12 Απριλίου 2014

Ο Rothschild είναι ο μεγάλος κερδισμένος της εξαφάνισης του αεροπλάνου;

 

Πέρασε μήνας από τη μέρα της εξαφάνισης του μοιραίου boeing των Malaysia Airlines και το αεροπλάνο αγνοείται. Τα ΜΜΕ βομβάρδισαν το παγκόσμιο κοινό με απανωτές κι αντικρουόμενες πληροφορίες, κυβερνήσεις ενεπλάκησαν ξοδεύοντας εκατομμύρια για την ανεύρεση του. Εμείς απλά γράψαμε ένα πιθανό πολιτικό σενάριο οικονομικών συμφερόντων σε επίπεδο κυβερνήσεων που κάπως  έβγαζε κάποιο νόημα. 
Picture


Όμως νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, τα οποία δεν προβάλλονται από τα επίσημα ΜΜΕ, αλλά από διαδικτυακά ιστολόγια. Και μα το Θεό, έχουν πολύ ενδιαφέρον!!!

"Ο Rothschild κληρονομεί ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας  -Freescale Semiconductor"

Το μυστήριο που περιβάλλει το Μαλαισίας Airlines MH-370 αυξάνεται κάθε μέρα που περνά με την πιο μυστηριώδη σιωπή να σκιάζει την εξαφάνιση του. Όλο και περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας αρχίζουν να ανθίζουν στο διαδίκτυο. Μία από τις συνωμοσίες ένα είναι μια πατέντα Freescale Semiconductor της ARM, μικροελεγκτή «KL-03», η οποία είναι μια νέα αυτοσχέδια έκδοση του παλαιότερου μικροελεγκτή KL-02. Αυτή η τρελή ιστορία για το πώς ο Illuminati Rothschild αξιοποίησε την αεροπορική εταιρεία για να αποκτήσει πλήρη δικαιώματα της πατέντας κάνει το γύρο του Διαδικτύου, με πρωταγωνιστή των Jacob Rothschild ως ο κακός συνωμότης, τίτλος που τον έχει κερδίσει με το σπαθί του!
Η εξαφάνιση τεσσάρων μελών μιας ευρεσιτεχνίας οι οποίοι ταξίδευαν  με το Malaysia Airlines MH370 καθιστά τον διάσημο δισεκατομμυριούχο Jacob Rothschild ως το μοναδικό ιδιοκτήτη αυτού του σημαντικού διπλώματος ευρεσιτεχνίας ημιαγωγών.

Μια αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας η οποία είχε 20 ανώτερους υπαλλήλους επί του αεροσκάφους της Malaysia Airlines είχε μόλις ξεκινήσει ένα νέο gadget ηλεκτρονικού πολέμου στα στρατιωτικά συστήματα ραντάρ μερικές μέρες πριν από την εξαφάνιση του Boeing 777.

Η Freescale Semiconductor έχει αναπτύξει μικροεπεξεργαστές, αισθητήρες και άλλες τεχνολογίες για τα τελευταία 50 χρόνια. Η τεχνολογία που δημιουργεί συνήθως αφορά σε ενσωματωμένους επεξεργαστές, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία είναι "stand-alone ημιαγωγοί που εκτελούν συγκεκριμένες λειτουργίες των ηλεκτρονικών συστημάτων υπολογιστών".

Γιατί τόσο πολλοί εργαζόμενοι της Freescale ταξίδευαν μαζί; Ποιες ήταν οι θέσεις εργασίας τους; Ήταν σε μια αποστολή και αν ναι, ποια ήταν αυτή η αποστολή; Μπορούν αυτοί οι εργαζόμενοι να είναι η αιτία της εξαφάνισης του αεροπλάνου; Θα μπορούσε το αεροπλάνο να είναι σε ομηρία και αυτοί οι άνθρωποι να έχουν απαχθεί; Μήπως οι εργαζόμενοι αυτοί κατέχουν πολύτιμες πληροφορίες, ως μοναδικό πολύτιμο φορτίο μαζί τους; Μήπως ξέρουν τεχνολογικά μυστικά της εταιρείας; Όπου είναι αυτό το αεροπλάνο, είναι και αυτοί".

Οι 20 εργαζόμενοι της Freescale, μεταξύ των 239 ατόμων της  πτήσης, ήταν ως επί το πλείστον μηχανικοί και άλλοι εμπειρογνώμονες που εργάζονται για να κάνουν τις εγκαταστάσεις των chip της εταιρείας στην Tianjin, Κίνα, και Κουάλα Λουμπούρ πιο αποτελεσματικά, δήλωσε ο Μ. Haws, αντιπρόεδρος, στις παγκόσμιες επικοινωνίες και τις σχέσεις των επενδυτών.

«Ήταν άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία και τεχνικό υπόβαθρο και ήταν πολύ σημαντικοί", δήλωσε ο Haws. «Είναι σίγουρα μια απώλεια για την εταιρεία."

Στη Μαλαισία, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις λειτουργίας της Freescale βρίσκονται στην Petaling Jaya.

Με βάση τις πληροφορίες που λαμβάνονται από την ιστοσελίδα της Freescale, η εγκατάσταση άρχισε να λειτουργεί το 1972, καλύπτει έκταση οκτώ εκταρίων και έχει σχεδιαστεί ειδικά για την κατασκευή και δοκιμή των μικροεπεξεργαστών, επεξεργαστές ψηφιακού σήματος και ολοκληρωμένων κυκλωμάτων ραδιοσυχνότητας.

Η εταιρία διαθέτει επίσης  Freescale RF  που συμμετέχει στη δημιουργία λύσεων για Αεροδιαστημικής και Αμυντικής Βιομηχανίας που αναφέρονται παρακάτω.

1. Battlefield communication

2. Avionics

3. HF Radar – Band L- and S-

4. Missile Guidance

5. Electronic Warfare

6. Identification, friend or foe (IFF)
Picture
Στους μετόχους της Freescale περιλαμβάνεται ο Όμιλος Carlyle των ιδιωτικών επενδυτών μετοχικών κεφαλαίων, που στο παρελθόν σύμβουλοι του έχουν αξιποιηθεί από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους και πρώην Βρετανό πρωθυπουργό Τζον Μέιτζορ.

Σε προηγούμενους 'βαρύγδουπους' πελάτες της Carlyle συμπεριλαμβάνονται ο Σαουδικός Όμιλος Binladin, η κατασκευαστική εταιρεία που ανήκει στην οικογένεια του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Το γεγονός ότι η Freescale είχε τόσο πολύ εξειδικευμένο προσωπικό επί του Boeing 777 είχε ήδη ανάψει άγριες θεωρίες συνωμοσίας για το τι θα μπορούσε να συμβεί.

Η εταιρεία λέει ότι πετούσαν στην Κίνα για τη βελτίωση των καταναλωτικών προϊόντων τους, αλλά νεότερες συνδέσεις της Freescale με την πολεμική ηλεκτρονική τεχνολογία φανερώνει μεγαλύτερη κερδοσκοπία και εμβαθύνει στο μυστήριο.

Οι εμπειρογνώμονες νιώθουν αμηχανία για το πώς ένα μεγάλο επιβατικό αεροσκάφος κατάφερε να πετάξει απαρατήρητο και ενδεχομένως να ξεφύγει από τα στρατιωτικά συστήματα ραντάρ για μέχρι και έξι ώρες.

Αποφυγή του ραντάρ μέσω "τεχνολογικής απόκρυψης" είναι από καιρό ένας από τους στόχους της αμυντικής βιομηχανίας και η Freescale έχει δραστηριοποιηθεί στην ανάπτυξη ειδικών chips για στρατιωτικά ραντάρ. Κάτι τέτοιο διαφημίζεται και στην ιστοσελίδα της.

Τον περασμένο Ιούνιο, ανακοίνωσε ότι είχε δημιουργήσει μια ομάδα ειδικών αφιερωμένοι στην παραγωγή "προϊόντα ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων" για την αμυντική βιομηχανία.

Και στις 3 Μαρτίου, ανακοίνωσε ότι 11 από αυτά τα νέα gadgets ήταν διαθέσιμα για χρήση σε "υψηλών συχνότητων - VHF και χαμηλών -UHF ραντάρ ραδιοεπικοινωνίας".

Η εταιρεία δεν απάντησε σε ερωτήσεις της Express Online, γα το αν κάποιοι από τους εξαφανισμένους τεχνικούς της έχουν εργαστεί για αυτά τα προϊόντα της άμυνας.

Τέσσερις μέρες μετά την  εξαφάνιση της πτήσης MH370   η πατέντα των ημιαγωγών  εγκρίθηκε από την αμερικανικό γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.    

Picture
Ένας από τους ιδιοκτήτες της είναι η ίδια η εταιρεία, η Freescale Semiconductor και ακόμα τέσσερις Κινέζοι υπάλληλοι της εταιρείας οι: Peidong Wang, Zhijun Chen, Cheng Li Ying και Zhijong.  Και όλοι ήταν επιβάτες του αεροπλάνου της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου σύμφωνα με την Eternity.

Η οποία τονίζει: "Ιδού το κίνητρό σας για τους αγνοούμενους του αεροπλάνου. Καθώς και οι τέσσερις Κινέζοι κάτοχοι του διπλώματος ευρεσιτεχνίας ήταν επιβάτες στο αεροπλάνο που λείπει.

Οι κάτοχοι διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μπορούν να περάσουν τα νόμιμα έσοδα στους κληρονόμους τους. "Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει πριν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εγκριθεί. Έτσι, όταν το αεροπλάνο εξαφανίστηκε, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δεν είχε εγκριθεί".

Εάν ο κάτοχος ενός διπλώματος ευρεσιτεχνίας πεθάνει, οι άλλοι ιδιοκτήτες μοιράζονται ισότιμα τα μερίσματα από τον θανόντα.   Εάν τέσσερα από τα πέντε άτομα ευρεσιτεχνίας πεθάνουν, τότε ο κάτοχος διπλώματος ευρεσιτεχνίας που μένει ζωντανός παίρνει το 100% του διπλώματος ευρεσιτεχνίας και οι κληρονόμοι δεν παίρνουν τίποτα.

Ο μόνος που έχει απομένει ως κάτοχος αυτού του διπλώματος ευρεσιτεχνίας είναι η εταιρεία Freescale Semiconductor. Και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Freescale Semiconductor...;  

Picture
Η απάντηση είναι: ο Jacob Rothschild!!! Ο Βρετανός γερμανο- εβραϊκής καταγωγής δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της εταιρείας Blackstone, η οποία με τη σειρά της κατέχει την εταιρεία Freescale Semiconductors!!! Όλε!!!!!

Η όλη ιστορία μοιάζει σαν γραμμένη από την πένα του διάσημου μυθιστοριογράφου πολεμικής κατασκοπίας Τομ Κλάνσι; Μα και αυτός δεν τα έβγαζε από το μυαλό του, από τη ζωή και τις πληροφορίες που είχε τα έγραφε!

Όταν σας λέω 5 φάκιν οικογένειες όλες κι όλες κυβερνούν τον κόσμο, πρέπει μάλλον να με πιστέψετε!!!

Τελικά τι είναι; Θεωρίες ή πράξεις συνωμοσίας;
http://allnewz.weebly.com/8/post/2014/04/-rothschild.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου