17 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΑΠΗΧΘΕΙ

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΑΠΗΧΘΕΙ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΙ-END ΧΑΝΙΩΝ (12/03/2898) Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ~ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΑΠΗΧΘΕΙ

aero

Κοινό : Έχετε κάτι να μας πείτε για το αεροπλάνο της Μαλαισίας που χάθηκε ;
Αντώνης Βαλσαμάκης : Ε, αφού το ξέρετε βρε παιδιά και μάλιστα σήμερα έχει αρχίσει να συζητιέται και στα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Το φέρνουν γύρω γύρω, αυτό απήχθει. Και μάλιστα σήμερα βγήκε μία ομάδα Μαλαισιανών πολιτών, κάπου 12-13 άνθρωποι οι οποίοι επικαλούνται τις στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές της χώρας τους, ότι την ώρα που λένε οι αρχές ότι χάθηκε το στίγμα του αεροπλάνου από τα ραντάρ, είδανε μία μεγάλη φωτεινή λάμψη είδαν φώτα λέει από πάνω και ακούσανε και έναν υπόκωφο θόρυβο. Είδαν φώτα λέει από πάνω.
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Το ποιό βασικό παιδιά είναι το εξής, για 72 ώρες μετά από την απώλεια του αεροπλάνου οι συγγενείς των επιβατών, τους καλούσανε στα κινητά τηλέφωνα και τα τηλέφωνα λειτουργούσαν. Με όλη την τεχνολογία του GPS δεν μπορούσε κάποιος να εντοπίσει που λειτουργεί το τηλέφωνο ; Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι κάτι περίεργο έχει συμβεί εδώ πέρα. Μπορεί να σας δώσουνε και να μας δώσουνε ένα ψωμοτύρι μετά από μία εβδομάδα αλλά μην ξεχνάτε ότι επειδή είναι περίεργοι οι καιροί, μπορεί να είναι και αυτός ένας τρόπος για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον πλανήτη μας άλλες οντότητες. Αυτό μην το βγάζετε από τα σενάρια στο μυαλό σας.
Αντώνης Βαλσαμάκης : Πάντως μεταξύ σοβαρού και αστείου για όσους δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι έχουμε επιδρομές απ’ έξω, το άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ο Ακριβός Τσολάκης ο οποίος είναι υπεύθυνος στον τομέα του και το άφησε να εννοηθεί ευθέως ο άνθρωπος, χωρίς περιστροφές. Η μία εκδοχή ήταν, αυτά τα έλεγε την Δευτέρα προχτές, η τρομοκρατία , η δευτερη ήταν μια μηχανική βλάβη, την τρίτη , λέει, την οποία δεν θέλω να σας πω, όχι θα μας την πεις, όχι δεν σας την λέω, να σας την πω, λέει, απήχθει το αεροσκάφος. Από ποιους απήχθει ; από σκοτεινές δυνάμεις και μη με ρωτήσετε τίποτα άλλο. Έτσι τους είπε, αυτά τα είπε ο Τσολάκης, δεν τα λέω εγώ, αλλά τέλος πάντων υπάρχουν μαρτυρίες των κατοίκων εκεί. Είδαν φώτα, άκουσαν και τον θόρυβο. Θα μας φτιάξουν όμως ένα σενάριο εύπεπτο και θα μας το παρουσιάσουν. Εγώ υποθέτω ότι την Παρασκευή το πρωί θα το έχουμε το σενάριο στις οθόνες της τηλεόρασης και στα ραδιόφωνα, υποθέτω.
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Οι μέρες, ο Σώρρας ξέρετε πως μιλάει αυτός λοιπόν λέει το εξής γι’ αυτά τα πράγματα «πολύ γκαστρωμένες είναι αυτές οι μέρες», έτσι το προσδιορίζει ο Σώρρας.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
mnymosini

aero

http://alfeiospotamos.gr/?p=805

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου