04 Απριλίου 2014

«ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ «

KATASTROFI
 

«ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ «

 
 
 
 
 
 
 
ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-END ΧΑΝΙΩΝ
ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ
19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
lambraki
 
 
 
 
 
 
 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
«ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,  Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ «
Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΜΙΤ

Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Καταρχήν θα ήθελα να σας χαροποιήσω λιγάκι, το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στον πλανήτη είναι το MIT το ξέρετε βέβαια. Ούτε το Harvard, ούτε το Columbia, ούτε το Oxford, ούτε το Cambridge. Το MIT λοιπόν είναι Massachusetts Institute of Technology και είναι το υψηλότερο ίδρυμα πνευματικό που υπάρχει στον πλανήτη και οι οποίοι κατά καιρούς συνήθως ανά δεκαετίες κάνουνε έρευνες για να δούνε ποιοι είναι οι πιο, θα λέγαμε, σημαντικοί άνθρωποι που έζησαν στον πλανήτη τα τελευταία 6000 χρόνια και οι οποίοι έχουν επηρεάσει τον πολιτισμό της Γαίας.
Έγινε λοιπόν αυτή η έρευνα πριν από μερικές ημέρες και βέβαια αν μπορούσανε θα το αλλάζανε. Δεν γινότανε γιατί τα κριτήρια ήταν τέτοια που ήταν αδύνατον να αλλάξουν οποιαδήποτε αποτελέσματα γιατί από την αρχή όταν μία έρευνα είναι στο στάδιο του σχεδιασμού, μπαίνουν ορισμένοι παράμετροι και οι παράμετροι αυτοί δεν μπορούν κατά την διάρκεια του πειράματος ή της εργασίας να αλλάξουν μέχρι να βγει το αποτέλεσμα.
Το αποτέλεσμα λοιπόν των 10 των πιο σημαντικών ανθρώπων που έζησαν στον πλανήτη τις τελευταίες 6000 χρόνια έδωσε τα εξής αποτελέσματα : 1ος ο Αριστοτέλης, 2ος ο Πλάτων, 3ος ο Ιησούς Χριστός, εδώ είναι σημαντικό διότι δεν αποδίδουν στον Ιησού Χριστό την Εβραϊκή του καταγωγή αλλά λένε ότι προέρχεται από την Παλαιστίνη.
mit
Μιλάμε τώρα για το MIT. Στο MIT δεν γίνονται ματσαραγιές, παρόλο που υπάρχουν πολλά προγράμματα το MIT έχει διατηρήσει μια, θα έλεγα, ανεξαρτησία, δεν είναι Harvard. Το Harvard είναι της νέας τάξης πραγμάτων, ότι τους λένε αυτό βγάζουν. Δεν υπάρχει δηλαδή ουσιαστική εργασία που να έχει βγει από το Harvard η οποία να έχει πραγματική βάση όπως επίσης και από το London School of Economics. Αυτά είναι τα δύο σχολεία τα οποία και το Yale δεν πρέπει να δίνει κανένας καμία βάση σε οποιαδήποτε έρευνα βγαίνει από αυτά τα πανεπιστήμια εξ υπαρχής είναι ψέματα, είναι κατευθυνόμενο και τα λοιπά.
Το MIT, χωρίς βέβαια να βάζει κανένας το χέρι του στην φωτιά εξακολουθεί να είναι το πιο αντικειμενικό πνευματικό ίδρυμα στον πλανήτη, γι’ αυτό λοιπόν δεν αποδίδουν στον Ιησού Χριστό την εβραϊκή του καταγωγή σύμφωνα με την παλαιά διαθήκη αλλά λένε από την Παλαιστίνη, έτσι ; Εσείς ξέρετε ότι η Παλαιστίνη την εποχή εκείνη, οι Φιλισταίοι οι οποίοι ήταν οι Κρήτες έτσι ; οι μεν ήταν βοσκοί, οι άλλοι ήταν ποιμένες, και οι άλλοι ναυτικοί. Οι Χαναναίοι, οι Φιλισταίοι και οι Φοίνικες.
Ο πρώτος λοιπόν ήταν ο Αριστοτέλης, ο δεύτερος ο Πλάτων, τρίτος ο Ιησούς Χριστός, ο τέταρτος ήταν ο Σωκράτης, πέμπτος ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος, έκτος ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι, έβδομος ο Κομφούκιος, όγδοος ο Ιούλιος Καίσαρ, ένατος ο Όμηρος και δέκατος ο Πυθαγόρας. Καταλάβατε τίποτα ; Για τις τελευταίες λοιπόν 6000 χρόνια έχουμε τους 10 σημαντικότερους ανθρώπους που διαμόρφωσαν τον πολιτισμό στον πλανήτη. Επαναλαμβάνω Αριστοτέλης, Πλάτων, Ιησούς Χριστός, Σωκράτης, Μέγας Αλέξανδρος, Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Κομφούκιος, Ιούλιος Καίσαρας, Όμηρος, Πυθαγόρας. Ελπίζω να αισθάνεστε κάποια ανακούφιση γιατί από ότι βλέπουμε, δεν βλέπω μέσα κανέναν Καζάρο είναι πολύ σημαντικό αυτό. Άρα μας λέει λοιπόν το ανώτατο πνευματικό ίδρυμα στον πλανήτη ότι ο πολιτισμός της Γης είναι Ελλάδα, τίποτα άλλο. Έχει μεγάλη σημασία αυτό και κρατήστε το αυτό σαν ένα στα θετικά ισοζύγια για να σας πάω τώρα σε ένα εντελώς αντιδιαμετρικό.
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
Την δήλωση του υπουργού σας εξωτερικών κυρίου Βενιζέλου, ο οποίος έδωσε ένα μήνυμα εχτές και λέει ότι οι κυρώσεις εναντίων της Ρωσίας είναι μήνυμα αποφασιστικότητας. Εάν ο άνθρωπος αυτός δεν είναι ο χειρότερος προδότης ο οποίος έζησε ποτέ στην Ελλάδα, χειρότερος ακόμα και από τον Εφιάλτη, ακόμα και από αυτόν που άνοιξε και μπήκαν οι Τούρκοι στην πόλη.
Ο άνθρωπος αυτός είναι ένοχος εσχάτης προδοσίας και όπως λέει και το άρθρο το οποίο έχω μπροστά μου κάποιος πρέπει να τον μαζέψει αυτόν τον άνθρωπό γιατί δεν υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα. Αντιλαμβάνεται το συναίσθημα του λαού, βλέπετε τα ποσοστά του εντός εισαγωγικών κόμματος του οποίου ηγείται, ότι ο άνθρωπος δεν έχει καμία απολύτως εκπροσώπηση στην λαϊκή ψυχή. Εξάλλου πρέπει να θυμάστε ότι ο άνθρωπος ετοιμάζεται, προετοιμάζει το μέλλον του. Αυτό που κάνει τώρα που φέρεται βασιλικότερος του βασιλέως το κάνει γιατί θέλει να εξασφαλίσει μια θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ξέρει ότι το τέλος του έρχεται και ότι κάπου πρέπει να βολευτεί κι αυτός για να βγάζει το ψωμί του εντός εισαγωγικών και φαίνεται επειδή το ψωμί που χρειάζεται είναι πάρα πολύ σχεδιάζει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Από την μια μεριά λοιπόν έχεις το MIT με τους Έλληνες και από την άλλη έχεις τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά δύο προδότες ανθέλληνες οι οποίοι οδηγούν την Ελλάδα στην οριστική της καταστροφή και διάλυση, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.
Θα ήθελα να σας πω μια κριτική μαντινάδα σήμερα γιατί εκεί γύρω θα στήσουμε όλη μας την συζήτηση. «Με το γιατρό και τον παπά ποτέ φιλιά μην κάνεις. Ο ένας θέλει να πονείς κι ο άλλος ν΄ αποθάνεις». Αυτή είναι μία λαϊκή σοφία από την οποία μπορούμε να αρχίσουμε για να καταλάβουμε την μεγάλη υποχρέωση και το καθήκον που έχουμε έναντι της ανθρωπότητος.
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 !!!
Σας το λέω μετά λόγου γνώσεως και με πληροφορίες που τουλάχιστον την παρούσα στιγμή δεν μπορώ να σας τις μεταφέρω αλλά εάν αποτύχει ο Ελληνισμός και η Ελλάδα σε τρία χρόνια από σήμερα, έτσι ; σας το καθορίζω συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2017, σας το έχω πει και πολλές φορές και στο παρελθόν, δεν έχετε ίσως αξιολογήσει τις ημερομηνίες.
2017
Τον Απρίλιο του 2017 εάν δεν έχει επικρατήσει η λογική και ο Ελληνισμός στον πλανήτη, ο πλανήτης θα καταστραφεί δεν υπάρχει πιθανότης. Να σας πω και κάτι που ίσως να σας εκπλήξει. Υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια για να αναληφθούν από τον πλανήτη ορισμένοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Τα χαρακτηριστικά στα οποία αναφέρομαι θα τα καταλάβετε μετά από 15-20 λεπτά, αλλά υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο. Τα μέσα είναι ήδη αποφασισμένα. Εάν δεν τα καταφέρει η ανθρωπότητα να αντιστρέψει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί είναι αδύνατον να επιβιώσει ο πλανήτης.
Κάθε φορά που σας το λέω ίσως να μην το έχετε εμπεδώσει, πρέπει να σας πω όμως ότι είναι από τις σοβαρότερες προειδοποιήσεις που μπορείτε να έχετε σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, από οποιονδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Εάν δεν αντιστραφεί ο τρόπος με τον οποίον λειτουργεί η ανθρωπότητα, έχουμε ακριβώς 36 μήνες. Αυτή είναι η προθεσμία και θα σας εξηγήσω για ποιόν λόγο σε λιγάκι, φανταστείτε όμως σε κάποια στιγμή προτού πάμε εκεί να σας πω και κάτι άλλο.
JASON SOCIETY – MAJESTIC 12
Έδωσε λέει εντολή ο πρωθυπουργός του Ισραήλ προχθές να γίνει επίθεσης εναντίον του Ιράν και της Συρίας το 2014. Ο Νατανιάχου, εξηγούσα την περασμένη Παρασκευή στην ραδιοφωνική εκπομπή του Αμάραντου ότι ο Νατανιάχου, είναι μέσα σε μια ομάδα που λέγεται Jason society, δηλαδή η ομάδα Ιάσων η οποία έχει τον έλεγχο του πλανήτη.
majestic
Τον έλεγχο του πλανήτη τον ανέλαβαν από το 1947 και τον ανέλαβαν όταν για πρώτη φορά έγινε γνωστό σε όλη την ανθρωπότητα ότι υπάρχει επικοινωνία με εξωγήινους πολιτισμούς. Τότε δημιουργήθηκε από τον πρόεδρο Τρούμαν μία επιτροπή που εξήγησα ονομάζεται Majestic 12 (MJ 12) και οι οποίοι είναι υπεράνω όλων των κυβερνήσεων, χρηματοδοτούνται από τα παγκόσμια καταπιστεύματα, δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, χρησιμοποιούν ατελείωτα χρήματα και βασικά υπάρχουν 26 στην Αμερική. Υπάρχουν 26 μυστικές βάσεις όπου συνεργάζεται το ανθρώπινο γένος με τους εξωγήινους πολιτισμούς.
Συνεργάζονται σε όλα τα επίπεδα. Συνεργάζονται σε επίπεδα βιολογίας, σε επίπεδα τεχνολογίας. Θέλω να σας πω σήμερα ότι, δεν υπάρχει τίποτα από ότι έχετε δει τα τελευταία 50 χρόνια το οποίο να είναι γήινο. Το πώς πετούν τα αεροπλάνα σας, το τι ραντάρ έχετε, το τι τηλέφωνα έχετε, οι φούρνοι μικροκυμάτων που έχετε, το πώς γίνεται η επικοινωνία με την τηλεόραση, όλες οι πρόοδοι στην ιατρική, τα πάντα δεν είναι δημιούργημα του ανθρωπίνου γένους. Είναι όλα τεχνολογία η οποία αντηλλάγει με εξωγήινους πολιτισμούς με ορισμένα ανταλλάγματα τα οποία βεβαίως δεν είναι της ώρας να τα συζητήσουμε.
ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
Ξέρετε ότι το μοντέλο κίνησης του σύμπαντος είναι το άτομο του ανθρώπου, για σκεφτείτε… Το άτομο του ανθρώπου έχει ένα κεντρικό πυρήνα όπου έχει νετρόνια και πρωτόνια και γύρω γύρω σε διαφορετικές τροχιές περιστρέφονται τα ηλεκτρόνια, είναι ακριβώς όπως είναι το ηλιακό σύστημα. Έχουμε τον ήλιο στην μέση και γύρω γύρω σε διαφορετικές τροχιές κινούνται οι διάφοροι πλανήτες.
Θέλω τώρα να πάρετε την φαντασία σας και να σκεφτείτε ότι είστε άτομα τα οποία ζείτε πάνω σε ένα άτομο, στον πυρήνα ενός ατόμου ή στο ηλεκτρόνιο ενός ατόμου. Σκεφτείτε την απόσταση την οποία θα είχατε στην αντίληψή σας από το επόμενο άτομο. Πόσο μεγάλη θα ήτανε, εάν σκεφτείτε το μέγεθος του ατόμου και το μέγεθος το δικό σας, ότι είστε πάνω στο άτομο ή σε ένα ηλεκτρόνιο, σε ένα πλανήτη που γυρνάει γύρω από τον πυρήνα.
Αντιλαμβάνεστε πως θα σκεπτόσασταν και θα αντιλαμβανόσασταν την απόσταση που έχετε εσείς πάνω στο ηλεκτρόνιο από το επόμενο ηλεκτρόνιο. Πάρτε τώρα αυτό και συγκρίνετέ το με το σύμπαν για να καταλάβετε ποιος και τι είστε.
Τα πάντα λοιπόν, το ηλεκτρόνιο και το πρωτόνιο γιατί είναι αυτά συνυφασμένα, πώς λειτουργούν μαζί; Λειτουργούν με ηλεκτρομαγνητικά πεδία τα πάντα λοιπόν στο σύμπαν κινούνται με ηλεκτρομαγνητικά πεδία, τα πάντα λοιπόν και ακόμα σε μας τον εαυτό μας γιατί και εμείς άτομα είμαστε. Φανταστείτε ότι κάθε άτομο και κάθε ηλεκτρόνιο που περιφέρεται γύρω από το άτομο έχει ένα απειροελάχιστο ηλεκτρονικό πεδίο, αν τα βάλετε όλα μαζί τι γίνεται με το σώμα σας; Το σώμα σας λοιπόν είναι μία πηγή ενέργειας με συγκεκριμένη ταυτότητα.
Η ΒΑΣΗ DULCE
Το 2002 λοιπόν, σας έχω πει ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες τουλάχιστον υπάρχουν 26 μυστικά εργαστήρια στα οποία συνεργάζεται το ανθρώπινο γένος με τους εξωγήινους πολιτισμούς.
Ότι βλέπετε και πάλι επαναλαμβάνω στην τεχνολογία δεν έχει να κάνει τίποτα με ανθρώπινη διανόηση. Όλα είναι τεχνολογία η οποία αντηλλάγει έναντι ορισμένων αντιπαροχών. Το 2002 λοιπόν η ομάδα η οποία συνεργάζεται και συνήθως το εργαστήριο το οποίο έχει την μεγαλύτερη απήχηση όσον αφορά την συνεργασία, είναι η βάση Dulce που είναι στα σύνορα του Νέου Μεξικού με την Αριζόνα και το Τέξας.
Στην βάση αυτή λοιπόν η οποία είναι περίπου 15 ορόφους κάτω από την Γη, οι μισοί όροφοι κατέχονται από το ανθρώπινο γένος οι άλλοι μισοί από τους εξωγήινους πολιτισμούς και ο μεσαίος όροφός ο υπ’ αριθμόν 8 δηλαδή, είναι ένας όροφος όπου υπάρχει η ασφάλεια.
Γνωρίζουμε τι είδους όπλα υπάρχουν. Υπάρχει μια υπηρεσία ασφαλείας, «Delta Force», η οποία είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια όλου αυτού του συμπλέγματος. Έχουνε συγκεκριμένα όπλα τα οποία είναι αποτελεσματικά εναντίον και των εξωγήινων αλλά και των ανθρώπων που εργάζονται μέσα. Μάλιστα το 1979 ξέσπασε μία αντιπαράθεσης, ένας πόλεμος μεταξύ των δύο πλευρών, έγιναν πραγματικά τρομερές μάχες μέσα στην βάση. 89 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 136 εξωγήινοι και περίπου 300 τραυματίες.
dulce
Η βάση αυτή είναι τεράστια. Βρίσκεται στο χωριό Dulce κοντά στο Νέο Μεξικό, και γιατί σας λέω τις λεπτομέρειες αυτές; Γιατί κατέληξαν εντέλει το 2002 να μας πουν ότι και η ανάλυση του γενετικού κώδικα η οποία ανακοινώθηκε πριν από 15-20 χρόνια, και αυτό δεν ήταν δική μας εφεύρεση βέβαια, ήτανε τεχνολογία την οποία πήραμε με την συνεργασία με τους εξωγήινους πολιτισμούς.
Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ
Μας έδωσαν επίσης και ορισμένες δικλίδες δηλαδή μας έδωσαν ορισμένα στοιχεία στο γενετικό κώδικα που εκείνοι τα ονομάζουν σκανδάλες, αυτό που εμείς ονομάζουμε ψυχή, διότι η ψυχή παραπέμπει στο θεό αυτοί το ονομάζουν πνεύμα.
Ο άνθρωπος λοιπόν είναι πνεύμα και ύλη. Η ύλη είναι κάτι το οποίο χρησιμοποιείται σαν δοχείο του πνεύματος. Εάν λοιπόν η συνύπαρξης του πνεύματος και της ύλης έχει ορισμένες συνάψεις, όπως δηλαδή στον εγκέφαλο έχουμε νευρομυϊκές συνάψεις. Να σας εξηγήσω με απλά λόγια τι σημαίνει. Εάν ένα νεύρο θέλει να κάνει ένα μυ να συσπαστεί να κινηθεί. Έτσι κινούμεθα όλοι έτσι; Ο εγκέφαλος δίνει εντολή στο πόδι στον τετρακέφαλο και σηκώνει το γόνατο. Πως γίνεται αυτή η διεργασία; Η διεργασία γίνεται ότι στο τέλος όπου υπάρχει η ένωση του νεύρου με τον μυ εκεί βγαίνει μία ουσία που λέγεται ακετυλχολίνη. Αυτή η ακετυλχολίνη λοιπόν αρχίζει και συσπάει τον μυ γιατί αλλάζει το νάτριο και το κάλιο από τα κύτταρα και έτσι αρχίζει και συσπάται ο μυς. Αυτή λοιπόν η νευρομυϊκή σύναψη είναι ένα παράδειγμα για το πώς λειτουργεί η ύλη και το πνεύμα.
acet
Τέτοιες νευρομυϊκές συνάψεις, δηλαδή ασφαλιστικές δικλίδες της συνοχής και της συνεργασίας της ύλης και του πνεύματος, υπάρχουν καταγεγραμμένες στον γενετικό κώδικα.
Όταν λοιπόν το πνεύμα έχει ριζοσπαστικές απόψεις για το ότι εάν πάω στην επόμενη ζωή θα είμαι σε καλύτερη κατάσταση αυτομάτως δημιουργεί έναν μηχανισμό τον οποίο αυξάνει και επιταχύνει το γήρας, τον γηρασμό του ανθρώπου. Μάθαμε δηλαδή από την γενετική ανάλυση του κώδικα ότι ο ανθρώπινος κώδικας είναι φτιαγμένος έτσι για να είναι ο άνθρωπος αθάνατος, για να μην υπάρχει ποτέ καταστροφή του ανθρώπου.
Είπαμε τώρα ο άνθρωπός είναι πνεύμα και ύλη και έχουμε και τις ασφαλιστικές δικλίδες οι οποίες δίδουν την συνεργασία πνεύματος και ύλης. Εάν λοιπόν τώρα εσείς όλοι εκεί μέσα πιστεύετε ότι με το να πάτε στην άλλη ζωή θα περνάτε καλύτερα, αυτομάτως δημιουργείται ένα ενεργειακό πεδίο, το οποίο επιταχύνει το γήρας όλων και είναι γνωστό ότι όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο γίνεται και πιο θρήσκος.
Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
Οι ριζοσπαστικές λοιπόν απόψεις περί θρησκειών και ιδιαίτερα εκείνων των θρησκειών οι οποίες υπόσχονται μια καλύτερη ζωή μετά θάνατον είναι ουσιαστικά ο ιός ο οποίος ουσιαστικά παράγει το γήρας του ανθρώπου. Επομένως εάν μπορούσαμε ποτέ να απενεργοποιήσουμε αυτήν την ασφαλιστική δικλίδα, ο άνθρωπος θα μπορούσε να ζήσει αιωνίως. Τι γίνεται τώρα; Αυτό δεν είναι κάτι του μέλλοντος είναι κάτι το οποίο έχει ήδη επιτευχθεί και η συγκεκριμένη εργασία έχει ανακοινωθεί μετά την 11η Σεπτεμβρίου του 2001. Η 11η Σεπτεμβρίου του 2001 ήτανε η χειρότερη έκφραση της ανθρώπινης διανόησης όσον αφορά την πρόκληση του γήρατος, της καταστροφής δηλαδή του ανθρώπου.
Η συνολική συνειδητότητα της ανθρωπότητος, όποια θρησκεία και όσο πιο ριζοσπαστική είναι η θρησκεία τόσο χειρότερη είναι η κατάσταση για την ανθρώπινη υγεία. Όσο λοιπόν περισσότεροι λαοί και περισσότεροι αντιπρόσωποι του ανθρώπινου γένους πιστεύουν ότι με την μετάβαση στην επόμενη ζωή θα είναι ευτυχέστεροι, αυτομάτως ενεργοποιούν τον κώδικα ο οποίος επιταχύνει το γήρας. Εάν απενεργοποιηθεί αυτός ο κώδικας θα είναι δυνατόν να αντιστρέψουμε αυτήν την συγκεκριμένη διεργασία και να ζούμε αιώνια. Το πρόβλημα θα είναι μπορούμε με τόσους ανθρώπους στον πλανήτη;
Μόνο στο ηλιακό μας σύστημα σύμφωνα με το REPORT GRUDGE, που σας είπα την περασμένη φορά… Ότι έχουμε μάθει από την συνεργασία μας με τους εξωγήινους πολιτισμούς είναι γραμμένο σ” ένα 16τομο βιβλίο που λέγεται The Grudge Report. Έχουμε μάθει λοιπόν εκεί ότι μόνο στο δικό μας γαλαξία υπάρχουν 1 εκ. πλανήτες που μπορούν να υποστηρίξουν την ανθρώπινη ζωή. Σας λέω λοιπόν ότι επειδή οι Κρόνιοι, και κοιτάξτε τώρα που μπαίνει ο Ελληνισμός. Ο Ελληνισμός δεν αναφέρεται ποτέ στην μεταθανάτιο ζωή ότι θα είναι καλύτερη, σκεφτείτε το αυτό.
ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ
Ουδέποτε, σε κανένα κείμενο αρχαίο δεν αναφέρθηκε ποτέ ότι όταν πεθάνει η ύλη το πνεύμα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, που σημαίνει ότι ο Ελληνισμός έχει αντιληφθεί και έχει εξηγήσει και έχει εφαρμόσει στην ανθρωπότητα την ουσιαστική σχέση ύλης και πνεύματος, διότι ουδέποτε υποστήριξε ο Ελληνισμός ότι με το να αποθάνω θα είμαι ευτυχέστερος. Ενώ όλες οι άλλες θρησκείες, όλες οι θρησκείες γιατί ο Ελληνισμός δεν είναι θρησκεία είναι τρόπος ζωής είναι πραγματικά τι είναι γραμμένο πάνω στο DNA. Με την δημιουργία αυτή των χιλιάδων θρησκειών που έχουμε αυτή την στιγμή, οι περισσότερες αν όχι όλες οι θρησκείες μας υπόσχονται μία καλύτερη ζωή μετά θάνατον. Που σημαίνει ότι υποσυνείδητα προκαλούμε όλοι μας και επιταχύνουμε τον θάνατο για να πάμε στην καλύτερη κατάσταση. Με αυτό τον τρόπο αποδεχόμεθα σαν κοινωνίες την δημιουργία πυρηνικών όπλων, την δημιουργία όπλων μαζικής καταστροφής, βιολογικών όπλων, χημικών όπλων γιατί; Γιατί εντέλει υποσυνείδητα και χωρίς να το καταλαβαίνουμε λέμε: «και τι θα συμβεί ; Εκεί που θα πάω θα είμαι καλύτερα».
Αυτή λοιπόν η συνολική συνειδητότητα δημιουργεί την καταστροφή της ανθρωπότητος. Ο θεός δεν έχει να κάνει τίποτα με αυτό δεν είναι θέμα θεού. Είναι το μεγαλύτερο ψέμα ότι ο θεός θα επιτρέψει ή οποιοσδήποτε είναι ο θεός ή η θεϊκή ενέργεια ή το θείον, ότι θα επιτρέψει την καταστροφή της ανθρωπότητος. Αυτό είναι αδύνατον, είναι μόνον ανθρώπινο κατασκεύασμα. Διότι με το να έχουμε την υποσυνείδητη μέσω των θρησκειών αντίληψη ότι θα πάμε και θα είμαστε κάπου καλύτερα προκαλούμε μόνοι μας, το συνολικό μας υποσυνείδητο προκαλεί, αυτήν την καταστροφή και η μεγαλύτερη ένδειξη και απόδειξη αυτού του φαινομένου ήτανε το τι συνέβη μετά την 11η Σεπτεμβρίου του 2001.
Βαδίζει δηλαδή η ανθρωπότητα οριστικά προς την καταστροφή και σας λέω και το εξής: οι επιβλέπουσες δυνάμεις είναι δύο όπως καταλαβαίνετε έτσι; Έχουμε την μία δύναμη που την λέμε του φωτός και του σκότους. Και οι δύο αυτές επιβλέπουσες δυνάμεις είναι προετοιμασμένες να σηκώσουν από την Γη, λίγο πριν από την καταστροφή της Γης, ένα ορισμένο αριθμό ψυχών/πνευμάτων, άνθρωποι δηλαδή… Μπορεί αυτά που σας λέω να τα ακούτε λίγο περίεργα είναι όμως περίεργοι οι καιροί.
Εάν σωθεί η ανθρωπότητα θα οφείλετε σε εσάς στον κάθε ένα από σας και σας θυμίζω τι είπε ο Καζαντζάκης: «Πάντα, λέει, να αισθάνεσαι ότι όλη η ανθρωπότητα εξαρτάται από σένα και μόνον. Και όλη σου η ζωή να είναι έτσι συνδυασμένη ούτως ώστε να πιστεύεις ότι κρατάς στους ώμους σου όλη την ανθρωπότητα». Με αυτό πρέπει όλοι μας να διάγουμε την ζωή μας και να είμεθα όλοι ενσυνείδητα να ξέρουμε ότι ναι, από μένα εξαρτάται η επιβίωση της ανθρωπότητος. Προσέξτε τώρα θυμάστε την μαντινάδα που σας είπα στην αρχή.
Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
Εάν δεν υπήρχαν ασθένειες γιατί έπρεπε να υπάρχουν γιατροί ; Φαντάζομαι όλοι θα λέτε δεν έπρεπε να υπάρχουν έτσι ; Εάν δεν υπήρχαν αδικίες και ανισότητες γιατί έπρεπε να υπάρχου οι θρησκείες ; Οι θρησκείες όλες τι υπόσχονται, υπόσχονται ότι θα διορθώσουν την ανισότητα. Υπόσχονται ότι, ότι δεν αισθάνεται η ανθρώπινη ψυχή ότι είναι σωστό, ηθικό, δίκαιο και με αρετή, κάποιος με περισσότερη δύναμη από την ανθρωπότητα θα πρέπει να έρθει να το βάλει σε τάξη. Η ανάγκη λοιπόν των θρησκειών είναι η δυστυχία, η ανισότητα, η οικονομική δυσπραγία, η καταπίεση, η έλλειψη πόρων για την επιβίωση και για την σωστή επιβίωση της ύλης. Οπότε καταλαβαίνετε ότι, όπως εάν δεν υπάρχου ασθένειες δεν υπάρχουν γιατροί το ίδιο, Εάν δεν υπάρχει αδικία, ανηθικότητα και ανισότητα δεν χρειάζονται οι θρησκείες.
Αντώνης Βαλσαμάκης : υπάρχει η φιλόπτωχος για να συντηρούνται οι πτωχοί απλά πράγματα…
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Αντιλαμβάνεστε και πρέπει τώρα να καταλάβετε το εξής: εάν κάποια δύναμης εξομοιώσει και εξισώσει και αποδώσει σε όλη την ανθρωπότητα την δυνατότητα να έχει ίση πρόσβαση όσον αφορά το τι χρειάζεται ο άνθρωπος, η ανθρωπότητα εν γένει και ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά, αντιλαμβάνεστε ότι η ανάγκη των θρησκειών δεν θα υπάρχει πλέον. Δεν κρίνω τις θρησκείες, δεν κρίνω χριστιανισμό, μουσουλμανισμό, ιουδαϊσμό, δεν κρίνω αυτό. Το κρίνω καθαρά από πλευράς διανοητικής ανάλυσης και όχι μόνο αυτό σας το λέω σαν δεδομένο, ότι οριστικώς έχει πλέον δοθεί στο ανθρώπινο γένος ότι η αθανασία είναι γεγονός εάν μπορέσει να αποσυντονίσει να απενεργοποιήσει αυτόν τον συγκεκριμένο κώδικα ύλης και πνεύματος όπου δίδεται το μήνυμα ότι σε κάποια άλλη ζωή τα πράγματα θα είναι καλύτερα.
Αυτό είναι γεγονός επιστημονικό παρόλο που πρέπει να σας πω ότι είναι σε ένα συγκεκριμένο report το οποίο είναι top secret έτσι; Ίσως σύντομα θα το έχετε και στην διάθεσή σας, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2002 και δίδει ακριβώς 15 χρόνια προθεσμία από το 2002 τον Μάρτιο, δίδει 15 χρόνια προθεσμία για να αλλάξουμε ρότα στην Γη.
Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ
Ο Ελληνισμός και το τονίζω αυτό, ένας από αυτούς τους 10 που ακούσατε, που το MIT εθεώρησε ως τους σημαντικότερους ανθρώπους στον πλανήτη, ένας από αυτούς τους 10 λοιπόν είχε την αποστολή να εξομοιώσει και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλης της ανθρωπότητος, παρέχοντας ότι χρειάζεται ο άνθρωπος για να ευδαιμονεί. Δηλαδή αυτό που ακούτε, τα παγκόσμια καταπιστεύματα, προέρχονται και πάλι από έναν από αυτούς τους 10 που ακούσατε στον κατάλογο που σας είπα πριν. Από εκεί άρχισαν τα παγκόσμια καταπιστεύματα και μεταφέρθηκαν με την μεγάλη αντίθεση και αντιπαράθεση των Κρονίων ιερατείων για 2.500 χρόνια.
Μεταφέρθηκαν από τότε ως σήμερα με συγκεκριμένα σύμβολα μεταφέρθηκαν μέχρι τις μέρες μας για δοθεί στην ανθρωπότητα η δυνατότητα να μην καταστραφεί. Η δυνατότητα αυτή υπήρχε από τότε και μέχρι σήμερα. Με την παρέμβαση των Κρονίων ιερατείων, με τα υβρίδια που δημιούργησαν οι ιχθυοσαυρικοί είτε αυτοί λέγονται Καζάροι, είτε αυτοί λέγονται Κινέζοι, είτε αυτοί λέγονται Δρακονιανοί. Με όλα αυτά τα υβρίδια τι προσπάθησαν να κάνουν; Να προλάβουν ακριβώς την απελευθέρωση και απενεργοποίηση του κώδικα αυτού, ο οποίος ουσιαστικά οδηγεί την ανθρωπότητα με μαθηματική ακρίβεια στην τελεία καταστροφή.
Τι είναι λοιπόν αυτά τα καταπιστεύματα ; είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε την δική σας ευδαιμονία ο κάθε ένας και συνολικά όλοι, αυτή την στιγμή αν ρωτήσω από σας πόσοι είστε 40-50 εκεί, τουλάχιστον το 99% θα μου πει ότι εξαρτάται από την οικονομική ανέχεια και δυσπραγία. Αυτό λοιπόν προέβλεψε ο Ελληνισμός και οι επιτηρητές του Ελληνισμού. Πρέπει να σας πω επίσης κάτι που θα σας κάνει κι αυτό πάλι περήφανους. Οι κοινές ανακοινώνεις μεταξύ των γήινων και των εξωγήινων πολιτισμών είναι γραμμένες όλες στην Ελληνική αλφάβητο, και ενώ οι επικεφαλίδες είναι στα αγγλικά το κείμενο, τα αγγλικά για να καταλάβει και ο Εγγλέζος τι λέει για τι αυτό ασχολείται, είναι κωδικοποιημένα μηνύματα όλα όμως με γράμματα της Ελληνικής αλφαβήτου.
Δεν θέλω να σας πάρω τον χρόνο σας παραπέρα, σας είπα 3 βασικά πράγματα σήμερα πρώτον ότι από τους 10 σημαντικότερους ανθρώπους που επηρέασαν τον πολιτισμό στον πλανήτη οι 7 ήταν Έλληνες, το δεύτερο σας είπα για την ενεργοποίηση του κώδικα ύλης και πνεύματος ο οποίος αν δεν απενεργοποιηθεί θα υπάρξει καταστροφή στον πλανήτη και το τρίτο σημαντικό είναι ότι πάλι ο Ελληνισμός και ένας από του μεγίστους των Ελλήνων προέβλεψε αυτό που θα συμβεί σήμερα, προγραμμάτισε, γιατί πρέπει να ξέρετε ότι ο χρόνος είναι μόνο δικό μας χαρακτηριστικό, στις παραπάνω διαστάσεις δεν υπάρχει χρόνος. Δηλαδή ο συμβολισμός της Ελληνικής μυθολογίας ο Κρόνος και η Ρέα εγέννησαν τους Τιτάνες δεν σημαίνει περί κάποιας οντότητος που υπάρχει, είναι ο χρόνος και η ροή του. Ο χρόνος και η ροή του μας έβαλαν στην Τετάρτη διάσταση. Σε προηγούμενους πολιτισμούς η ανθρωπότητα ήταν σε υψηλότερες διαστάσεις, ήταν στην πέμπτη διάσταση ακόμα και στην έκτη διάσταση. Είμεθα σήμερα σε αυτήν την διάσταση με το να προσλάβουμε την έννοια του χρόνου και της ροής του χρόνου. Σε ανώτερες διαστάσεις δεν υπάρχει η έννοια του χρόνου.
Ο Κρόνος και η Ρέα
Με ρωτήσατε την προηγούμενη φορά περί του Αλεξάνδρου, ναι ο Αλέξανδρος έφυγε χωρίς να έχει ολοκληρώσει την αποστολή του ή μάλλον την ολοκλήρωσε την αποστολή του ζήτησε όμως να μείνει λίγο παραπάνω για να απολαύσει αυτά τα οποία έφτιαξε σε αυτά τα δέκα χρόνια και αν θυμάστε και πάλι, σας ρώτησα μια πολύ περίεργη ερώτηση την περασμένη φορά. Σε λιγότερο από δέκα χρόνια ο άνθρωπος κατέκτησε όλο τον πλανήτη, έκτισε 165 πόλεις δεν άφησε στρατό πουθενά παρά μόνον φιλοσόφους, ποιητές και αρχιτέκτονες μαθηματικούς και φιλοσόφους και αν κάποιος τολμούσε να το προσπαθούσε αυτό σήμερα δεν θα έφτανε ούτε στο Α.
ΕΠΕΣΕ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ο Αλέξανδρος είχε στην διάθεσή του μέσα, τα οποία ούτε εσείς ούτε εγώ μπορούμε να αντιληφθούμε. Είχε την δυνατότητα καταρχήν, καταρχήν σε εννέα διαφορετικά σημεία δέχτηκε θανάσιμα τραύματα, πώς επεβίωσε ; Θέλω να το σκεφτείτε αυτό και όσοι από σας έχετε αντίληψη περί του χωροχρόνου θα καταλάβετε πως επεβίωσε και πως έφτασε στο τέλος της αποστολής του. Επομένως άφησε μεγάλη παρακαταθήκη, μεγάλη υποχρέωση και μεγάλο καθήκον σε μας τους σημερινούς.
Έπεσε ο κλήρος σε εμάς σε εσάς σε όλους τους Έλληνες που σήμερα έχουμε τον Ελληνισμό τον κρατάμε στα χέρια μας διότι αν δεν ξεφύγουμε, προσέξτε τώρα το σημαντικό ποιο είναι. Καταφεύγει η ψυχή του ανθρώπου στην ανωτάτη δύναμη για να δικαιολογήσει όλες τις αδικίες στον πλανήτη όλη την ανηθικότητα, την καταπίεση, την κλοπή κτλ. και αυτό που συνήθως, όταν εγώ τελείωνα το γυμνάσιο είχαμε ένα μάθημα που λεγότανε ηθική και ένα άλλο που λεγόταν λογική. Υπήρχε λοιπόν στην ηθική μία απόδειξης περί του Θεού που λεγόταν τελεολογική απόδειξη. Η τελεολογική απόδειξη ήταν η εξής: Εφόσον υπάρχουν τόσες αδικίες στον πλανήτη, πρέπει να υπάρχει κάποια ανωτέρα δύναμης που να μπορεί να τα βάλει όλα στην θέση τους. Αυτήν την ανάγκη της ανωτάτης δύναμης η οποία θα φέρει στα ίσα τα κακώς έχοντα, αυτήν την πήραν οι Κρόνιοι και την μετέφρασαν σε πολλές θρησκείες. Σε θρησκείες οι οποίες σε υποβάλλουν να ζητήσεις το επόμενο στάδιο, την μεταθανάτιο κατάσταση γιατί θα είσαι ευτυχέστερος εκεί.
Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
Η μόνη ιδεολογία είναι του Ελληνισμού η οποία ουδέποτε ισχυρίστηκε ο Ελληνισμός ότι μετά θάνατον θα είσαι σε καλύτερη κατάσταση. Αυτή είναι λοιπόν η μεγάλη ευθύνη που έχεις σήμερα αγαπητέ μου συν-Έλληνα, να επαναφέρεις τον Ελληνισμό σαν το εργαλείο επιβίωσης του πλανήτη.
Ήταν μια στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητος η αυτοκρατορία των ΕΛ που ήταν σε όλο τον πλανήτη όμως οι Κρόνιοι για τις 13 χιλιάδες χρόνια δεν έχουν σταματήσει να προχωρούν προς την τελεία καταστροφή. Γιατί οι Κρόνιοι ; Για ποιο λόγο ; Σας εξήγησα ότι, μπορεί να μην σας το έχω πει αυτό, μας θεωρούν εμάς ότι εμείς είμεθα οι εξωγήινοι ότι αυτοί είναι οι γήινοι διότι είναι υβρίδια των ιχθυοσαυρικών των Δρακονιανών δηλαδή οι οποίοι χωρίς να αποκρύπτουμε την αλήθεια, ήταν οι πρώτοι οι οποίοι από την εποχή των δεινοσαύρων ακόμα έτσι ; Βλέπετε ότι όταν βλέπετε το Jurassic Park αυτό το πάρκο με τους δεινοσαύρους κτλ. βλέπετε τον Τάιρεξ, τον τυραννόσαυρο δηλαδή, ο οποίος δείχνει μία ιδιαίτερη πνευματική ικανότητα υποσυνείδητα θέλουν να σου υποβάλουν αυτοί που φτιάχνουν τις ταινίες ότι η Γη ανήκε σε αυτούς προτού εσύ εμφανιστείς εδώ και να είσαι γήινος, αυτό είναι το υποσυνείδητο μήνυμα που σου δίδουν. Έτσι θεωρούν ότι σωστά και καλά η ανθρωπότητα πρέπει να εξαφανιστεί. Αυτό επεξεργάζονται για χιλιάδες χρόνια και έχουμε φτάσει στο παρά 1 λεπτό. Στο παρά 1 λεπτό και πάλι ο Ελληνισμός καλείται να σώσει την ανθρωπότητα.
Σήμερα σας είπα πάρα πολλά, σας έβγαλα στην φόρα πάρα πολλές, θα έλεγα ίσως, αλήθειες που έπρεπε να σας τις δώσω σιγά σιγά, πιστεύω όμως ότι ιδιαίτερα εσείς η δική σας ομάδα επειδή έχουμε περάσει μία ορισμένη διαδρομή είναι πιο εύκολο. Θα ήθελα να σταματήσω τώρα και εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις να περιοριστούμε όμως σε αυτά που είπαμε σήμερα. Ο λόγος που σας τα είπα σήμερα αυτά είναι επειδή δέχτηκα πολλές ερωτήσεις την προηγούμενη φορά από μερικούς από σας που είχανε την συγκεκριμένη ροπή.
Πρέπει λοιπόν να σας πω ότι μεγάλη ευθύνη, μεγάλη υποχρέωση, ο χρόνος είναι λίγος τα μέσα υπάρχουν μάλιστα πρέπει να σας πω ότι έχω στείλει σε μερικούς από σας και αντίγραφα του καταπιστεύματος όπου θα δείτε ότι υπάρχουν ατελείωτα χρήματα στο όνομα της Ελλάδος και χρυσός αλλά και χρήμα και πρέπει να σας πω ότι την άλλη βδομάδα θα σας στείλω και ένα άλλο καταπίστευμα που η Ελλάδα έχει 5 …~… εκτός από αυτό. Λοιπόν γιατί υπάρχουν όλα αυτά τα χρήματα ?
Κοινό : Επαναλαμβάνετε το πέντε ; δεν το ακούσαμε
Δόκτωρ Μανώλης Λαμπράκης : Όλα αυτά τα χρήματα υπάρχουν για την απενεργοποίηση του κώδικος ύλης και πνεύματος. Για την αντιστροφή λοιπόν την ροής του χρόνου, το καταλαβαίνετε ; Όταν απενεργοποιήσετε τον κώδικα τι κάνετε ? αντιστρέφετε τον χρόνο αντιστρέφετε το γήρας του ανθρώπου, την γήρανση του ανθρώπου. Δηλαδή η επόμενη διάσταση που είναι ο χωροχρόνος θα είναι πλέον στην δική σας κατοχή. Θα μπορείτε να ελέγχετε τον χωροχρόνο με την απενεργοποίηση του κώδικος ύλης και πνεύματος η οποία σήμερα συνεχώς γυρνάει το ρολόι προς την μια μεριά και λέει ότι αν φύγεις από αυτή την κατάσταση θα είσαι ευτυχέστερος στην επόμενη, καταλάβατε; Αυτό λοιπόν πρέπει να αντιστραφεί για να μπορέσει η ανθρωπότητα να επιβιώσει και η Γη σαν πλανήτης να μην γίνει αυτό το οποίο σχεδιάζεται να γίνει.
ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
Βλέπετε ότι η αντιπαράθεση που άρχισε στην Ουκρανία δεν σταματάει εκεί. Χθες ο Ερντογάν είπε στον Πούτιν ότι θα κλείσει τα στενά για να μην περνάν τα βαπόρια ξέρετε τι θα σημαίνει αυτό βεβαίως έτσι ; Σας έχω προειδοποιήσει ότι ο Πούτιν δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Ουκρανία δική του ήτανε η Ουκρανία, δική του ήτανε η Κριμαία δική του ήταν και η Οδησσός. Το πρόβλημα είναι άλλο και πάλι θυμάστε το μουσουλμανικό τόξο το οποίο δεν μπορεί να ελεγχθεί και αυτά που είπαμε σήμερα έχουνε σχέση με αυτές τις ριζοσπαστικές θρησκευτικές ιδεοληψίες.
Είναι ευτύχημα ότι η ορθοδοξία ο χριστιανισμός στον οποίο πιστεύουν οι Έλληνες σήμερα και δεν ελέγχω ούτε καν φέρω κρίση το αν είναι σωστό ή λάθος δεν είναι όμως στην σημερινή του μορφή τόσο ριζοσπαστικός όπως είναι ο εβραϊσμός ή ο μουσουλμανισμός. Και πάλι καταλαβαίνετε ότι το ότι οι Έλληνες έχουν ασπαστεί το χριστιανισμό ο οποίος είναι μία ολιγότερο ριζοσπαστική θρησκεία στην σημερινή της μορφή τουλάχιστον και αυτό ακόμα τους δίνει το μεγάλο πλεονέκτημα να γυρίσουν τον κώδικα πίσω. Να αντιστρέψουν το κλειδί… Επομένως και πάλι είτε από οικονομική πλευρά το πάρουμε, είτε από θρησκευτική, είτε από πνευματική, είτε από ψυχολογική εμείς μπορούμε να γυρίσουμε το ρολόι πίσω και δεν είναι μόνο να το γυρίσεις πίσω έχουμε και την κοσμοθεώρηση σαν Ελληνισμός για το πώς πρέπει να ζει ο άνθρωπος τη ζωή του. Αυτά που είπαμε αρετή, δικαιοσύνη, ελευθερία και ισότητα αυτά πρέπει πρώτα να εξισωθούν οι ανάγκες, να θεραπευτούν οι ανάγκες όλων και αυτό στην σημερινή κοινωνία και το πώς οι Κρόνιοι έχουν φτιάξει τις κοινωνίες είναι εξαρτώμενο από τα χρήματα.
Τα χρήματα λοιπόν αντιλαμβάνεστε πλέον ότι είναι το εργαλείο της απελευθέρωσης της ψυχής του ανθρώπου και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν εργαλείο καταπίεσης και σκλαβιάς όπως το χρησιμοποιούν οι Κρόνιοι. Εδώ είναι η διαφορά λοιπόν των δύο ιδεολογιών. Σταματώ και ο λόγος στον Αντώνη.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ
Αντώνης Βαλσαμάκης : Τρία πράγματα λοιπόν πρώτον να προσέχουν τι λένε οι Τούρκοι μη τυχόν και επαληθευτεί το ανέκδοτο ότι η Ρωσία συνορεύει με όποια κράτη γουστάρει. Δεύτερον έχουμε πει κατ’ επανάληψη μακριά από κόμματα και δόγματα. Εγώ στην αρχή της συζήτησης δεν ήθελα να τα περιγράψω έτσι ακριβώς όπως τα περιέγραψε ο πρόεδρος μόνο και μόνο για να μην δημιουργούνται ανησυχίες. Σας είπα ότι σε μερικούς μήνες ο πρόεδρος το έκανε πολύ πιο συγκεκριμένο εν τοιαύτη περιπτώση μακριά από κόμματα και δόγματα. Την καταστροφή των κομμάτων ήδη την έχουμε ζήσει όλοι στο πετσί μας, δεν χωράει αμφιβολία και μάλιστα τις τελευταίες μέρες βλέπουμε τα κόμματα και τα αποκόμματα να κάνουνε παρέλαση. Χάνοντας τον μπούσουλα ο ευτραφής ο κύριος Βενιζέλος, ξέρετε ποιον λέω τον αντιπρόεδρο αντιβασιλέα αντιπτέραρχο όλα αυτά μαζί είναι αυτός σήμερα, αυτός λοιπόν προσπαθεί να διεισδύσει στην ελιά. Έχουν φτιάξει και ένα άλλο απόκομμα του πατριώτη μας του Σταύρου το Θεοδωράκη, ρυάκι βούρκος πώς λέγεται ; κάπως έτσι θαρρώ όχι ποτάμι συγνώμη έχει και καλαμιές στα πλάγια για να καβαλάν τα καλάμια όλοι αυτοί που συμμετέχουν σε αυτό το βούρκο. Όλα αυτά είναι μόνο και μόνο επειδή ξέρουν, όχι υποπτεύονται ξέρουν ότι το παιχνίδι το έχουν χαμένο, έχουνε χάσει από χέρι.
Όλα αυτά λοιπόν τα δημιουργούνε ούτως ώστε να μας ξαναρίξουν στην ίδια παγίδα, τι εννοώ, ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό το ξέρουμε όλοι μας πλέον εξυπηρετεί συμφέροντα Εβραίο-Καζάρων δεν είναι τυχαίος ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήρθε στο Τέξας ο κύριος συριζαίος να πάρει εντολές, να πάρει ευχές. Υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο ήρθε εδώ για συγκεκριμένου λόγους που αυτό σημαίνει λοιπόν ότι οι κολοτούμπες του τον τελευταίο ένα χρόνο αποδεικνύουν και το ποιόν αυτής της πολιτικής παράταξης.
Έχουμε λοιπόν ένα το κρατούμενο το ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε δεύτερο τον Βενιζό-ελιά πώς τον λένε αυτό τον καινούριο συνασπισμό έχουμε το ποτάμι και γιατί όχι και την ΡΗΜΑΔ, ΔΗΜΑΡ συγνώμη, έχουμε και την ΔΗΜΑΡ. Όλοι αυτοί λοιπόν στην ανάγκη θα συμπορευτούν θα μας ξανακαπελώσουν. Θα δούμε τρι-κομματικές, τετρα-κομματικές κυβερνήσεις θα δούμε τέτοια πράγματα ή τουλάχιστον αυτά έχουν στο μυαλό τους, άραγε λοιπόν αυτοί που μας κατέστρεψαν διεκδικούν την ευκαιρία να συνεχίσουν την καταστροφή μας. Φυσικά εμείς δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε και φυσικά δεν θα ξαναπιαστούμε κορόιδα. Αραγε λοιπόν μακριά από κόμματα.
Ερχόμαστε τώρα στα δόγματα, εμείς αυτά τα λέμε χρόνια, έτσι ; δεν τα λέμε σήμερα, τα δόγματα είναι η καταστροφή του ανθρώπου. Όλα αυτά που περιέγραψα δεν είναι τίποτα άλλο από μια πραγματικότητα που την ζούμε που την βλέπουμε στο περιβάλλον μας αλλά δυστυχώς δεν την συνειδητοποιούμε. Πρέπει κάποιος να μας την αναλύσει να εισαχθεί στο δεξί ημισφαίριο και στην συνέχεια να αναλυθεί από το αριστερό, διαφορετικά δεν θα κάνουμε πάλι δουλειά.
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Εδώ, συγνώμη Αντώνη που σε διακόπτω μία στιγμή, θέλω να σας πω κάτι παιδιά. Οι έννοιες που σας μετέδωσα δεν γίνονται αντιληπτές με το πρώτο άκουσμα θέλω να τις ακούσετε 5-6 φορές. Θα αρχίσετε να τις αντιλαμβάνεστε μετά από την 5η ή 6η φορά. Όταν αντιληφθείτε τις διάφορες σχέσεις και όταν αντιληφθείτε την σχέση πνεύματος και ύλης θα καταλάβετε ακριβώς την έννοια του τι ακριβώς σας είπα σήμερα. Ποτέ άλλοτε δεν σας το έχω πει αυτό αλλά να θυμάστε πάντα ότι ειδικά σε αυτό το πεδίο είναι έτσι φτιαγμένος ο εγκέφαλος του ανθρώπου, για να συλλάβει τις έννοιες της σχέσης ύλης και πνεύματος πρέπει να τα επαναλάβει αρκετές φορές και αυτό είναι συμβουλή ξανά-ακούστε το σύντομα μπορεί, δεν λέω, εξαρτάται από άλλες δυνάμεις, σύντομα μπορεί να εμφανιστεί και γραπτό αυτό που σας λέω σήμερα ούτως ώστε να μπορείτε να το εμπεδώσετε για να καταλάβετε περισσότερο την υποχρέωση που έχετε έναντι του ανθρωπίνου γένους.
Έχετε τρομερή υποχρέωση αυτά του Δένδια και των άλλων αστείων τσαρλατάνων της κυβερνήσεως περί ρατσισμού, αυτά είναι εντελώς βλακείες είναι καθαρά Κρόνιοι είναι καθαρά … μην ασχολείστε με αυτούς. Δεν είναι ότι είστε διαφορετικοί ή ότι είστε καλύτεροι. Έχετε περισσότερες υποχρεώσεις και περισσότερα καθήκοντα γιατί σε σας έχει δοθεί ο κλήρος να τραβήξετε όλη την ανθρωπότητα από την καταστροφή. Συγνώμη.
Αντώνης Βαλσαμάκης : Πολύ σωστή η παρέμβασή του απλώς υπογραμμίζει τις ευθύνες που έχουμε, τις υποχρεώσεις που έχουμε, αυτά που πρέπει να κάνουμε και δεν διαχωριζόμεθα από τα άλλα έθνη, δεν διαχωριζόμεθα από τους άλλους λαούς, σωστή η παρέμβαση του προέδρου δεν είμαστε κάτι διαφορετικό, άλλωστε κατ’ επανάληψη έχουμε
πει ότι είμαστε ίσοι μεταξύ ίσων πλην όμως δεν είμαστε ίδιοι, είμαστε διαφορετικοί και αυτή την διαφορετικότητά μας οφείλουμε έχουμε ιερά υποχρέωση να την κρατήσουμε με ότι αυτό συνεπάγεται.
Λέγαμε λοιπόν για τα δόγματα ότι έχουν αυτόν το συγκεκριμένο σκοπό και για να το εκλαϊκεύσουμε κάπως και για να γίνει απόλυτα κατανοητό από όλους έχουμε δει έχουμε ακούσει ή έχουμε διαβάσει σε διάφορες φυλλάδες κατά καιρούς ότι ο τάδε ο Μανώλης…..~……πέντε σπίτια που είχε και 5 στρέμματα χωράφι, στην εκκλησία, ενώ είχε 3 κοπέλια 6 εγγόνια, τα άφησε στην εκκλησία. Ξέρετε ποια δύναμη είναι αυτή που τον ανάγκασε να κάνει κάτι τέτοιο;… Ο παράδεισος! Πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο θα πάει να ζήσει κάπου αλλού θα είναι καλύτερα, με λιγότερες έννοιες, με λιγότερα προβλήματα, με λιγότερες αρρώστιες θα περνάει καλά.
Όταν ο νεαρός, ο εικοσιπεντάχρονος, ο τριαντάχρονος αρματώνεται με 150 κιλά δυναμίτιδα και μπαίνει μέσα σε ένα θέατρο ή σε ένα σταθμό του τρένου ή οπουδήποτε αλλού και ανατινάσει τον κόσμο γιατί είναι διαφορετικού χρώματος ή διαφορετικής αντιλήψεως γιατί το κάνει ; Γιατί ο μουσουλμανισμός, η θρησκεία του, έχει δώσει να καταλάβει, του έχει πει μάλλον καθαρά και ξάστερα, ότι θα πάει στον Παράδεισο, ότι από την μια θα τρέχει το πιλάφι από την άλλη το μέλι και τα ουρί του Παραδείσου, οι παρθένες, οι κοπελιές θα τον περιτριγυρίζουνε εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Δηλαδή πάλι μια άλλη ζωή, ένας άλλος κόσμος, είναι το κίνητρο αυτού του Μουσουλμάνου.
ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Αυτό το κίνητρο όμως γίνεται ενεργειακή μονάδα, δηλαδή τι γίνεται παιδιά εκεί ; Όταν ένας άνθρωπος πιστέψει αυτό το πράγμα αλλοιώνει τον κυματισμό του ενεργειακού του πεδίου και εάν αλλοιώσεις τον κυματισμό, σας τα λέω απλά για να καταλάβετε, και λέγεται ιδιοσυχνότητα. Η κάθε ψυχή έχει πολλές ιδιοσυχνότητες οι οποίες είναι, το κάθε πνεύμα δηλαδή, οι οποίες είναι όλες βαλμένες μέσα σε ένα.
Όταν λοιπόν παιδιά αυτός ο φονταμενταλιστής Μουσουλμάνος αλλοιώσει την ιδιοσυχνότητα του ενεργειακού του πεδίου το ίδιο κάνει και ο διπλανός του το ίδιο κάνει και όλος ο Μουσουλμανικός κόσμος, τι σημαίνει ; Αυτό είναι μία ενέργεια συμπαντική η οποία αλλάζει την ροή της ανθρωπότητος από την άνοδο προς την καταστροφή. Διότι δεν πρόκειται να φέρει αντίρρηση εάν κάποιος του δώσε ένα πιο θανατηφόρο όπλο για να σκοτώσει τους άπιστους, το καταλάβατε; Δεν αντιδράει δηλαδή στο κακό εφόσον το κακό θα τιμωρήσει το αντίπαλο δόγμα, εφόσον με το κακό το οποίο θα του δώσει το όπλο το ισχυρό θα σκοτώσει τον άλλο που πιστεύει σε άλλον θεό. Το ίδιο κάνει και ο άλλος, έτσι ; και ο άλλος απέναντι ο Εβραίος κάνει το ίδιο, ότι κάνει ο Μουσουλμάνος κάνει και ο Εβραίος προσπαθεί να βρει πιο καταστρεπτικά όπλα για να καταστρέψει τον Μουσουλμάνο. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η συνολική συνειδητότητα της ανθρωπότητος αλλάζει ροή και αλλάζει ιδιοσυχνότητα και αντί να ανελήσεται προς τα πάνω πάει προς την καταστροφή.
Όταν λοιπόν αυτή η κρίσιμη μάζα, δηλαδή τα ενεργειακά πεδία της ανθρωπότητος, η κρίσιμη αυτή μάζα φτάσει σε ένα ορισμένο σημείο θα γίνει καταστροφή, την προκάλεσε ο άνθρωπος, εμείς η ανθρωπότητα την προκαλέσαμε όχι ο θεός ή κανένας θεός ή καμία θεία δύναμης εμείς το προκαλέσαμε και εδώ είναι τώρα που έρχεται η ελεύθερη βούληση. Ούτε το θείον παρεμβαίνει στην ανθρώπινη ελεύθερη βούληση. Εμείς οι άνθρωποι είμεθα τα ισχυρότερα όντα στο σύμπαν γιατί έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε την επιλογή. Να κάνουμε την επιλογή να συμβαδίσουμε προς την καταστροφή ή να ξεφύγουμε και να πάμε και να ανελιχθούμε προς τα πάνω.
Αντώνης Βαλσαμάκης : Και επειδή ο πρόεδρος μίλησε για τους φονταμενταλιστές, τους
Μουσουλμάνους, μου ήρθε στο μυαλό ο ορθόδοξος ο δικός μας φονταμενταλισμός. Πάει ο αρχιεπίσκοπος, ο επίσκοπος, ο αρχιμανδρίτης, ο απλός ιερέας και ευλογεί τα όπλα που θα πάνε την άλλη μέρα οι στρατιώτες μας να σκοτώσουνε, καλώς ή κακώς. Αυτή δεν είναι μία μορφή φονταμενταλισμού, αλλά δικού μας ορθόδοξου, χριστιανικού; Εγώ θυμάμαι όταν ορκίστηκα ύστερα από 40 μέρες στρατιώτης ήρθε κάποιος, δεν θυμάμαι, αρχιμανδρίτης πρέπει να ήτανε γιατί φόραγε πανοκαλύμαφο θυμάμαι και ευλόγησε τα όπλα ξέρετε ποια περίοδο ; Την περίοδο που είμασταν έτοιμοι να εμπλακούμε με την Τουρκία. Δηλαδή ευλογούσε τα όπλα στους νέο-ορκισθέντες στρατιώτες για αν πάνε να σκοτώσουν κάποιους άλλους γείτονες ανεξάρτητα αν λέγονται Τούρκοι, θα μπορούσαν να λέγονται Ιταλοί. Αυτά όλα λοιπόν είμαι σε αυτό που λέμε μακριά από τα δόγματα.
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ
Κόμματα και δόγματα κατέστρεψαν το ανθρώπινο γένος, κόμματα και δόγματα μας φέρανε στα χάλια που μας φέρανε εμάς σήμερα σαν Έλληνες εάν λοιπόν έχουμε όπως πράγματι την έχουμε αλλά πρέπει και να φαίνεται αυτήν την διανόηση που χαρακτηρίζει το Ελληνικό μας DNA, πρέπει να απομακρυνθούμε και απ’ τα κόμματα και απ’ τα δόγματα. Αυτά καταστρέφουν δεν ανελήσουν τον άνθρωπο, δεν τον πάνε ένα βήμα πιο πέρα, δεν τον ανεβάζουν πνευματικά απεναντίας τον υποβιβάζουν.
Ένα λοιπόν η ενημέρωσή μας, δύο η αντίστασή μας με βάση την διανόησή μας και τρίτον η απομάκρυνσή μας από κόμματα χρώματα δόγματα από πράγματα τα οποία όχι μόνο μας διαίρεσαν αλλά τολμώ να πω μας κατέστρεψαν.
Φανταστείτε, σκεφτείτε να μην υπήρχε αυτός ο διαχωρισμός των κομμάτων, να μην υπήρχε αυτός ο διαχωρισμός των δογμάτων πόσο καλύτερα θα ήμασταν όλοι σήμερα πόσο πιο ελεγχόμενη θα ήταν η κατάσταση και πόσο πιο καλά θα μπορούσε ο κάθε ένας από μας ή όλοι μαζί να ανταπεξέλθουμε σε οποιεσδήποτε δυσκολίες. Δεν θα υπήρχαν οι διαχωριστικές γραμμές που υπάρχουν σήμερα δεν θα υπήρχε ο ένας εναντίων του άλλου όλα αυτά λοιπόν είναι καιρός να τα κατανοήσουμε να τα κάνουμε κτήμα μας και αύριο το πρωί, κυριολεκτώ αύριο το πρωί να τα κάνουμε πράξη. Κυριολεκτώ για έναν σημαντικό λόγο. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο.
ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 36 ΜΗΝΩΝ
Στην αρχή σας είπα ότι μετά από μήνες ξέρω ‘γω, ο πρόεδρος το έκανε πιο συγκεκριμένο και το επαναλαμβάνω, αφού το έβγαλε στα δημόσια, στα φόρα που λέμε, το επαναλαμβάνω. 36 μήνες είναι το περιθώριό μας μέχρι τις 30 Μαρτίου του 2017, αυτό είναι το περιθώριο να σωθούμε και με το σώσιμο το δικό μας να μπορέσουμε να σώσουμε και τα υπόλοιπα έθνη. Διαφορετικά πάμε χαμένοι όλοι.
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Σε κάποια άλλη στιγμή είχαμε μιλήσει για τα Ακασικά Πεδία, θυμάστε ; Δεν ξέρω αν το θυμάστε. Τα Ακασικά Πεδία είναι όλες οι σκέψεις οι ενέργειες και οι πράξεις που έχουν κάνει όλοι οι άνθρωποι που έχουν περάσει πάνω από τον πλανήτη. Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα σε συγκεκριμένες ροές, σε συγκεκριμένες τοποθεσίες συμπαντικές και πρέπει να σας πω ότι ένας φωτισμένος άνθρωπος, στο επίπεδο π.χ. του Σωκράτη του Πλάτωνα, του Ιησού, του Βούδα, του Κομφούκιου, μπορεί να ανταπεξέλθει δηλαδή να ουδετεροποιήσει 100 εκατομμύρια ψυχές. Καταλάβατε ;
Υπάρχουνε άνθρωποι αυτή την στιγμή σας είπα, είχαμε πει τότε με τα Ακασικά Πεδία ότι το 88% της ανθρωπότητος το ΜΕΙΟΝ, το 12% εξισορροπεί το 88% γιατί θετική ενέργεια στα Ακασικά Πεδία έχει την δυνατότητα να εξουδετερώνει τεράστιες ποσότητες αρνητικής ενέργειας. Επομένως τι γίνεται όταν έχω εγώ στην Ουκρανία πόλεμο και έχω και στην Συρία πόλεμο και έχω και στο Αφγανιστάν πόλεμο και έχω και στην Νότια Αφρική πόλεμο και έχω και πόλεμο και στην Ασία και στην Αμερική τι κάνω; Προσθέτω κάθε μέρα στην συλλογική συνειδητότητα του πλανήτη, προσθέτω ένα επιπλέον βάρος, παίρνω από το θετικό στο αρνητικό και αυτό το ισοζύγιο αν εξακολουθήσουμε τον ρυθμό που έχουμε τώρα, αυτό το ισοζύγιο θα χάσει την ισορροπία του τον Απρίλιο του 2017.
Εάν εμείς ο Ελληνισμός καταφέρουμε να απελευθερώσουμε όλα αυτά τα κονδύλια τα οποία θα επαναφέρουν την ηθική, την δικαιοσύνη και την ευδαιμονία, δηλαδή την ικανοποίηση των ψυχών, των πνευμάτων σε μεγάλο ποσοστό της ανθρωπότητος, αντιστρέψαμε την ροή. Αντιστρέψαμε τον διακόπτη της ύλης και του πνεύματος και έτσι θα επιβιώσει η Γη και η ανθρωπότητα. Είναι προδιαγεγραμμένα έχουν γίνει και σας το λέω. Υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια αναλήψεως συγκεκριμένου αριθμού ανθρώπων και ποια θα είναι τα κριτήρια; “Οσο μακρύτερα είσαι από την θρησκευτική ριζοσπαστική άποψη που σου υπόσχεται καλύτερη ζωή μετά θάνατον, τόσο είσαι πιο κοντά μέσα στην τέτοια των, δηλαδή δεν είναι κάτι που το έχω κάνει εγώ ή το έχει κάνει κάποιος άλλος, είναι ήδη αποφασισμένα αυτά. Ένα πράγμα πρέπει να σας πω ότι οι Έλληνες σαν έθνος. Το επαναλαμβάνω αυτό, οι Έλληνες σαν έθνος όχι σαν κράτος θα έχουν τουλάχιστον 90 % – 95 % αυτή την δυνατότητα. Γιατί ; Γιατί παρά τον φανατισμό τον θρησκευτικό έχει παραμείνει μέσα στο DNA γραμμένο όλο το πρόγραμμα του Ελληνισμού το οποίο δεν επιτρέπει αυτήν την συγκεκριμένη, διερωτώνται πολλές φορές πάρα πολλοί τι είναι εκείνο που φέρνει την μακροζωία στους Έλληνες, δεν είναι μόνο το λάδι και η ντομάτες παιδιά, είναι και η μερική απενεργοποίηση αυτής της δικλίδος. Πάντα ο Ελληνισμός δεν είχε ποτέ φανατισμό θρησκευτικό.
Ο θρησκευτικός φανατισμός του Βυζαντίου δεν προήλθε από τους Έλληνες. Οι Έλληνες ήσαν τα θύματα του φανατισμού αυτού αλλά όχι θήτες γι’ αυτό λοιπόν και ο Ελληνισμός όπως είναι σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο γραμμένο στο DNA του, το αξιακό σύστημα που έχει μεταξύ ύλης και πνεύματος, του επιτρέπει να έχει αυτήν την ευελιξία, να επιλέγεται από τους, εκείνους τους οποίους μας προστατεύουν, που βασικά έχουν δημιουργήσει το ανθρώπινο γένος για να επιβιώσει. Και το επόμενο, όταν και αν επιτραπεί να δείτε αυτό το report θα αντιληφθείτε ότι θα δοθεί η επιλογή σε εκείνους οι οποίοι θα σωθούν από την τελική καταστροφή. Δεν λέω ότι θα γίνει τελική καταστροφή, δεν θέλω να σας πω ότι υπάρχει αυτό που λέμε στα αγγλικά the doom’s day, δηλαδή η μέρα της ολικής καταστροφής. Είναι στην δική σας διακριτική δικαιοδοσία να το προλάβετε, όχι μόνο για τον Ελληνισμό αλλά και για όλη την ανθρωπότητα.
ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-END ΧΑΝΙΩΝ
ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ
19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
mnymosini
 
EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ facebook
EI-END MNEMOSEYNE INTERNATIONAL
 Η ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ & ΟΙ ΜΟΥΣΕΣ
 
KATASTROFI

http://alfeiospotamos.gr/?p=2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου