτωση πραγματοποιείται σε μια βιασύνη . Μετά την εκφόρτωση , τα αυτοκίνητα χωρίς πλάκες αμέσως αριστερά του διαδρόμου , και το αεροπλάνο απογειώθηκε σε επείγουσα βάση .
Υπαλλήλους του αεροδρομίου που είδαν αυτό το μυστηριώδες » ειδική λειτουργία » κοινοποιείται αμέσως τη διοίκηση του αεροδρομίου , τα οποία όμως τους συνιστούμε « να μην αναμειχθεί στις δουλειές των άλλων . »
Αργότερα , οι συντάκτες κλήθηκαν από έναν από τους ανώτερους αξιωματούχους του πρώην Υπουργείου εισοδήματος και τέλη , ο οποίος ανέφερε ότι , σύμφωνα με τον ίδιο , απόψε στις διαταγές ενός από τους « νέους ηγέτες» της Ουκρανίας , όλα τα αποθέματα χρυσημέρες.»
20140309_ukrainegold


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου