28 Μαΐου 2014

«ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΔΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ»

«ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΔΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ»

28413aa17

«ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΔΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ»
ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ 245 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΕΧΡΙ 50% ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ……ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ…….
Αυτή την περίοδο, οι ελληνικές τράπεζες έχουν ιδρύσει περίπου είκοσι θυγατρικές εταιρείες. Σύμφωνα με λίστα που κυκλοφορεί ευρέως σχεδόν όλες έχουν έδρα το ίδιο κτίριο αλλά και τον ίδιο όροφο στο Λονδίνο, Fifth Floor 6, Broad Street Place. Οι τράπεζες πωλούν σε αυτές τις εταιρείες ,( ουσιαστικά στον εαυτό τους), τις προβληματικές συμβάσεις δανείων των πελατών τους. Αυτές οι εταιρείες μετά αναζητούν distress funds (άλλες τράπεζες ή θεσμικούς επενδυτές) που θα αγοράσουν τις συμβάσεις αυτές με σκοπό υποτίθεται να ενισχυθεί η ρευστότητα της τράπεζας.
Κι έτσι, τα distress funds, αποκτούν το δικαίωμα να εισπράξουν τις απαιτήσεις της τράπεζας. Τα distress funds αγοράζουν τα δάνεια απο 10%- 30% της αξίας τους και αποκτούν την ιδιοκτησία της εγγύησης του δανειολήπτη την οποία έχει η Τράπεζα και που είναι κύρίως ακίνητα με σαφώς πολλαπλάσια αξία απο αυτή του δανείου. Επόμενος στόχος τα λεγόμενα «καλά» δάνεια, κυρίως αυτά που έχουν δοθεί στο χώρο της ναυτιλίας και του τουρισμού. Υπάρχουν πληροφορίες οτι η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ διαπραγματεύεται τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια που απέκτησε απο την εξαγορά της ΑΓΡΟΤΙΚΗ Σ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στο 10% της αξίας τους..!!!!!! Αυτό σημαίνει οτι ξεπουλιέται η γή μας ή σωστότερα χαρίζεται σε αλλοδαπούς απο τις «υποτιθέμενες Ελληνικές» Τράπεζες……
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ……..
ΑΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ…..
ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ……..
ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.!!!!!!!!!
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΦΥΠΝΙΣΗ – ΣΥΝΕΝΩΣΗ…..ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου