...ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΑΛΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ...http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/09/sthn-kypro-ena-paidi-4-etwn-fwnaze-kata-ths-toyrkias-kai-yper-th.html

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ! ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΨΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ "ΑΟΡΑΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ"  ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ 

ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΟΣΕ ΝΤΑΓΙΑΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...ΔΕΙΤΕ...Κοίτα να δεις τώρα τι μας έκανε το παιδί!Μας ανακάτωσε και μας έκανε να θυμηθούμε τα παλιά...
Έχοντας διαβάσει μερικές ιστορίες για τις ίντριγκες,τις συνωμοσίες,τα σκοτεινά σχέδια που εξυφαίνονται κατά του ελληνισμού,παραθέτουμε κάποια σχετικά...Κατ' αρχήν ένα σχόλιο που βρίσκεται...ΕΔΩ

[Anonymous said...
Τη νύχτα στις 14 Νοεμβρίου 1973, ο ισραηλινός στρατηγός Μωσέ Νταγιάν έφθασε στην Αθήνα. 
Εγκαταστάθηκε στο σπίτι του γαμπρού του Δημ. Ιωαννίδη , του γιατρού Αλαζράκη . 
Από εκεί έστειλε μήνυμα στον Ιωαννίδη να είναι έτοιμος : «η ώρα έφθασε . Όλα είναι έτοιμα». 
Την επομένη 15 Νοεμβρίου , το γιώτ «Απόλλων» , ιδιοκτησίας της εταιρίας ΟΤC , η οποία τότε ήταν ιδιοκτησίας της CIA , έφθασε στον Πειραιά . 
Το γιώτ πριν τη μετατροπή του , ήταν μονάδα του βρετανικού πολεμικού ναυτικού . 
Ήταν εξοπλισμένο με πανίσχυρο ασύρματο , τέλεια εργαστήρια και αναρίθμητους φακέλους . 
Είκοσι κομάντος συμπλήρωναν το ειδικό πλήρωμα του σκάφους . 
Από τον Πειραιά έπλευσε προς τα ανοιχτά του Σουνίου , όπου και περίμενε ανενόχλητο. 
Στο μεταξύ έκαναν τις ανάλογες επαφές τους , κυρίως με το στρατηγό Νταγιάν, ο οποίος ήταν σε συνεχή επαφή με Έλληνες πολίτες για την υπόθεση του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. 
Η κύρια επαφή Νταγιάν , εκτός από τον Ιωαννίδη - Αραπάκη -Μπονάνο , ήταν με τον Γιάγκο Πεσματζόγλου ,ο οποίος τότε ήταν μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ για την Ελλάδα. 
Είχε αναλάβει το πολιτικό σκέλος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. 
Ήταν ο ενδιάμεσος μεταξύ των επί κεφαλής των φοιτητών ,του Στρατηγού Νταγιάν και της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. 
Ο Πεσματζόγλου είχε άμεση επαφή , κυρίως με τρία πρόσωπα , από τους φοιτητές της εξέγερσης :Η μία είναι σήμερα {1993} αρχηγός αριστερού κόμματος και οι άλλοι δυο στελέχη και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Με την ελπίδα και την ευχή , πως θα βγουν και θα καταγγείλουν δημόσια τα γεγονότα εκείνης της νύχτας από την πλευρά τους όπως εκείνοι τα έζησαν , υπόσχομαι , αν δεν μιλήσουν οι ίδιοι , να δημοσιεύσω στο επόμενο βιβλίο μου τα ονόματα τους ...;. 
Τα χαράματα της 16 Νοεμβρίου , έφθασαν χίλιοι κομάντος από τις Βρυξέλλες , με εντολή να συμμετάσχουν στην εξέγερση του πολυτεχνείου. 
Όλοι μεταφέρθηκαν από τη βάση του ελληνικού στη γεωγραφική υπηρεσία Στρατού στο πεδίο του Άρεως . 
Τους μοιράστηκαν Ελληνικές στρατιωτικές και αστυνομικές στολές και περίμεναν διαταγή να επέμβουν. 
Εκτός από όπλα , είχαν στην κατοχή τους ασύρματο , συγχρονισμένο με εκείνον του γιωτ «Απόλλων» , απ΄ όπου και περίμεναν την διαταγή για επέμβαση ...;.. 
Ο στρατιωτικός που είχε αναλάβει την εποπτεία όλων των ανδρών , ήταν ο υποστράτηγος Χουήζερ του ΝΑΤΟ , αλλά και έμπιστος της τριμερούς Επιτροπής . 
Την νύχτα της 16ης Νοεμβρίου , οι κομάντος του ΝΑΤΟ διατάχθηκαν από τον υποστράτηγο Χουήβερ , να ακροβολιστούν στο Πεδίο του Άρεως και να περιμένουν διαταγές .. 
Οι είκοσι κομάντος που περίμεναν στο γιωτ, διατάχθηκαν να πάνε με λέμβους στη στεριά , να καταλάβουν το σπίτι του Γεωργίου Παπαδόπουλου , να κόψουν τα τηλεφωνά του και να απαγορεύσουν στο δικτάτορα κάθε επαφή με τον έξω κόσμο. 
Να συνεννοηθούν μετά με τους Έλληνες «συναδέλφους» τους και να περιμένουν διαταγή για να αποχωρίσουν. 
Όταν νύχτωσε οι κομάντος έφθασαν στην ακτή και από εκεί με στρατιωτικά τζιπ κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του δικτάτορα Παπαδόπουλου. 
Οι άλλοι έφυγαν «κατά ομάδες» από τη Γεωγραφική Υπηρεσία ΚΑΙ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΚΑΝ στο πεδίο του Άρεως . 
Αργότερα , όταν το τανκ έσπασε την πόρτα του πολυτεχνείου , οι κομάντος βρίσκονταν ήδη μέσα.
Στις εφιαλτικές στιγμές που ακολούθησαν , οι Νατοϊκοί κομάντος χτυπούσαν αδιάκριτα. 
Σκότωσαν , έσφαξαν έσπασαν ωμοπλάτες και όταν πια ο «εχθρός» είχε νικηθεί ένα στρατιωτικό σφύριγμα του επικεφαλής τους επανέφερε στην τάξη. 
Ανασυντάχθηκαν , και όπως είχαν έρθει , έφυγαν αθόρυβα. 
Σε μια ώρα απογειώνονταν από τη βάση του Ελληνικού , με προορισμό τις Βρυξέλλες . 
Χίλια δολάρια μπόνους πήρε ο καθένας , για εκείνη τη βραδιά ...; 
Το ίδιο έγινε και με τους είκοσι . 
Διατάχθηκαν να επιστρέψουν στο γιωτ . 
Ξημερώματα στις 18 Νοεμβρίου 1973 , το γιωτ «Απόλλων» έπλεε ανοιχτά , με προορισμό τη Βαρκελώνη .. 
Ο Στρατηγός Νταγιάν αφού ενέκρινε τον κατάλογο των νέων Υπουργών , τακτοποίησε και άλλες μικρές λεπτομέρειες , και αναχώρησε αθόρυβα για το Ισραήλ, όπως είχε έρθει. ]
Και βέβαια,το αδιάψευστο ντοκουμέντο,στο οποίο εμφαίνεται η κινητήριος δύναμη του Σιωνισμού που λέγεται...Ρότσιλντ...

Το Ημερολόγιο του Θεόδωρου Χέρτζλ και το Σχέδιο Εποικισμού Εβραίων στην Κύπρο

Παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα και εσείς μετά διαβάστε το με την ησυχία σας...

[...3 Ιουλίου 1902. - «Γυρνώ και πάλι στην Αγγλία. Ο Γκρήνμπεργκ κανόνισε το ραντεβού μου με τον Ρότσιλντ για αύριο, και την ακρόασή μου στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή, για τις 7 τρ ....
Εφτά χρόνια μου χρειάστηκαν για να είμαι σε θέση να πω στον Ρότσιλντ, αυτό που θα του πω αύριο». 
5 Ιουλίου 1902. - «Μετά τον καφέ πλησίασα στο γραφείο του Λόρδου Ρότσιλντ και ρώτησα: «Θα σας ενδιέφερε να ακούσετε το 'σχέδιό' μου τώρα»; 
-Ναι. 
-Θέλω να ζητήσω από την Βρετανική Κυβέρνηση μια «Χάρτα παραχωρήσεως Εποικισμού». 
-Μη λέτε Χάρτα. Η λέξη έχει κακή απήχηση τώρα. 
-Μπορούμε να το ονομάσουμε όπως σας αρέσει. Εγώ θέλω να ιδρύσω μιαν Εβραϊκή αποικία σε μια Βρετανική κτήση. 
-Πάρετε την Ουγκάντα. 
-Όχι. Εκείνη μπορώ μόνο να την χρησιμοποιήσω. Κι επειδή υπήρχαν στην αίθουσα κι άλλα πρόσωπα, έγραψα σε ένα κομμάτι χαρτί, που το κολλάω εδώ πέρα για ανάμνηση: «Χερσόνησος του Σινά, Αιγυπτιακή Παλαιστίνη, Κύπρος». Και ρώτησα: «Το σχέδιό μου το δέχεσθε»; 
-Πάρα πολύ. 
Αυτό, αποτελούσε τη νίκη. Κατόπιν έγραψα στο χαρτί: «Εμποδίστε τον Σουλτάνο να βρει χρήματα». Είπε: 
-Εμπόδισα την Ρουμανία να βρει χρήματα. Τούτο όμως δεν μπορώ να το κάνω, γιατί οι Δυνάμεις επιθυμούν να βρει λεφτά ο Σουλτάνος. Θέλουν να κατασκευασθούν σιδηρόδρομοι. 
-Είπα: «Ο Σουλτάνος μου προσφέρει την Μεσοποταμία». 
-Εκείνος κατάπληκτος: «Κι αρνήθηκες»; 
-«Μάλιστα». Εκεί σταμάτησα. 
9 Ιουλίου 1902. - «Χθες διόρθωσα την κακή εντύπωση, που αισθανόμουνα πως είχα κάνει στον Λόρδο Τζαίημς, τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, κατά την ακρόασή μου. Τον επισκέφθηκα και του είπα ειλικρινά όλα όσα είχα πει σκεπασμένα κατά την συνεδρίαση, από επιφύλαξη. 
Θεώρησε, πως μπορούσα να πραγματοποιήσω το σχέδιο Σινά-Έλ Αρίς-Κύπρος, μόνο αν με βοηθήσει ο Λόρδος Ρότσιλντ. Οι Ρότσιλντ πρέπει να γίνουν πράκτορές μου σε τούτη την χώρα -την Αγγλία»...]Ποιός κάλεσε τους Τούρκους στην Κύπρο;


alt

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΜΟΥΣΚΟΣ: «Καλώ το Συμβούλιον Ασφαλείας να χρησιμοποιήσει όλους τους τρόπους και τα εις την διάθεσίν του μέσα ώστε η συνταγματική τάξις εις Κύπρον αποκατασταθεί άνευ καθυστερήσεως. Τα γεγονό­τα στην Κύπρο δεν αποτελούν εσωτερικήν υπόθεσιν των Ελλήνων της Κύπρου. Οι Τού­ρκοι της Κύπρου επηρεάζονται επίσης. Το πραξικόπημα της Ελληνικής Χούντας είναι μία ΕΙΣΒΟΛΗ και Θα υποφέρουν Έλληνες και Τούρκοι. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ και είναι πολύ περισσότερο επι­κίνδυνοι από τους Τούρκους. Εις τα κρατικά κτήρια έχουν αναρτηθεί Ελληνικές Σημαίες. Σήμερον κινδυνεύει και η Τουρκοκυπριακή Κοινότης»!!..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΣΕΛΕΥΚΟ:  
 Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΑΝ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ (ΣΥΝΘΗΚΗ ΖΥΡΙΧΗΣ-ΛΟΝΔΙΝΟΥ) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. 
  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ  ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ (ΚΩΛΟΧΑΝΙΑ) ΕΘΝΗ. 
 ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΥ? ΕΒΡΑΪΚΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ.  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  
Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Μούσκος στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, στις 19 Ιουλίου 1974, λίγες ώρες πρίν εισβάλλει ο «Αττίλας» στην Κύπρο
..................................................................................................
ΑΛΦΕΙΟΣ:ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΑΚΟΥΣΤΕ...
ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 0,46 ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΝΑ ΡΩΤΑ:"ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΙΣΗ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ..."
ΑΠΑΝΤΑ:'...ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΙΣΗ..." ΚΑΙ....ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ!!!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: