20 Απριλίου 2014

ΝΑ ΠΩΣ ΤΟ Γ΄ ΡΑΙΧ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ( Ε.Π.Ε)

ΝΑ ΠΩΣ ΤΟ Γ΄ ΡΑΙΧ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ( Ε.Π.Ε)

ΝΑ ΠΩΣ ΤΟ Γ΄ ΡΑΙΧ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ( Ε.Π.Ε)
10250042_242337959305709_5156870026412600904_n

 
Vasilis Theodoropoulos
Επειδή από τους ίδιους τραπεζίτες πληρώνονταν τόσο οι Γερμανοί, για να κατακτήσουν τον κόσμο, όσο και οι Βρετανοί, για να τους σταματήσουν. Από τους ίδιους τραπεζίτες πληρωνόταν τόσο ο Στάλιν, για να επεκτείνει τον «σοσιαλισμό», όσο και ο Ρούζβελτ, για να τον περιορίσουν στο όνομα της «δημοκρατίας» …Οι τραπεζίτες τοκογλύφοι έβαζαν τα χρήματα και οι λαοί το αίμα τους και βεβαίως τις «υποθήκες» …Το θέμα είναι πώς «ξεμπλέκει» ένα κράτος από τους τοκογλύφους;

Ας δούμε τι πώς το έκαναν στην Γερμανία και πως μετατράπηκαν όπως και οι Εβραίοι της Διαθήκης απόλυτα θύματα των Χαζαρομογγόλων τρπεζιτών επικυριάρχων.
Με την αφείδωλη χρηματοδότηση των τραπεζιτών το 1933, ο Χίτλερ κερδίζει τις εκλογές και συντάσει αμέσως την 24 Μαρτίου 1933 αντισυνταγματικό νόμο που του επέτρεπε πλέον να επιβάλλει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης (das Ermachtigungsgesetz – Gesetz zur Behebung der Not von Volk und Reich) είναι ο νόµος ο οποίος του ανοίγει το δρόµο της επιβολής δικτατορίας – του γνωστού 3ου Ράιχ – µε την απίστευτη τραγωδία ( η οποία ονομάστηκε 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος) που σκόρπισε στη χώρα του και σε δεκάδες άλλες χώρες με εκατοµµύρια αθώα θύματα . Στο τέλος ο 2ου Π. Π. το 1945, βρίσκει την Γερµανία να εξέρχεται και αυτή τη φορά ηττηµένη, ντροπιασµένη και κατεστραµµένη. Ο Χίτλερ, μάλλον έχει ήδη εγκαταλείψει τη χώρα, έτσι η παράδοση της ηττηµένης χώρας, πραγµατοποιήθηκε αναγκαστικά από τους αρχηγούς των τριών Σωµάτων: Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού (Friedburg, Keitel και Strumpf), οι οποίοι υπέγραψαν την άνευ όρων παράδοση του στρατού και όχι του νόµιµα υπάρχοντος κράτους, το οποίο θα έπρεπε είχε επανέλθει σε ισχύ μετά την παράδοση του στρατού. Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο ήταν παράνομο να διαλυθεί ή να παραδοθεί το κράτος της Γερµανίας, ( Deutsches Reich) µε ολόκληρη την εδαφική του επικράτεια.
Παρ΄αυτά με τον νόμο (SHAEF – Gesetz Nr.52, Art.1), (Deutschlandvertrag, BGBL, 1955 II S.301) τίθεται παράνομα υπό την κατοχή των συµµαχικών – νικητριών στρατιωτικών Δυνάµεων, µε κύρια νικήτρια τις Η.Π.Α.
Έτσι, την 1η Σεπτεµβρίου 1948, οι τέσσερις νικήτριες Δυνάµεις προέβησαν στη δηµιουργία ex nihilo ( από το τίποτα) «παράνοµων προσωρινών διοικητικών οντοτήτων» ως εξής:
