04 Μαΐου 2014

Ε4 ΚΕΡΚΥΡΑΣ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ε4 ΚΕΡΚΥΡΑΣ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

10170853_858266310865591_5811321284759527861_n

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κάποιοι από εμάς στην Ε4 τυγχάνει ίσως για πρώτη φορά να παρακολουθούμε τις τηλεοπτικές εκπομπές των τοπικών συχνοτήτων και πιστεύω πως η υπόθεση αυτή ενισχύεται αν θεωρήσουμε ως μεταβλητή τις ημερομηνίες της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε. Ενισχύεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι πρώτη φορά απλοί, καθημερινοί πολίτες αναγκάστηκαν να προσχωρήσουν στα πολιτικά δρώμενα του τόπου. Δηλαδή ακόμα και αν είχε τύχει ποτέ κανείς από εμάς να παρακολουθήσει εκπομπή τοπικής συχνότητας , δεν νομίζω να έδωσε την ανάλογη σημασία , αφού χρόνια τώρα βλέπουμε επανάληψη.
Διαβάζοντας την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου μπορεί κάποιος πολύ ξεκάθαρα να καταλάβει πως οι απλοί πολίτες , οι αδαείς των πολιτικών διαδικασιών κατέθεσαν έναν αλάνθαστο φάκελο με όλα τα πιστοποιητικά και χωρίς ελλείψεις υποψηφίων ή τοπικών κοινοτήτων , αλλαγές , παραιτήσεις , ή συμπληρωματικές δηλώσεις της τελευταίας στιγμής και άλλα λάθη στα οποία υπέπεσαν οι γνωστοί-γνώστες της πολιτικής ζωής∙ πάντα με βάση την απόφαση.
Παρακολουθώντας λοιπόν τις τοπικές συχνότητες και τα τοπικά Μ.Μ.Ε. , βλέπουμε πως μέρες τώρα κάποιοι χτίζουν την εικόνα μας μέσω αναδημοσιεύσεων απ’ όπου μας προσκομίζουν όχι μόνο κοσμητικά επίθετα αλλά μεμονωμένα και πράξεις-αδικήματα. Βλέπουμε πόσο πολύ επιδιώκουν ορισμένοι να απαξιώσουν την προσπάθεια μας γνωρίζοντας πως αφού “περάσαμε όλα τα εμπόδια ” , καταφέραμε σε τρεις μόλις μέρες το ακατόρθωτο . Προφανώς , εξεπλάγησαν όχι μόνο από το ότι καταρτίσαμε ολοκληρωμένο αλάνθαστο φάκελο σε τόσο σύντομο διάστημα , αλλά και από το γεγονός ότι ουδέποτε απαντήσαμε στις ύβρεις που δεχτήκαμε.
Δυσανασχετούν λοιπόν και μας ζωγραφίζουν με ειρωνεία ζητώντας εκπρόσωπο τύπου , παρουσιάσεις , δελτία τύπου κ.α. Δυσανασχετούν ίσως επειδή ξέρουν ότι σε αυτόν τον αγώνα δεν είμαστε μόνοι μας.
Μία από τις αξίες τις οποίες έχουμε ενστερνιστεί για τα καλά μέσα από αυτόν τον αγώνα του οργανισμού E.N.D. ( End National Debt) , είναι η δικαιοσύνη!!!!
Θα απαντήσουμε και θα δράσουμε όπως επιβάλλει ο νόμος σε όλες τις πτυχές αυτού του αγώνα. Την στιγμή αυτή προέχει η ένσταση της αποφάσεως του Πρωτοδικείου. Ευχόμεθα να συμβούν τα δέοντα για να κάνουμε διάλογο όταν πρέπει ,όπως πρέπει και με αυτά που πρέπει.
Ε4 ΚΕΡΚΥΡΑΣ
………………………………………………………………………………
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «Ε4 ΚΕΡΚΥΡΑΣ» ΜΕ υπ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΙΑΡΗ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ!!! ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!!!


Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ 00.03 ΛΕΠΤΑ

http://alfeiospotamos.gr/?p=4360

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου