25 Απριλίου 2014

ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤ. ΚΑΨΗ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΛΑΝΟΧΙΤΩΝΑ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ!

ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤ. ΚΑΨΗ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΛΑΝΟΧΙΤΩΝΑ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ!


Δημοσιεύθηκε στις 25 Απρ 2014
Χαμός έγινε το βράδυ της Πέμπτης 24 Απριλίου 2014) στην Πάτρα, κατά την διάρκεια της περιοδείας του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της «ΕΛΙΑΣ» και πρώην υπουργού ΈΡΤ, Παντελή Καψή. Όπως θα δείτε στο αποκαλυπτικό βίντεο που ανεβάσαμε, ο Παντελής Καψής πήγε να μιλήσει σε προγραμματισμένη προεκλογική εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό». Εκεί, ένας άνεργος Πατρινός ξεφτιλίζει τον θρασύτατο (και πάμπλουτο!) Καψή, ζητώντας του να σηκωθεί να φύγει αμέσως απο την Πάτρα. Τρομοκρατημένος ο εγγονός του μελανοχίτωνα δημοσιογράφου Παντελή Καψή (ήταν σημαίνον μέλος της «Ενώσεως Ελλήνων Εθνικιστών» του Γιάνναρου!) αρχίζει να λέει στον άνεργο Πατρινό διάφορες αρλούμπες περί Δημοκρατίας, δεν σε υποχρεώνω να με ψηφίσεις κλπ. 
Έξαλλος ο Πατρινός ρωτάει τον εγγονό του μελανοχίτωνα Παντελή Καψή: «Η Δημοκρατία σου σού έχει δώσει το δικαίωμα να καταντήσεις εμένα άνεργο; Τί ήρθες να κάνεις στην Πάτρα;»
«Να μιλήσω με τους φίλους μου», απαντά ο χεσμένος από τον φόβο του ο Παντελής και ο άνεργος Πατρινός τον αποστομώνει:
«Πιστεύεις ότι έχεις φίλους στην Πάτρα; Διότι το 60% των Πατρινών το έχεις καταντήσει άνεργο»!..
Ο Καψής σηκώνεται να φύγει για να μή συμβούν χειρότερα, οι παρευρισκόμενοι προσπαθούν να ηρεμήσουν τον άνεργο Πατρινό και εκείνος ξεστομίζει την φονική ατάκα στο 2:48 του βίντεο: «Να σού πώ κάτι; Όταν η τσέπη μου είναι άδεια, δεν μπορώ να πάω πουθενά. Αυτός ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ η τσέπη του είναι γεμάτη. Κατάλαβες; Και έχει το θράσος ο Μαυρογυαλούρος να κάνει και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή. Είναι θρασύς»…. Spudarxidis

http://alfeiospotamos.gr/?p=3730

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου