05 Μαρτίου 2014

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ-END

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ-END


                                
                 ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ


ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Συνελληνίδες και συνέλληνες,ευχαριστώ πάρα πολύ που μας τιμάτε με την παρουσία σας.
Πριν αρχίσω την κυρίως ενημέρωση θα ήθελα να ευχαριστήσω.... (ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες του χώρου που μας διέθεσαν ,τους τυχόν Ρ/Φ σταθμούς που αναμεταδίδουν την ομιλία,και όποιους 
άλλους κρίνουμε ότι πρέπει να ευχαριστήσουμε).(ΔΙΑΦ. 1)

Η Ελλάδα μας όπως γνωρίζετε, εδώ και 4 χρόνια δέχεται μια ανηλεή επίθεση από μία διεθνή συμορία τραπεζιτών και τοκογλύφων,που ανήκουν στις  δυνάμεις που κυβερνούν τον πλανήτη,με την βοήθεια και των εγχώριων δοσιλόγων πολιτικών και των συνεργατών τους.
Δ1
Σκοπός τους είναι η πλήρης καταστροφή της και η πλήρης εξαθλίωση των Ελλήνων.Γιατί όλα αυτά ? Αφ'ενός μεν γιατί η Ελλάδα μας είναι η πλουσιότερη χώρα του πλανήτη σε υπέδαφος το οποίο επιβουλευονται και αφ'ετέρου γιατί είμαστε το αντίπαλο δέος γι'αυτούς εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Ναί ,κυρίες και κύριοι μας φοβούνται  γιατί είμασταν πάντα εμπόδιο στα καταχθόνια σχέδια τους για την πλήρη υποταγή του πλανήτη σ'αυτούς.Επιχείρησαν πολλές φορές να το κάνουν ,αλλά απέτυχαν και έτσι θα γίνει και τώρα.

Οι Έλληνες είμαστε διαφορετικοί από τους άλλους λαούς.Δεν είναι ρατσιστικό αυτό που λέω.Το έχουν πεί πολλοί ξένοι.

Δεν είμαστε όμως εκλεκτός λαός,όπως άλλοι ή μάλλον όπως άλλος λαός διατείνεται ότι είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού.Είμαστε όμως ο υπεύθυνος λαός,εκείνος ο οποίος εδώ και χιλιάδες χρόνια  σέρνει το άρμα του πολιτισμού του πλανήτη.Είμαστε οι φορείς του πολιτισμού και οι φορείς της γνώσεως,κι αυτό το έχουμε κάνει επί  γενεές γενεών !!
Δ 1α
Νομίζει΄τώρα  η αντίπαλη παράταξης,οι δυνάμεις του σκότους,ότι έχουν  αλώσει τον Ελληνισμό και δεν τον χρειάζονται πλέον.Αλλά υπολογίζουν λάθος,γιατί ο Ελληνισμός και η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνουν !!Η Ελλάς και ο Ελληνισμός ,πάντα εκ της τέφρας των αναγεννώνται,όπως το μυθικό πουλί ο Φοίνικας.Φθάσαμε λοιπόν στην τέφρα και έφθασε ή ώρα της αναγέννησης μας !!!

Πρέπει λοιπόν  να καταλάβουμε ποιοι είμαστε !! (ΔΙΑΦ.1α)

Πριν δύο χρόνια περίπου,εμφανίζεται σχεδόν από το πουθενά ένας άγνωστος Έλλην,ο Αρτέμης Σώρρας.

Αυτός  και η ομάδα του,δεν ειναι τυχαίο που εμφανίστηκαν την κατάλληλη στιγμή.Αλλωστε τύχη δεν υπάρχει ! Μπορεί να μην ήταν γνωστός στην Ελλάδα,αλλά ήταν αρκετά γνωστός στους διεθνείς οικονομικούς κύκλους.(ΔΙΑΦ. 2)
Δ2
Οταν ρωτούν τον Αρτέμη Σώρρα ποιός είναι,απαντά:"Είμαι αυτός που πρέπει,ήρθα την στιγμή που πρέπει,έχω αυτά που πρέπει και θα κάνω αυτό που πρέπει".Και πράγματι θα το κάνει,αυτή είναι η αποστολή του και θα πετύχει.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει,γιατί υπάρχει πολύ παραπληροφόρηση για το θέμα αυτό,που διαδίδεται από κύκλους που δεν τους συμφέρει η χώρα μας να ξεχρεώσει και να προοδεύσει.Άλλωστε τοσχέδιο τους για να φθάσουμε στην σημερινή κατάσταση ξεκίνησε εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια.(ΔΙΑΦ. 3)
Δ3
Τον Φεβρ. 2010, πριν η χώρα μας υπογράψει το πρώτο μνημόνιο,ο Αρτ. Σώρρας,μαζί με συνεργάτη του,επισκέπτεται τον τότε υπουργό οικονομικών τον κ.Παπακωνσταντίνου και του προσφέρει 514 δις $,ώστε να μην μπεί η χώρα μας κάτω από τον έλεγχο του ΔΝΤ.Ο κ.Παπακωνσταντίνου ,τον ευχαριστεί και το απομπέμπει από το γραφείο του,λέγοντας ότι δεν μπορεί να τα δεχθεί.

Στην συνέχεια ο Α.Σώρρας,ο οποίος υπόψη δεν είναι ομογενής ,όπως πολλοί νομίζουν,αλλά είναι από την Πάτρα και έχει μόνον Ελληνικό διαβατήριο,έχει σημασία αυτό και γι'αυτό το αναφέρω,ιδρύει στην Αθήνα μαζί με συνεργάτες του,τον συμβουλευτικό οργανισμό END (Εnd National Debt=Tέλος το Εθνικό Χρέος).Αυτός αποτελείται από 12 ομογενείς Ελληνοαμερικανούς,άπαντες επιστήμονες,με πρόεδρο τον δρ.ιατρό Εμ.Λαμπράκη.

Εμφανίζονται επισήμως στη Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2012,αφού προηγουμένως στις 28/9/12 κατέθεσαν στην "τράπεζα Μόντρεαλ" του Καναδά,μία από τις μεγαλύτερες του κόσμου,σε λογαριαμό της Ελληνικής Δημοκρατίας,χρεόγραφα 3Α του Αμερικανικού δημοσίου αξίας 600 δις $,για την πληρωμή του δημόσιου και του ιδιωτικού χρέους της χώρας μας.

Τα χρεόγραφα αυτά είναι από τα πλέον έγκυρα του κόσμου.Αυτά δύνανται να ρευστοποιηθούν αμέσως,ανα πάσα στιγμή,μεταξύ της Τράπεζας της Ελλάδος και της αντιστοίχου κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ,της FED, εφ'όσον δεχθεί την πρόταση η Ελληνική Κυβέρνηση.Δίδονται εν είδη δανείου με επιτόκιο 0.5% για περίοδο 100 ετών.Ο τόκος μπήκε υποχρεωτικά για να θεωρηθεί το ποσόν σαν δάνειο,λόγω του Αγγλικού δικαίου στο οποίο  υπαχθήκαμε λόγω των μνημονίων.Αν εδίνοντο άτοκα θα θεωρούντο <δωρεά> και βάσει των μνημονίων το μεγαλύτερο ποσοστο αυτών θα πήγαινε στα εντεταλμένα τραπεζικά όργανα της ΤΡΟΪΚΑΣ.

Ο Αρτέμης Σώρρας δήλωσε ότι ο τόκος του 0.5%  θα επιστρέφεται στο Ελληνικό δημόσιο σε ειδικό λογαριασμό για την ανακούφηση των ασθενεστέρων τάξεων.Επίσης ο Σώρρας σε αντίκρυσμα θα πάρει αντίστοιχο ποσό σε Ελληνικά ομόλογα τα οποία θα καταθέσει σε <Ελληνικό ιδρυμα> που θα φτιάξει,επ'ωφελεία της Ελλάδος,ώστε ποτέ να μην χρειασθεί η χώρα μας να προστρέξει σε ξένες αγορές.

Υπ'όψη ότι αν ο Αρτ.Σώρρας δεν είχε Ελληνικό διαβατήριο θα θεωρείτο ξένος υπήκοος και σύμφωνα με τα μνημόνια δεν είχε δικαίωμα να δώσει χρήματα για την εξώφληση των χρεών.

Επίσης κατά τον ίδιο τρόπο και την ίδια ημερομηνία, κατετέθησαν υπέρ της Κυπριακής Δημοκρατίας χρεόγραφα 3Α αξίας 48,5 δις $,άνευ τόκου,καθόσον η Κύπρος δεν είχε υπαχθεί ακόμα σε μνημόνιο και στο Αγγλικό δίκαιο.Βέβαια και στην Κύπρο συνέβησαν περίπου τα ίδια γεγονότα με τα δικά μας,όπως θα πω παρακάτω.

Πριν γίνει η κατάθεση των χρεογράφων για την Ελλάδα και Κύπρο,βάση της νομοθεσίας των ΗΠΑ,ενημερώθηκαν ο πρόεδρος Ομπάμα,η Υπουργός Εξωτερικών Χ.Κλίντον,ο Υπουργός Οικονομικών και ο Υπουργός Δικαιοσύνης,οι οποίοι και το ενέκριναν,καθόσον αν συνέβαινε το αντίθετο εντός 15 ημερών από την ενημέρωση θα το απαγόρευαν.Υπ'όψη ότι κάθε χρεόγραφο έχει τον δικό του κωδικό.Τους κωδικούς αυτούς τους έχει μόνον ο Αρτ.Σώρρας.
Δ4
Μετά από την κατάθεση των 600 δις,ο Σώρρας  ενημερώνει την πρόεδρο του ΔΝΤ την κ.Λαγκαρντ,τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τον κ.Μπαρόζο,την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα,το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ,τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος,τον Πρόεδρο της Βουλής,όλους τους βουλευτές και τα κόμματα,καθώς και τον πρόεδρο της Τράπεζας της Ελλάδος τον κ.Προβόπουλο.Η κυβέρνηση στην αρχή τα δέχεται και μάλιστα ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς τους λέει ότι θα το ανακοινώσει στις 28 Οκτωβρίου 2012 στον Ελληνικό λαό.(ΔΙΑΦ.4)

Στις 29/9/12 ο Αρτέμης γυρίζει στην Ελλάδα μαζί με τον πρόεδρο του οργανισμού END Εμανουήλ Λαμπράκη και άλλα μέλη του οργανισμού και στις 1/10/12 η Ακαδημία Αθηνών τους βραβεύει σαν ευεργέτες στην αίθουσα της Ευρωβουλής στην οδό Αμαλίας 8 έναντι του κοινοβουλίου.
Δ5
Μετά δύο  ημέρες τους βραβεύει και η Ενωση Ελλήνων Ευεργετών στην αίθουσα της Λέσχης Αθηνών,Πανεπιστημίου 11,(ΔΙΑΦ.5)όπου παρευρίσκονται και κυβερνητικά στελέχη.Εκεί ο Σώρρας τους ανακοινώνει δύο όρους που πρέπει να υπογράψει η κυβέρνηση ότι θα τους τηρήσει,προκειμένου να της δοθούν οι κωδικοί αριθμοί των χρεογράφων για την ρευστοποίηση τους.

Οι δύο αυτοί όροι είναι:
1.Να ελεγχθεί το ύψος του πραγματικού δημόσιου χρέους από ξένους εμπειρογνώμονες,υπό την προεδρία Αρεοπαγίτου που θα καθορισθεί με κλήρωση.
2.Να ελεγχθεί το < πόθεν έσχες> όλων των πολιτικών που διετέλεσαν βουλευτές και υπουργοί από τον Αύγουστο του 1974 μέχρι σήμερα,από επιτροπή 14 Αρεοπαγιτών που θα καθοριστούν με κλήρωση.

Μετά από την ανακοίνωση αυτών των όρων,τα πράγματα άλλαξαν και άρχισε ένας πόλεμος λάσπης κατά του Αρτέμη Σώρρα και του οργανισμού END,τόσο από την Τράπεζα της Ελλάδος,όσον και από τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους,οι οποίοι προσπάθησαν να βγάλουν τον Αρτέμη Σώρρα και τους συνεργάτες του απατεώνες,τρελλούς,πράκτορες μυστικών υπηρεσιών που θέλουν να επιβάλουν στην χώρα μας νέα σκλαβιά,καθώς και άλλα τέτοια ..ωραία,μέχρι οτι είναι και ο αντίχριστος είπαν κάποιοι.

Μετά απ'όλα αυτά ο διοικηκής της Τράπεζας της Ελλάδος,ο κ.Προβόπουλος κυκλοφορεί στις 12/10/12 ένα έγγραφο μιάμισης σελίδας,το οποίο και δημοσίευσε και η εφημερίδα"Το Έθνος της Κυριακής"το οποίο αναφέρει ότι σε έλεγχο που έγινε δεν υπάρχουν αυτά τα χρεόγραφα.Μα πως είναι δυνατόν να γίνει έλεγχος χωρίς να έχει δώσει ο Σώρρας του κωδικούς ?
Δ6
Μετά από αυτό ο Αρτέμης Σώρρας υπέβαλε μήνυση εναντίον του διοικητού της Τράπεζας της Ελλάδος ,του διευθυντού της Δνσης χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων της Τράπεζας της Ελλάδος κ.Ζερβουδάκη και της εφημερίδας <Έθνος της Κυριακής> για συκοφαντική δυσφήμιση,η οποία μέχρι τώρα δεν έχει εκδικασθεί !

Πριν όμως γίνουν όλα αυτά σε ανύποπτο χρόνο το 2011 εκπρόσωπος του Σώρρα δίνει τον κωδικό αριθμό ενός εκ των χρεογράφων αυτών στην Τράπεζα της Ελλάδος και ζητά από την τράπεζα να ελέγξει αν το χρεόγραφο είναι γνήσιο.Η Τράπεζα της Ελλάδος απαντά ότι πράγματι είναι γνήσιο !!

Στις 22/10/12 ο Α.Σώρρας αποστέλει εξώδικη δήλωση-πρόσκληση-διαμαρτυρία,(ΔΙΑΦ. 6)μέσω της οποίας υποβάλει επισήμως την πρόταση προς την Ελληνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών,υπενθυμίζοντας τους την υποχρέωση τους να την ελέγξουν προτού την απορρίψουν ή την χλευάσουν.Την εξώδικη δήλωση την κοινοποιεί και στον εισαγγελέα του Αρείου 
Πάγου και σε όλους τους βουλευτές !!.
Δ7
Στις 2/11/12 ενόψη της ψήφισης στην βουλή νέου νομοσχεδίου ο Α.Σώρρας κοινοποιεί νέα επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,στον Πρωθυπουργό,στον Πρόεδρο της
Βουλής και στον Υπουργό Οικονομικών,με αίτημα να πραγματοποιηθεί συνάντηση μαζί τους εντός 48 ωρών με θέμα την δανειοδότηση της χώρας με το ποσό των 600 δις$.

Μετά απ'αυτό ο πρόεδρος της Βουλής,ο κ.Μεϊμαράκης(ΔΙΑΦ.7)  αποστέλει με έγγραφο την πρόταση στον υπουργό οικονομικών τον κ.Στουρνάρα,ο οποίος την διαβιβάζει εγγράφως στην αρμόδια διεύθυνση του Γεν.Λογιστηρίου του κράτους προς μελέτη και κοινοποίει το σχετικό έγγραφο και στον Σώρρα .Μέχρι στιγμής δεν έχει δόθει καμία απάντηση,παρόλο που σύμφωνα με το άρθρο 10 του Συντάγματος έπρεπε να απαντηθεί εντός 60 ημερών. (ΔΙΑΦ. 8).
Δ8
Στις 7/11/12 ο Α.Σώρρας,εν όψει της ψήφισης του νέου νομοσχεδίου για την δανειακή σύμβαση, αποστέλει νέα πρόσκληση προς τους προαναφερθέντες,ως υστάτη προσπάθεια για την παρουσίαση της πρότασης του.Παράλληλα την ίδια ημέρα ενημερώνει με επιστολές τα μέλη όλων των κοινοβουλευτικών ομάδων καθώς και όλους τους ανεξάρτητους βουλευτές,για την πρόταση των 600 δις$ και καλεί άπαντες να ασκήσουν όλα τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα και τους νόμους μέσα,προκειμένου να λάβει η πρόταση την δέουσα αντιμετώπιση από την Ελληνική Κυβέρνηση.

Κατ'αυτόν τον τρόπο ενημερώθηκαν όλοι οι πολιτικοί παράγοντες της χώρας για την πρόταση του Α.Σώρρα χωρίς να του δώσουν δυστυχώς καμία απάντηση και ουδεμία ένδειξη ενδιαφέροντος ούτε από τηνπολιτική ηγεσία,ούτε από την αξιωματική αντιπολίτευση,ούτε από τον λοιπό πολιτικό κόσμο !

Μα καλά,δεν υπάρχει κανείς Ελληνας εκεί μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ; Πάρα πολύ ύποπτο αυτό !!!

Δ 9
Στις 19/11/12 ο Α.Σώρρας προκειμένου να εξαντλήσει  κάθε περιθώριο  και μη έχοντας λάβει καμία απάντηση από τους θεσμούς του κράτους,αποστέλει προς τον υπουργό οικονομικών την από 16/11/12 εξώδικη δήλωση του,την οποία κοινοποιεί κ.Προβόπουλο (δκτη της ΤτΕ),τον κ.Μαστρόκαλο ( Αν.Γεν Δντή του Οργανισμού Διαχείρησης Δημοσίου Χρέους) καθώς και προς την 23η διεύθυνση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους,στους οποίους και είχε διαβιβασθεί το αίτημα του ελέγχου των 600 δις και τους καλεί όπως εντός τριών ημερών από την παραλαβή του εξωδίκου, να ορίσουν συνάντηση για την συζήτηση της πρότασης των 600 δις,αλλιώς να τον ενημερώσουν εγγράφως σχετικά με τις ενέργειες που προέβησαν αναφορικά με το αίτημα του.

Δεν λαμβάνει καμία απάντηση και έτσι στις 29 /11/ 2012 ο Αρτέμης Σώρρας καταθέτει (ΔΙΑΦ.9)ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ κατά των ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΟΥΒΕΛΗ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΠΑΠΟΥΛΙΑ, Άπαντων των ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Άπαντων των ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ και παντός άλλου υπευθύνου,συνολικά  302 άτομα. Τους καταμηνύει  ζητώντας την κατά νόμο ποινική δίωξή τους και τιμωρία τους για :
1.Εσχάτη προδοσία (για τους 302)
2.Παράβαση καθήκοντος (για τους 302)
3.Τέλεση κακουργηματικής απιστίας (για τους Σαμαρά,Βενιζέλο,Κουβέλη και Στουρνάρα).
10

Η μήνυση αποτελείται από 900 σελίδες και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα.Χαρακτηριστικό είναι ότι το εξώδικο της μηνύσεως,που εστάλει σε όλα τα κόμματα της Βουλής,είναι ότι οι ΑΝ.ΕΛ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν δέχτηκαν να το πάρουν με αποτέλεσμα ο δικαστικός επιμελητής να τους το τοιχοκολλήσει.

(ΔΙΑΦ.10) Συνελληνίδες και συνέλληνες,όπως αντιλαμβάνεστε,έχει μηνυθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και όλη η Βουλή και δεν μιλάει κανείς !Κανένα πολιτικό κόμμα,κανένας βουλευτής,κανένας θεσμός !

Πόσο στημένο είναι λοιπόν όλο αυτό στις πλάτες μας; Πόσο προδότες είναι όλοι τους και ποιά συμφέροντα εξυπηρετούν;

 Το σίγουρο πλέον είναι ότι για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό δεν αγωνίζεται κανένας από τους 300 της Βουλής !

Πέραν αυτών ο Αρτέμης Σώρρας προσπάθησε να αγοράσει την ΔΕΗ,την Ολυμπιακή Αεροπορία,τον ΟΠΑΠ,την Αγροτική Τράπεζα,την MIG του κ.Βγενόπουλου,καθώς επίσης Τηλεοπτικούς(ΑΛΦΑ,ΑΛΤΕΡ) και Ρ/Φ σταθμούς και άλλες επιχειρήσεις,αλλά όλες οι
προσφορές του απερρίφθησαν κατόπιν εντολής της ΤΡΟΪΚΑΣ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ συμφώνησε με τον μεγαλοεπιχειματία και τραπεζίτη Ρέστη να εξαγοράσει την τράπεζα του.την FBB,ο δτης της ΤτΕ ο κ.Προβόπουλος μόλις το μαθαίνει,Παρασκευή βράδυ αφαιρεί την άδεια της Τράπεζας FBB.

Τον Φεβρ.του 2013 στέλνει επιστολή στο ΙΚΑ με την οποία προσφέρει ποσό 400 εκατ.ΕΥΡΩ για ενίσχυση του καθόσον την εποχή εκείνη αντιμετώπιζε μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.Το ΙΚΑ με 
επιστολή που του έστειλε δεν απεδέχθει την δωρεά.

Kατόπιν κυβερνητικής εντολής τον έχουν αποκλείσει αυτόν και τα μέλη του οργανισμού END να εμφανίζoνται σε μεγάλους Τ/Ο και Ρ/Φ σταθμούς και κατόπιν αυτού ομιλούν σε περιφερειακούς και διαδικτυακούς σταθμούς και κανάλια.
Ο Αρτέμης  Σώρρας μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας με το ποσό των 1,171 δις ΕΥΡΩ  με ημερομηνία 30 Μάιου 2013.Το απόγευμα της ιδίας ημέρας η ΕΤΕ,η οποία μέχρι εκείνη την στιγμή έψαχνε χρηματοδότες για την αύξηση,ανακοινώνει ότι εκαλύφθει η αύξηση κεφαλαίου της(όχι βέβαια από τον Σώρρα).

Και ενώ όλη η Βουλή σιωπά...και ενώ τα προδωτικά ΜΜΕ δεν λένε κουβέντα στον Ελληνικό λαό..και ενώ ο Αρτέμης Σώρρας αναζητά τρόπους να λάμψει η αλήθεια...τον μήνα Οκτώβριο του 2012 ο τότε 
βουλευτής και νυν υπουργός υγείας κ.Άδωνις Γεωργιάδης,ο δημοσιογράφος κ.Ι.Δαραβίγκας και κάποιος κ.Ψυλλάκης υποβάλουν μήνυση κατά του Αρτ. Σώρρα και του προέδρου του οργανισμού END ιατρού Εμ.Λαμπράκη,για διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση ανησυχίας στον λαό.

11
Η μήνυση εκδικάσθει στο μονομελές πλημμελειοδικείο της Αθήνας στις 28/6/2013 επί 5 ώρες,το οποίο με την υπ'αριθμ.67650/28-6-13 απόφαση του,(ΔΙΑΦ.11 και 12)  αθώωσε τους κατηγορούμενους και ανέφερε ότι απεδείχθει η ύπαρξη των ομολόγων,καθόσον στην δίκη προσήλθαν ο δντης της Τραπέζης του Μόντρεαλ και ο θεματοφύλαξ των ομολόγων,οι οποίοι και πιστοποίησαν την ύπαρξη και την εγκυρότητα των ομολόγων των 600 δις δολ. που έχουν κατατεθεί υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο μηνυτής κ.Άδωνις Γεωργιάδης δεν παρουσιάσθηκε στο δικαστήριο.Ο εισαγγελέας δε,ανέφερε ότι από την ακροαματική διαδικασία διεπιστώθει ύπαρξη δόλου κυβερνητικών παραγόντων και ότι θα αποστείλει στον αρμόδιο εισαγγελέα να διερευνήσει την υπόθεση για την εύρεση των υπευθύνων.Μέχρι τώρα όμως τίποτα δεν ακούστηκε και πιθανώς το όλο θέμα πήγε σε κάποιο συρτάρι.

Τον Αύγουστο του 2012(ΔΙΑΦ.12) ο Α.Σώρρας καταθέτει προσφορά 5 δις $ στην πολιτεία της Αλαμπάμας των ΗΠΑ η οποία αντιμετώπιζε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.Πριν λίγους μήνες η πολιτεία αυτή απεδέχθει την προσφορά και το μόνο που μένει τώρα είναι η απόφαση εγκρίσεως της προσφοράς από το ανώτατο δικαστήριο της Αλαμπάμας,σύμγωνα με τους νόμους της πολιτείας αυτής.
Δ12
Συνελληνίδες,συνέλληνες,η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να ελέγξει λεπτομερώς τον φάκελλο των δικαιολογητικών των 600 δις $ που της κατέθεσε ο Α.Σώρρας και αν δεν είναι γνήσια να το καταγγείλει επισήμως όπως είναι υποχρεωμένη νομικά και συνταγματικά.

Δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα.ξέρει ότι όλα είναι αληθινά,γνήσια και πρέπει να λογοδοτήσει στον Ελληνικό λαό που τον άφησε έρμαιο στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων για να τον εξαθλιώσουν !!
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ 13)
Πριν ο Σώρρας καταθέσει τα 600 δισ $.προσπάθησε και με άλλο τρόπο να χρηματοδοτήσει την Ελληνική Κυβέρνηση.Από την οικογένεια του είχε 40 μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής που είναι σε ρήτρα χρυσού,125 χρυσά γαλλικά φράγκα η κάθε μία, υπό την εγγύηση της Κεντρικής Τράπεζας της Γαλλίας,η οποία σήμερα έχει γίνει η "Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα".

Η "Τράπεζα της Ανατολής "( Banque d'Orient) ιδρύθηκε το 1902 από την Εθν.Τράπεζα της Ελλάδος(ΕΤΕ) και από την αντίστοιχη Γερμανική κατ'εντολήν του μεγαλοτραπεζίτη Ροθτσάϊλντ με σκοπό να πάρει τον πλούτο των Ελλήνων της διασποράς.Αργότερα η ΕΤΕ αγόρασε και τις αντίστοιχες μετοχές της Γερμανικής Τράπεζας.Αναπτύχθηκε σε τρείς κυρίως περιοχές,την Θεσσαλονίκη,την Αλεξάνρεια της Αιγύπτου,την Σμύρνη και ήταν μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές τράπεζες  με μεγάλα αποθέματα χρυσού,τα οποία εκλάπησαν κατά την Μικρασιατική καταστροφή από τους Τούρκους και τους Σιωνιστές Εβραίους.

Το 1932 η Τράπεζα αυτή,απερροφήθει από την Εθνικη Τράπεζα της Ελλάδος.Αλλά όπως αποκαλύφθει και το παρεδέχθει πρόσφατα και η ίδια η Εθνική ,κατόπιν αποφάσεως δύο πρωτοδικείων στα οποία είχε αποταθεί ο Α. Σώρρας,δεν είχε προβεί σε πλήρη "εκκαθάριση" της Τράπεζας Ανατολής βάσει του νόμου,με αποτέλεσμα να συνεχίζει και τώρα να λειτουργεί εντός της Εθνικής με 25 
Δ13
υπαλλήλους.

Όταν ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος(ΤτΕ),ο κ.Προβόπουλος,έμαθε ότι ο Σώρρας έχει αυτές τις μετοχές,τον κάλεσε και του πρότεινε να  δώσει 10 μετοχές στην ΤτΕ με αντίτιμο 1,5 δις Ευρώ.Ο Σώρρας ,γνωρίζοντας την σημερινή αξία τους ,δεν δέχθηκε.Στην συνέχεια η ΕΤΕ έβγαλε ανακοίνωση ότι αυτές οι μετοχές σήμερα δεν ισχύουν.Κατόπιν αυτού ο Σώρρας υπέβαλε μήνυση στην ΕΤΕ,η εκδίκαση της οποίας δύο φορές ανεβλήθει ,κατόπιν αιτήματος της  Τράπεζας.

Μετά απ'αυτό τυπώθηκαν από....κάπου πλαστές μετοχές της "Ανατολής"οι οποίες πουλήθηκαν πάμφθηνα,20Ε,μέσω διαδικτύου στο E-BAY,με σκοπό μάλλον να παρουσιάσθούν στην δίκη και να αποδειχθεί ότι όλες οι μετοχές της Ανατολής είναι πλαστές.Όμως οι 40 που έχει ο Σώρρας είναι σφραγισμένες από το  χρηματηστήριο τρεις φορές,αρχής γενομένης από το 1948 (στην διαφάνεια έχει σφραγίδες του 1948 και του 1954 από το Γαλικό Χρηματηστήριο) και από την  Γαλλική Πρεσβεία.Τελικά ξύπνησαν και άλλοι Έλληνες που είχαν τέτοιες μετοχές και νόμιζαν ότι ήταν άχρηστες.

Σήμερα η αξία κάθε τέτοιας μετοχής,που είπαμε ότι είναι σε ρήτρα χρυσού,είναι 675 δις ΕΥΡΩ(μόνο το αποθεματικό της) και είναι υποχρεωμένη η εγγυήτρια τράπεζα,η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα(ΕΚΤ) να τις ρευστοποιήσει στους κατόχους της.Μάλιστα από το 1996 μέχρι το 2002,τρία Ελληνικά ιδρύματα που είχαν μετοχές της Ανατολής τις μετέτρεψαν σε ομόλογα και μέρος των οποίων ρευστοποίησαν.Αυτά είναι το "Ιδρυμα Καραμανλή",το "Ιδρυμα Μητσοτάκη" και το "Κοργιαλένειο Ίδρυμα" της Κεφαλονιάς.

Το 2012 ο Σώρρας κάνει δωρεά στον οργανισμό END (υπήρχαν τότε δύο ΕND από τις οποίες η μία 
Δ 14
διαλύθηκε) oκτώ τέτοιες μετοχές.Βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας για την δωρεά αυτή ο Σώρρας έπρεπε να πληρώσει φόρο στο Ελληνικό κράτος.Έτσι απετάνθει στην Γ'Εφορία Πατρών ,όπου και υπάγεται,για να του βγάλει τον αναλογούντα φόρο.

Η εν λόγω εφορία(ΔΙΑΦ.14) απέστειλε έγγραφο στο υπουργείο οικονομικών για να διαπιστωθεί αν οι μετοχές είναι έγγυρες και να βγάλει τον αναλογούντα φόρο.Το υπουργείο επικύρωσε την εγγυρότητα τους  και με έγγραφο που υπογράφει ο τότε αναπληρωτής υπουργός οικονομικών κ.Σαχινίδης Φίλιππος,γνωστοποιεί στην Γ'εφορία Πατρών ότι ο φόρος που πρέπει να πληρώσει ο Σώρρας είναι 27,5 δις ΕΥΡΩ.

Ο Σώρρας πάει να πληρώσει τον φόρο,αλλά η εφορία δεν τον δέχεται και του λέει να αποτανθεί στο ΣΔΟΕ.Το ΣΔΟΕ απαντά ότι αρμόδια είναι η εφορία.Αποτέλεσμα η εφορία δεν παίρνει τον φόρο και έτσι ο Σώρρας αναγκάζεται να μηνύσει την εφορία επειδή δεν δέχεται τα 27,5 δις ΕΥΡΩ.

Πρωτοφανές παγκόσμιο γεγονός φορολογούμενος να μηνύει εφορία γιατί δεν παίρνει τον φόρο.Μέχρι στιγμής η μήνυση του Σώρρα δεν έχει εκδικασθεί.Γιατί γίνεται αυτό? Διότι αν το κράτος πάρει τον φόρο των 27,δις Ε.αυτομάτως καταρρέει ο μύθος που κυκλοφορεί ότι ο Σώρρας δεν έχει χρήματα και ότι όλα αυτά είναι απάτη !

Πάρα πολλοί,χωρίς να ξέρουν ,έχουν βγάλει τον Α.Σώρρα και τα μέλη του οργανισμού END,ότι είναι απατεώνες και ότι τα ομόλογα είναι πλαστά.Μάλιστα υπάρχει Ελληνόφων τηλεοπτικός σταθμός στην Φλώριδα των ΗΠΑ που από το πρωί μέχρι το βράδυ προσπαθεί να αποδείξει ότι ο Σώρρας είναι απατεώνας.Αυτός ο σταθμός χρηματοδοτείται γι'αυτό το θέμα απο τον σιωνιστή μεγαλοεπιχειρηματία Ουγγροεβραϊκής καταγωγής,George Soro.Δυστυχώς κάποιο ..Ελληνόφωνο δημοσιογραφικό συγκρότημα πολύ γνωστό, που λαμβάνει από έξωθεν εντολές,δημοσιεύει κατά διαστήματα τις εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού που ανέφερα.(ΔΙΑΦ.15)
Δ 15
Αν υπήρχε απάτη ο Σώρρας και οι συνεργάτες του θα είχαν συληφθεί αμέσως από τις ελληνικές και τις διεθνείς διωκτικές αρχές και ιδίως από το αμερικανικό FBI.Παρόλο όμως που ο Α.Σώρρας και τα μέλη του οργανισμού ταξιδευουν συνεχώς σε όλο τον κόσμο,παρόλο που ορισμένα μέλη διαμένουν στην Ν.Υόρκη,καμία αρχή δεν τους έχει  ενοχλήσει και όχι μόνο αυτό αλλά και η Ελληνική Κυβέρνηση ούτε καν διαψεύδει  όλα αυτά που αναφέρουν κάθε εβδομάδα σε Ρ/Φ σταθμούς.Πως να τα διαψεύσθει όμως,αφού γνωρίζει και πολύ καλά μάλιστα,ότι όλα αυτά είναι αλήθεια !!!

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ
Μετά απ'όλα αυτά ,τον μήνα Αύγουστο 2013 ο Α.Σώρρας,μετά τις δύο πρώτες προσπάθειες,τα <δύο πρώτα ρόπαλα> όπως τις ονομάζει,ρίχνει το τρίτο ρόπαλο,την χρηματοδότηση των 325 Καλικρατικών δήμων της χώρας μας,με συνολικό ποσό 2,230 τρις δολλάρια.

Εδώ θα κάνουμε μία παρένθεση για να καταλάβετε.Τα χρήματα για τους Δήμους,δεν είναι από την περιουσία του Σώρρα,αλλά από χρήματα του Ελληνικού λαού τα οποία μας έχουν αποκρύψει οι μέχρι 
Δ16
τώρα κυβερνήσεις μας.Μετά τους δύο παγκόσμιους πολέμους,τα νικήτρια κράτη μεταξύ των οποίων και η Ελλάς,κατέβαλαν σε διεθνές ταμείο,το οποίο από το 1995 το έχει αναλάβει ο ΟΗΕ,χρηματικά ποσά ώστε να μην μπορουν οι χώρες αυτές στο μέλλον να πτωχεύσουν.Στην συνέχεια έβαλαν χρήματα και άλλες χώρες και έγιναν συνολικά 183.(ΔΙΑΦ.16)

Τα χρήματα αυτά,όλα αυτά τα χρόνια επενδύθηκαν σε χρηματηστήρια και άλλα πολύτιμα αγαθά(χρυσος,πετρέλαια,κλπ).Επίσης κάθε οικονομική συναλλαγή που γίνεται σε όλο τον πλανήτη,μέρος της δίνεται στο ταμείο αυτό , με αποτέλεσμα σήμερα  αυτό να έχει αστρονομικά ποσά τα οποία ανήκουν στις 183 χώρες.Το ταμείο αυτό λέγεται διεθνώς <World Tust> και στα Ελληνικά σε ελέυθερη μετάφραση <Παγκόσμιο Καταπίστευμα> και κάθε χώρα έχει εκεί το ποσό που της αναλογεί.

Η χώρα μας στο ταμείο αυτό έχει αυτή τη στιγμή 335 τρις δολλάρια ΗΠΑ,αστρονομικό ποσό !!!Για να σας πω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε,το 2000 όταν ανέλαβε ο Πούτιν τα ηνία της Ρωσίας,η οποία είχε πτωχεύσει,σήκωσε από το παγκόσμιο καταπίστευμα,από το μερίδιο που αντιστοιχούσε στην Ρωσία,153 τρις δολλάρια και έτσι η Ρωσία μετά από δύο χρόνια είχε ανακάμψει οικονομικά και είχε ξωφλήσει και τα χρέη της.(ΔΙΑΦ.17)
Δ17
Αυτά τα χρήματα από πλευράς Ελλάδας έχουν δικαίωμα να τα σηκώσουν μόνο τρείς άνθρωποι,ο Πρωθυπουργός,ο υπουργός οικονομικών και ο Αρχιεπίσκοπος.Αυτοί είναι <θεσμοί >για την χώρα μας.Κάτι ανάλογο είναι και για την Κύπρο.Μέχρι τώρα,ενώ το γνωρίζουν,κανείς δεν έχει σηκώσει χρήματα από εκεί.

Μετά όμως την ψήφιση του νομοσχεδίου περί Καλικρατικών Δήμων της χώρας,όπως ονομάσθηκαν από το σχέδιο Καλικράτης,ο κάθε Δήμαρχος είναι πλέον <θεσμός> δηλαδή ένας μικρός πρωθυπουργός,οπότε και αυτός έχει το δικαίωμα να σηκώσει χρήματα.

Για να πάρει όμως ο <θεσμός> χρήματα από το καταπίστευμα,υπάρχουν τρείς προυποθέσεις.Η μία όπως είπα να είναι <θεσμός>,η δεύτερη είναι να παρουσιάσει σχέδιο για το που θα τα χρησιμοποιήσει και η τρίτη πρέπει να βάλει εγγύηση στο καταπίστευμα έγκυρα ομόλογα σε αναλογία 120%,δηλαδή για κάθε 100 $ πρέπει να βάλει εγγύηση 130 $.Τα Ελληνικά όμως ομόλογα σήμερα έχουν μηδαμινή αξία και έχουν χαρακτηριστεί από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησις <σκουπίδια>,οπότε δεν μπορούν να μπούν σαν εγγύηση.

Λέει  λοιπόν τώρα ο Σώρρας στους δημάρχους:Εγώ έχω έγκυρα ξένα ομόλογα και ο οργανισμός μου 
ο END έχει έχει φτιάξει σχέδια,δηλαδή μελέτες για κάθε Δήμο της χώρας για την κατασκευή έργων.Άρα πληρώ τις δύο προυποθέσεις,αλλά δεν πληρώ την τρίτη τον <θεσμό>.Δώστε μου λοιπόν την έγγραφή εξουσιοδότηση να πάρω εγώ τα χρήματα,τα οποία αυτομάτως το καταπίστευμα θα τα βάλει σε ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ λογαριασμό κάθε Δήμου.(ΔΙΑΦ.18)

Ήδη ο οργανισμός END με το επιτελείο του,που είναι αρκετά μεγάλο με επιστήμονες,κλπ,έχει συντάξει στα Ελληνικά όλα τα απαραίτητα έγγραφα που έχει πάρει από το καταπίστευμα του ΟΗΕ και τα προωθεί στους δήμους,ώστε να τα μελετήσουν και να προχωρήσουν στις δέουσες ενέργειες εφόσον δεχθούν.Δεν είναι τόσο απλό το θέμα βέβαια,αλλά για την ενημέρωση σας δεν χρειάζονται οι ακριβείς λεπτομέρειες γιατί θα χρειαζόταν πολύ ώρα.

Τα χρήματα για τους δήμους,που θα είναι ανάλογα με τον πλήθος των  δημοτών κάθε δήμου,μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τρείς περιπτώσεις:Κατασκευή κοινωφελών έργων,κατασκευή ανταποδοτικών έργων δηλαδή έργα που θα αποδίδουν χρήματα στον δήμο και ανθρωπιστικά έργα,όπως η εξώφληση δανείων,εφορίας και λοιπών χρεών προς δημόσιους οργανισμούς και ταμεία,όπως πχ ΙΚΑ,ΟΟΑΕ(ΤΕΒΕ)κλπ.

Τα χρήματα που είναι για τους Δήμους,δεν είναι ούτε δάνειο ούτε δωρεά,είναι επένδυση.Ο δήμαρχος 
ζητά από το δημοτικό συμβούλιο εξουσιοδότηση να βρεί επενδυτές(προβλέπεται από τον Καλικρατικό νόμο).

Ο Δήμος δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση έναντι του Α.Σώρρα και του οργανισμού END.Από τα κέρδη του Δήμου από τα ανταποδοτικά έργα,τα οποία πρέπει να είναι το 70% του συνόλου των έργων,το 2%,άτοκο, θα καταβάλετε κάθε χρόνο και για 50 χρόνια στον οργανισμό  END ώστε να μπορέσει ο Α.Σώρρας να το δίνει στο καταπίστευμα και να παίρνει πίσω τα ομόλογα που έχει βάλει για εγγύηση.Το υπόλοιπο 98% θα πηγαίνει σε ειδικό ταμείο του δήμου από το οποίο ο δήμος θα καλύπτει άλλες ανάγκες του ή θα κατασκευάζει άλλα έργα. Αυτό το ποσό του 2 % ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ο εκάστοτε ΔΗΜΟΣ να το επιστρέφει στο Σώρρα. Εϊναι υπεύθυνος ο Σώρρας. Γι' αυτό το λόγο, ο Σώρρας θα διατηρήσει την ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ των αποδοτικών έργων μέχρι την αποπληρωμή του συνολικού ποσού. Δεν θα υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ/ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Το ίδιο θα ισχύει και για τους ιδιώτες που μέσω του δήμου θα εξωφλήσουν τα χρέη που προανέφερα,δηλαδή θα δίνουν κι'αυτοί , άτοκη δόση του  κεφαλαίου που τους εξωφλήθει,για 35 χρόνια.

Εδώ πρέπει να διεκρινήσω το εξής.Ο Δήμος δεν θα πάρει ο ίδιος χρήματα από το ποσό που του καταλογίστηκε.Απλούστατα θα ζητά από τον οργανισμό END το έργο που θέλει να κατασκευάσει στην ..τάδε περιοχή του Δήμου και τις προδιαγραφές του και ο οργανισμός θα αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα,δηλαδή αγορά οικοπέδου,μελέτη του έργου,κατασκευή του έργου και θα το παραδίδει έτοιμο στον Δήμο όπου και θα περιέρχεται στην δικαιοδοσία του.

Υπόψη ότι ο οργανισμός ΕND θα βρίσκει την κατασκευαστική εταιρεία,πάντα Ελληνική και αν είναι δυνατόν από την περιοχή του δήμου,ειδάλλως από αλλού,αλλά όλο το προσωπικό της κατασκευής του έργου θα είναι από τους δημότες,ώστε να ανοιχτούν θέσεις εργασίας στον Δήμο.

Για αποφυγή παρεξηγήσεων,επαναλαμβάνω ότι ο λογαριασμός που κατατέθηκαν τα χρήματα για τον Δήμο ειναι ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟΣ από τον δήμαρχο,το δημοτικό συμβούλιο και τον Α.Σώρρα και για σηκωθούν χρήματα απαιτείται απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Επίσης βάσει των εγγράφων που θα υπογραφούν και οι επόμενοι δήμαρχοι δεσμεύονται να ακολουθήσουν τους όρους της αρχικής συμφωνίας.Επίσης κάθε έργο,πριν αρχίσει η κατασκεή του θα ασφαλίζεται για την αποπεράτωση του σε Ασφαλιστική Εταιρεία,με έξοδα του οργανισμού END.
Δ18
Όλα τα παραπάνω είναι απολύτως νόμιμα.Μάλιστα πρόσφατα η κυβέρνηση,που ανησυχεί για τις ενέργειες του Α.Σώρρα,κατόπιν επερωτήσεως βουλευτή στο κοινοβούλιο,έβαλε τα αρμόδια Υπουργεία να διερευνήσουν το θέμα,τα οποία και απεφάνθησαν ότι όλα αυτά είναι απολύτως νόμιμα.Επί πλέον ο δήμαρχος Ιεράπετρας της Κρήτης συγκρότησε επιτροπή από τον τέως τοπικό εισαγγελέα, δικηγόρους και πολιτικό μηχανικό ,να μελετήσουν τα έγγραφα της χρηματοδότησης των Δήμων,η οποία απεφάνθει ότι είναι τελείως νόμιμα και  παρώτρυνε τον Δήμο να δεχθεί.(ΔΙΑΦ.18)

Μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει με τον οργανισμό πέντε Δήμοι (δεν μπορούν να ανακοινωθούν ακόμη κατόπιν επιθυμίας των δημάρχων τους).Δυστυχώς ενώ έχουν ήδη ενημερωθεί πάνω απο 200 δήμαρχοι από τα μέλη του οργανισμού και τους φίλους του,όπως εμείς τώρα,οι περισσότεροι δεν δέχονται, καθόσον είναι πλήρως πολιτικοποιημένα άτομα και λαμβάνουν εντολές από την κυβέρνηση και την τρόϊκα,της οποίας όλες αυτές οι ενέργειες του Α.Σώρρα της χαλάνε ...την δουλειά της υποδούλωσης του Ελληνικού λαού και της κλοπής των θησαυρών που κρύβει το υπέδαφος της χώρας μας.
Δ19
Στις 6 /11/13 το "καταπίστευμα"ενέκρινε το ποσό των 2,230 δις $ για την χρηματοδότηση των Δήμων.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΔΙΑΦ. 19)
Μετά από όλα αυτά,τον Σεπτέμβριο του 2013 ο οργανισμός END και ιδίως οι φίλοι του,οι ενεργοί πολίτες,κυκλοφόρησαν σε όλη την χώρα έντυπα με την επωνυμία ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ τα οποία εν είδη δημοψηφίσματος,υπογράφονται από τους πολίτες της χώρας μας,με τα 
οποία ζητείται "Να γίνει αποδεκτή η πρόταση χρηματοδότησης του Αρτέμη Σώρρα και του Οργανισμού END ύψους 600 δις $,από την Ελληνική Κυβέρνηση,όπως αυτή έχει ήδη υποβληθεί προς αυτήν από 28/9/2012 με την κατάθεση των χρημάτων".

Ετσι ξεκίνησε και με την συμβουλή δικηγόρων και σύμφωνα με το άρθρο 10 του Συντάγματος,η συλλογή υπογραφών για να κινηθούμε,εμείς οι ενεργοί πολίτες,συλλογικά,δικαστικά,με αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων στην εισαγγελία εφετών ή όποια άλλη δικαστική αρχή,για να επιβάλουμε με δικαστική απόφαση στους οικονομικούς εισαγγελείς πλέον,τον έλεγχο του λογαριασμού και την 
Δ20
αποπληρωμή του, βάσει των διεθνών νόμων,χρέους της πατρίδας μας !!!(ΔΙΑΦ.20)

Συνέλληνίδες και συνέλληνες,πρέπει τώρα,αμέσως,να συνενωθούμε και να υπογράψουμε το ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ και ενωμένοι σαν μια γροθιά,να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας,με ειρηνικό πάντα τρόπο και σύμφωνα με το Σύνταγμα !!! Δεν έχουμε άλλη λύση για να απελευθερωθούμε !!


Το έχουμε υποχρέωση στους προγόνους μας,το έχουμε υποχρέωση στα παιδιά μας !!!

ΕΠΙΛΟΓΟΣ (ΔΙΑΦ. 21)

Ας μην ξεχνάμε και αυτά που λέει πάντα ο Αρτέμης Σώρρας: Δεν έχω κόμμα,δεν έχω χρώμα ,δεν έχω δόγμα !!!!
Οπως επίσης : Αν λέμε ψέματα,αν είμαστε απατεώνες,κρεμάστε μας και τους δώδεκα στο Σύνταγμα!
Δ2Ι

 Τα χρήματα που δίνει ο Α.Σώρρας είναι ένα από τα όπλα που χρειαζομαστε για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.Αλλά από μόνα τους δεν φθάνουν,όσα κι'αν είναι !
Πάνω απ'όλα χρειάζεται ΟΡΑΜΑ,ΤΟΛΜΗ,ΨΥΧΗ,ΑΝΔΡΕΙΑ !!! Και το πιό φωτεινό όπλο, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ  ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΑΣ,με τόση ορμή που να νοιώθουμε ότι θα εκραγούμε !!!
Δ22
(ΔΙΑΦ.22)

Αυτό που έκανε ο Αρτέμης Σώρρας είναι ότι έβαλε τις φωνές και μας ξύπνησε από τον λήθαργο που είχαμε σχεδόν παραδοθεί.Μας έπεισε ότι αξίζει τον κόπο να βγούμε και πάλι στο πεδίο της μάχης για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ και την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ !!!


Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας !!!


12/1/2014                                                                                        ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                                            ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  ΣΞ εα

ΣΞ=Στρατός Ξηράς

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

-Ομιλίες μελών του οργανισμού EI-END

-Blog "Ελλάνια Βοή " http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/blog-post.html

3 σχόλια:

 1. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑΥΤΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΩΣ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΥΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΔΑΡΑΒΙΚΑ , ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΕΒΗΝ ΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 4-10-2012 ΠΡΟΕΒΗΝ ΣΕ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ , ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΜΕΣΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΕΛΕΣΗΣ Ή ΜΗ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ Ή ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ . ΠΡΟΣ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΜΕ ΤΙΜΗ .ΓΟΡΓΙΑΣ ΨΥΛΛΑΚΗΣ – ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 3. Παρακαλώ , όπως αντικατασταθεί άμεσα η παράγραφος του ανωτέρω άρθρου :
  ΄΄Και ενώ όλη η Βουλή σιωπά...και ενώ τα προδωτικά ΜΜΕ δεν λένε κουβέντα στον Ελληνικό λαό..και ενώ ο Αρτέμης Σώρρας αναζητά τρόπους να λάμψει η αλήθεια...τον μήνα Οκτώβριο του 2012 ο τότε βουλευτής και νυν υπουργός υγείας κ.Άδωνις Γεωργιάδης,ο δημοσιογράφος κ.Ι.Δαραβίγκας και κάποιος κ.Ψυλλάκης υποβάλουν μήνυση κατά του Αρτ. Σώρρα και του προέδρου του οργανισμού END ιατρού Εμ.Λαμπράκη,για διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση ανησυχίας στον λαό΄΄.

  Με την ΠΡΌΣΦΑΤΗ ορθή επανόρθωση εκ του πρωτοτύπου του συντάξαντος αυτού κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ www.perseasorion.blogspot.gr :
  ΄΄ Και ενώ όλη η Βουλή σιωπά...και ενώ τα προδωτικά ΜΜΕ δεν λένε κουβέντα στον Ελληνικό λαό..και ενώ ο Αρτέμης Σώρρας αναζητά τρόπους να λάμψει η αλήθεια...τον μήνα Οκτώβριο του 2012 ο τότε
  βουλευτής και νυν υπουργός υγείας κ.Άδωνις Γεωργιάδης και ο δημοσιογράφος κ.Ι.Δαραβίγκας υποβάλουν μήνυση κατά του Αρτ. Σώρρα και του προέδρου του οργανισμού END ιατρού Εμ.Λαμπράκη,για διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση ανησυχίας στον λαό.Ως μηνυτής εκλήθει στο δικαστήριο και ο πραγματογνώμονας Γοργίας Ψυλλάκης,ο οποίος όμως δεν είχε υποβάλει μήνυση,αλλά απλώς στις 4/10/12 είχε υποβάλει αίτηση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για ενδεχόμενη ανάγκη άμεσης διερεύνησης τέλεσης ή μη,αξιοποίνων πράξεων εκ μέρους των διαχειριστών των 600 δις ή της πολιτικής ηγεσίας.΄΄
  Mε τιμή , Γοργίας Ψυλλάκης , Πραγματογνώμονας

  ΑπάντησηΔιαγραφή