1. από τις τρεις Δυτικές συµµαχικές δυνάµεις, αυτή της Οµοσπονδιακής Δηµοκρατίας της Γερµανίας, BRD Bundesrepublik Deutschland (ή Δυτική Γερµανία), µε πρωτεύουσα τη Βόννη, 
2. από τη Σοβιετική Ένωση, στη ζώνη η οποία είχε περιέλθει στη δικαιοδοσία της, αυτή της Λαϊκής Δηµοκρατίας της Γερµανίας, DDR Deutsche Demokratische Republik (ή Ανατολική Γερµανία), µε πρωτεύουσα το Ανατολικό Βερολίνο, 
3. το υπόλοιπο της πόλης του Βερολίνου, υπό κατοχή και αυτό, ορίστηκε ως έδρα των συµµαχικών στρατιωτικών δυνάµεων µε ειδικό νοµικό καθεστώς, 
4. η περιοχή της Ανατολικής Πρωσίας, η οποία τέθηκε υπό τη διαχείριση της Πολωνίας και 
5. η περιοχή του Καλίνιγκραντ, η οποία ανατέθηκε στη Σοβιετική Ένωση. 
10176145_242338005972371_694825566148701846_n
Στη Δυτική Γερµανία, προϊόν και δηµιούργηµα των Η.Π.Α., της Μ. Βρετανίας και της Γαλλίας, παραχωρήθηκε στις 23.5.1949 το «δικαίωµα» σε επιλεγµένη οµάδα πολιτικών και νοµικών προσώπων να δηµιουργήσουν ένα προσωρινό Βασικό Νόµο (das Grundgesetz) ο οποίος σε καμμία περίπτωση δεν είναι σύνταγμα, µε βάση το άρθρο 43 της Συνθήκης της Χάγης του 1907, ώστε να µπορεί να λειτουργήσει η γραφειοκρατία και η ασφάλεια του Γερµανού πολίτη. 
Οι δύο «προσωρινές οντότητες» που δηµιούργησαν οι κατακτητές – σύµµαχοι δεν ήταν «κράτη», ως συνέχεια του Deutsches Reich, αλλά Παραγωγικές Εταιρείες, η µία κατά το καπιταλιστικό σύστηµα και η άλλη κατά το κοµµουνιστικό σύστημα.
Με τη Συµφωνία 2+4 στις 17/18.7.1990 οι δύο κατακτητές, Η.Π.Α. και Σοβιετική Ένωση, διέλυσαν τις δύο προσωρινές οντότητες και με την κατάργηση του άρθρου 23 του Βασικού Νόµου εξαλείφθηκε κάθε κρατική κυριαρχική εξουσία και αντί να δηµιουργηθεί κράτος, ιδρύθηκε μία οικονοµική εταιρεία Ε.Π.Ε. η οποία και υιοθέτησε (προς παραπλάνηση;) το όνοµα της διαλυθείσας Οµοσπονδιακής Δηµοκρατίας της Γερµανίας.
BUNDESREPUBLIK DEUTSCHLAND FINANZAGENTUR GmbH
LURGIALLEE 5 D – 60439 FRANKFURT/MAIN
TEL.: + 4969 – 25616 – 0 FAX : + 4969 – 25616 – 1476
E-Mail: info@deutsche-finanzagentur.de Αρ.Εγκρίσεως: HRB 51411 AMTSGERICHT/FRANKFURT/MAIN VERTRETUNGSBERECHTIGTE: – Dr. Tammo Diemer – Προϊστάμενος – Dr. Carsten Lehr – Προϊστάμενος UMSATZSTEUER – IDENTIFIKATIONS- NR: DE 137223325
Δηλαδή οι Γερµανοί πολίτες πληρώνουν φόρους σε µια ιδιωτική εταιρεία η οποία απέναντί τους δεν έχει καµία απολύτως υποχρέωση;;; Και η κυρία Μέρκελ, είναι η υψηλή επόπτρια – διαχειρίστρια αυτής της ιδιωτικής εταιρείας (!….,) µε το Υπουργείο των Οικονοµικών και την ίδια να είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι στους κατακτητές και ιδιοκτήτες της χώρας για τα δικά τους συµφέροντα!!
Η ιδιωτικοποίηση του γερµανικού «κράτους» είναι παντού εµφανής, το Γραφείο Εργασίας (Arbeitsamt) έχει γίνει Πρακτορείο ευρέσεως εργασίας (Agentur fur Arbeit) και ή η µετονοµασία του «αιτούντος» σε «πελάτη» (απο Antragssteller σε Kunde αντίστοιχα). 
Η ταυτότητα του Γερµανού πολίτη,“Personalausweis”, είναι κάτι σαν «πάσο» εισόδου προσωπικού σε µια εταιρεία εδώ στην Bundesrepublik Deutschland GmbH (!!!) παρά κρατικό έγγραφο ταυτότητας προσώπου γιατί οι πολίτες θεωρούνται πλέον «προσωπικό» της Εταιρείας… Ή αναγραφή της υπηκοότητας γερµανός / deutsch δεν διευκρυνίζει ποιάς χώρας πολίτης είναι αφού η χώρα του είναι ακόμα υπό κατοχή;
Ετσι υπάρχει ένα τεράστιο Νομικό κενό και Αµφισβητείται νομικά ότιδήποτε έχει υπογραφεί τουλάχιστον από το 1990 απο την Bundesrepublik Deutschland GmbH και σε εθνικό και σε διεθνές επίπεδο.!!!!!!!!!!
Αυτή η κατάσταση με την Γερμανία είναι κατάφωρη παράβαση του και Καταστατικού Χάρτη των Ηνωµένων Εθνών και των αποφάσεων του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης γιατί σε καμμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η στρατιωτική κατοχή µιας χώρας πάνω από 60 χρόνια. 
Αλλά οι ψυχοπαθείς τραπεζίτες τοκογλύφοι επικυρίαρχοι δεν έχουν καμμία σχέση με την ανθρώπινη Νομιμότητα τουναντίον την εχθρεύονται τόσο πολύ που επιδεικτικά την καταπατούν κατάφωρα…
Το θέμα είναι οτι τα εκτελεστικά όργανα των τραπεζιτών – αφεντικών τους, δηλαδή το πολιτικό και δογματικό κατεστημένο εφαρμόζουν τα σχέδια τους που είναι η µεταµόρφωση τών κυριάρχων κρατών σε Ε.Π.Ε και τις ενώσεις αυτών (όπως αποδεικνύεται η Ε.Ε.) σε µετοχικές εταιρείες μετά το “επιτυχηµένο” πείραμα , κατά την γνώμη τους της Γερµανίας ,.
Η τροµοκρατία, το οικονοµικό στραγγάλισµα και η πάσης φύσεως βία που εφαρμόζεται στην χώρα μας είναι για να µας καθυποτάξει στα σχέδια τους.
ΕΛΛΗΝΑ σκέψου αν υπάρχουν, αν έχουν τον ελάχιστο πολιτικό πολιτισμό , αν έχουν μια κάποια συγκροτημένη σκέψη, αν μπορούν να επικοινωνούν λεκτικά και γραπτά το ωφείλουν σε εμάς.!!!!!!!!!
ΕΛΛΗΝΑ σκέψου ο,τι υπάρχει στον πλανήτη Γαία ακόμα και ο πλούτος είναι δικός μας κληρονομικά!!!!!!!!.
ΕΛΛΗΝΑ σκέψου την ευθύνη που έχεις και στούς προγόνους σου και και στους απογόνους σου!!!!!!!!
ΕΛΛΗΝΑ σκέψου είσαι στοχοποιημένος απο τα υβρίδια.!!!!!!!!
ΕΛΛΗΝΑ σκέψου δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι γιατί είσαι απο θεϊκό σπέρμα.!!!!!!
Εχουμε την δύναμη και τα όπλα για να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.!!!!

Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ!!!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΦΥΠΝΙΣΗ – ΣΥΝΕΝΩΣΗ…ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ……..
10153084_242337872639051_7103526567537263937_n

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KfW;

http://alfeiospotamos.gr/?p=3364

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου